Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Aura Bartaškienė, %

Registracija čia ir dabar
Auros Bartaškienės akušerijos ginekologijos kabinetas
Licencijos

Gydytojas akušeris-ginekologas

Išduota: 2009-02-13, Nr. MPL-12319, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Bartaškienė Aura dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Bartaškienė Aura?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

58.2% Complete
2.9

Laukiau iki 15 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

67.9% Complete
3.4

Diagnozavo tik dalį problemos

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

61.6% Complete
3.1

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

63.1% Complete
3.2

Iš esmės atsakė, bet ne išsamiai

Ar skyrė pakankamai laiko?

67.5% Complete
3.4

Įvertino tai kas būtina, bet plačiau nesigilino

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

57.2% Complete
2.9

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

96% Complete
4.8

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Auros Bartaškienės akušerijos ginekologijos kabinetas
Pacientų atsiliepimai
2024-03-05, 11:16 | Registruotas lankytojas 2

TIKRAI NEGRISIU!!! Gydytoja velavo 20min. Lauke 0 laipsniu, kabinetas taip atsaldytas kad su rubais dantys kaleno, nekalbu apie nusirengima tokiam saltyje. Kabineto langai iseina i pagrindini isejima, zaliuze buvo atidaryta per du sprindzius, kai paprasiau nuleisti, nes kede salia lango, gyd.atreze “kas jus cia mato? O jei mato niekam neidomu”. Ar jus rimtai galvoju?! Del nusiskundimo, atejus pasakiau ka kitas gydytojas man diagnozavo, ji man atsake kad taip buti negali ir turbut man kitas reikalas yra. Arogantiska, pikta, negerbianti kitu laiko! Uzjauciu nestukes kas pas ja lankosi.

2024-02-18, 00:06 | Registruotas lankytojas 1

Vėlavo į man paskirtą vizitą 30 min. Išėjo iš gretimo kabineto, tai susidarė įspūdis, kad tiesiog šnekučiavosi su kolegomis. Vizito metu gydytoja bendrauja šaltai, į klausimus atsakinėja vangiai, uždavus klausimą jai pirma išssiviepia ir pakikena tai bendraujant jaučiasi pašaipa. Teko plėšti iš jos atsakymus uždavinėjant tuos pačius klausimus po kelis kartus, tačiau atsako per aplinkui arba visiškai ne tą, kas buvo klausta. Rekomendacijas skiria remdamasi savo subjektyvia nuomone, o ne objektyviais faktais. Liepė nusirengti, po to mane iš viso apžiūrėjo 2 sekundes, po to paminkė pilvą ir nieko nepakomentavo, turbūt tik dėl to, kad vos užmetus akį nieko ir neįmanoma pamatyti, ką būtų galima pakomentuoti. Visalaiką jautėsi, kad mane laiko kvailės vietoj, žiūri į mane iš aukšto, vizito gale jau ir pabijojau kažką pasakyti, kad nepradėtų ant manes rėkti :)

2023-08-26, 02:10 | Registruotas lankytojas 4

Nerekomenduoju, nes pavelavo priimti (kabinete kalbejo su kita daktare ir niekur neskubejo), atejus i kabineta, atsakinejo i rupimus klausimus saltai ir trumpai, i viena klausima atsake sakyciau sarkastiskai. Po apziurejimo neapibudino mano diagnozes, pati turejau klausti kas kaip.

2023-04-27, 08:24 | Registruotas lankytojas 1

Nesuprantu, kodėl tokie blogi įvertinimai. Gydytoja, priešingai nei didžioji dauguma, labai plačiai atsakė net ir į paprasčiausius klausimus, suteikė dar ir papildomos informacijos. Jokio diskomforto nepatyriau, buvo malonu bendrauti dėl pačios gydytojos įsitraukimo ir šmaikštumo. Tikrai lankyčiausi dar kartą.

