Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Domantas Stundys, %

Registracija čia ir dabar
Licencijos

Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas

Išduota: 2009-06-29, Nr. MPL-15267, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

91.7% Complete
4.6

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

95.9% Complete
4.8

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

95.3% Complete
4.8

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

94.2% Complete
4.7

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

91.3% Complete
4.6

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

89.4% Complete
4.5

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

89.2% Complete
4.5

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Pacientų atsiliepimai
2025-08-14, 15:43 | Registruotas lankytojas 2

Gydytojas prieš beveik 2 metus atliko krūtų mažinimo operaciją.

Prieš operaciją labai aiškiai nupasakojo visą eigą - davė instrukcijas ką atlikti prieš ir po. Prieš pat operaciją dar kartą perklausė kokie mano lūkesčiai, paprastai ir suprantamai paaiškino operacijos eigą, kaip vyks procesas, kokie bus pjūviai, proporcijos, atstumai, bei kitas detales, kas iš tiesų dar labiau nuramino.

Po operacijos kitą rytą atliko pirmąjį perrišimą. Gijimui pagerinti rekomendavo patyrusią limfodrenažinio masažo specialistę (kuri taip pat labai puikiai atliko savo darbą), davė daugiau naudingų patarimų.

Po beveik dviejų metų kasdien vis dar neapsakomai džiaugiuosi rezultatu ir prisimenu gerą patirtį pas šį gydytoją, kuris yra tikras savo srities profesionalas. Labai konkretus, kantrus, profesionalus bei žmogiškas. Akivaizdu, kad tai yra gydytojas iš pašaukimo, kuriam svarbūs pacientai, preciziškumas bei geriausias rezultatas.

Linkiu didžiausios sėkmės tolimesniame karjeros kelyje, kuriame tikiu, kad eisite dar labai toli. Ačiū!

2025-04-24, 19:44 | Registruotas lankytojas 1

Nuoširdžiai dėkoju gydytojui Domantui už puikiai atliktą krūtinės mažinimo operaciją. Viskas praėjo sklandžiai – nejaučiau jokio streso nei prieš operaciją, nei po jos. Gydytojas buvo labai profesionalus, dėmesingas.

Praėjus mėnesiui po operacijos esu be galo patenkinta rezultatu – jis pranoko visus mano lūkesčius. Gijimas vyksta sklandžiai, gydytojas suteikė aiškias rekomendacijas tolimesnei priežiūrai.

Tik pačios geriausios rekomendacijos šiam specialistui – džiaugiuosi patekusi būtent pas jį.

2024-11-21, 19:22 | Registruotas lankytojas 1

Sveiki Domantai, tik dar syki norėjau padėkoti. Bent syki dienoje pagaunu save galvojant kaip fainai nesijausti apsimiegojusiu ir nejausti "svorio" ant akių. Ačiū už pasiūlymą atlikti šią operaciją ir beabejo atlikimą. ( Buvo atlikta Vokų operacija)

2024-09-18, 12:45 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas iš prigimties! Tikras savo darbo fanatas, neabėjingas - mačiau, kaip jis skuba iš pacientų apžiūros į operacinę ir vėl į apžiūrą - ir dėl tokio greičio jo darbo kokybė nepriekaištinga - jis lieka dėmesingas klientui ir padaro viską, kad pasiektų maksimalų rezultatą ir pilnai pašalintų darinį! Tokie gydytojai turi būti aukštai įvertami darbdavių, ir jiems turi būti sudarytos darbui geriausios sąlygos, siekiant juos išsaugoti Lietuvoje. Man prieš metus daktaras pašalino bazaliomą veido srityje - ant nosies, su transplantacija; pašalino pilnai, ir randas beveik nepastebimas, net kiti daktarai, kas matė, tai įvertino, pasakė - tobūlai atlikta! Esu nuoširdžiai dėkinga Domantui Stundžiui, kad šiandien esu sveika!!! Vienas iš geriausių chirurgų!!! Pagarbiai, Anželika.

