Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Viktorija Slavinskytė, %

Registracija čia ir dabar
Kauno Affidea klinika
Licencijos

Gydytojas oftalmologas

Išduota: 2014-07-17, Nr. MPL-19732, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

81.9% Complete
4.1

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

94.1% Complete
4.7

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

90% Complete
4.5

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

90.9% Complete
4.5

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

88.7% Complete
4.4

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

81% Complete
4.1

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

93.5% Complete
4.7

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Kauno Affidea klinika
Pacientų atsiliepimai
2024-01-17, 15:11 | Registruotas lankytojas 1

Labai noriu padėkoti gydytojai Viktorijai už kokybiškai atliktą vokų plastikos operaciją. Už nuoširdų bendravimą iki operacijos ir po jos, nuoširdžiai atsakytus visus klausimus. Mano lūkesčius pateisino 100 proc :) Labai rekomenduoju šią gydytoją. Sėkmės gydytojai toliau taip šauniai dirbant :) Inga D. Kaunas

2023-12-28, 09:25 | Registruotas lankytojas 4

Esu patenkinta gydytojos atlikta operacija ( akių vokų plastika - gruodžio 15 diena ) . Gydytoja maloniai bendravo , atsakė visus rūpimus klausimus . Dekoju dar kartą miela gydytoja Viktorija, nuoširdi padėka Jums . Pacientė iš Panevėžio R.E

2023-12-28, 09:25 | Registruotas lankytojas 4

Esu patenkinta gydytojos atlikta operacija ( akių vokų plastika - gruodžio 15 diena ) . Gydytoja maloniai bendravo , atsakė visus rūpimus klausimus . Rekomenduoju ???? ačiū dar kartą miela gydytoja Viktorija nuoširdi padėka Jums ???? pacientė iš Panevėžio R.E

2023-11-12, 21:13 | Registruotas lankytojas 5

Esu nuoširdžiai dėkinga gydytojai Viktorijai Slavinskytei - Pušklevič už 11.09 profesionaliai atliktą vokų pakėlimo operaciją. Ji yra puiki savo srities specialistė, taktiškumu, nuoširdumu, gerumu, elegancija tiesiog užburia. Operacijos metu be pykčio bendraujanti, viską paaiškina kaip elgtis po operacijos. Jaučiuosi laiminga patekusi pas šią gydytoją. Linkiu gydytojai sėkmės ir kantrybės, atliekant tokias sunkias operacijas, nes kiekviena pacientė nori būti graži, o kaip nelengva tai padaryti .
Pagarbiai
Danutė Glinskienė

2023-10-27, 17:16 | Registruotas lankytojas 1

Gerb. Gydytoja oftalmochirurge Viktorija, po vokų pakėlimo operacijos, kuri man buvo atlikta 03.28, jau praėjo pusė metų ir nelieka nieko kito, tik pasidžiaugti Jūsų atliktos operacijos rezultatais- AČIŪ AČIŪ AČIŪ!! Dėkoju už viską- už tai, kad nuo pirminės konsultacijos iki operacijos tereikėjo laukti vos dvi savaites, už ramią ir gerą mano savijautą operacijos metu, už tai, kad po operacijos mėlynės taip ir neatsirado, už patarimą kokius medikamentus ir priemones reikia naudot po operacijos, nes pooperacinis laikotarpis- tai jau paciento pareiga ir prievolė laikytis visų gydytojo nurodymų. Jūsų rekomenduotą Activ M 3 in1 gelį naudojau ilgai, kaip ir sakėt, saugojausi ultravioletinių saulės spindulių, pati sąžiningai stengiausi, kad Jūsų atliktas darbas duotų maximaliai geriausią rezultatą ir dabar tas rezultatas akivaizdžiai matosi! Akys atviros, randų neliko nei žymelės, net neįtartum, kad buvo atlikta operacija. O kai išgirsti iš kitų, kad "Atrodai atjaunėjusi" visada sau pasakau, kad tai tik Jūsų, nepaprastai talentinga Gydytoja, dėka. Apie Jus moterys sužino viena iš kitos, iš lūpų į lūpas, tad jei, mielos moterys, turite kantrybės, nesitikite rezultato už dviejų dienų ar savaitės, nes stebuklų nebūna ir reikia kantriai išlaukti, Gydytoja Viktorija- Jūsų grožio garantas :)

Vaistininkė Lina

Slavinskytė Viktorija atsakė

Ačiū už tokį išsamų komentarą! Labai didžiuojuosi savo pacientėmis! Jūs esate dėl ko verta stengtis!

