Reitingas

Hila | Medicinos diagnostikos ir gydymo centras
„Endemik“ (Vilnius)
Licencijos

Gydytojas neurologas

Išduota: 2009-03-06, Nr. MPL-12651, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

84.6% Complete
4.2

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

4.1

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

80% Complete

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

74.1% Complete
3.7

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

64.6% Complete
3.2

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Hila | Medicinos diagnostikos ir gydymo centras
„Endemik“ (Vilnius)
Pacientų atsiliepimai
2024-05-22, 01:28 | Registruotas lankytojas 3

Nuoširdžiai dėkinga daktarui Jokūbui Fišui, kad diagnozavo mano problemą, kurios ilgą laiką neatrado kiti gydytojai. Ačiū Daktare iš visos širdies už Jūsų rūpestį ir profesionalumą! N.K.

2024-05-21, 00:49 | Registruotas lankytojas 1

Esu be galo dėkingas už išskirtinę priežiūrą, kurią dr. Jokūbas Fišas teikė per pastaruosius 30 metų. Jo kompetencija, atsidavimas ir atjauta buvo vilties švyturys man, mano šeimai ir daugeliui draugų per įvairius neurologinius iššūkius. Dr. Fišo gilios žinios ir kruopštus dėmesys detalėms užtikrino geriausius rezultatus kiekvienoje situacijoje, su kuria susidūrėme. Jo neblėstanti parama ir nuoširdus rūpestis mūsų gerove buvo tikrai neįkainojami. Nuoširdžiai rekomenduoju dr. Jokūbą Fišą visiems, kuriems reikalinga neurologinė pagalba, nes jo atsidavimas pacientams yra neprilygstamas. Ačiū, dr. Jokūbai, už tai, kad esate tvirtas atramos stulpas ir ypatingas gydytojas.

2024-05-14, 19:32 | Registruotas lankytojas 1

VISIŠKAI NEREKOMENDUOJU!
Liepė nusirengti iki apatinių rūbų, bet apžiūrėjo atmestinai per 2 min ir dar skubino, kad greičiau rengčiausi.
Visa konsultacija truko max apie 5 min. Visiškai nieko nekomentavo. Spėjau pasakyt tik vieną sakinį, kad skauda tiek nugaros apačioje, tiek viršuje. Nusiuntė padaryt MRT tik apatinei daliai. Ir staigiai išvarė iš kabineto.
Kitą dieną atvykau aptarti rezultatų. Konsultacijai vėl skyrė 5 min, po kurių vėl buvau išvaryta iš kabineto.
Nieko apskritai nepasakė, padavė reklaminį lapelį su mankštos pratimais ir savo reklaminį lapelį "stebuklingam" pleistrui užsiklijuot ant nugaros. Net nesiteikė paaiškint kas per pleistras, tik pasakė, kad pasvarstyčiau dėl jo. Pleistro kaina apie 400 eur. Pagal jo straipsnį tas pleistras "gydo" išvaržas, nors net nenustatė ar aš jų turiu. Apskritai mano tyrimų nekomentavo, tik bandė prakišt "stebuklingą" pleistrą. Ir dar jo paties straipsnyje neparašyta, kad pleistras pagydė, nėra apskritai jokių mokslinių įrodymų, tik parašyta, kad pacientai atsisakė operacijų, kas visiškai nieko neįrodo.
Apgailėtina patirtis ir iššvaistytas laikas, dabar iš naujo turėsiu eiti pas kitą neurologą ir mokėti pinigus.

2024-05-10, 18:45 | Registruotas lankytojas 1

Vizitu esu labai nepatenkinta kaip ir gydytojo paskirtu gydymu.

Pirmiausia atvykau vizitui tam, kad butu objektyviai įvertinti mano MRT tyrimo duomenis.

