Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Brigita Vaigauskaitė, %

Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2015-08-07, Nr. MPL-20738, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Gydytojas akušeris-ginekologas

Išduota: 2019-07-05, Nr. MPL-24005, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

95.8% Complete
4.8

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

97.6% Complete

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

98.1% Complete

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

98.5% Complete
4.9

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

97.3% Complete
4.9

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

95.8% Complete
4.8

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

86.2% Complete
4.3

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-11-07, 21:06 | Registruotas lankytojas 1

Super Gydytoja visada ramino kol stebėjo nėštuma jos dėka turiu dvynukus

2023-05-08, 16:35 | Registruotas lankytojas 3

Nuostabi gydytoja. Demėsinga,maloni, visada su šypsena, atsako į visus dominančius kalusymus, išsamiai viska paaiškina. Taip jau atsitiko, kad pirmas bandymas nepavyko, bet po blogos žinios skirė dėmesį ir palaikė. Ačiū Jums!

2023-01-16, 23:47 | Registruotas lankytojas 4

Puiki gydytoja, visada su ramia šypsena ir padrąsinančiu žodžiu. Ačiū, kad padėjot ramiai sulaukti dukrytės:)

2022-11-04, 17:52 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi daktarė!
Profesionali, atidi, rūpestinga, atsakinga, visada pasitikdavo su šypsena, kai reikėdavo nuramindavo, kai prireikdavo padràsindavo, išklausydavo, pritaikė efektyviausià gydymà, maloniai prižiūrėjo viso proceso metu.
Ačiū Jums be galo už viskà, Brigita! ????

2022-11-03, 16:44 | Registruotas lankytojas 3

Nuostabi gydytoja! Labai profesionali, taktiška, maloni, paslaugi ir rami daktarė. Džiaugiuosi, kad visą nevaisingumo kelią ėjome kartu. Gydytoja neleido man nuleisti rankų ir dabar supuoju dvi nuostabias dukrytes ❤️ Didelis Jums ačiū! Nuoširdžios rekomendacijos!

2022-10-26, 17:50 | Registruotas lankytojas 4

Labai gera gydytoja:) Maloniai bendrauja, visiskai jokius itampos apsilankymo metu, atsako i visus rupimus klausimus, pataria ka daryti. Deka gydytojos laukouosi po 6 metu bandymu. REKOMENDUOJU!!!

2022-06-16, 12:17 | Registruotas lankytojas 2

Pati nuostabiausia gydytoja! Tikra profesionalė, bei labai šiltas žmogus!

2022-03-17, 17:46 | Registruotas lankytojas 1

Nors ivf buvo nesėkmingas, turbūt ne mano kartas, tačiau tikrai rekomenduoju šią gydytoją. Gydytoja šilta, atsako į klausimus, pasvarsto apie kitas procedūras. Visiškai ja pasitikėjau ir nė kiek to nesigailiu.

2022-02-24, 22:28 | Registruotas lankytojas 1

Vaigauskaitė tikrai labai nuoširdi gyditoja. Džiaugiuosi, kad lankausi būtent pas šia gyditoja ????
Išsakiusi visas problemas įsiklausė, patarė, pakomentavo. Rekomendacijos ????

2022-01-30, 12:11 | Registruotas lankytojas 3

Jei reikėtų rekomenduoti tik vieną gydytoją-neabejotinai tai būtų Brigita! Susipažinome, kai turėjome sunkumų pastoti, o vėliau prižiūrėjo nėštumą. Dėmesinga, nuoširdi, rūpestinga, profesionali-tik patys geriausi atsiliepimai! Tikiuosi, dar turėsiu progą grįžti kito nėštumo priežiūrai:)

2022-01-03, 20:20 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi Gydytoja. Maloniai bendraujanti, atidi, pozityvi, su šypsena.Atsakydavo į visus klausimus, netgi kai atėjau su ne mažu klausimų sąrašu :). Atspausdindavo ir papildomos medžiagos pasiskaityti ir visuomet galėdavau klausti, jeigu toje medžiagoje kildavo kausimų. Pozityviai nuteikdavo, kai iškildavo kokių nors nesklandumų. Viską paaiškindavo procedūrų ir apžiūrų metu. Jos nuoseklaus, profesionalaus ir atidaus darbo dėka sulaukėme žinios, jog laukiamės :). Tik pas ją eisiu ir kitą kartą.

2021-12-16, 19:44 | Registruotas lankytojas 3

Nuostabi daktarė! Tikrai rekomenduoju, labai nuostabus ir šiltas žmogus. Visada išklauso ir išsamiai atsako į klausimus. Nepalieka nežinioje. Matosi jog myli savo darbą ir atlieka jį nuoširdžiai. Jos šypsena visada ramina. Nekeisčiau jos į jokią kitą daktarę!