Pagarbiai, gydytoja V.S.P

2023-10-26, 11:25 | Registruotas lankytojas 1

Noriu padėkoti gydytojai Viktorijai už labai puikiai atliktas kataraktos ir akių vokų operacijas, bei priežiūrą po jų. Gydytoja labai profesionali ir maloni. Išsamiai atsako į visus iškilusius klausimus net ir telefonu. Labai rekomenduoju šią gydytoją ir linkiu jai didelės profesinės sėkmės.
Pagarbiai, Daiva Kučinskienė

Slavinskytė Viktorija atsakė

Ačiū už komentarą, labai malonu sulaukti atgalinio atsako, jis ypač svarbus gydytojui!

Pagarbiai, gydytoja V.SP

2023-10-22, 02:33 | Registruotas lankytojas 1

Rašau, norėdama padėkoti gerb.gyd. Viktorijai Slavinskytei už puikiai atliktą vokų pakėlimo operaciją (10.04d.). Dėkoju Jums, Gydytoja, už visą operacinio proceso eigą - pirminę konsultaciją, kurios metu, įvertinę mano sveikatos būklę, paskyrėte operaciją ir paaiškinote bei davėte atmintinę, kaip elgtis prieš operaciją ir pooperaciniu laikotarpiu. Ačiū Jums už dėmesį, nuraminimą operacijos metu. Mums, pacientams, didelė privilegija yra sutikti Jus ir pasinaudoti Jūsų paslaugomis. Dar kartą - labai ačiū.
Tai pat noriu padėkoti visam LSMU Kauno ligoninės Dienos chirurgijos skyriaus personalui - geranoriškumas, globėjiškumas, kantrybė - tai šio skyriaus darbuotojų elgesys ir požiūris į pacientą ir į darbą. Sėkmės visai Jūsų skyriaus bendruomenei.
Pagarbiai, Danguolė Juškevičienė

Slavinskytė Viktorija atsakė

Ačiū gerb.Danguole,
Išties be savo darbščiosios komandos nepasiektume tokių rezultatų!

Pagarbiai, gydytoja V.S.P

2023-10-13, 12:15 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja iš didžiosios raidės! Profesionalus, nuoširdus žmogus. Linkėčiau kiekvienam sutikti tokia gydytoja, kuri viršytų visus jūsų lūkesčius. Ši daktarė būtent tokia. Ačiū iš visos širdies, rekomenduoju kiekvienam!
Pagarbiai,
Valdonė

Slavinskytė Viktorija atsakė

Ačiū gerb.Valdone,

O man privilegija pagelbėti tokiems pacientams kaip Jūs! Ačiū už gražius žodžius

Pagarbiai, gydytoja V.S.P

2023-10-08, 22:53 | Registruotas lankytojas 1

Teko kreiptis į gydytoją dėl vokų operacijos. Konsultacijos metu (gegužės mėn.) buvo nutarta operuoti rugsėjo mėn. Pateiktas sąrašas, kokius tyrimus atlikti,vaistus nusipirkti. Deja atvykus operuotis, imta ieškoti priežasčių, kodėl negalima operuoti! Ir dar kartą atvykus, po angiochirurgo konsultacijos ,,surandamos" naujos diagnozės, trukdančios operacijai. .
Kreipiausi į polikliniką,su šeimos gydyt. siuntimu. Taigi , už operaciją nebūčiau mokėjusi... Deja,sugaišau daug laiko.

Slavinskytė Viktorija atsakė

Miela paciente,

Gaila, kad skyrusi Jums savo papildomą laiką, nesugebėjau Jums iki galo paaiškinti, kokios rizikos gręsia prie įtariamos trombozės ir man, kaip mikrochirurgui, reikalinga pulmonologo konsultacija, dėl įtariamos plaučių patologijos, kuri Jums buvo seniau paskirta, o Jūs galimai nemanote, kad Jūsų paskirtai vokų operacijai ji gali būti reikšminga... Vokų operacija yra planinė, kai žmogus atvyksta kiek įmanoma su kompensuotomis patologijomis ir , deja, po ūmių kraujotakos sutrikimų reikia laiko, kad organizmas atsistatytų ir galėtume tikėtis kuo mažesnių rizikų dėl tam tikrų komplikacijų.. Man Jūsų sveikatos išsaugojimas yra prioritetas.

Su pagarba,

V.S.P

2023-09-19, 19:33 | Registruotas lankytojas 6

Gydytoja problemos neišsprendė, nesigilino ir net nenorėjo. Skubėjo.
Tačiau puikiai dalino reklaminius lapelius vieną po kito kitoms problemoms, kurių nėra, spręsti.

Slavinskytė Viktorija atsakė

Sveiki, miela/as paciente,
Jei mes kalbame apie vakar konsultaciją, kurios metu Jūs mane pertraukinėjote, neleidote iki galo pasakyti, nes apžiūrint su oftalmologiniu mikroskopu aš įvardijau ir kitas problemas, uždegimą, kurių sakėte nesigydysite. Čia yra Jūsų pasirinkimas. Bet jei jau ginčytis pradedate, kad vokų blakstienų erkutės yra matomos plika akimi.. Jums buvo išrašytas receptas akiniams, duotas lapelis su adresu, kur pasitikslinti dėl minėtos problemos ir jei tai yra reklaminiai bukletai.... Man pacientas yra pirmoje vietoje, aš jį gerbiu ir stengiuosi į jį žiūrėti holistiškai. Ačiū už išsakytą nuomonę, ji skatina tobulėti!

