Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Julius Vidikas, %

Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2014-07-08, Nr. MPL-19544, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Gydytojas radiologas

Išduota: 2018-06-28, Nr. MPL-22841, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Vidikas Julius dirba šiose gydymo įstaigose

Jeigu žinote, kur dirba Vidikas Julius?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

92.6% Complete
4.6

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

87.2% Complete
4.4

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

84.2% Complete
4.2

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

82.8% Complete
4.1

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

77.8% Complete
3.9

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

81.7% Complete
4.1

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

93.4% Complete
4.7

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2025-08-18, 02:47 | Registruotas lankytojas 1

Deja, aš Ilgą laiką jaučiau nemalonų skausmą už kelio, ypač vaikščiodamas ilgesnius atstumus ar bandydamas pritūpti. Iš pradžių galvojau, kad tai kažkas susiję su kojų venomis – atrodė, lyg kažkas spaustų, tempia, kartais net koją maudė naktimis. Tas nepatogumas trikdė kasdienį gyvenimą: tapo sunku laisvai judėti, sportuoti, net paprasti buitiniai dalykai, kaip pritūpti ar užrišti batą, kėlė skausmą. Buvo neramu, kad tai gali būti rimtesnė kraujagyslių problema, todėl nusprendžiau kreiptis į gydytojus. Laimei, pataikiau pas tikrai rūpestingą specialistą. Atlikus išsamius tyrimus, buvo nustatyta, kad mano skausmo priežastis visai ne venos, o vadinamoji Bekero cista. Iki tol nebuvau apie ją girdėjęs, tad pirmiausia buvau nustebęs, tačiau gydytojas išsamiai paaiškino, kas tai yra, kaip ji atsiranda ir kokie simptomai būdingi. Labai patiko, kad viskas buvo paaiškinta aiškiai, suprantamai, su pavyzdžiais, be sudėtingų medicininių terminų – taip iškart nurimau, nes supratau, jog tai dažna ir gydoma problema. Toliau sekė gydymas – traumatologas atliko procedūrą, kurios metu cista buvo nusiurbta švirkštu. Galiu pasakyti, kad pats procesas buvo greitesnis ir paprastesnis, nei tikėjausi. Nors prieš tai truputį nerimavau, tačiau gydytojo profesionalumas ir užtikrintumas leido pasitikėti ir nusiraminti. Procedūra nebuvo skausminga, po jos pajutau didelį palengvėjimą. Rezultatai pasijuto labai greitai – jau kitą dieną galėjau laisviau judėti, o po kelių dienų vėl grįžau prie įprastos veiklos. Labiausiai nustebino, kad galėjau ne tik normaliai vaikščioti, bet ir be vargo pritūpti, atlikti judesius, kurie prieš tai buvo tiesiog neįmanomi. Tai tikrai sugrąžino gyvenimo kokybę, o kartu ir gerą nuotaiką. Noriu nuoširdžiai padėkoti už tikslią diagnozę ir parinktą tinkamą gydymą. Dažnai žmonės mėgsta ilgai kankintis, manyti, kad „praeis savaime“, bet šis atvejis parodė, kaip svarbu laiku kreiptis į gydytoją ir gauti profesionalią pagalbą. Džiaugiuosi, kad gydytojai ne tik greitai nustatė tikrąją skausmo priežastį, bet ir iškart ją išsprendė. Rekomenduoju visiems, kurie susiduria su panašiais simptomais – tempimu, skausmu už kelio ar judėjimo apribojimu – nebijoti kreiptis į specialistus. Kartais atrodo, kad problema susijusi su viena sritimi (pvz., kraujagyslėmis), bet iš tiesų priežastis gali būti visai kita. Tik kompetentingas gydytojas gali tiksliai nustatyti diagnozę ir paskirti tinkamą gydymą. Aš pats dabar jaučiuosi gerai, džiaugiuosi, kad galiu vėl aktyviai judėti, ir esu dėkingas už profesionalią pagalbą. Tikrai rekomenduoju šiuos specialistus visiems, kas nori greito, tikslaus ir veiksmingo sprendimo.

Pagarbiai, Stasys V.