2023-03-02, 21:11 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja neišklausinėjo išsamiai sveikatos istorijos, susijusios su moterų sveikata. Mano nuomone bendravo nenoriai, turėjau pati klausinėti, prašyti paaiškinti tyrimų rezultatus bei informacijos apie paskirtus vaistus gydymui. Pačios apžiūros metu nesijaučiau taip, lyg būtų gerbiamas mano privatumas, nes kabinete be gydytojos buvo (mano supratimu) praktikantė bei jos mentorė, dėl kurių buvimo kabinete apžiūros metu nebuvau nei informuota prieš nusirengiant, nei prašyta sutikimo, o prieš pat ultragarsą į kabinetą įėjo dar viena gydytoja, kaip supratau, grąžinti įrangos. (Palyginimui, kai šeimos gydytoja turėjo praktikantę, manęs prieš pradedant konsultaciją paklausė, ar sutinku, kad konsultacijoje dalyvaus papildomas žmogus mokymosi tikslais.) Po vizito nesijaučiau daugiau žinanti apie savo sveikatą, nei prieš jį. Esu 22m. mergina, turėjusi labai daug patirties su daugeliu ginekologų. Nerekomenduoju.

2023-02-03, 08:48 | Registruotas lankytojas 3

Lankiausi pas daktare trečio nėštumo metu.Daktare maloni bet pritenziju ne turejau apart to kad ne priiminėjo paskirtu laiku.Pagimdžius dukra ir toliau Lankiausi pas ja.Prabego 7 metai..Bet atsiktinai papuoliau pas kita daktare. Kita daktare tik pradėjus apžiūra pasake kad pas mane didžiule mioma kuria reikia operuotis ir kad išaugo jinai tikrai ne pora metu. Kita daktare nustebo kad prieš 3 menesius buvau pas Bartaškiene planiniam vizitui ir net nieko nera parašyta apie mioma!O aš daug kartu skundžiausi skausmais pilvo apačioje ir Bartaškiene sake kad skausmai nuo stuburo.Tai va nuvažiavus operuotis miomos išoperavo ir gimda nes mioma buvo labai didele. Tai gerai kad aš turiu vaikų o jejgu tokia daktare pražiopsotu tokia diagnoze moteriai kuri vaiku ne turi baisu net pagalvoti. Tai kad ne rekomendoju šitos daktares!

2023-01-09, 16:56 | Registruotas lankytojas 1

Labai nemaloni patirtis su gydytoja. Pirma moralizavo, kad keičiau gydytojas (norėjau gauti daugiau nuomonių dėl savo diagnozės). Bendravo nemaloniai, į mano klausimus atsakinėjo vangiai. Man netiko anksčiau išrašyti kontraceptikai todėl buvau nustojusi juos gerti, o gydytoja pasakė "o tai ką man dabar daryti?". Galiausiai jokio kito gydymo negavau, gavau suprasti, kad pas šią gydytoją esu nepageidaujama. Jei esate jauna, ginekologinių konsultacijų nepatyrusi mergina visiškai nerekomenduoju šios gydytojos dėl nepagarbos pacientams.

2022-12-19, 10:24 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja kartu su akušerė visiškai nemyli savo darbo dėja. Lankiausi neštumo metu ir labai nusivyliau, jokios priežiūros, nieko nedomina, tyrimai nemokami nepriklauso(per visą neštumą 2 kartai kraujo tyrimas už kurį mokėjau po 15 eur. ir 4 kartus šlapimą tikrino nemokamai), echoskopija nepriklauso ,,nes namato poreikio”, labai liūdna patirtis.

2022-10-26, 22:57 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju .
Buvau, paprašiau kad ištirtų viską ką įmanoma kadangi turiu krūtyje ne piktybinį naviką ir jaučiu dažnai skausmą net nebūnant mėnesinėms .
Patikrinimas vyko maždaug 3minutes. Pažiūrėjo ir pasake kad viskas gerai ,neparaude.
Nebuvau tikra kad patikrinimas buvo geras, dėl to uzsirasiau privačiai išsitirti.
Privačioje apžiūrėjus , daktarė nustatė kad turiu 7 cistas, ir dar kelias diagnozes. Tad tiesiog rašau čia , kad atidžiau rinktumėtės specialistą .