2024-07-04, 01:01 | Registruotas lankytojas 8

Esu labai dėkinga gydytojui už puikiai pašalintą darinį nuo veido, po operacijos praėjo metai, rando nebesimato. Gydytojas Domantas yra labai nuoširdus, dėmesingas ir taktiškas žmogus. Džiaugiuosi, kad patekau į jo rankas.

2024-06-05, 16:40 | Registruotas lankytojas 1

Sveiki, atlikta pilvo plastika su riebalu siurbimu pilvo ir sonu srityse. Esu daugiau nei patenkinta, rezultatas dziugina kasdien.
Gydytojas labai rupestingas, maloniai bendraujantis, ramus ir kantriai atsakantis i visus rupimus klausimus. Pirmos konsultacijos metu aptarem mano beda, pasiule ne tik odos pertekliu salinti, bet ir riebalus pasiurbt, kad rezultatas tenkintu mane ir tikrai dziaugiuosi. Kaip dabar madinga ieskoti problemu, kad butu kompensuojama operacija, mano atveju diastaze buvo minimali, isvarzu nebuvo, operacija atlikta mokama. Paaiskino kodel tas perteklius toks yra ir kad sporto pagalba jo sutraukti nepavyks (ko kiti chirurgai nekomentavo). Operacijos laukti reikejo apie 5men nors ir buvo duoti lapeliai priminimui ka turiu atlikt pries operacija, likus 2sav iki operacijos sulaukiau ir primenanciu skambuciu. Operacija praejo sklandziai, operuota buvau penktadieni, bet gydytojas atvaziavo apziureti ir sestadieni, o sekmadieni atvyko isleisti namo, prieziura skyriuje puiki, slaugutes nuostabios visos su kuriom teko susidurti prasant pagalbos. Laikas jau namuose gyjant taip pat puikus, bet cia nuo kiekvieno organizmo priklauso kaip seksis gyti. Randas grazus, bamba nuostabi. Kas dar tik lankysis pas si gydytoja ar laukia operacijos ir nerimauja, tai tikrai nera reikalo nerimaut, nes savo srities pro tikrai. Linkiu gydytojui begalines sekmes darbuose grazinant zmones :)

2024-05-30, 13:39 | Registruotas lankytojas 6

Pas plastikos chirurgą Domantą Stundį kreipiausi dėl veido srities piktybinio naviko pašalinimo operacijos. Maloniai nustebino laisvas, mandagus, nevaržomas bendravimas, situacijos aiškumas bei natūralus dėmesingumas. Siekiant pilnai pašalinti onkologinį darinį ir užtikrinti estetiką reikalingi sudėtingi sprendimai. Gydytojo aukšto profesionalumo dėka puikiai pavyko ir viena, ir kita – rezultatas puikus, viršijo lūkesčius. Po operacijos gavau išsamius paaiškinimus, atsakymus į visus klausimus. Operuotis pas šį chirurgą man buvo garbė, rekomenduoju visiems.

2024-04-18, 15:11 | Registruotas lankytojas 1

Buvau pas Domantą Stundį konsultacijai dėl krūtinės mažinimo, nemokamai, su gydytojos siuntimu. Gydytojui taip ir pasakiau, kad vilčių, jog gausiu operaciją daug neturiu, bet nepabandžius nesužinosi ar priklauso tokia operacija ar ne. Tai gydytojas pradėjo aiškinti kaip čia visi nori už svetimus pinigus operacijų. Tai pasakiau pusiau juokais, kad jau 30 metų moku mokesčius, tai gal jau sutaupiau operacijai. Bet mane papiktino ne tai ka pasakė ir kaip kalbėjo, o tai, kad netiesą parašė e.sveikatoje, cituoju "nepatinka estetinis vaizdas". Aš apie estetinį vaizdą net neužsiminiau, kaip tik pabrėžiau, kad dėl krūtinės svorio kreipiuosi,nes ir taip jau turiu problemų su stuburu. Kreipiausi dėl sveikatos, o ne estetinio vaizdo. Ir dar parašėte , kad "aptartas galimas operacinis gydymas - krūtų redukcija (estetinės indikacijos). Kažkodėl nepamenu, kad būtume aptarinėję kažkokias operacijas. Žodžiu, buvo ne mano diena tikriausiai.