2025-08-16, 08:52 | Registruotas lankytojas 3

Skyrė labai mažai laiko, vengė atsakinėti į klausimus.

2025-06-12, 12:10 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus gydytojas! Konkretus, bet išsamiai pažvelgiantis į problemą, labai žmogiškas.

2024-07-11, 18:42 | Registruotas lankytojas 5

Puikus specialistas, atliko echoskopiją ir nustatė ligą

2024-06-15, 13:32 | Registruotas lankytojas 1

Pirmas įspūdis - rūpestingas gydytojas, kuriam prioritetas yra jo pacientas ir tik jo pacientas. Esu labai maloniai nustebinta bendravimu, rūpesčiu, dėmesiu ir tyrimo atlikimu. Negana to gydytojas turi ir puikų humoro jausmą. Apibendrinus, pas tokį specialistą eiti rekomenduočiau visiems, nes gauni ne tik apžiūrą, tyrimą su paaiškinimais, bet ir jauties svarbus pacientas gydytojui kuriam aktualios tavo problemos. Be viso to, gydytojas taip pat išrašė ir vaistų nuo skausmo, nors teoriškai jis to daryti tikrai neprivalėjo nes atvykau tik echoskopijai.
Didelis ačiū ir sėkmės darbuose! :)

2024-05-04, 01:52 | Registruotas lankytojas 1

Labai šiltai paklausė kaip jaučiuosiu. Parodė ir papasakojo viską ką matė ne taip dėl ko skundžiausi. mano prašymu echoskopavo kitas vietas kuriom reiktų kito siuntimo taipogi. Rekomenduoju stipriai

2023-12-08, 09:21 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabus gydytojas! Atvykau su skaudama koja echoskopijai, jis turėjo padaryti tik echoskopiją, tačiau pamatęs mano kančias pasakė, kad išrašys ir vaistų. Kelios sekundės - receptas pas mane, taip pat palinkėjimas, kad po 5 dienų praeis. Netikėjau, bet jau net antrą dieną galiu statyti koją ant žemės. Ačiū už Jūsų gerą širdį ir pagalbą žmonėms! Malonu, kad tokių gydytojų yra!

2023-11-04, 16:06 | Registruotas lankytojas 1

Norėčiau nuoširdžiai padėkoti Juliui Vidikui už jo nepaprastą pagalbą ir profesionalumą. Dėka jo pastangų ir įgūdžių, aš dabar galiu gyventi pilnavertį gyvenimą, laisvą nuo skausmo ir negalavimų.

Metus laiko aš kankinausi skausmais kojoje ir ciurnoje, ir tai buvo nuolatinė kančia, trukdanti normaliam gyvenimui. Lankiausi pas įvairius gydytojus, bandžiau įvairius gydymo metodus, tačiau jokie iš jų nedavė norimo rezultato. Buvau beviltiškas ir nusiminęs.

Tačiau, kai susitikau su Juliaus Vidiku, mano gyvenimas pasikeitė. Jis pasitiko mane su supratimu ir dėmesingu požiūriu. Jo profesionalumas ir žinios mane tikrai nustebino. Jis atliko išsamų tyrimą, suprato mano būklės šaltinį ir pasiūlė efektyvų gydymo planą.

Po vieno jo paskirtų vaistų sušvirkštimų, skausmas staiga išnyko, ir tai buvo stebėtinai palengvinantis momentas. Gyvenimas be skausmo ir negalavimų yra nepakartojama dovana, kurios aš ilgėjausi. Dabar aš galiu judėti laisvai, dalyvauti įvairiose veiklose ir mėgautis gyvenimu visomis jo spalvomis.

Aš nuoširdžiai dėkoju Juliaus Vidikui už jo nuostabų darbą ir rūpestį. Jo profesionalizmas ir gebėjimas suteikti pacientui viltį yra neįkainojami. Aš jaučiuosi palaimintas, kad turiu tokią kompetentingą ir rūpestingą gydytoją. Jis išgelbėjo mano gyvenimą, ir aš jam esu dėkingas iki galo. Ačiū!