2022-10-17, 09:50 | Registruotas lankytojas 1

Profesionali Gydytoja, diagnozavo liga tiksliai, atsakė į visus klausimus bei davė patarimus. Tik geriausios rekomendacijos!

2022-10-01, 21:14 | Registruotas lankytojas 2

Labai maloni gydytoja, susirado problema ir paskyrė gydymo, iskart pagerėjo bukle. visiems rekomenduoju. Ačiū!

2022-09-19, 09:28 | Registruotas lankytojas 1

Labai puiki ir maloni gydytoja, nuoširdžiai atlekanti savo darbą
Atsakė į visus rūpimus klausimus.
Nustatė tiksla diagnoze.
Rekomenduoju

2022-07-28, 14:48 | Registruotas lankytojas 1

Puiki gydytoją! Paskyrė visus tyrimus reikiamus, paaiškino suprantamai ir paprastai ką ir kada turiu pasidaryti. Be jokių glostymų, dalykiškai, suprantamai, tai kas reikalinga. Pirmo nėštumo priežiūrai puiki gydytoja! Tikrai rekomenduoju, jei norite tiksliai, greitai, aiškiai ir be "cackinimosi" gauti informaciją.

2022-07-26, 18:39 | Registruotas lankytojas 4

Nerekomenduoju, nes gydytoja tik neįsigilino į nusiskundimus, neuždavė su problema susijusių klausimų, iš esmės atrodė, jog gydytoja į jauną pacientę žiūrėjo "iš aukšto" ( pasipiktinusi komentavo tai,jog dažnai keičiu ginekologes, nors mano nuomone tai neturėtų daryti įtakos gydytojos atliekamų paslaugų kokybei ir tai yra mano asmeninis reikalas). Nustatė policistinį kiaušidžių sindromą, nepaaiškino nei kas tai nei ką toliau daryti, ar tirtis hormonus, gliukozę ir pan( ką paprastai rekomenduoja su policistiniu sindromu), gydymo nuo cistų taip pat neskyrė. Parekomendavo gerti inozitolį jei norėsiu pastoti, nors tuomet dar kreivai pažiūrėjo į mane ir leptelėjo, kad jis brangus ( iš to susidarė nuomonė, jog gydytoja šiltai priima tik "pasiturinčius" pacientus). Galų gale kita, privati gydytoja apžiūrėjus mane visgi paneigė policistinio kiaušidžių sindromo diagnozę. Negana to inositolis tik sustiprino patiriamus PMS neigiamus simptomus. Tikrai labai nemonus ir šaltas bendravimas. Be to, kadangi vizitas buvo gydytojos darbo pradžioje, gydytoja vėlavo į darbą, dėl to susidarė eilė.

2022-06-08, 20:41 | Registruotas lankytojas 1

Labai miela, profesionali gydytoja, atsakė į visus klausimus. Kreipiausi dėl vieno dalyko, bet daktarė padėjo isspręsti ir kitá, per porà minučiù suorganizavo operacijos diená. Kiek kreipiausi pas kitas ginekologes tai niekad nesu gavusi atsakymo į rúpimà klausimà. Labai mielai priemė, su šypsena, puikus bendravimas. Seselė irgi labai maloniai bendravo. Aš esu jautri ir aš ypatingai vertinu šiltá bendravimá ir profesionalumà viename. Labai džiaugiuosi, kad teko patekti būtent pas šià daktare.

2022-05-20, 20:41 | Registruotas lankytojas 2

Puiki, profesionali gydytoja. Atliko reikiamus tyrimus, negailėjo laiko ir atliko papildomą procedūrą tą pačią dieną, atsižvelgdama į situaciją.
Rekomenduoju

2022-05-05, 16:54 | Registruotas lankytojas 4

Nerekomenduoju pas ją eiti, nebent turite laiko sėdėti prie kabineto iki 40minuciu, bendravimas labai šaltas, reikia rodyti iniciatyvą, toks jausmas, kad žmogus nekenčia savo darbo, skaičiuoja minutės, kada galės išsinešdinti.. 80proc laiko blogos nuotaikos, lankiausi pas ją nėštumo metu, tai tiesiog jau nenorėjau nieko keisti, nes kas liečia dokumentus, sutvarkydavo, bet dirba kaip robotas, žodžiu žmogus nemyli savo darbo, elgiasi keistai. Kilus skubiam atvejui atsisakė padėti, bandysiu ieškotis kitos ginekologės, gal labiau pasiseks..