Gydytojas paprašė nusirengti iki liemenuko ir kelnaičių apžiurai. Buvau prieš tai pas kitus neurologus ir išsirenginėti niekas neprašė. Nežinau kam to reikėjo, bet apžiūros metu į kabinetą įlėkė pasidėti savo daiktu trečias asmuo. Galimai dirbantis klinikoje. Bet visa tai yra tik smulkmenos. Tik po šitos gan keistos apžiūros kurios metu gydytojas elgėsi gan grubiai jis nusprendė pasižiūrėti mano MRT vaizdus. Jokio tikslaus MRT vaizdu paaiškinimo aš negavau tik tai prielaidas kas tai galėtu būti. Galiausiai gydytojas pasakė man, kad yra išsibalansavusi mano nervu sistema, paklausius kaip atstatyti jos pusiausvyra gydytojas tiesiog žiūrėjo į mane ir nieko nesakė. Pagalvojau, kad neišgirdo klausimo, todėl ji pakartojau, gydytojui tas nepatiko, gavau komentarą - neskubinkit manęs, važiokite namo. Toks komentaras išmušė mane iš vėžiu. Gydytojo tonas buvo pakeltas, visa tai skambėjo ne profesionaliai ir chamiškai. Kadangi jaučiausi prastai, vos sulaikiau ašaras. Atsiprašiau už toki sentimentalu elgėsi, gavau komentarą, kad – visi jaučiasi prastai, tačiau vaikšto į darbą. Per visa vizitą tokiu pasisakymu buvo daug, visu nesuvardinsi. Galiausiai gydytojas paskiria gydymą. Išraše 4 receptus ir paskambino į Lukiškių vaistine, kurioje sutapimas ar ne, bet buvo gydytojo paskirti vaistai. Gydytojas mane paskubino, kad vaistus man butu gerai pradėti vartoti jau nuo šios dienos. Mano psichologine būsena po gydytojo komentaru buvo klaiki, turiu paminėti, kad man pamatavo vizito metu spaudimą, kuris buvo 153/95, pulsas 109. Tačiau gydytojui tas nepasirodė svarbu. Išeinant iš kabineto gavau net du seseles priminimus susimokėti, tarsi tai ir taip nebūtu aišku. Laukes manęs koridoriuje draugas buvo šokiruotas mano būsenos po šios konsultacijos. Bet ir visa tai nėra mano nusiskundimo šio gydytoju esme. Su draugu nuvažiavome į vaistine, nusipirkti vaistus. Nusipirkau vaistus ir tik namie ištraukus pakuotes lapeli paaiškėjo – vaistai homeopatiniai. Apie tai, kad man paskirti homeopatiniai vaistai nebuvau informuota nei gydytojo nei vaistininkes. Manau kiekvienas išsilavinęs žmogus, jo labiau turintis medicinini išsilavinimą supranta, kad homeopatija priskiriama alternatyviajai medicinai. Iš 1800 nepriklausomų mokslinių tyrimų nė vienas nepatvirtino homeopatijos gydomųjų savybių. FDA – įspėja apie tai, kad homeopatiniai vaistai negydo ir gali pakenkti sveikatai. Prie viso šito pridėsiu, kad atsidarius esveikata.lt apie vizitą nėra jokio aprašymo.

2024-03-22, 10:04 | Registruotas lankytojas 1

Bendravimas šiurkštus, tačiau nepaisant to, rekomenduočiau kitiems. Specialistas geras, sviekatos būklę diagnozavo, priskyrė gydymą, o juk tas ir yra svarbiausia lankantis pas gydytoją. Likau patenkinta vizitu

2023-12-21, 13:47 | Registruotas lankytojas 4

Ėjau dėl vegetatnės nervų sistemos sutrikimo, parašyta, gad tai neurologo kompentencija, bet deja, jis tokių ligų negirdėjas. Kauno klinikos man yra patvirtinusios G 90,8 vegetatyvinės nervų sistemos sutrikimai, o jis iš "lubų" užrašė F 45,3 psichikos sutikimai nepatikslinti, paskyrė vaistus nerimui, o man visi psichotropiniai vaistai sukelia apsinuodijimą. Taip sumokėjau pinigus, o paslaugos negavau. Be to jo reikalavimas visiems pacientas nusirengti iki trusikų ,kelia kokį tai mediko sutrikimo laipsnio klausimą, nes daugiau Lietuvoje tokio reukalavimo nesutikau.