2024-01-23, 01:46 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabus, labai demesingas, kruopstus ir atsakingas gydytojas. Visada viska aiskiai papasakoja, labai daug demesio skiria problemos issiaiskinimui ir puikiai viska pataria. Aciu Jums Domantai!

2023-10-14, 00:41 | Registruotas lankytojas 2

Plastikos chirurgas Stundys operavo mano tėčiui piktybini naviką veido srityje.Operacija atliko tobulai,pašalino piktybines ląsteles ,randio ant veido jau po mėnesio nebesimato.Labai išsamiai prieš operacija paaiškino gydymo eiga,pacientas iš kart pasijuto ramiau.Labai dėkingi šiam nuostabiam chirurgui,kuris savo darbui atsiduoda visu 100%.

2023-10-08, 12:57 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas ir puikus žmogus. Mane operavo du kartus. Be galo kruopštus ir dėmesingas, kaskart susitikus jaučiau jo rūpestį ir nuoširdų norą padėti. Linkiu jam didižiausios sėkmės visur ir visada.
Janina Kalinauskienė

2023-10-02, 14:27 | Registruotas lankytojas 1

Dėmesingas, kompetentingas savo srities specialistas! Geriausios rekomendacijos ir ačiū už pagalbą.

2023-08-29, 12:14 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas - chirurgas profesionalas!!! Žmogus turintis gamtos dovaną, dirba labai lengvai, nuolat bendraujantis, juokaujantis, realiai nejauti jokio streso, atrodo, kad ir ligos, rimtos problemos nėra. Jei reikalinga sudėtinga operacija, o dar ir grožio norisi - tikrai rekomenduoju! Laima

2023-06-27, 15:39 | Registruotas lankytojas 1

Puikus specialistas, domisi medicinos naujovėmis, aiškiai įvardina situaciją ir galimus gydimo metodus.

2023-06-14, 16:44 | Registruotas lankytojas 8

Nerekomentuoju

2023-06-01, 23:47 | Registruotas lankytojas 1

Pati nuosirdziausia padeka gydytojui D. Stundziui atlikus man pakankamai sudetinga operacija. Gydytojas labai malonus, nuosirdus, geras savo srities specialistas. Nejauciau jokio streso nei pries operacija nei operacijos metu. Visiems rekomenduociau si gydytoja. Labai nuosirdus aciu.

2023-04-27, 16:04 | Registruotas lankytojas 4

Labai malonus, įžvalgus ir atsakingas gydytojas.

2023-04-23, 18:16 | Registruotas lankytojas 2

Gydytojas labai malonus ir rūpestingas, konsultacijos metu viską išsamiai ir aiškiai papasakojo apie operaciją ir pooperacinį laikotarpį, atsakė į visus iškilusius klausimus.
Pilvo plastikos operaciją atliko profesionaliai, nekilo jokių komplikacijų. Po operacijos nuoširdžiai domėjosi savijauta.
Rezultatai pranoko visus mano lūkesčius, todėl drąsiai visiems rekomenduoju!
Nuoširdus ačiū gydytojui!

2023-03-30, 21:10 | Registruotas lankytojas 1

Tai Gydytojas iš didžiosios raidės! Ačiū labai už profesionaliai atliktą operaciją veido srityje ,už ramybę ant operacinio stalo už visus patarimus ateičiai.Daug medikų teko sutikti bet Jūs esate ir liksite su visam atmintyje.Rekomendacijos tik geriausios kokios gali būti.

2023-03-24, 18:30 | Registruotas lankytojas 1

Labai geras plastikos chirurgas. Džiaugiuosi pakeltais vokais, puikus rezultatas! Operavo Santariškėse, tad ir kaina buvo draugiška. Gydytojas ne tik geras specialistas, bet ir labai profesionaliai, maloniai, šultai bendrauja. Dėkoju jam ir tikrai drąsiai rekomenduoju!

