Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Audrius Vasiliauskas, %

Licencijos

Šeimos gydytojas

Išduota: 2012-04-03, Nr. MPL-17546, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

62.9% Complete
3.1

Laukiau iki 15 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

81.3% Complete
4.1

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

66.9% Complete
3.3

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

66.9% Complete
3.3

Iš esmės atsakė, bet ne išsamiai

Ar skyrė pakankamai laiko?

61.4% Complete
3.1

Įvertino tai kas būtina, bet plačiau nesigilino

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

68.9% Complete
3.4

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

96.9% Complete
4.8

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2023-01-03, 21:33 | Registruotas lankytojas 17

Gaila gydytojos Gabėtos pacientų, kurie gydėsi pas ją, o dabar čia... Gydytojas labai nenoriai bendrauja, konsultacijoms skiria mažai laiko, o ir ta konsultacija - pacientas šneka apie ligą, o jis apie orą. Mūsų konsultacija truko 2 minutes, gyvą konsultaciją pavertė nuotoline, paankstindamas 5 valandomis ir tepasakė, kad "nematau reikalo ateit".
Pas gydytoją galima eiti, bet tik tuo atveju, kai jau žinai savo ligą, kokius vaistus skirti, kokius tyrimus atlikti ir kokius siuntimus skirti, nes kitaip atsakymas vienas - viskas TAU gerai. Siuntimuose būtinai pabrėš, kad išduotas paciento prašymu. Nu žinoma, nes tikrai ne savo noru skiria, kai pacientui viskas visada gerai.
Tikrai nerekomenduoju.

2022-05-25, 13:30 | Registruotas lankytojas 2

Šis daktaras yra visiškai be atsakomybės jis neduoda siuntimu ten kur reikia. I darbo vieta neatvyksta laiku. Duosiu pavyzdi jis turejo dirbti nuo 12h o man buvo laikas 13h o daktaro net nebuvo darbo vietoje jis atvyko gerokai vėliau. Apie 15h jis buvo darbo vietoje. Ejau kelis kartus pas ji kad israšytu siuntima persisviesti visa nugara. Sesute sake viskas gerai jis parasys kita diena nuvaziuoju i igonine sakau siuntimas turetu buti nes vakar daktaras labai smarkiai velavo i darba pasirodo jokio siuntimo net nedave. Nuvaziuoju pas ji su skausmais didziausiais o jis man atsako as neturiu tau ka parasyti siuntime. Jis visiskai nesidomi del paciento nesirupina nieko neklausia. Skambini jam jo telefonas visada isjungtas. Jis yra neadekvatus. Visada piktas nepatenkintas ir jam jo pacientai net nerupi. Turiu daug problemu o jis man net neduoda siuntimu padaryti tyrimus. Isvada tokia as buvau neaptarnautas kaip as norejau ir kaip jis turejo padaryti tai. Jis net neziuri rimtai i savo pacientus. Israse vaistu kuriu net negaliu gerti nes su skrandziu turiu bedu. Pravazineta daug kilometru veltui ir vistiek likau su tom paciom bedom su skausmais didziausiais nugaros. O jis man sako tau viskas gerai. Kaip gali buti gerai jei viskas tas pats net nepasikeite..ne daktaras cia. Neturiu zodzio apie toki zmogu ka pasakyti.