2023-07-03, 00:53 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabus gydytojas bei slaugytoja. Labai išsamiai viska paaiskino, maloniai prieme. Labai dekinga!

2023-07-03, 00:53 | Registruotas lankytojas 2

2023-06-06, 13:41 | Registruotas lankytojas 2

Prireikus neurologo konsultacijai kreipiausi pas gyd.J,Fišą Gydymo diagnostikos centre Grybo g.,Vilniuje.Likau vizitu patenkinta.Gydyt.atidžiai išklausė,paskyrė reikiamus tyrimus,po to labai aiškiai ir man suprantamai paaiškino ir paskyrė reikiamą gydymą.Viskas vyko operatyviai ir greitai.Dabar jaučiuosi geriau,nors dar naudoju paskirtus vaistus.Ačiū Jam,jeigu reiks tai rekomenduosiu savo tėvams ir pažįstamiems. Su geriausiais linkėjimais .Jolita

2023-03-28, 22:52 | Registruotas lankytojas 9

Gydytojas išklausė,paskyrė tyrimus,juos išsamiai išaiškino ,paskirtas gydymas man tiko.Kreipiausi,nes skaičiau J.Fišo knygą ,,Aštrus protas sveikame kūne" ir ji mane sudomino.Nenusivyliau nei kiek,tikrai padėjo.

2023-02-22, 12:44 | Registruotas lankytojas 1

Labai nerekomenduoju. Pastoviai laukdavau prie kabineto nuo 15min iki valandos, apsilankymai nemalonūs, nieko neišsiaiškinau, tik sugaišau laiko ir išleidau nemažus pinigus. Kaip kažkas rašė, kad galima užtaikyti ant gerų ir blogų gydytojų nuotaikų, tai pati turbūt užtaikiau tik ant tų blogesnių, nes sulaukiau sarkastiškų ir kandžių replikų po kurių net nebesinorėdavo dar kartą apsilankyti.

2023-01-25, 16:29 | Registruotas lankytojas 17

Gyd. Jokūbas sudarė profesionalaus, aiškaus žmogaus įspūdį, be kvailų kaukių. Bendravimas žmogiškas, be nereikalingų peripetijų.
Problema diagnozavo aiškiai, nors problema ne pati rimčiausia jo srityje - įsigilino, skyrė kompeksinį gydymą.
Susidarė įspūdis, kad nori padėti.

Jei ieškote neurologo-psichologo, ne jum. Jei turit problemą, norit profesionalumo - rekomenduoju.

2022-12-11, 23:58 | Registruotas lankytojas 9

Ačiū gyd.Fišui už išsamią konsultaciją,kuri labai padėjo mano pasveikimui.Linkiu šviesių Šv.Kalėdų ir labai laimingų Naujųjų metų!