2023-01-14, 13:46 | Registruotas lankytojas 1

2023.01.14
Gydytojas MD Domantas STUNDYS yra plastinės chirurgijos meistriškumo ir tobulumo (Excellence) virtuozas!
Gydytojas D. Stundys 2022 m. pabaigoje ir 2023 m. pradžioje man yra atlikęs 2 sudėtingas operacijas, kurios buvo atliktos tobulai. Gydytojas geranoriškai ir daug bendrauja su pacientais iki ir po operacijos dėl jos ypatumų. Net kartu su pacientu gyd. D. Stundys detaliai aptaria būsimos operacijos vingrybes ir net leidžia pacientui pasirinkti abiem pusėms (pacientui ir chirurgui) labiausiai priimtiną pjūvio ir siūlės topografiją, etc. Kilus pacientui pooperacinių/gijimo klausimų – gydytojas D. Stundys yra lengvai pasiekiamas ir „gyvai“, ir telefonu, ir kitomis e-komunikavimo priemonėmis!
Be to, chirurgas turi unikalią savybę panaikinti paciento būsimos operacijos nuogąstavimus. Tą lemia ypatingai kolegiškas gydytojo bendravimas, pozityvumas, o subtilus elegantiškas jo humoras pašalina pacientui visas baimes...
Ir dar - ką reiškia šio gydytojo profesionalumas ir didžiulė patirtis: pirmos mano operacijos metu chirurgas įžvalgiai pastebėjo dar kitą mano probleminį operuotiną darinį. Vizualinis gydytojo „pastebėjimas“ vėliau buvo patvirtintas, ir ši probleminė vieta buvo sėkmingai išoperuota!
Ypatingai yra svarbu ir tai, kad gydytojas D. Stundys nuolat skleidžia teigiamą energiją ir geras emocijas. Tai yra tikrai unikalu, ir padeda geriau gyti...
Sėkmės plastikos chirurgui D. Stundžiui – visur ir visada.
Carissimo dottore, avanti sempre verso e attraverso la bellissima Terra Incognita... So, always onward towards and through the beautiful Terra Incognita…
Pagarbiai,
Juozas RUŽEVIČIUS, Vilnius, 2023.01.14

2022-11-23, 19:03 | Registruotas lankytojas 1

Labai nemandagiai,sakyciau,grubiai ir nenoriai bendravo.Neisklause, sake,kad ne jo kalte,kad po operacijos yra komplikaciju. Liepe kreiptis pas kitus gydytojus ir ''neaiskinti''.

2022-10-28, 14:19 | Registruotas lankytojas 1

Esu labai dėkinga gydytojui. Man prieš mėnesį atliko pilvo plastiką dėl didelės diastazės. Dar stiprėju, sveikstu, bet neturiu jokių nusiskundimų. Labiausiai patiko gydytojo ramumas, kantrybė, rūpestingumas. Smagu, kai gali gauti atsakymus net į pačius smulkmeniškiausius klausimus. Gydytojas romus, labai taktiškas, labai viską įvertinantis, patariantis. Nei karto nekilo net menkiausia dvejonė dėl jo profesionalumo. Esu labai jam dėkinga. Sėkmės darbuose!

2022-09-15, 13:30 | Registruotas lankytojas 3

Rašau praėjus 2m po pilvo plastikos operacijos ( tai vertinimas jau praėjus pooperacinei euforijai :)) - operaciją atliko puikiai, randas plonytis, lygus, beveik nesimato.
Gydytojas labai profesionalus, bendrauja maloniai, atsako į visus klausimus kantriai ir išsamiai. Tikrai labai visiems rekomenduoju.

2022-09-08, 13:17 | Registruotas lankytojas 1

Didžiausia Pagarba ir nuoširdi padėka už atliktą operaciją. Linkiu kuo didžiausios Sekmės!

2022-08-03, 14:55 | Registruotas lankytojas 1

Puikus chirurgas. Darbą atliko labai profesionaliai ir su gera nuotaika, kiek konsultacijos metu tiek ir operacijos. Viską išsamiai paaiškino, skyrė laiko.
Tik geriausi atsiliepimai ir rekomendacijos! :)
Linkiu sekmės ir sveikatos.