Pagarbiai,
Akių gyd V.S.P

2023-07-20, 18:27 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabiai atlikta operacija ir korekcija! Nuoširdus ir pukus savo srities specialistas! Labai maloniai bendravo ir atsake i visus klausimus! Ačiū!
Linkėjimai nuo Danutės Litvinovos

2023-05-11, 09:03 | Registruotas lankytojas 1

Esu nuoširdžiai dėkinga gydytojai Viktorijai už 04.18 profesionaliai atliktą vokų pakėlimo operaciją. Ji yra puiki savo srities specialistė, taktiškumu, nuoširdumu, gerumu tiesiog užburia. Jaučiuosi laiminga. Linkiu gydytojai sekmės.
Ačiū ❤️
Su pagarba Dalia S.

2023-04-18, 11:14 | Registruotas lankytojas 3

Esu mokytoja iš Pakruojo, ta , kuri nuo operacinio stalo nulipo besijuokdama, Nuoširdžiai dėkoju už atliktą vokų pakėlimo operaciją, nuoširdų bendravimą operacijos metu. Džiaugiuosi rezultatu. Sėkmės Jums. Likit dirbti Lietuvoje. Pacientai Jūsų laukia.

2023-04-16, 17:13 | Registruotas lankytojas 1

Labai džiaugiuosi gydytoja Viktorija kuri supranta ir atsakingai dirba savo darba. Ačiū Viktorija kad atvėrei man akis????

2023-03-27, 20:50 | Registruotas lankytojas 2

Ačiū gerb.gydytojai Viktorijai Slavinskytei, už akių vokų operaciją, kurią atliko 2023.03.24.Tai tikrai labai puiki, maloni, profesionali gydytoja,mokanti bendrauti su pacientu.Didelis ačiū ir didžiausios sėkmės.Paciantė Jolanta.

2023-02-27, 10:58 | Registruotas lankytojas 2

Gyd. Viktorija Slovenskyte padarė man akių vokų pakėlimo operaciją. Esu labai patenkinta rezultatu. Nuoširdus AČIŪ JAI!!!

2023-02-27, 10:58 | Registruotas lankytojas 2

Gyd. Viktorija Slovenskyte padarė man akių vokų pakėlimo operaciją. Esu labai patenkinta rezultatu. Nuoširdus AČIŪ JAI!!!

2023-01-20, 11:07 | Registruotas lankytojas 1

Labai noriu padėkoti gydytojai Viktorijai Slavinskytei - Pušklevič už 2023-01-10d. atliktą akių vokų pakėlimo operaciją. Tai puiki savo srities specialistė, kruopšti, profesionali, mokanti maloniai bendrauti su pacientu, turinti labai gerą estetinį suvokimą. Esu labai laiminga, kad patekau pas šią gydytoją, nes nerealus rezultatas jau buvo matomas vos praėjus savaitei po operacijos. Užkritę akių vokai mano veidą darė ne tik liūdną, bet ir stipriai trukdė regėjimui. Po operacijos mano regėjimo laukas atsivėrė, jaučiuosi ženkliai jaunesnė ir žvalesnė. Žvelgdama į veidrodį kas kart noriu padėkoti šiai gydytojai. Ačiū Jums ir didžiausios sėkmės!

Su pagarba,
Edita

2023-01-19, 12:02 | Registruotas lankytojas 1

Labai dėmesinga ir maloni gydytoja. Viską išaiškino ir likau be klausimų. Rekomenduoju.

2023-01-18, 10:28 | Registruotas lankytojas 2

Labai labai ačiū gydytojai už profesionaliai atliktą vokų pakėlimo operaciją. Gydytoja labai maloniai priėmė, konsultavo ir atliko operaciją. Po procedūros neturėjau jokių komplikacijų, po 3 dienų jau ėjau į darbą. Rekomenduočiau rinktis šią gydytoją, tik gana sudėtinga pas ją užsiregistruoti. Ačiū dar kartą!

2023-01-18, 10:28 | Registruotas lankytojas 2

Labai labai ačiū gydytojai už profesionaliai atliktą vokų pakėlimo operaciją. Gydytoja labai maloniai priėmė, konsultavo ir atliko operaciją. Po procedūros neturėjau jokių komplikacijų, po 3 dienų jau ėjau į darbą. Rekomenduočiau rinktis šią gydytoją, tik gana sudėtinga pas ją užsiregistruoti. Ačiū dar kartą!