2022-04-08, 16:42 | Registruotas lankytojas 4

Nerekomenduoju. I jautrius klausimus atsakineja atsainiai, labai nemaloniai jauciausi. Salia buvo praktikante, i kuria daugiau kreipe demesio nei i mano problema. Po konsultacijos daugiau klausimu kilo nei gavau atsakymu. Taip pat nuejus privaciai diagnoze buvo paneigta. Tikrai prasta patirtis.

2022-02-26, 21:33 | Registruotas lankytojas 1

Buvo skubi situacija, mano šeimos gydytoja pati surado laisvą laiką pas gyd. Bartaškienę ir informavo mane, kad siuntimas yra ir tuoj pat nuvykčiau. Nuvykau vizito, gydytoja pasižiūrėjo į siuntimą ir sako: “Ko jūs čia atėjot? Ko pas savo ginekologę neinat?”. Apšalau ir iškart susiruošiau išeiti, tada apsiramino. Viso vizito metu nepatenkinta burbėjo ir vertė jaustis kaltai, kad atėjau. Vizitas buvo be galo nemalonus, gydytoja grubi, neatsakė į mano klausimus (pasirodė, kad tiesiog nežino ir neturi kompetencijų, bet gal ir klystu, gal tiesiog ignoravo), skubino. Su tokiu neprofesionalumu nebuvau susidūrusi turbūt kokius 10 metų. Ne tik kad nerekomenduoju, nuoširdžiai patariu lankytis pas šią gydytoją tik tuomet, jei nėra absoliučiai kitų opcijų.

2022-01-26, 23:55 | Registruotas lankytojas 1

Norėjau skubiai patekti pas ginekologą, tad Antakalnio poliklinikoje rado vietą pas Bartaškienę po kelių dienų. Pasiskaičiau komentarus, bet galvoju, kad negali būti taip blogai ir plius dar pasirodė keista, nes eilės visur ilgos ir jau tada pagalvojau, kad matomai kažkas su šia ginekologe negerai, bet norėjau greičiau patekti ir pasitikrinti, todėl paėmiau vietą. Jau sėdint prie kabineto moterys, kurios pas ją laukė atrodė neramios, išsigandusios (tik pati apsilankiusi supratau kodėl :) Vizito metu visos buvo be kaukių, bet iš to streso nieko nesakiau, nes buvau pasimetusi. Bendravimas šaltas, jokių detalių paaiškinimų, net nepaėmė tepinėlio, o atliekant ultragarsą jį atlikinėjo be jokių apsaugų ir pamačiau tik vėliau…. Tai pačios pagalvokit, kaip “saugu” eiti pas tokį “specialistą”, kuris net nepasirūpina higieną ir su tuo pačiu aparatu visoms tikrina :) Prieš tai nejaučiau jokių diskomfortų, bet po jos vizito jau 3 diena maudžia pilvo apačią…. (labai tikiuosi, kad su tokia “higiena” nieko neužnešė). Po ultragarso tyrimo nieko nepasakė, turėjau pati visko klausinėt. Sugaištas laikas, dabar reikės eiti pas kitą ginekologą, kuris iki galo atlieka savo darbą. Ir tik dar kartą pasimokiau, kad reikia kreipti dėmesį į blogus komentarus ir jau geriau ilgiau palaukti, bet pakliūti pas malonų, savo darbą mylinti, o svarbiausia - gerą specialistą :)

2021-12-10, 15:01 | Registruotas lankytojas 2

Nerekomenduočiau šios gydytojos. Atėjusi į kabinetą laukiau, nes gydytoja kažką darė kompiuteryje ir nenorėjau trukdyti. Po minutės ar daugiau paklausė ,,Gal ne čia pataikėt?". Buvo nejauku, nes šalia dar sėdėjo studentė. Viso vizito metu bendravo grubiai ir atsainiai. Nesu labai reikli, suprantu, kad gydytojo darbas ne iš lengvųjų, bet kai vizito metu nėra net paprasčiausios žmoniškos pagarbos, yra labai nemalonu.