2022-07-21, 00:20 | Registruotas lankytojas 1

Pagal atsiliepimus pasirinkau Domantą dviejų savo apgamų pašalinimui chirurginiu būdu. Labai džiaugiuosi savo pasirinkimu. Domantas yra tikras profesionalas, žemiškas žmogus. Per konsultaciją imasi lyderystės, aiškiai parodo kaip bus atliekama operacija. Greit papaišo, parodo kaip bus daromas pjūvis, su pavyzdžiais ir panašiai. Viskas labai aišku ir nebekyla jokių klausimų.
Džiugu, kad ateinantiems jauniems specialistams Domantas yra puikus pavyzdys, kaip turi atrodyti šiuolaikiškas gydytojas. Respect. Visiems rekomenduoju susirasti Domantą.

2022-05-23, 00:17 | Registruotas lankytojas 2

Tai Gydytojas iš didžiosios raidės!!!
Rekomenduoju 100 % !!!
Prieš operaciją viską išsamiai paaiškino. Operaciją atliko sklandžiai ir profesionaliai. Po operacijos taip pat buvo paaiškinta visa tolimesne gijimo ir gydymo eiga.
Didelį AČIŪ tariu šiam nuostabiam Gydytojui !!!
Gerb. Gydytojau Linkiu Jums didelės sėkmės tiek profesiniam tiek asmeniniam gyvenimo kelyje ir kad Jus suptų patys nuoširdžiausi žmonės.
Sėkmės !!!

2022-05-10, 11:42 | Registruotas lankytojas 1

Atsiliepimą rašau savo artimo žmogaus, kuriam buvo atlikta operacija, vardu. Operacija buvo atlikta profesionaliai ir vyko sklandžiai. Aukščiausio profesionalumo, geriausias plastinės chirurgijos daktaras. Nuostabus, šiltas Žmogus. Didžiausia pagarba ir nuoširdi padėka už atliktą operaciją.
Didžiausias AČIŪ.

2022-04-07, 22:08 | Registruotas lankytojas 2

Atsiliepimą rašau savo artimo žmogaus, kuriam buvo atlikta operacija, vardu. Operacija buvo atlikta profesionaliai ir vyko sklandžiai. Tik geriausi atsiliepimai apie šį gydytoją.

2022-03-21, 18:25 | Registruotas lankytojas 3

Здравствуйте, хочу выразить огромную Благодарность доктору Домантасу за профессионализм, за четкие формулировки моей проблемы, варианты решения и последствий.
За профессиональную и очень доброжелательную атмосферу в кабинете.
Отличное чувство юмора во время консультации и при проведении операции на лице ,
Операция проведена успешно! Могу жить спокойно.
И как бонус от доктора - разрез на лице сделан с профессиональной точностью и красотой! Ничего лишнего.
Когда закончится полное восстановление - никто и не заметит этого шва на лице.
СПАСИБО ВАМ! Успехов вам !

2022-03-21, 16:10 | Registruotas lankytojas 2

Esu begalo dėkinga gydytojui D.Stundžiui už tobulai atliktą operaciją. Buvo šalinama karcinoma visai šalia akies. Gydytojo pastangų ir profesionalumo dėka gautas geriausias įmanomas rezultatas. Pjūvio vieta praėjus nepilnoms dviems savaitėms atrodo puikiai, o su laiku, esu įsitikinusi, taps išvis vos pastebima :))) Tačiau svarbiausia, kadangi siaubingai bijojau, mane labai padrąsino D.Stundžio nuoširdus geranoriškumas ir parodyta didelė empatija. Gydytojas išsamiai atsakė į visus klausimus ir skatino klausti daugiau, jei tik kyla. Pačios didžiausios ir nuoširdžiausios rekomendacijos!!! Ačiū!

2022-03-17, 23:09 | Registruotas lankytojas 2

Labai profesionalus, malonus, dėmesingas, gydytojas, puikiai atliko odos darinio šalinimo operaciją.

2022-03-05, 00:31 | Registruotas lankytojas 1

Sveiki :)
Domantai, noriu labai labai labai padėkoti Jums už mano naujas akis ❤????????
Esu laiminga ir graži pati sau ????
AČIŪ :)

2022-02-17, 18:58 | Registruotas lankytojas 1

Puikiai ir profesionaliai atlikta odos darinio šalinimo operacija veido srityje. Randas sugijo gražiai, komplikacijų nebuvo. Gydytojas detaliai ir labai aiškiai pristatė gydymo planą, mandagiai atsakė į visus kilusius klausimus. Nuoširdžiai rekomenduoju!