2023-01-14, 16:44 | Registruotas lankytojas 1

Atlikta vokų pakėlimo operacija. Nuoširdžiai esu dėkinga ir labai patenkinta. Atgavau pasitikėjimą savimi. Tik geriausi atsiliepimai.

2022-11-19, 11:00 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju, nes po vokų plastikos liko didžiuliai randai, kuriuos teko ilgai ir brangiai gydytis. Liko ir kitų komplikacijų, tačiau gydytoja savo kaltės neįžvelgė. Teko bendrauti dar su keliomis moterimis, kurios irgi nerekomenduotų, labai liūdna, kad patekau pas šią gydytoją, nes vietoj pigiau gavosi žymiai brangiau. Prieš lankantis patarčiau pasidomėti ir tik tada nuspręsti, kad nebūtų taip kaip man.

Slavinskytė Viktorija atsakė

Sveiki,

Labai apmaudu, kad po vokų operacijos susidūrėte su sudėtingesniu randėjimo procesu. Tai išties opi ir išskirtinio dėmesio reikalaujanti sritis, kai yra praktikuojama chirurginė medicina. Randėjimas, randų išvešėjimas- kiekvienam pacientui yra labai individualus gyjimo procesas po chirurginės intervencijos. Būtų malonu, jei Jūs atvyktumėte konsultacijai, anamnezei ir randų apžiūrai- kiek laiko praėję po operacijos, kokie gydymo metodai buvo taikyti. Jei išbandyti visi konservatyvūs gydymo būdai, tada lieka chirurginiai randų koregavimo metodai, kombinuojant su konservatyviais ( kad būtų stipresnė įtaka kuo silpnesniam audinių randėjimui)
Norėčiau Jus padrąsinti atvykti ir gal bendradarbiaujant kartu pasieksime geriausių rezultatų!

Su pagarba Jums

2022-11-16, 20:13 | Registruotas lankytojas 2

Ačiū gerb. gydytojai už 2022-11-08 d. atliktą vokų pakėlimo operaciją.Tai nuostabi savo srities specialistė, kurią noriu rekomenduoti visiems turintiems šią vokų problemą.Nuoširdumas, kruopštumas, profesionalumas, mokėjimas bendrauti su pacientu, šiluma spinduliuoja iš šios gydytojos.Esu labai laiminga atsidūrus jos rankose, nes jau dabar matomas rezultatas nerealus. Didžiausios sveikatos, sėkmės ir kuo daugiau pacientų padaryti laimingais linkiu šiai puikiai gydytojai! Pacientė Daiva.

Slavinskytė Viktorija atsakė

Ačiū p. Daiva!

Pagarbiai

2022-11-09, 21:54 | Registruotas lankytojas 2

Gyd. Viktorija Slovenskyte padarė man akių vokų pakėlimo operaciją. Esu labai patenkinta rezultatu. Ši medikė yra ne tik profesionali gydytoja, bet ir nuostabi, kaip moteris, kaip żmogus. Nuoširdus AČIŪ JAI!!!

Slavinskytė Viktorija atsakė

Ačiū!

Pagarbiai

2022-11-09, 21:54 | Registruotas lankytojas 2

Gyd. Viktorija Slovenskyte padarė man akių vokų pakėlimo operaciją. Esu labai patenkinta rezultatu. Ši medikė yra ne tik profesionali gydytoja, bet ir nuostabi, kaip moteris, kaip żmogus. Nuoširdus AČIŪ JAI!!!

Slavinskytė Viktorija atsakė

Ačiū!

Pagarbiai

2022-08-11, 10:32 | Registruotas lankytojas 4

Nuoširdžiai rekomenduoju šią Daktarę. Ji nuostabi ne tik išore,bet ir vidumi-toks šiltas bendravimas,šypsena veide,švelnumas ir diagnozės išaiškinimas nuo A iki Z yra retas mūsų gydimo įstaigose,pabendravus su tokiu maloniu žmogumi išeini pakylėta,norisi kalnus nuversti. Operacijos metu jokios baimės,skausmo-daktarė visą laiką kalbino,operacinės padėjėja vis klausinėjo ar viskas gerai-tiesiog liuks! Vakar išėmė siūlus,nieko nepajutau nors bijojau,aišku išeidama nedrįsau,bet norėjosi apkabinti ir suspausti tą ištisai besišypsančią mielybę..Jaučiuosi puikiai,tikrai rekomenduoju JI TALENTAS!!!

Slavinskytė Viktorija atsakė

Ačiū Jums!

Pagarbiai

2022-07-01, 09:05 | Registruotas lankytojas 1

Džiaugiuosi sutikdama tokius gydytojus. Priemimas,konsultacija,vokų operacija,pooperacinis gydymas- viskas vyko sklandžiai. Praėjo nedaug laiko,bet jau patenkinta rezultatu. Jauna,bet labai atsidavus savo profesijai gydytoja. Rekomenduoju.