2021-12-03, 12:11 | Registruotas lankytojas 2

Pirmasis vizitas pas šią gydytoją išties nustebino, kadangi prieš tai buvau pasiskaičiusi nemažai blogų komentarų būtent šiame puslapyje. Tačiau gydytoja buvo be galo maloni, išklausė mano simptomus, skyrė išties daug laiko mano ligų istorijoms. Gydytoja labai išsamiai paaiškino dėl ko skauda, papasako apie manyje natūraliai vykstančius procesus, dėl kurių nereikia jaudintis. Gydytoja netgi pasiūlė nebijoti kreiptis betkuriuo metu.

2021-06-11, 10:16 | Registruotas lankytojas 2

Apžiūrėjo labai paviršutiniškai ir dėmesį kreipė tik į privalomus dalykus, o kas man buvo idomu ir rūpėjo tai net nekomentavo ir atsisakė daryti.

2021-06-01, 11:10 | Registruotas lankytojas 11

Puiku. Mano patirtis ir nuomonė visiškai nesutampa su kitais blogais komentarais. Labai gera gydytoja. Rekomenduoju susiformuoti savo asmeninę nuomonę apie gydytoją, nes paskaičius neigiamus komentarus galvoji, ar apie tą patį gydytoją kalbama. Yra tikimybė, kad rašo kaprizingos, viskuo nepatenkintos "asabos", kurioms viskas aplinkui negerai. Visada pradėkite nuo savęs - kokią energetiką skleidžiate, tą ir gaunate.
O gydytoja profesionali ir labai komunikabili. Linkiu jai kantrybės ir sveikatos.

2021-01-25, 14:00 | Registruotas lankytojas 4

Jau keletą metų lankausi pas šią gydytoją. Taip, gydytoja nuotaikos žmogus, bet kažkaip kitur eiti net nesinori. Itin išsamiai užpildo ligos istoriją (ko labai dažnai pasigendu iš kitų ginekologų), o tai labai svarbu sergant lėtinėmis ligomis. Kartais gal atrodo, kad gydytoja nesiklauso/negirdi, ką jai pasakoju, bet vėliau pasižiūrėjus išrašą, viskas smulkiai būna surašyta. Jei kažko nežino, arba išeina už jos kompetencijos ribų, iš karto, netempiant laiko siunčia pas aukštesnio lygio gydytojus ir jei problema rimta, yra ir pati tiesiogiai jiems skambinusi, kad mane priimtų greičiau. O kas svarbiausia, kad atėjus net ir po ilgesnės pertraukos, tave prisimena.

2021-01-13, 21:26 | Registruotas lankytojas 1

Rašau iš savo vyro fb paskyros. Kadangi pandemijos sąlygomis džiaugiesi, kad išvis gali patekti pas specialistą, su šia gydytoja mačiausi pirmą kartą. Dėmesingai išklausė, pasigilino į ankstesnių echoskopinių tyrimų duomenis, atidžiai ultragarsu apžiūrėjo. Įvertinusi rezultatus, paskyrė išsamesnį tyrimą. Bendravo maloniai, atsakydama į man kilusius klausimus. Dėkoju gydytojai už tai, kad man skyrė tiek laiko, kiek reikėjo, ir linkiu geros kloties darbe.
(O anketa nėra visapusiškai apgalvota: kaip gali atsakyti, ar viską išgydė, jei tik kartą lankiausi).