2023-11-04, 03:20 | Registruotas lankytojas 2

Esu labai įspūdingai nustebusi savo gydytojo paslaugomis. Jo malonumas ir šmaikštumas yra neabejotinai nuostabūs, o jo gebėjimas atlikti tikslų ir efektyvų tyrimą, kuris galiausiai atskleidė mano ligos šaltinį, yra vertinamas aukščiausiai.

Daug metų gyvenau su sveikatos problema, kurios niekas negalėjo nustatyti. Įvairūs gydytojai ir specialistai netgi neturėjo aiškaus supratimo apie mano būklės pobūdį. Tai labai keikė mane ir lėmė nuolatinius negalavimus.

Tačiau kai aš pirmą kartą susitikau su šiuo gydytoju, mano nuotaika iškart pasikeitė. Jis mane pasitiko su šypsena ir ramiai išklausė mano istorijos. Jo sugebėjimas klausytis ir bendrauti su pacientais yra vertinimas aukščiau. Jis taip pat pasiūlė išsamų tyrimą ir paaiškino, kodėl tai yra svarbu.

Per tyrimą jis buvo labai atidus ir dėmesingas kiekvienam detalės. Jo profesionalizmas ir žinios neabejotinai išsiskyrė. Kai tyrimas buvo baigtas, jis paaiškino rezultatus suprantamais žodžiais, atsakė į mano klausimus ir sudarė gydymo planą.

Nebuvo neigiamo slengo, jokio neskaidrumo ar painiavos. Tai buvo aišku, suprantama ir profesionalu. Jis atskleidė mano būklės šaltinį ir pasiūlė efektyvų gydymo būdą.

Esu dėkinga šiam gydytojui už jo nuostabų darbą ir kompetenciją. Jis ne tik padėjo man atsikratyti sveikatos problemos, bet ir atkūrė mano pasitikėjimą medicinos sistema. Aš vertinu jį aukščiausiai ir tikrai rekomenduoju jį visiems, kurie ieško kvalifikuoto ir rūpestingo gydytojo. Jis yra tikras profesionalas ir žmogus, kuriam galite pasitikėti savo sveikata.

2023-11-03, 18:10 | Registruotas lankytojas 1

Nežinau gal žmogus pervargęs nes pagal kiek suprantu varo septynias dienas nuo ryto iki vakaro ,bet labai prastai viskas ,esveikatoj atsakymas ne apie tą problemą parašyta kurios srities darė echoskopija

2023-10-27, 01:17 | Registruotas lankytojas 1

Likau sužavėta gydytoju.Labai malonus,šmaikštus.Atlikdamas tyrimą rado mano ligos problemą,kurios daug metų niekas nesugebėjo surasti.Viską išsamiai paaiškino.Vertinu labai tiegiamai.

2023-10-24, 16:10 | Registruotas lankytojas 4

Profesionalus gydytojas, nustatė tikslią diagnozę

2023-08-03, 17:44 | Registruotas lankytojas 5

Pačios geriausios rekomendacijos, buvau pas ši echoskopuotoja ir tikrai nesigailiu, tiksli apžiūra ir išsamus komentaras

2023-07-06, 17:36 | Registruotas lankytojas 3

Nuostabus gydytojas, malonus ir šiltas priėmimas, tik geriausios rekomendacijos!

2023-07-05, 02:50 | Registruotas lankytojas 1

Grubi patikra. Reikia traukti informaciją.

2023-06-30, 17:32 | Registruotas lankytojas 1

Puikus gydytojas -jei tektų vėl ,rinkčiausi jį

2023-03-21, 18:27 | Registruotas lankytojas 2

Puikus gydytojas echoskopuotojas, rekomenduoju

2023-03-06, 17:18 | Registruotas lankytojas 6

Konkretus ir malonus gydytojas, savo srities specialistas. Dirba greitai, paaiškina ką mato, ką rekomenduoja. Nuo šiol visas echoskopijas tik pas jį. Rekomenduoju!

2023-02-23, 17:07 | Registruotas lankytojas 5

Puikus jaunas gydytojas, atliko pilvo ultragarsa, issamiai paaiskino paklausus. Tikrai rekomenduoju.