Slavinskytė Viktorija atsakė

Ačiū Jums!

Pagarbiai

2022-06-25, 14:32 | Registruotas lankytojas 7

Neturiu žodžių apsakyti kaip aš patenkinta gydytojos Slavinskytės darbu. Prieš metus nusprendžiau, kad pagaliau reikia pasidaryti akių vokų operaciją. Pradėjau domėtis kuris gydytojas geriausias. Apie gydytojos Slavinskytės atliekamas operacijas neradau nei vieno blogo atsiliepimo. Aišku, radau ne vieną ir ne du blogus atsiliepimus dėl konsultacijų, kad ilgai reikia laukti priėmimo, kad už durų tenka pralaukti ne po vieną valandą ( kuo ir pačiai teko įsitikinti :-) ).Bet tai neturi nieko bendro su jos atliekamomis operacijomis. Laukiant priėmimo girdėjau dviejų pagyvenusių moteriškių pokalbį:
- Kodėl tu iš taip toli čia atvažiavai?
-Todėl, kad aplink daugiau nėra tokių gerų gydytojų. Manau šis pokalbis daug ką pasako apie gydytoją.
Sutartu laiku atvykau į operaciją, po vieną durį į kiekvieną voką, tai visas skausmas kurį pajutau visos operacijos metu. Gulėdama ant operacinio stalo jaučiausi lyg grožio salone prisiaugindama blakstienas. Aš guliu, o meistrė dirba :-) Operacijos metu su gydytoja bendravom lyg dvi draugės. Valanda prabėgo kaip 10 minučių. Po operacijos buvau patinusi kelias dienas ir tiek. Mėlynės nebuvo nei vienos. Darbas atliktas puikiai. 100 % ji geriausia.

2022-05-24, 21:50 | Registruotas lankytojas 8

Begalo maloni gydytoja.

2022-05-13, 12:00 | Registruotas lankytojas 6

Noriu dar kartą Jums- auksaranke padėkoti. Atlikote operaciją 2022 kovo pradžioje. Reikėjo kantrybės gijimo metu: paskirtų vaistų tepimas, lašinimas. Bet dabar, kas kartą žiūrint į savo akis, norisi Jums dėkoti ir dėkoti. Ačiū ir labai džiaugiuosi, kad Jūs man atlikote operaciją.

2022-04-22, 16:46 | Registruotas lankytojas 11

Geras gydytojas yra tas, kuris ne tik išoperuoja, bet ir bent minimaliai pasirūpina savo pacientu pooperaciniu laikotarpiu, nepalikdamas jo spręsti iškilusių problemų pačiam. Pasiaiškinimas, kad turiu labai daug pacientų, nieko nespėju ir panašiai, negali būti pasiteisinimas.

Slavinskytė Viktorija atsakė

Sveiki,
Išoperuotus pacientus kviečiu sugryžti apžiūrai ir siūlų pašalinimui. ( siūlai tirpstantys ir patys iškrenta) Tačiau apžiūrą deriname pagal Jūsų ir mano galimybes. Ar buvo derintas papildomas vizitas po operacijos? Jei nebuvo, prašom su manimi susisiekti. Informaciniame lape nurodytos būklės ir kaip elgtis, beje nurodytas ir asmeninis telefonas, iškilus klausimams- prašom kreiptis. Su pagarba Jums

2022-03-17, 22:42 | Registruotas lankytojas 6

Nuostabi, atidi, rūpestinga, nuoširdi Gydytoja. Savo srities profesionalė.

Slavinskytė Viktorija atsakė

Ačiū Jums!

Pagarbiai

2022-03-14, 20:33 | Registruotas lankytojas 1

Didelis Aciu daktarei Viktorijai. Buvo daryta akiu voku pakelimo operacija. Labai malonus bendravimas operacijos metu,po operacijos. Praejus dviem savaitem po operacijos buvau konsultacijoj,po triju savaiciu istrauke siules. Rekomendavo vaistus viso gyjimo laikotarpiu. Nuostabi daktare,kaip sakoma ,,daktare is pasaukimo". Rekomenduoju. Pagarbiai Loreta P.

2022-03-04, 16:26 | Registruotas lankytojas 1

Ačiū, ačiū, ačiū
gyd.Viktorijai Slavinskytei už profesionaliai atliktą akių vokų pakėlimo operaciją.
Medikų bendruomenė gali didžiuotis savo gretose turėdama jauną, kompetetingą Gydytoją.
Pagarbiai,Z.Pūrienė

2021-12-14, 16:45 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju. Pasidalinsiu savo patirtimi. Buvo daryta voku operacija. Po operacijos praėjus savaitei konsultacijos nesulaukiau, į gydytoja reikia kreiptis el. paštu, parašiau tris laiškus ,bet atsakymo taip ir nesulaukiau, per operacija pasakyta, kad siūlus gali išimtis bet kas ,iškilo klausimas "kas bet kas". Tai teko kreiptis į Akių klinika, ten sulaukiau profesionalios konsultacijos ir pagalbos ir aišku akių klinikoje išėmė siūlus. Po operacinį gydymą ir siūlu išėmimą turėtu atlikti operavęs gydytojas. Jei būčiau prieš tai apsilankius akių klinikoje ,tai tikrai būčiau pasirinkus kitą gydytoją tokiai operacija kuris atlieka operacijas naujoviškiau. Pjūviai labai ilgi ,ne voko raukšlėje, dėl to matomi.