2020-10-14, 17:31 | Registruotas lankytojas 3
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 5 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-08-19, 10:55 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 7 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-08-05, 09:35 | Registruotas lankytojas 17
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 7 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-11-24, 11:30 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju. Lankiausi nėštumo metu, po 25sav. Gal tris kartus prašiau papildomos echoskopijos, nujaučiau ir širdimi ir savijauta, kad kažkas negerai. Neskyrė papildomos, vis sakė kam to reikia, kam reikia mažiuką trukdyti, nu galvoju ji juk medikė, jai geriau žinoti, mestelėjo tik tai, kad galiu sumokėt 30€ ir pasidaryt mokamą jai taip noriu. Na aišku aš nepasidariau numetus šalin blogas mintis ir nusprendus, kad gal tikrai prisigalvoju, ko pasekoje turėjau komplikuotą gimdymą. Vandenų buvo ženkliai per daug, jie buvo pageltę, ko pasekoje nuo pirmųjų dienų vaikeliui leido 5dienas antibiotikus 2k/dieną. Taip pat gimdymą priėmusi daktarė rado takuose cistą, apie kurią Bartaškienė nieko nesakė, nors apžiūrinėjo ne kartą. Taip pat toks sutapimas, kad ligoninėje palatos kaimynė taip pat buvo jos prižiūrima, ir taip pat gulėjo savaitę laiko su išgelbėtu leliuku ir infekciją, vaikelis gimė 37sav,buvo sumažėję labai vandenų - antibiotikai 5 dienas. Vaikelį išgelbėjo tik tos moters nuojauta ir aišku ligoninės medikai. Žodžiu niekada net kojos nekelsiu i šios daktarės kabinetą, aš suprantu, kad ta echoskopija man nepriklausė, bet ji galėjo ją paskirti žiūrint į mano nusiskundimus, paskutinis mano prašymas buvo 38-39 savaitę, būtų pamatę kad kažkas negerai ir nereikėtų naujagimį kankinti kateteriais, lašalinėmis ir antibiotikai. Pridursiu, kad vienintelis dalykas geras tai su ja dirbanti puiki akušerė, tikrai reiktų pakeisti jas vietomis.

2019-08-01, 15:35 | Registruotas lankytojas 11

Maloni, rami gydytoja. Man viską išaiškino labai išsamiai. Paaiškino net plačiau nei tikėjausi ir klausiau. Paskyrė visus reikalingus tyrimus. Nurodė, kur kreiptis reikalui esant. Kaip pirmą kartą paliko tikrai malonius įspūdžius. Tikiuosi, kad ir toliau viskas eisis taip pat :)Sėkmės, gydytoja.

2019-06-21, 16:22 | Registruotas lankytojas 4

Nuostabi gydytoja, rami, patikima, viską paaiškina. Tiksliai diagnozuoja, paskirtas gydymas efektyvus. Tikrai žinau kam patikėsiu savo nėštumo priežiūrą. Ačiū.

2019-05-03, 08:10 | Registruotas lankytojas 7
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 10 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-04-19, 14:45 | Registruotas lankytojas 5

Puiki gydytoja, viena maloniausių, pas kokias esu lankiusis, atsako į visus klausimus, bendrauja draugiškai, tikrai visada eisiu tik pas ją. Nustebau čia pamačiusi tiek blogų atsiliepimų...

2019-04-16, 14:38 | Registruotas lankytojas 3
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 11 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2018-12-10, 09:09 | Registruotas lankytojas 2

Puiki gydytoja, išsamiai atsako į klausimus, svarbu juos užduoti. Pataria kaip išspręsti problemas ne tik vaistų pagalba, bet ir kokia gali būti profilaktika. Skiria dėmesio tiek kiek reikia, neskubina.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aura Bartaškienė?
2018-12-03, 11:07 | Registruotas lankytojas 8

Labai gera gydytoja, išklausė mano nusiskundimus ir skyrė tyrimus ir davė siuntimą kitiems tyrimams butiniems atlikti. Gydytoja su šypsena veide ir labai maloni:)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aura Bartaškienė?
2018-11-19, 19:04 | Registruotas lankytojas 1

Labai maloni gydytoja. Tikrai išsamiai atsakė į klausimus, davė papildomos informacijos. Rekomenduoju

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aura Bartaškienė?
2018-09-18, 05:31 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 6 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aura Bartaškienė?
2018-03-13, 13:36 | Registruotas lankytojas 2