2022-11-25, 20:41 | Registruotas lankytojas 1

Pas gydytoja lydėjo nepatenkinta sesutė. Užėjusi pas neurologą J.Fišą, jaučiau jo nepasitenkinimą. Kalbėjo grubiai, iki galo neišklausė mano problemos, o ir nesigilino. Bendravo pašaipiai, liepė nusirengti. Pasitikslinus, ar nusirengti iki kelnaičių, kreivai nužiūrėjo, pasižiūrėjo į sesutę piktai jai pasakė: ,,pasakyk jai", sesutė pasimetusi žiūrėjo į mane, aš nusirengiau. Apžiūros metu gydytojas pats nepradėjo pokalbio, elgėsi, bendravo grubiai. Teko aiškintis ir klausinėti pačiai bei darytis išvadas. Gydytojui J. Fišui nepavyko nustatyti jokios priežasties ar bent jau įvardinti, kodėl jau 1,5 mėn. jaučiu skausmus kairėje veido pusėje. Likau nusivylusi priėmimu, situacijos ir skausmo neišaiškinimu, nebendravimu su pacientu. Gavau tik siuntimą į galvos Bmr su angiorėžimu, DS-antrinės trigeminalinės neuralgijos diferencinei diagnostikai, kuri kainuoja nuo 110-150 eurų. Paklausus, kokius vaistus vartoti, nes skausmas tiesiog nepakenčiamas, pasakė, kad galiu vartoti vaistus nuo skausmo, kuriuos vartoju jau antrą mėnesį.... Taigi, už vizitą pas J.Fišą su LOR siuntimo dėl galimai trišakio nervo uždegimo, gavau tik nepasitenkinimą, atžagarų bendravimą, jokios diagnozės ir už šį apsilankymą, trukusį 15 min. susimokėjau 80 eurų bei gavau siuntimą.

2022-09-18, 22:45 | Registruotas lankytojas 3

Patyręs ir kompetentingas gydytojas.Šiltai bendrauja,duoda patarimų.Paaiškino keletą variantų,kaip mano situacijoj galima gydytis.Pasveikau,nors ilgai teko gydytis.Dabar viskas gerai,manau,gydytoją pasirinkau teisingai.

2022-04-13, 12:49 | Registruotas lankytojas 3

Dėkoju gyd.Fišui už pagalbą ir gydymą mūsų globojamai ukrainietei.Paskirtas gydymas tikrai padėjo atsistoti ant kojų,suteikė jėgų ir nusiraminimo.Ačiū už kantrybę,išklausymą ir išmintį.Gydytojui linkim sveikatos ir stiprybės.

2022-04-01, 22:46 | Registruotas lankytojas 3

Medcentras. Atėjau į kabinetą sako - "renkis", net neišklausė mano problemos. Apžiūrėjes mano lansktumą sakė, kad man viskas gerai, nors man jau metus laiko skauda stuburo viršutinę dalį, o prieš keletą dienų taip "surakino", kad net teko kreiptis į skubiąją pagalbą, ten pasiūlė nuvykti pas neurologą ir pasidaryti MRT. Šia informacija šiaip ne taip perdaviau Fišui, bet jam vis tiek buvo nė motais ir kartojo "čia tau nieko nėra". Taip kaip nėra, jei man jau metus skauda nugarą ir apie sporta galiu tik pasvajoti??? Davė siuntimą atlikti MRT juosmens sričiai, kuri net nepatenka į skaudamąją srtiį... Žodžiu, nieko nesužinojau, tyrimus darė visai kitoje vietoje, apžiūros metu visiškai nieko nenustatė ir išleidau nemažai pinigų. Ne gana to, jis buvo labai suirzes ir piktas, nesileidžia į kalbas ir absoliučiai nieko nepaaiškina ir neišklauso. Nesuprantu kodėl jis vis dar dirba šioje srytyje, gal laikas kažkam kreiptis aukštesnes instansijas pagaliau. NEREKOMENDUOJU, PRAŠAU NEIKIT PAS JĮ, NEŠVAISTYKITE LAIKO!

2022-01-14, 21:25 | Registruotas lankytojas 1

Tyrimas parodė dvi išvaržas ir protrūziją(kaip sakė daktaras Jokūbas- tai išvarža iki 5 milimetrų). Negalėjau dirbti ir miegoti. Praėjau visus Vilniaus stuburistus, skausmo kliniką, paskyrė operacija pas geriausią chirurgą Santaroje. Draugas pasiūlė kreipti į gydytoją Fišą, sakė labai fainas. Po papildomų tyrimų daktaras pasiūlė paieškoti Artcure aplikaciją. Nebuvo iš ko rinktis. Nusipirkau, uždėjo. Dvi dienas gulėjau. Šiandien sveikas, dirbu autoservise. Daktaras pasiūlė plaukti, suplanavom išvyką prie jūros. Davė pratimus, 40 minučių per dieną darau mankštą. Esu be galo dėkingas ir visiems rekomenduoju.