2021-12-09, 09:43 | Registruotas lankytojas 1

Pirmiausiai noriu padėkoti gydytojai, labai Jums AČIŪ! Nors dar nedaug praėjo laiko po atliktų dviejų operacijų (kataraktos ir vokų pakėlimo), rezultatai jau džiugina. Tikrai nesitikėjau tokio greito, sklandaus gyjimo ir vaizdo veidrodyje. Jokių mėlynių, diskomforto, skausmo, tik lengvas patinimas. Operacija atlikta preciziškai. Esu begalo patenkinta ir laiminga.
Didžiausios ir nuoširdžiausios rekomendacijos!!! Reikia ypatingai džiaugtis ir naudotis proga kol tokios profesionalios gydytojos konsultuoja, operuoja ir gydo ne tik privačiose klinikose. Sėkmės!

2021-11-16, 09:12 | Registruotas lankytojas 1

Didžiausios rekomendacijos!!!! Operavo akiù vokus ir man ir sesei, darbas atliktas preciziškai, konsultacija nepriekaištinga. Labai stipri savo srities specialistė.

2021-11-11, 14:16 | Registruotas lankytojas 4

Ypatingai profesionali specialistė. Atliko akių vokų operaciją. Didžiausios rekomendacijos.

Slavinskytė Viktorija atsakė

Ačiū:)

Pagarbiai, V. Slavinskytė- Pušklevič

2021-11-11, 14:15 | Registruotas lankytojas 4

Ypatingai profesionali specialistė. Atliko akių vokų operaciją. Didžiausios rekomendacijos.

2021-11-11, 10:04 | Registruotas lankytojas 2

Noriu pasidalinti savo patirtimi, užsiregistravus konsultacijai. Tuo pačiu noriu perspėti kitus pacientus, ketinančius pasiskaičius teigiamus atsiliepimus apie jauną ir perspektyvią specialistę kreiptis konsultacijai ir gydymui.
Visų pirma nežinau, kaip ligoninės administracija toleruoja tokį gydytojos elgesį, kuris, kaip paaiškėjo pasiteiravus registratūroje ir konkrečią slaugytoją, dirbančią su gydytoja, teigia, kad tai yra gydytojos įprastinė darbo sistema ir nukreipia tiesiog į administraciją problemų sprendimui.
Atvykau su pacientu iš kito Lietuvos miesto paskirtu laiku. Vizitas numatytu laiku buvo paskelbtas internetinėje sistemoje, taigi gydytoja suderino savo priėmimų konsultacijų laiką su savo laiku, praleidžiamu operacinėje ir pateikė savo darbo grafiką galimoms registracijoms dėl gydytojo okulisto konsultacijos.
Atvykus paskirtu pagal registraciją laiku prie gydytojos darbo kabineto, ant kurio durų kabo tas pats konsultacijų grafikas, kurio visiškai nesilaikoma, jau laukė kita pacientė, kurios konsultacija vėlavo apie valandą. Kabineto (Nr. 109) slaugytoja paaiškino, kad ši situacija yra nuolatinė, kad gydytoja operacinėje ir neaišku kada grįš, bet ji, kaip slaugytoja, tikrai atliks darbą - patikrins regėjimo aštrumą, pamatuos akispūdį ir tikrai nieko nežino ir negali pakomentuoti, nes paskirtu laiku buvo ir yra darbo vietoje. Cituoju slaugytojos žodžius - žinote, neįsileidžia į operacinę, trūksta operacinės personalo. Tada pasiteirauja, ar reikia išplėsti vyzdžius? Paaiškinu - akių dugno apžiūrą gydytojas okulistas gali atlikti tik esant išplėstiems vyzdžiams. Vyzdžių išplėtimas užima laiką ir po šios procedūros jų atsistatymas vėl užima laiką - žmogus negali vairuoti, skaityti tam tikrą laiką.
Nežinojom, kaip elgtis, nes tokie komentarai apie gydytojos įprastinį darbo tvarkos - priėmimo grafiko pažeidinėjimą, patvirtinti slaugytojos ir registratorės, jau kėlė nerimą, ar galime sau leisti dėl šios konsultacijos sugaišti visą dieną ir dar neaišku, kada gydytoja priims.
Pasiteiravus, ar ši operacija, kurioje dalyvauja gydytoja, yra skubi ar planinė, sužinojome, kad planinė vokų pakėlimo operacija. pagaliau, vėluodama į priėmimą apie pusantros valandos , pasirodė ir pati gydytoja.
Akcentuoju, kas ypatingai įžeidė - pro sėdinčius pacientus (jie laukia vėluojančios pagal grafiką daugiau nei 2 val) gydytoja praėjo kaip pro koridoriaus baldus - nei labas, nei atsiprašau.
Dar parsivedė kitą jaunesnę kolegę su dokumentų segtuvu ir, jei slaugytoja nebūtų informavusi apie pacientų nepasitenkinimą, galimai būtų užsiėmusi rašto darbais.
Esu įsitikinusi, kad gydytojas visų pirma yra tikras gydytojas tada, kada jam pirmoje, aukščiausioje vietoje yra pacientas, juo labiau jo laukiantis.
Jei gydytojas sistemingai nesusitvarko su savo darbo grafiku, jis praranda pacientų pasitikėjimą.
Skaičiau ir kitus neigiamus atsiliepimus, cituoju :"mano reikalas operuoti, Jūsų gyti".
Daktare, nusileiskite ant žemės ir pradėkit gerbti ir mylėti žmones. Jūs nesate žvaigždė (tokios žvaigždės labai greitai gęsta), Jūs davėte Hipokrato priesaiką tarnauti sergančiam žmogui.
Pacientams siūlyčiau stebėti galimą gydytojos progresą ir labai atsakingai pasirinkti operuojantį ir konsultuojantį gydytoją, nes išgirsite, kad ne ji kalta, ji tik operuoja...., ne ji kalta, kad sistemingai nėra darbo vietoje, tai SAM metodikos protokolas liepia išplėsti vyzdžius....