Lankiausi pas šią gydytoją dėl pilvo skausmų. Gal ir ne viena iš linksmųjų ir kalbiųjų gydytojų, bet tikrai viską tvarkingai apžiūrėjo, išsakė konkrečią nuomonę. Kadangi rimtesnių problemų nebuvo, negaliu teigti, kad ji prasta specialistė, tad savo atveju tikrai likau patenkinta apžiūra. :)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aura Bartaškienė?
2018-02-19, 12:34 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja priziurejo mano nestuma. Man patiko, jog ji lakoniska tikrai svelni ir praktiska. Be jokiu ciuci puci. Labai atsakingai seke mano nestuma, profesionaliai konsultuodavo, visus patarimus duodavo tik remiantis pasaulines sveikatos organizacijos tyrimais, kas is tikruju leisdavo suprasti, jog gydytoja kelia savo kvalifikacija gana reguliariai. Iskilus nesklandumams nestumo metu, ji nelaukdavo is karto nukreipdavo, kur ir ka daryti. Dave savo kontaktus sakydama, jei kas skambint, rasyt jai, o ji butinai nukreips ir pasakysi, kaip yra teisingiausia pasielgti. Man patiko, galeciau ja rekomenduoti, zmogus dirbantis savo darba tikrai atsakingai.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aura Bartaškienė?
2017-10-23, 22:30 | Registruotas lankytojas 40

Pasirodė šilta gydytoja. Nedelsė ir nukreipė tiksliai pas specialistus ir taip pagimdžiau gražų vaiką. Ačiū, už greitą reakciją ir Jūsų profesionalumą.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aura Bartaškienė?
2017-08-18, 14:17 | IP: 195.12.181.131

Ši gydytoja darė man echoskopiją. Negaliu pasakyti, kad ji arogantiška. Bendravo normaliai, į klausimus atsakinėjo. Gal nelabai išsamiai, kaip aš būčiau norėjusi, bet vis gi atsakinėjo. Neturėjau tikslo gauti iš jos išsamią konsultaciją, o ėjau tik tyrimo. Tad nei nuvylė, nei padarė labai didelį įspūdį. Bet jeigu dar prireiktų echoskopijos - eičiau pas ją.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aura Bartaškienė?
2017-08-18, 09:27 | Registruotas lankytojas 3
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 6 m. 7 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aura Bartaškienė?
2017-08-13, 23:51 | Registruotas lankytojas 10
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 6 m. 7 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aura Bartaškienė?
2017-01-31, 22:00 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aura Bartaškienė?
2016-12-06, 09:59 | IP: 195.182.68.234

Labai maloni gydytoja. Apžiūros metu elgiasi ir kalba raminančiai ir padrasinančiai. Atliko visus būtinus tyrimus, pasiūlė tyrimus, kurie priklauso nemokamai. Nupasakojo visą situaciją, atsakė į visus papildomus klausimus. Pateikė rekomendacijas. Išsamiai atsakė į klausimus apie skiepus nuo gimdos kaklelio vėžio. Gydytoja remiasi oficialiais tyrimais, mokslininkų įžvalgomis ir rekomendacijomis.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aura Bartaškienė?
2016-11-27, 03:07 | IP: 78.61.215.204

Pakliuvau atsitiktinai susirgus kitai gydytojai ir lankiausi viso neštumo metu. Jokių rimtesnių problemų nebuvo, tai ar tikrai gera profesionale pasakyt negaliu, bet priežiūra likau patenkinta. Bendravo maloniai, į klausimus atsakydavo, nors reikėdavo klausti pačiai. Vizitas po gimdymo irgi paliko gerą įspūdį. Bet seselė nemaloni. Tikrai piktai išbarė dėl pamiršto priduoti planinio tyrimo, kad net gydytoja turėjo isikišt, ją nuramint. Tikrai galima ir kiek maloniau buvo pabarti, kam papildomai nervinti:)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aura Bartaškienė?
2016-10-21, 14:43 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aura Bartaškienė?
2016-07-10, 23:21 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aura Bartaškienė?