2022-01-13, 13:38 | Registruotas lankytojas 1

Atvykau dėl skausmo dešinėje užpakalio pusėje. Padaręs MRT tik pasakė, kad yra išvarža ir reiks arba operuoti arba padės jo reklamuojamas "stebuklingasis" ARTCURE pleistras. Kuris kainavo virš 300 eurų... Daugiau jokios informacijos apie mano situaciją negavau. Išrašė Nimesil ir išsiuntė galvoti. Aš dėl operacijos baimės net nepasinagrinėjusi ryžausi pirkti tą pleistrą, kuris visai nepadėjo. Pasirodo, pas mane buvo stuburo protruzija, ką reiškia, kad diskas dar netrukęs, ir operacija nebūtina, o tas pleistras bevertis, bet ponas Fišas net nesiteikė pasigilinti į mano problemą, nes siekė išskirtinai tik finansinės naudos. Labai gaila kad ta nauda žmonių skausmo ir nežinomybės baimės pagalba..

2021-12-08, 22:31 | Registruotas lankytojas 9

Sveikinu gydytoją neurologą Jokūbą Fišą su artėjančiom šv.Kalėdomis ir Naujais 2022 metais ir linkiu geros sveikatos bei stiprybės gydant žmones.Širdingai dėkoju už grąžintą sveikatą.

2021-08-23, 21:49 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 0 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2021-08-02, 19:44 | Registruotas lankytojas 1

Ačiū gydytojui .

2021-07-16, 18:25 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 1 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2021-04-14, 21:20 | Registruotas lankytojas 9

Dr.J.Fišo pliusai-įsiklausymas į pacientą,platus požiūris,natūralūs gydymo būdai,humoras,Minusai-priėmimo metu konsultuoja kitus pacientus telefonu,atsakinėja į žinutes.Aš išsigydžiau,už ką tikrai dėkoju.REKOMENDUOJU.

2021-04-12, 01:05 | Registruotas lankytojas 4
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 4 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2021-04-09, 22:56 | Registruotas lankytojas 1

Kas netiki natūraliomis gydymo priemonėmis, pas šį gydytoją eiti nėra ko. Beje, jo siūlomų vaistų galima nusipirkti internetu ir žymiai pigiau.

2021-01-18, 00:45 | Registruotas lankytojas 28
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 7 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-11-01, 19:42 | Registruotas lankytojas 28
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 10 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-09-22, 23:12 | Registruotas lankytojas 1

Pats geriausias gydytojas! Jei ne šis gydytojas turbūt būčiau dar ilgus metus tiesiog egzistavusi. Kruopščiai apžiūrėjo, detaliai papasakojo apie ligą ir jos gydymą, skyrė fizioterapiją kurios deka jau 5 metus vaikštau be skausmų ir gyvenu pilnavertį gyvenimą! Rekomenduoju!

2020-07-18, 17:44 | Registruotas lankytojas 3

Perskaičiau kai kuriuos komentarus apie gyd.Fišą ir nustebau.Iš asmeninės ir savo artimųjų patirties manau,kad šis gydytojas vienas geriausių.Dabar gyvenu UK,bet esant reikalui parvažiavus konsultuojuosi su gyd.Fišu.Pas mus Manchester neurologo konsultacija daug trumpesnė ir brangesnė,ne tokia išsami.Gydytojas išmano savo dalyką,išklauso ir siūlo geriausius sprendimus.Čia didžiausi privalumai.Kitas dalykas,kad vengia skirti cheminius vaistus,kurie dažnai nepadeda,prie jų pripranti ar kitaip kenkia.Jaučiasi didelis noras padėti,rasti gydymą,kuris geriausiai tinka ligoniui.Šį gydytoją labai gerbiu.