Nuoširdžiai dėkoju, Gerb. Daktare, už du kartus pakoreguotą atsakymą.
Dėkoju už ramybės linkėjimus, Jūs net neįsivaizduojate, kokia aš rami, bet to niekada nebūna žmogui per daug.
Mane, kaip žmogų, daug metų dirbantį medicinos srityje stebina Jūsų stačiai įžūlumas.
Paskaičiau paskutinius komentarus.
Atkreiptinas dėmesys, kad po itin neigiamo akivaizdžiai sveikatos priežiūros sistemą suprantančio ir žinančio asmens rašyto komentaro iš karto parašytos dvi žinutės - vienos minutės tarpu atsirado du teigiami komentarai.
Peršasi išvada, kad teigiami komentarai rašomi savarankiškai pačiai sau. Stebina manipuliacija - e sveikatos tinklapyje atšauktas registruotas vizitas ir žinoma yra atšaukimo laikas - tada Jūs ir grįžote į savo darbo kabinetą. Jūs tiesiog stebinate - vietoj atsiprašymo, kad nepriėmė laiku, neatsiprašė pacientų ir nepaaiškino priežasties, ko ir aiškinti nereikia, nes sistemingai pažeidinėjate darbo tvarką, dar priedo apkaltina pacientą, nes mano dukra tikrai moka kalbėti , tačiau ji būtų dėl Jūsų aplaidumo turėjusi vėl kreiptis į šeimos gydytoją - du mėnesiai laukimo registracijai vien tam, kad gautų siuntimą pas specialistą, žinoma, ne pas Jus.
Daktare, Jūs esate labai neteisi, nes nesilaikote esminio principo medicinoje - pacientas yra visada teisus, o Jūs ir komentarus rašote su grubiomis lietuvių kalbos rašybos ir skyrybos klaidomis, kaltindama pacientą, kai Jūsų pareiga yra jam teikti pagalbą ir pabrėžiu - tarnauti žmogui, o ne plevėsuoti po ligoninę.
Ką reiškia buvau darbo vietoje ? Kur ?
Gal kabinete priėmimui skirtu laiku?
Gydymo įstaigos vadovas pradžiai Jums turėtų skirti papeikimą už darbo drausmės pažeidimus.
Čia ne viskas - Jus įvertins pacientai. Operuotis pas tokią gydytoją ar ne - čia pacientų laisvos valios sprendimas.
Tikiuosi, kad nustosite rašinėti, daugiau Jūsų nepagrįstų atsakymų su grubiomis rašybos ir skyrybos klaidomis neskaitysiu ir nekomentuosiu.
Viską laisva valia vertina pacientai.
Pagarbiai.