2021-12-14, 14:59 | Registruotas lankytojas 4

Nuostabi, be galo švelni ir nuoširdi Gydytoja. Viską pasako tiesiai šviesiai, bet tuo pačiu padrąsina, nuramina, atsako į visus klausimus. Esu be galo laiminga, kad patekau pas šią Gydytoją, didžiausia rekomendacija! Ačiū ačiū.

2021-11-17, 19:32 | Registruotas lankytojas 3

Labai nuostabi gydytoja! Gimdžiau pas gyd. Brigita Santariškių klinikoje. Esu be galo patenkita. Labai maloni, kompetetinga gydytoja. Priėmė pačius geriausius sprendimus. Labai džiaugiuosi, jog pasisekė gimdyti būtent pas Jus!

2021-11-06, 02:07 | Registruotas lankytojas 4

Patekau pas šią nuostabią gydytoją visai atsitiktinai ir esu labai ja patenkinta. Be galo švelni, maloni, rūpestinga, detaliai viską pasakoja. Nors dar esame laukime, tačiau bet kokiu atveju noriu pasakyti nuoširdžiausią Ačiū, už žmogiškumą ir profesionalumą.

2021-09-08, 14:35 | Registruotas lankytojas 2

Wonderful doctor, we recommend 100 percent. The doctor is very dedicated to her work, communicates professionally and gives precise advice. Additionally to the professional skills the doctor is emphatic, attentive and loves her job. Also she speaks very good English, which made our experience smooth and clear. From our three hearts, thank you!

2021-09-07, 11:41 | Registruotas lankytojas 6

Mano šeima yra dėkinga gydytojai Brigitai, kad kantriai, nuodugniai ir rūpestingai sekė mūsų gydymą. Gydytoja visada buvo nuoširdi, atsakanti į visus rūpimus klausimus,viską paaiškinanti. Tik didžiausios rekomendacijos!

2021-08-22, 10:27 | Registruotas lankytojas 1

Puiki, rūpestinga gydytoja. Rekomenduoju!

2021-08-02, 19:32 | Registruotas lankytojas 1

Brigita Vaigauskaitė - Gydytoja iš didžiosios raidės. Profesionali, pritaikė naujausius gydymo metodus; visada nuoširdi ir maloni. Išsamiai paaiškindavo gydymo eigą, atsakydavo į kilusius klausimus. Rūpinosi mano savijauta po procedūros. Šios nuostabios gydytojos dėka mūsų labai laukta mažylė atėjo į šį pasaulį ramiai ir saugiai. Linkėčiau kiekvienai merginai/moteriai, turėti tokią nuostabią gydytoją. Nuoširdus "ačiū" už profesionalumą, žmogiškumą ir linkime sėkmės :)

2021-03-25, 23:59 | Registruotas lankytojas 1

Pati geriausia mano sutikta daktarė! Po metų laiko ,vėl gryžtu ir tik pas ją! ❤️

2021-03-24, 16:22 | Registruotas lankytojas 1

I cannot but praise and thank doctor Brigita, she brought 2 lovely kids into our family. She was in charge of the IVF procedure from the start, lead us through the entire pregnancy and delivered our twins in good health. A competent, knowledgable and caring doctor who speaks great English which made our experience as smooth as it could possibly be. Her follow ups, easy communication and attention is what you need when you are expecting. Thanks!

2021-03-20, 02:29 | Registruotas lankytojas 3

Pirmas susitikimas buvo atsitiktinis, bet po jo buvau taip nustebinta gerąja prasme, kad apie kitas gydytojas nebesvarstau.
Gydytoja ne tik profesionali, bet ir labai žmogiška. Konsultuodama neskubina, noriai atsako į visus klausimus, įsigilina. Apie problemas kalba ne gąsdindama, o padrąsindama. Po konsultacijos išeini su jausmu, kad esi gerose rankose, kurios žino ką daro.
Labai ačiū ir kuo geriausios sėkmės!

2021-02-26, 14:42 | Registruotas lankytojas 2

Gydytojas 1 iš 1000 kuris dirba iš pašaukimo. Nuo pat pradžių prižiūrėjo mano nėštumą, per konsultacijas buvo labai dėmėsinga, įsigilindavo net į menkiausias problemas. Visas nėštumas praėjo be streso tik šios gydytojos dėka. Tik didžiausios rekomendacijos tokiai nuostabiai gydytojai!