2020-07-17, 10:24 | Registruotas lankytojas 9

Malonus,šiltai bendraujantis gydytojas.Atsakė į visus klausimus,paskyrė reikalingus tyrimus.Aišku,privačioje klinikoje kainos didokos,bet į valdišką polikliniką dabar neprisibelst.Gydytoją rekomendavo giminės,nenusivyliau.Mes pirmenybę teikiam natūraliems,jei įmanoma,augaliniams vaistams,kurie nealina organizmo ir yra medicinos klasika.Aš manau, šioje srityje gydytojas turi neįkainojamų žinių ir patyrimo.Gilus išmanymas ir gebėjimas tai perteikti ligoniui yra didžiulis privalumas.Ačiū ir tikiuosi,kad tai visuomet išliks gydymo prioritetu.

2020-07-16, 14:11 | Registruotas lankytojas 1

Tragedija... vos užėjus į kabinetą nei sveiki, nei labas, o “renkis”. Atlikdamas apžiūra tik bambėjo kaip pas mane viskas negerai, nieko nepaaiškino. Atlikus brangius tyrimus padarė tą patį, nieko nepaaiškino normaliai, tik išrašė vaistų už 200eur ir skubiai liepė nusipirkt. Buvau šokiruota ir gailiuosiu, kad nenuėjau pas kitą neurologą. Problema liko, piniginė paplonėjo...

Taip pat tik dabar paskaičiau komentarus... lygiai tas pats! Brangūs vaistai tik vienoj vaistinėj! Pasidomėjau vėliau apie juos - esmė ta, kad nėra jokių patikimų mokslinių tyrimų jog jie veikia! Negaliu patikėti kokį biznį šis daktaras suka ir iki šiol “gydo” žmones!

2020-02-10, 21:13 | Registruotas lankytojas 1

Pagydė,galiu rekomenduoti.Jaučiasi patirtis ir kompetencija.Nuoširdus rūpestis.

2019-11-08, 11:06 | Registruotas lankytojas 4
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 9 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-11-02, 21:13 | Registruotas lankytojas 2

Teko susidurti su kitais gydytojais neurologais, tačiau juos galiu vertinti tik kaip amatininkus gydančius tik pagal šabloną. Manau, kad jų skirti vaistai turėjo šalutinį poveikį ir man pažeidė skrandį bei kepenis. Todėl ieškojau gydytojo gydančio natūralias ir homeopatiniais vaistais .Kreipiausi į gydytoją Fišą. Jis tikrai PROFESIONALUS plačios erudicijos gydytojas . Ne tik skyrė vaistus, bet ir detaliai paaiškino kaip elgtis. Homeopatiniai vaistai gal buvo ir brangūs, bet esu dėkinga gydytojui, nes pajutau realų pagerėjimą, be to , manau, kad šie vaistai nepakenks kitiems organams. Gydausi toliau. Ačiū daktarui J. Fišui.

2019-06-08, 15:47 | Registruotas lankytojas 2

Malonus daktaras. Savo srities žinovas. Rekomenduoju.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2019-05-11, 15:20 | Registruotas lankytojas 9