2022-02-17, 12:29 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 8 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.

Stundys Domantas atsakė

Sveiki, p. Laimi B., konsultacijos metu išsamiai išklausyti Jūsų estetiniai nusiskundimai, buvo atliktas objektyvus darinių ištyrimas, kurio pilnai pakanka įvertinti nepiktybinius poodžio darinius - iki 2 cm skersmens epidermio cistas.
Suprantu Jūsų nepasitenkinimą, tačiau estetinės procedūros ar operacijos Santaros klinikose atliekamos vadovaujantis Generalinio direktoriaus patvirtintu įsakymu ir kainynu. VLK nekompensuoja gydymo estetinių indikacijų tikslu (pvz., amžinių vokų/veido pakitimų, nepasitenkinimo krūtų ar pilvo estetinėmis formomis, kūno riebalinio audinio pertekliaus korekcija ir pan.).
Jei nepatingėjote pakomentuoti, gal atsakykite, kodėl valstybinėje ligoninėje turėčiau meluoti ir "pritraukinėti" Jūsų "ligą“ iki tiek rimtos, kad ji pavirstų nebe estetine problema?

2022-02-08, 10:19 | Registruotas lankytojas 6

Gydytojas, kuriuo gali pasitikėti ir jaustis ramiai. Šis gydytojas tikrai išmano savo darbą, yra labai profesionalus, kantrus, išsamiai viską paaiškina ir pataria. Esu iš tų pacientų, kuriems kyla daug klausimų ir kurie visko bijo. Gydytojas kantriai atsakė į visus mano klausimus ir puikiai atliko viršutinių vokų plastikos operaciją. Esu labai dėkinga ir nuoširdžiai rekomenduoju!

2022-01-24, 21:20 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 9 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.

Laba diena,
Ačiū už išsakytą nuomonę! Kadangi negaliu Jums leisti klaidinti kitų piktybine odos melanoma sergančių pacientų, pateikiu išsamų atsakymą.

Dermatonkologijos ir melanomos centre (Kairiūkščio 2) piktybinė odos melanoma gydoma vadovaujantis EADO ir NCCN gydymo gidais - įtariant šią ligą pirmoji operacija VISADA yra chirurginis darinio pašalinimas 2 mm ribose (GRIEŽTAI !!!) ir histologinis pašalintų audinių ištyrimas. Yra įrodyta, kad nejautros tipas pirmojo etapo metu nėra svarbus - svarbu 2 mm !!!
TIK gavus histologinio tyrimo atsakymą sužinome tikrąjį naviko storį ir TIK tuomet galime peroperuoti pakartotinai - priklausomai nuo naviko storio reikia šalinti 5 mm, 1 cm arba 2 cm sveikų audinių ribą ir atitinkamai atlikti / neatlikti sarginio limfmazgio biopsiją (būtent tai, ką antruoju etapu atliko NVI gavę histologinio tyrimo atsakymą).

Taigi, grįžtant prie Jūsų komentaro - visa veiksmų seka man yra labai gerai žinoma, operuoju onkologinius pacientus >15 metų, nepaisant to medicininės žinios yra nuolat gilinamos ir atnaujinamos; priešoperacinės konsultacijos metu šis daugiaetapis gydymas pacientui vaizdžiai išaiškinamas netgi rodant EADO gydymo gidą (kad pacientas nemanytų, jog gydome "iš lempos") ; radikalaus darinio šalinimo negalima atlikti kol nežinome, su kokiu naviku turime reikalų; rezidentai yra neatsiejami tiek valdiškų, tiek privačių ligoninių gydytojų pagalbininkai ir betarpiškai dalyvauja mūsų darbe; sarginio limfmazgio šalinimas, jei reikalingas, yra savalaikė antroji etapinio gydymo pakopa; NVI specialistai antrąjį etapą atliko teisingai, kadangi pirmasis mano atliktas gydymo etapas TAIP PAT buvo atliktas teisingai.