2023-01-15, 01:16 | Registruotas lankytojas 3

Malonus gydytojas. Dalykiškas, profesionaliai atliekantis echoskopiją. Pakankamai malonus dirbant su vaikais. Nedaugžodžiauja. Paklausus į visus klausimus atsako, pakomentuoja. Šilti atsiliepimai!

2023-01-05, 19:52 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus gydytojas. Dėmesingas, konkretus, pagarbus. Diagnozė buvo tiksli.

2023-01-04, 19:31 | Registruotas lankytojas 4

Puikus specialistas, žmogiškas, ne tik atlieka tyrima bet ir viska paiškina

2022-09-10, 13:58 | Registruotas lankytojas 1

tiesiog puikus specialistas, neturiu net ką daugiau ir bepridurti pacientas - Justinas.
Sėkmės!

2022-09-04, 13:23 | Registruotas lankytojas 1

Man labai padėjo. Paskyrė gydymą, išrašė receptą, iki galo nebuvus pilnam efektui suleido vaistus ir pasveikau 100 proc.
Rekomenduoju.

Pagarbiai, Raimonda.

2022-09-03, 22:29 | Registruotas lankytojas 1

Geriausias radiologas-echoskopuotojas Kaune.

2022-09-01, 17:32 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 2 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2022-08-17, 02:14 | Registruotas lankytojas 1

Greitas priėmimas ir apžiūra.
Surinkta tiksli anamnezė, gydytojas priimė su šeimos gydytojo siuntimu, papildomai mokėti nereikėjo.
Nustačius žarnyno uždegimą paskyrė antibiotikus ir pasveikau per pakankamai trumpą laiką.

2022-08-17, 02:09 | Registruotas lankytojas 2

Tiksli diagnostika ir gydymas, dėkojame daktarui. Ačiū, kad Jūs esate, Sėkmės Jums.

2022-08-17, 01:46 | Registruotas lankytojas 1

Puikus gydytojas, puikus aptarnavimas, nuoširdus, bendraujantis.
Ačiū už dėmesingumą.

2022-08-16, 19:51 | Registruotas lankytojas 9
2022-07-09, 18:14 | Registruotas lankytojas 2

Gydytojas apklausė, padarė tyrimą, nustatė ligos priežastį, paskyrė veiksmingus antibiotikus. Problema išspręsta iš esmės. Ačiū gydytojui. Dar pasimatysime

2022-07-08, 18:11 | Registruotas lankytojas 9

Nepriėmė laiku, nors ankstesnis pacientas tikrai buvo išėjęs. Palaukus teko eiti ieškoti gydytojo pačiai. Specialistas tikrai "matantis", suvokiantis, reikėtų kiek šilčiau bendrauti su pacientais. Labai nemaloniai nuteikė nepakeistas, sukuistas, apiplyšęs vienkartinis kušetės paklotas.

2022-06-21, 15:48 | Registruotas lankytojas 2

Profesionalus gydytojas

2022-04-27, 18:18 | Registruotas lankytojas 12

Operatyviai surinko anamnezę ir ištyrė. Po max 10 min vizito buvau detaliai ištirta ir diagnozuota. Rekomenduočiau.

2022-04-18, 22:36 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 6 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2022-04-06, 18:03 | Registruotas lankytojas 2

Pavadinčiau tai Gydytoju iš didžiosios raidės . Manau, kad tokie jauni, pilni žinių ,entuziazmo ir atjautos gydytojai yra tikrasis gėris mums ligoniams. Nebeatsimenu ar kada nors gydytojas savo iniciatyva paskambino pasiteirauti kaip ligonis jaučiasi. Patys geriausi atsiliepimai,

2020-10-25, 00:09 | Registruotas lankytojas 1

Gal ir geras diagnostikas (su aparatu dirba gerai), tačiau norėtųsi daugiau empatijos...

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Julius Vidikas?
2019-04-19, 15:20 | Registruotas lankytojas 8

Kompetetingas gydytojas, surinko anamnezę užduodant daug klausimų, gilinosi į problemą, išsamiai paaiškino tyrimų rezultatus.

Paslėpti komentaro tekstą

Esate Julius Vidikas?