Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Laura Tamašauskienė, %

Registracija čia ir dabar
Biofirst klinika
Alergologijos klinika Drauge
Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2013-07-10, Nr. MPL-18659, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Gydytojas alergologas ir klinikinis imunologas

Išduota: 2018-06-29, Nr. MPL-22892, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

94.8% Complete
4.7

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

78.3% Complete
3.9

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

87.5% Complete
4.4

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

92.1% Complete
4.6

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

89.2% Complete
4.5

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

91.3% Complete
4.6

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

91.7% Complete
4.6

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Biofirst klinika
Alergologijos klinika Drauge
Pacientų atsiliepimai
2022-08-12, 13:42 | Registruotas lankytojas 1

Labai rekomenduoju šią gydytoją. Skiria pakankamai laiko ligos priežasčiai nustatyti, padaro reikiamus tyrimus ir jei reikia nukreipia pas kitus gydytojus. Maloniai bendrauja ir po gydymo pasiteirauja kaip sekasi.

2022-04-12, 19:37 | Registruotas lankytojas 1

Buvau priėmime su 6 mėnesių kūdikiu (berniuku), pirmą kartą pas šeimos gydytoją Laurą (klinikoje “Sveikatos namai”). Buvo suplanuota bendra apžiūra prieš atliekant skiepijimą.

Gydytoja dirba entuziastingai, stengiasi per nustatytą laiką spėti kuo daugiau. Tačiau gydytojos paskyrimai ir rekomendacijos sukėlė abejonių.

Kas nepatiko (prieš darydama išvadas, paskaičiau LR sveikatos apsaugos ministro įsakymus, “American Academy of Pediatrics” rekomendacijas ir gavau kito gydytojo konsultaciją):

1. Galbūt dėl laiko stokos, su vaiku nebendravo, neužmezgė ryšio, nenusišypsojo, dėl to vaikas per apžiūrą jautėsi nesaugiai, verkšleno.

2. Per fizinės būklės patikrą neapvertė vaiko ant pilvuko: nepatikrino odos būsenos, raumenų stiprumo, gebėjimo atsiremti į paviršių rankomis ir kojomis.

3. Gydytoja pamatavo vaiko svorį, ūgį, krūtinės ir galvos apimtį, užsirašė matavimus, bet nepaklausė, kokie rezultatai buvo prieš tai — t.y. neįvertino priaugimo dinamikos. Galbūt, vaikas nuo praeito apsilankymo nepriaugo svorio ar ūgio?

4. Neįvertino kūdikio psichomotorinės raidos (gebėjimo verstis nuo nugaros ant pilvo, tikslingai paimti perduotą žaislą, lokalizuoti garso šaltinį).

5. Nepasidomėjo vaiko raida, kurią sunku įvertinti kabineto aplinkoje — kaip vaikas bendrauja, kokius garsus ištaria ir t.t.

6. Paskyrė bendrą kraujo ir šlapimo analizes. Bendras kraujo tyrimas 4-6 mėn. skiriamas tik kūdikiui, priskirtamm rizikos grupei. Kiekvienam kūdikiui skiriama tik 9-12 mėn. amžiaus, kai atsiranda anemijos rizika. Bendras šlapimo tyrimas skiriamas tik esant nusiskundimamas (skausmai šlapinimosi metu, paraudimas, pūlinys).

7. Paskyrė vitamino D kraujyje analizę. Vitaminas D vaikams turi būti skiriamas be analizės, kadangi visi kūdikiai turi jo deficitą. Vitaminas D gaminamas organizme tik žmogui esant vidurdienį po tiesiais saulės spinduliais, kas yra neleistina kūdikiams. Be to, vitamino D analizei kraujas imamas tik iš venos, tad vaikas be pagrindo siunčiamas nemaloniai procedūrai.