Beje, noriu atkreipti Jūsų dėmesį į tai, kad onkodermatologijoje NĖRA tokio pikto odos (!) naviko, kurį būtų rekomenduojama šalinti su 5 centimetrų saugos audinių riba! Niekas iš save gerbiančių ir dalyką išmanančių kolegų tokio skaičiaus Jums pateikti negalėtų. Tikėtina, kad neįsiklausote, ką Jums sako gydytojai.

Dar kartą ačiū už dėmesį, skirtą komentavimui. Suprantu, kad išgirsta diagnozė liūdina, gydymo planas skamba painiai. Tačiau jei bent tiek dėmesio būtumėt skyrę tuomet, kai kalbėjau apie numatomą gydymo planą, netaptumėte viešai skelbiamos KLAIDINANČIOS ir ŠMEIŽIANČIOS informacijos autoriumi.

2022-01-06, 11:03 | Registruotas lankytojas 2

Kol “sveikatos sistema” mane pagaliau nusiuntė pas D. Stundį praėjo 4 metai. Atvykau pas daktarą su siuntimu, aiškia diagnoze. Tačiau buvau išprašyta iš plastikos chirurgo kabineto, nes jis man tos paslaugos neatliks. Rado daug priežasčių, bet daktaras atsisakė atlikti savo darbą. Už jį jau susimokėjus esu kelis kartus( kas mėnesį atiduodu nuo savo algos). O kai susiruošiau pasinaudoti už tai, ką susimokėjus esu, mane išvarė. Tad daugiau tomis paslaugomis nė negalvosiu naudotis. Bendravo nemaloniai ir nė nesistengė pamatyti diagnozę. Nepaisant to, asmeniui, dalyvavusiame konsultacijoje prieš mane, paskyrė operacijos datą ir net labai greitą. Kadangi viskas girdisi per sienas, diagnozė buvo irgi panaši. Tikrai dėl puikių atsiliepimų norėjau savo rankų sveikatą patikėti į šio specialisto rankas, bet dabar ieškosiu kito, kaip jis ir patarė. Sėkmės, daktare!

Laba diena,
Ačiū už Jūsų komentarą. Nemalonu gauti nepatenkinto paciento atsiliepimą, tačiau plaštakos chirurgijoje operacinis gydymas nevisada yra pirmo pasirinkimo būdas - dažnu atveju iki chirurginės intervencijos taikomi mažiau invaziniai konservatyvūs gydymo būdai, pvz., vaistai, reabilitacija, imobilizacija ir pan. Operacijos savailaikis planavimas taip pat yra be galo svarbus, nederėtų pulti jo taikyti, jei tikslinga sulaukti geresnio momento operacijai. Dažnai atkreipiame dėmesį į prieš tai kolegų atliktas konsultacijas, pateiktas išvadas bei atliktas operacijas, esant reikalui, rekomenduojame sugrįžti pakartotinai pas operavusius gydytojus.

Net ir pakankamai siauroje srityje, kaip plaštakos chirurgijoje, dirbantys gydytojai smarkiai specializuojasi - jei kolegų rate turiu specialistų, kurie, mano manymu, yra labiau patyrę gydyti vienokią ar kitokią patologiją, stengsiuosi nukreipti pacientą jiems (vardan pacientui teikiamos naudos).

Plaštakos chirurgines operacijas šiuo metu atlieku išskirtinai valdiškoje ligoninėje - esant visiems reikalingiems siuntimams ir medicininėms indikacijoms visos teikiamos paslaugos yra nemokamos, todėl negaliu pakomentuoti Jūsų pastabų apie sumokėtus mokesčius.
Tačiau niekaip negalėčiau ir nenorėčiau būti atsakingas už tai, kad gydytojas, pas kurį rekomendavau sugrįžti, dirba privačioje ligoninėje.

