Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Elena Večkienė, %

Licencijos

Vaikų ligų gydytojas

Išduota: 2005-07-12, Nr. MPL-07218, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-26)

Vaikų ligų gydytojas

Išduota: 2005-07-12, Nr. MPL-07218, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-26)

Večkienė Elena dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Večkienė Elena?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

78.5% Complete
3.9

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

52.4% Complete
2.6

Diagnozavo tik dalį problemos

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

49.2% Complete
2.5

Gydymas nebuvo veiksmingas

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

44.1% Complete
2.2

Vengė atsakinėti į klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

50.4% Complete
2.5

Įvertino tai kas būtina, bet plačiau nesigilino

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

49% Complete
2.5

Nesidomėjo

Kaip vertinate paslaugų kainas?

95.1% Complete
4.8

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2023-05-15, 12:59 | Registruotas lankytojas 2

Gera gydytoja, labai greitai priima, jeigu skubus atvejis. Dažniausiai tą pačią dieną, tad tikrai ramu, kad gausiu greitą konsultaciją vaikui kada tik prireiks. O vaikai dažnai ir netikėtai suserga dažnai. Pakonsultuoja visais klausimais, toleruoja visus tėvų sprendimus.

2022-11-21, 15:47 | Registruotas lankytojas 1

Apžiūros metu gydytoja nustatė kad vaikui yra vos vos paraudus gerklė, plaučiai švarūs. Atlikus kraujo tyrimus dėlaukšto crb paskyrė antibiotikus siauro profilio. Po vizito ir nurodyto gydymo vaikui pablogėjo, jau kitą dieną kreipėmės į ligoninę, kur diagnozavo plaučių uždegimą.
Poliklinikoj gydytoja Večkienė atsainiai apžiūrėjo vaiką, surašyta informacija esveikatoje neatitiko to ką sakiau daktarei, apie simptomus kurie buvo vaikui, temperatūra.
Paskirti gyd vaistai, antibiotikai buvo netinkami.
Ligoninėje buvo suteikta pagalba ir tinkamas gydymas.
Nerekomenduoju patikėti savo vaikų sveikatos šiai gydytojai. Esu labai nusivylusi.

2022-10-10, 10:45 | Registruotas lankytojas 2

Niekam nerekomenduoju. Jis negydo, o sužaloja vaikus. Vaikas turi rimtą problemą, o tyrimų net neskiria, kad tik atsikratytų. Jokiu būdu nesikreipkite.

2022-06-11, 14:38 | Registruotas lankytojas 10

Nerekomenduoju! Atrodo, vaikų net nemegsta,bet dirba vaikų gydytoja. Po šešių mėnesių pas ją perėjom kitur.

2022-04-30, 14:11 | Registruotas lankytojas 4

Lankėmės pas šią daktarę nuo gimimo iki keturių mėnesių, niekada nieko blogo neįžvelgdavo, atrodo reiktų džiaugtis, kad vaikas sveikas, tą ir darėm.. Nors informavau, kad kūdikio kojytės su rankytėm drėgnos ir gal reiktų pasidaryt kraujo tyrimus dėl vit. D, bet daktarė pasiūlė palaukt ir žiūrėt, gal praeis. Laukėm.. Iki kol kūdikis trijų mėnesių neišlaikydavo pakeltos galvytės, daktarė tame nieko blogo neįžvelgė, ateis laikas pakels.. Bet, šiuo atveju ačiū dievui nebelaukiau, persirašėm skubiai į kitą polikliniką, ten buvo nustatytas žemas raumenų tonusas ir tada prasidėjo lakstymai pas reabilitologus, neurologai ir pan., ir ačiū dievui su mankštomis viską pavyko greit atstatyti, kadangi nebuvo dar per vėlu, nors raida jau buvo atsilikusi MĖNESIU, tai bijau pagalvoti, kas būtų buvę jeigu dar būtumėm laukę kol daktarei tai atrodys jau nebe normalu.. Pati daktarė nelabai bendraujanti ir nieko neaiškinanti, be jokių emocijų, nelabai panaši į vaikų daktarus, kurių per šiuos mėnesius tikrai teko pažinti labai daug. Vienintelis pozytivus žmogus, tai slaugytoja. Labai nerekomenduoju šios daktarės, per jos nieko blogo neįžvelgimą, patyrėm daug streso. Nebent jau turit ne vieną vaiką ir apie vaikų auginimą ir galimas ligas turite daugiau patirties, nes iš daktarės informacijos negausite jokios.

2022-03-09, 09:56 | Registruotas lankytojas 1

6 metus gydom savo vaiką pas šią gydytoją ir gaila, bet tik dabar pribrendom pokyčiams. Atėjus pas gydytoją, vaiko nepakalbina, nepasiteirauja kaip sekasi (nekalbu, kad reikia kaip kokiam animatoriui bendrauti, bet bent jau minimaliai su vaiku užmegsti ryšį. Deja to nėra). Išsakius problemą, dažniausiai išgirstam trumpus patarimus kokių vaistų reikia. Reikia patiems paklausti ar kraujo tyrimo nereikia padaryti prieš paskiriant tokius vaistus. Tai kai pats paklausi ir paprašai, tuomet pasako, kad sesutė užrašys. Apgailėtinas jausmas lydi, atrodo, kad jei kažko nepaklausi, tai ir nieko nepasakys. O naujausias įvykis toks, kad vaikui kosulys trunka jau kokius 3,5 mėnesio, ir atėjus bei pasakius apie tai, pirmas gydytojos Elenos Večkienės klausimas: " Ar gyventi trukdo?". Taip, trukdo, nes nuolatos kosėja giliu kosuliu. Tuomet jos atsakymas, kad reikia gerti nuo refliukso. Kraujo tyrimus ir plaučių nuotrauką teko pačiam išprašyti, kad užrašytų laiką.
Štai tokia mūsų vaikų gydytoja.

2021-05-09, 10:53 | Registruotas lankytojas 1

Man labai patinka ši gydytoja. Gal ir daro įspudį ,kaip rašo kitos mamos, kad nesiklauso ar nesidomi, bet mums ji puiki, visada tinkamai israso vaistus , ir visada padeda net telefonu. Zmogus labai ramaus budo ir tikrai zinanti savo darba! Tikrai rekomenduoju toms mamytems kurios moka klausytis ne tik save. O jei esate cholerikas tai ieskokite kitos daktares.

2020-10-08, 15:02 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 5 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-10-14, 12:07 | Registruotas lankytojas 5

Puiki gydytoja - moka elgtis su vaikais, atsako į visus rūpimus klausimus, nuramina ir padrąsina pirmakačius tėvus, skiria pakankamai laiko ir dėmesio. Labai jaukiai pasitinka tiek gydytoja, tiek seselė. :)

2019-01-24, 14:50 | Registruotas lankytojas 7
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 2 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Elena Večkienė?
2018-09-17, 20:16 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 6 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Elena Večkienė?