8. Rekomendavo pereiti nuo vitamino D vartojimo prie Omega-3, kurio sudėtyje yra ir vit. D, vartojimo. Moksliniais tyrimais nėra nustatyta mažiausia veiksminga omega-3 dozė, dėl to ji vaikui neturėtų būti skiriama.

9. Odos išsausėjimo prevencijai rekomendavo pilti į vandenį prausimosi metu specialias emulsijas/aliejukus. Tokių maudymuisi skirtų aliejukų ir emulsijų efektyvumas nėra įrodytas moksliniais tyrimais.

10. Gydytoja rekomendavo profilaktiškai atitraukinėti apyvarpę. Gydytojai-urologai to daryti nerekomenduoja.

Aukščiau išvardyti punktai yra tik dalis to, kas sukėlė abejonių. Norėčiau sužinoti, kokiais dokumentais remiasi gydytoja, teikdama rekomendacijas?

Taip pat norėčiau pabrėžti, kad aš nesu gydytoja ir mano nuomonė yra subjektyvi, kad visi mano pastebėjimai yra skirti tik gydytojos darbui su vaiku. Gali būti, kad pediatrija nėra jos stiprioji pusė, ir su suaugusiais ji dirba profesionaliai.

2022-03-09, 18:58 | Registruotas lankytojas 1

Tuščia vieta ir be reikalo sugaištas laikas.Visiškai niekuo nesidomėjo, tik vienas klausimas, ar turite naminių gyvūnų. Yra kam bėdą suverst, nors tikrai priežastys ne tos. Nedarė jokių tyrimų, net" nematė " iš bėrimų.

2022-03-08, 13:57 | Registruotas lankytojas 4

Gera maloni gydytoja. Į visus klausimus atsako, viską papasakoja. Visad seka ligos eigą. Kruopščiai dirba. Pirmą kartą man atėjus, pervertė visą mano bylą su manim, aptarėme bendrą sveikatą, tada paskyrė tyrimus, kurie ilgokai nebuvo daryti.

2022-01-31, 22:19 | Registruotas lankytojas 1

Ypatingai rūpestinga, atidi ir dėmesinga gydytoja. Domėjosi sveikatos būkle per visą ligos laikotarpį, skyrė reikiamus tyrimus, reagavo į nusiskundimus.

2021-09-26, 19:38 | Registruotas lankytojas 1

Nemandagi, chamiska, nezinanti gyditojo etikos. Apie savo kolege, musu seimos gydytoja, atsiliepe ironiskai ir nemandzgiai. Nesuprantama kaip tokios gyditojos gali dirbti ir gyditi zmones. Tikrai ne vieta gydimo istaigoje.

2021-07-15, 08:31 | Registruotas lankytojas 3

Profesionali daktarė. Konkreti, neburia iš kavos tirščių, kaip kiti, bet viską detaliai įvertina, remiantis tyrimais. Mąsto logiškai ir greitai, nors pacientų daug. Džiaugiuosi, kad patekau būtent pas ją- tarsi laimėjau loterijoje.

2020-05-01, 18:29 | Registruotas lankytojas 3

Gydytoja, kuri domusi savo pacientais. Aciu Jums uz demesi ir rupesti. Sekmes

2019-08-30, 16:05 | Registruotas lankytojas 17

Konsultacijos metu gydytoja visa informacija apie liga suteikė labai išsamiai,paskyrė gydyma.Su vaiku maloniai bendravo.Tik geriausi atsiliepimai.

2019-06-14, 15:35 | Registruotas lankytojas 2

Maloni, konkreti gydytoja, Rekomenduoju

2017-04-21, 17:29 | Registruotas lankytojas 1

Vizitas buvo mano iniciatyva. Su gydytoja bendravau pirmą kartą. Dakarė domėjosi mano sveikatos sutrikimais, parašė siunimą specialistui, pakvietė atvykti po tyrimų. Iš daktarės nesklido net menkiausias nuobodulys ar atmestinumas...

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Laura Tamašauskienė?