Dr.Fišas buvo ketvirtas neurologas,pas kurį patekau po nesėkmingo gydymo poliklinikoje ir dar keliose klinikose.Skausmas kankino trečią mėnesį,prie to prisidėjo pykinimas,nes vaistus gėriau saujomis.Prošvaisčių nemačiau,buvau pavargusi ir išsikankinusi.Nepasakyčiau,kad gydytojas mane guodė,stebuklo nežadėjo,tiesiog smulkiai žingsnis po žingsnio išaiškino mano ligą,atliko keletą tyrimų ir nurodė du gydymosi būdus.Nesijaučiau galinti daug rinktis,skrandis streikavo,todėl tik prašiau gydyti kuo natūralesnėmis priemonėmis.Gydymas buvo ilgas ir nepigus,bet man tiko.Gydžiausi skrupulingai,nes liga kėlė didelį skausmą ir netikrumą ne tik man,bet ir mano šeimai.Aš pasveikau,dėl to jaučiu didelį dėkingumą gydytojui,be kurio pagalbos,žinių ir nuoseklaus darbo tikrai nebūčiau išsikapsčiusi.Sutikau gydytoją,kuriuo tikrai pasitikėjau.Man tai buvo ypatingai svarbu.Žinutė daktarui:Jūs,Gerbiamasis,esat vertinamas ir mums labai labai reikalingas.Žinutė skaitytojui:aprašiau kiek galėdama tiksliau su viltimi palengvinti Jūsų apsisprendimą ir nuoširdžiai linkėdama rasti lūkesčius atitinkantį mediką.Galimi ieškojimai ir nusivylimai.Savo gydytoją man pavyko rasti tik iš ketvirto karto.

2019-05-10, 13:04 | Registruotas lankytojas 2

Džiaugiuosi, kad daug metų gerb. Gyd. Jokūbas Fišas gelbėja ištikus sveikatos problemoms. Man priimtina tai, jog stengiasi skirti kuo natūralesnes priemones, o ne tik vaistus - pradedant miego režimu ir sportu, atsipalaidavimo pratimais, medicinine meditacija, mankšta, baigiant mityba- daug dėmesio skiria gyvenimo būdui ir požiūriui - kad pats organizmas gytų ir aš dalyvaučiau tame procese. Ir tikrai skiria, kur yra tikra liga, o kur šiaip.. Man tai tinka ir padeda.
Padėjo tikrai ne kartą ir man, ir mano artimiesiems. Ačiū už pagalbą, nuoširdų dėmesį ir patarimus, kurių stengiuosi laikytis!
Ilgų Jums metų!
Daugiau tokių Gydytojų! Visiems rekomenduoju!

2019-05-10, 09:11 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 3 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.

2019-04-27, 19:06 | Registruotas lankytojas 7
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 4 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.

2019-01-28, 19:39 | Registruotas lankytojas 7
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 7 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.

2018-09-01, 12:30 | Registruotas lankytojas 9

Žurnale(Raktas) perskaičiau pokalbį su gydytoju apie silpnaprotystę ir 100 proc. nustačiau sau ligą. Užsirašiau konsultacijai pas jį. Nustatė, kad juodai pervargusi, o šiaip visai sveika! Ačiū Dievui ir gydytojui Fišui. Rekomenduoju!

2018-08-16, 11:31 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 6 m. 0 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.

2018-03-16, 22:19 | Registruotas lankytojas 1

Nuodugniai ištiria ir negaili laiko paaiškinti problemas, priežastis ir gydymą. Esu sužavėta jo profesionalumu.

2018-02-15, 22:48 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas Jokūbas Fišas vertas didžiausios padėkos. Pas tokį gydytoją nebaisu, užtikrinta. Labai dėkinga už išsamią apžiūrą ir už rūpestį. Linkiu sėkmės ir sveikatos dirbant šį darbą.

2018-02-02, 18:12 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 6 m. 7 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.

2018-01-27, 17:51 | Registruotas lankytojas 12

Tai savo darbą išmanantis gydytojas,puikus specialistas.Nuoširdžiai esu dėkinga.

2017-11-08, 21:11 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!

2017-10-25, 18:18 | IP: 88.119.195.157

Dèkoju gydytojui ir visiems rekomenduoju kreiptis.

2017-10-20, 21:59 | IP: 85.206.130.179

Rekomenduoju daktara Fiša. Gydé daug daktarù, grįżtu pas šį Daktarâ.OU.