2021-02-26, 14:42 | Registruotas lankytojas 2

2021-02-03, 18:00 | Registruotas lankytojas 7

Nuostabi gydytoja. Visų pirma, profesionali, taktiška. Antra, bendrauja maloniai, labai aiškiai, atsako į visus klausimus, pati proaktyviai klausia. Vizito metu jaučiausi puikiai!

2021-01-14, 21:43 | Registruotas lankytojas 3

Nuostabi gydytoja, prižiūrėjusi nėštumą. Labai atidi, kruopšti, skirianti daug dėmesio ir laiko pacientui, mylinti savo darbą. Kylant abejonių siunčia kitų specialistų konsultacijai tiek kartų, kiek reikia. Taip pat savo iniciatyva domėjosi būkle po gimdymo. Tikrai ir toliau lankysiuosi pas šią gydytoją! Rekomenduoju.

2021-01-14, 02:44 | Registruotas lankytojas 7

Nuostabi gydytoja, atsakingai dirbanti savo darbą.

2020-10-02, 17:43 | Registruotas lankytojas 1

Labai džiaugiuosi atradus šia gydytoją!!! Rado problemą, buvo atlikta operacija, po operacijos ir toliau lankausi pas ją. Daktarė myli savo darbą, yra gera specialistė, maloniai bendrauja. Ir tikrai drąsiai rekomenduoju!

2020-06-18, 07:58 | Registruotas lankytojas 5

Labai puiki! Rekomenduoju, labai nuoširdi ir švelni gydytoja.

2020-03-02, 20:31 | Registruotas lankytojas 2

Man labai patiko si daktare buvau pas ja tik viena karta kai nebuvo mano daktaro.Pasirode nuosirdi miela atsake i rupumus klausimus.Zodziu nuejusios nesigailesit.

2020-01-14, 13:22 | Registruotas lankytojas 1

Šiandien lankiausi pas gyd. B. Vaigauskaitę pirmą kartą, likau patenkinta. Labai maloni, visko išklausinėjo, apžiūrėjo, papasakojo, pasakė, tai ko nematė ar nesakė man mano ginekologė. Nukreipė tolimiasniam gydimui.

2019-12-19, 16:38 | Registruotas lankytojas 1

Gyd. Brigita Vaigauskaitė priėmė gimdymą ir galiu pasakyti, kad tai pati profesionaliausia ir geriausia gydytoja, kokia tik gali būti! Esame jai be galo dėkingi.

2019-11-06, 19:48 | Registruotas lankytojas 1

Norėčiau pasidžiaugti šia nuostabia specialiste.Išklausė, konkrečiai papasakojo apie gydymo eigą, patarė. Apžiūros metu buvo dėmesinga, maloni. Taip pat begalo šilta kaip žmogus. Po operacijos nuoširdžiai domėjosi kaip jaučiuosi, papasakojo kaip sekėsi pati operacija, apžiūrėjo ir papasakojo apie tolimesnius veiksmus. Rekomenduoju ir labai džiaugiuosi atradusi šią specialistę.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2019-10-31, 21:09 | Registruotas lankytojas 2

Buvau pirma kart pas šia giditoja.Pasirode nuoširdi ir miela daktare visiems patarčiau matosi kad daktare nuo dievo o ne is reikalo.

2019-10-24, 11:15 | Registruotas lankytojas 1

Labai maloni, rūpestinga, atidi jauna gydytoja.

2019-09-25, 21:26 | Registruotas lankytojas 1

Viena nuostabiausių specialisčių, pas kurias teko lankytis. Viską išsamiai išaiškina. Empatiška ir žmogiška gydytoja. Nuoširdžiai patars. Daugiau tokių profesionalų padarytų gyvenimą šviesesnį. Linkiu gydytojai kuo geriausios kloties ir dėkoju iš visos širdies.

2019-02-02, 20:41 | Registruotas lankytojas 2

Buvo labai rūpestinga ir maloni, atsakė į visus klausimus, be to, kad suteikė skubią pagalbą dar ir nukreipė tolimesniam gydymui, be jos būčiau nežinojusi ką daryti. Esu labai dėkinga.

2018-02-01, 08:29 | Registruotas lankytojas 1

Labai maloni, nuoširdi, tikrai žmogiškai besirūpinanti paciantu jauna gydytoja. Atvažiaviavus į ligoninę rūpinosi ne tik fizine mano būsena, bet ir psichologine. Pati mane priėmė, apžiūrėjo, operavo ir stebėjo po operacijos, detaliai paaiškino ir atsakė į rūpimus klausimus. Esu be galo dėkinga šiai gydytojai už jos profesionalumą, jautrumą ir rūpestį.