2021-12-10, 14:34 | Registruotas lankytojas 1

Domantas Stundys yra pašaukimo gydytojas. Buvo atlikta gana sudėtinga pilvo sienos rekonstrukcijos opreacija ir bambos išvaržos pašalinimas. Operacija trūko beveik 4 val. gydytojas apsilankė nedelsiant praėjus narkozei, teiravosi apie būklę periodiškai, kol gulėjau ligoninėje, pats atliko perrišimus, kai tik turėjo galimybę.
Į visus klausimus buvo atsakyta kantriai ir po kelis kartus. Buvo supratingas jauduliui ir nerimui. Jaučiausi saugi.
rezultatas visos operacijos viršijo mano lukestį. Labai daug kas priklauso tokiais atvejais nuo kūno ir pačio paciento, tačiau gydytojas suteikė visą informaciją ir patarimus, kuriais beliko vadovautis, kai stiprėti maksimaliai greitai ir sėkmingai.
Gydytojas spinduliuoja tvirtumu ir ramybe, tai leidžia pasitikėti ir koncentruotis į sveikimą. Taip pat gydytojas yra lengvai pasiekiamas, skirtingomis priemonėmis, tel, žinutėmis, watupp, kas irgi suteikia saugumo.
Dėkoju už tai, kad prisidėjote prie mano gyvenimo kokybės gerinimo, sveikatos ir pasitikėjimo savimi. Spaudžiu ranką ir visiems rekomenduoju.

2021-09-26, 22:01 | Registruotas lankytojas 4

Multi talentingas, preciziškas plastikos chirurgas. Tobulinęs kvalifikaciją top plastikos chirurgijos šalyse Italijoje, Prancūzijoje etc. Man atliko viršutinių vokų + ksanteliazm. operaciją. Pati entuziastingai rekomenduoju.

2021-09-26, 02:02 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus chirurgas, turintis auksines rankas! :) Vieno vizito metu buvo pasalinti du apgamai. Tai buvo pirmoji mano operacija, todel buvo gana baisu, bet gydytojas mokejo viska issamiai paaiskinti ir nuraminti. Kartu su kolege sukure labai jaukia ir ramia atmosfera uz ka esu labai dekinga. Randeliai labai minimalus, viskas labai greitai ir graziai sugijo. Siam gydytojui linkiu kuo didziausios sekmes. Ir dar karta aciu!

2021-07-30, 16:05 | Registruotas lankytojas 3

Nuostabus gydytojas,rekomenduoju 100%Konkretus,malonus,švelnus gydytojas,viską detaliai aiškiai paaiškino,būtų labai puiku,jeigu daugiau tokių gydytojų sutiktume. Operaciją atliko veido srityje,randas minimalus.

2021-07-30, 16:05 | Registruotas lankytojas 3

2021-07-30, 16:04 | Registruotas lankytojas 3

2021-04-21, 22:27 | Registruotas lankytojas 3

Puikus rezultatas po viršutinių vokų plastikos . Jokių komplikacijų , greitas gijimas , gražus-lygus vos matomas randelis praėjus mėnesiui .

2021-04-21, 20:44 | Registruotas lankytojas 1

Domantas Stundys Santaru klinikose man atliko viršutinių vokų plastine operacija...esu begalo patenkinta šio gydytojo auksinėm rankom,esu antra savaite po operacijos,o akys jau dabar atrodo tiesiog tobulai.Gavau labai puiku priėmimą,viskas sklandžiai ir aiskiai buvo paaiškinta operacijos eiga,puikus personalas manimi rūpinosi be priekaištų,jaučiausi kaip aukštos klases viešbučio apartamentuose...Domantas tikrai savo srities puikus specialistas,rekomenduočiau visiems ir savo artimiausiems žmonėms kreiptis tik pas ši plastikos gydytoja...Šio gydytojo darbą vertinu 10 balu,nes mano akys pagaliau tooobulos apie kokias ir svajojau,žvilgsnis atviras,gaivus,ir akys tiesiog spindi iš džiaugsmo..dar karta didelis ACIU gydytojau!

2021-03-13, 17:32 | Registruotas lankytojas 5

Rekomenduoju. Puikus, malonus gydytojas. Profesionaliai buvo atlikta operacija, pašalintas piktybinis navikas nugarinėje juosmens dalyje. Labai gražiai sugijo randas. Ačiū.