Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Audronė Smirinenko, %

Registracija čia ir dabar
Psichologijos ir psichiatrijos klinika „Gali Būti”
Licencijos

Gydytojas psichiatras

Išduota: 2006-07-01, Nr. MPL-08305, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Smirinenko Audronė dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Smirinenko Audronė?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

100% Complete

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

80.2% Complete

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

87.5% Complete
4.4

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

95% Complete
4.8

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

90% Complete
4.5

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

75% Complete
3.8

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

65.2% Complete
3.3

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Psichologijos ir psichiatrijos klinika „Gali Būti”
Pacientų atsiliepimai
2024-08-14, 10:19 | Registruotas lankytojas 8

Puiki gydytoja, viena geriausių, iš mano sutiktų šioje srityje. Viena iš tų gydytojų, iš kurių kabineto išėjęs, nesijauti prislėgtas, o, atvirščiai, kupinas vilties, kad pasveiksi. Profesionali, rūpestinga ir, atrodo, nuoširdžiai norinti padėti. Skyrė pakankamai laiko, dėmesingai išklausė, atsakė į visus klausimus ir paskyrė gydymą. Rekomenduoju, jei susiduriate su depresija ir nerimu.

2024-05-27, 21:31 | Registruotas lankytojas 1

Su Audrone susitikau dienos stacionare. Ten prasidėjo mano depresijos gydymas. Po stacionaro apie pusę metų vaikščiojau pas ją privačiai. Kelias nebuvo lengvas, buvo ir gerų akimirkų, taip pat buvo ir nesmagių akimirkų. Bet džiaugiuosi, kad ši gydytoja suprato mane, nuoširdžiai ir atvirai kalbėjosi, įsigilino į mano būseną. Kartu su manim liūdėjo, pyko ir džiaugėsi. Esu begalo dėkinga Audronei už man skirtą laiką, geresnę savijautą, juoką, humorą, atvirumą, profesionalumą ir rūpestį. Mūsų abiejų dėka dabar jaučiuosi gyva ir nors baisu, bet einu, ten kur jaučiu, kad noriu būti.
Rekomenduoju!

2024-04-19, 12:10 | Registruotas lankytojas 1

Audronė puiki gydytoja, rekomenduoju.

2023-11-27, 15:45 | Registruotas lankytojas 5

Prasta gydytoja, teikianti brangias paslaugas. Nerekomenduoju.

2021-02-13, 20:37 | Registruotas lankytojas 4

Labai rekomenduoju sia gydytoja visiems kas susiduria su depresija, nerimo sutrikimais!
Labai profesionaliai konsultuoja, nuosirdziai rupinasi problemomis, pakonsultuoja ir paskiria tinkama gydyma!
Geriausi atsiliepimai!!!
Savo darbo profesionale:)