Slavinskytė Viktorija atsakė

Ponia Ramoniene,

Pirmiausia vėlavau pusvalandį, nes užsitęsė prieš tai buvusi operacija, ne visos planinės operacijos trunka vienodai, tą ir Jums paaiškinau, bet Jūs nenorėjote klausyti ir priimti atsiprašymo. Man pacientas visada pirmoje vietoje, nes kiekvienam atsakingai skiriu tiek kiek reikia laiko ir labai tikiuosi, kad daktaras, kuris operuos irgi neskubės Jūsų atveju... Ką aš turėčiau pagal jus, daktare, palikti sunkų pacientą ir bėgti pas pacientės atstovą, kad nekeltų įtampos poliklinikoje. Pagalvokite ar teisingai darote šmeiždama mane,( aš buvau darbo vietoje) ir ar teisingai elgiatės atėjusi pas mane, kaip pas gydytoją, gauti pagalbos- įvedinėti savo tvarką, protokolus, įžeidinėti registratores ir mano slaugytoją, kuri vykdė savo darbą- norėjo Jūsų dukrai plėsti vyzdžius, nes ji skundėsi blogu matymu. Nė vienas Jūsų minimas pacientas jokių pretenzijų neturėjo, nes supranta, kad pilna akių apžiūra užtrunka ir 1 val, ir 1,5 val, kol išsiplečia vyzdžiai. Jūs įžeidinėjote mano sesutę, neleidote atlikti patikrinimo, jau tik atėjusi į kabinetą kėlėte sąmyšį ir pyktį, nors Jūsų dukra jau suaugusi ir pati už save gali kalbėti. Visi, tą dieną matę Jus, pacientai galėtų apie Jus parašyti savo nuomonę, nes jau už durų būdama planavote kaip ką parašysite ir kur kreipsitės.
Ramybės Jums ir Jūsų šeimai.

Pagarbiai

2021-11-06, 13:31 | Registruotas lankytojas 2

Puikiai atliko vokų pakėlimo operaciją. Pooperaciniame laikotarpyje nebuvo jokių kraujosruvų, tik lengvas patinimas. Po 10 d. savo miesto vietinėje ligoninėje ištraukė siūlus. Siūlus ištraukinėjęs gydytojas- oftalmologas pasiteiravo, kas taip puikiai atliko operaciją. Praėjus 12 d. po operacijos grįžau į darbą. Ačiū, gydytoja Viktorija, už teisingą požiūrį į pacientą.

Slavinskytė Viktorija atsakė

Ačiū, labai malonu
Pagarbiai, V.SP

2021-08-30, 10:24 | Registruotas lankytojas 5

Puiki, dėmesinga gydytoja iš didžiosios raidės. Esu labai patenkinta atlikta operacija ir jos rezultatais.Dar kartą labai ačiū Jums.Rekomenduoju 100 procentų.

Slavinskytė Viktorija atsakė

Ačiū!

Pagarbiai, V.S.P

2021-07-28, 20:58 | Registruotas lankytojas 3

Nuoširdi, atidi gydytoja, o kalbėti apie jos profesionalumą net trūksta žodžių po to, kai sulyginau dabartinį savo atvaizdą veidrodyje ir nuotraukas, darytas prieš vokų operaciją. Ačiū Jums labai, Gydytoja!

2021-06-05, 19:21 | Registruotas lankytojas 2

Labai nuostabi gydytoja, puikiai ismananti savo darba. Esu be galo dekinga jai.

2021-05-02, 12:42 | Registruotas lankytojas 1

Buvo daryta vokų pakėlimo operacija, viskas buvo atlikta 100% . Jokių mėlynių, patinimų ar kitų šalutinių nesklandumų , puiki specialistė.

2021-05-01, 09:29 | Registruotas lankytojas 1

Buvo atliktas akiu voku pakelimas,rezultatu esu labai patenkinta jau po keliu savaiciu.nejauciu jokio diskomforto ar nemaloniu neigiamu pojuciu.Labai puiki maloni jauna specialiste ismananti savo darba .aciu jai labai labaiiii.iskilus klausimam betkada pavyko susisiekti atsake i visus klausimus.

2021-04-28, 19:42 | Registruotas lankytojas 1

Puiki, dėmesinga gydytoja, savo srities profesionalė. Esu labai patenkinta atlikta operacija ir jos rezultatais.

2021-04-16, 17:32 | Registruotas lankytojas 2

Laukiau prie kabineto nurododyto registracijos metu, buvo užrakintas. Pamanau, kadangi šiek tiek pavėlavau, kur nors išėjo, tačiau grįš, nes mano priėmimo laikas nepasibaigęs. Po kokių 10 min. išlindo medikė ir ptadėjo kviesti kitą pavardę. Paklausiau gal žino kur 508 gydytoja, pasirodo dirba kitame kabinete. Net nesiklausė, liepė pasiimti kitą talonėlį. Nesvarbu, kad uždegimas, kitas priėmimas po daugiau nei mėnėsio. Pasirodo paskubėjo sistemoje nurodyti neatvykimą. Žinosiu, kad tas pats kaip robotas.

2021-03-19, 10:21 | Registruotas lankytojas 2

Puiki daktare, tikra profesionale, mylinti savo darba, rekomenduoju.