Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Andrius Sklepavičius, %

Registracija čia ir dabar
RVL – šeimos sveikatingumo centras (Vilnius)
Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2010-08-10, Nr. MPL-16684, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Gydytojas chirurgas

Išduota: 2015-06-26, Nr. MPL-20055, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

90.6% Complete
4.5

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

91.3% Complete
4.6

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

91.3% Complete
4.6

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

89.4% Complete
4.5

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

92.1% Complete
4.6

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

89.7% Complete
4.5

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

88% Complete
4.4

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
RVL – šeimos sveikatingumo centras (Vilnius)
Pacientų atsiliepimai
2024-02-16, 19:59 | Registruotas lankytojas 1

Nuoširdžiai dėkoju gydytojui Andriui Sklepavičiui už man atliktą operaciją. Gydytojas yra vienas geriausių, kuriuos man yra tekę sutikti.
Tiesiog savo srities profesionalas,tikslus,konkretus, nuoširdus ,turi gera humoro jausma.
  Vizitų metu visada viską išsamiai paiškindavo, visada su šypsena.
Diagnozė buvo tiksli, operacija atlikta sutartu laiku,viskas praėjo gerai.Po operacijos pats gydytojas keletą kartų skambino ir teiravosi dėl sveikatos.
Dziaugiuosi, kad dar turime tokiu gydytoju su tokiu geru poziuriu I pacientus!!!

2024-01-10, 10:00 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus ir rūpestingas daktaras.

2023-12-12, 11:11 | Registruotas lankytojas 3

Dėkoju gydytojui Andriui Sklepavičiui už padarytą pilvo išvaržos operaciją. Puikus gydytojas ir savo srities specialistas. Tik geriausi atsiliepimai!

2023-11-14, 17:09 | Registruotas lankytojas 1

Nuoširdžiai dėkoju gydytojui Andriui Sklepavičiui už man atliktą išvaržos šalinimo operaciją. Puikus chirurgas, turi auksines rankas. Pooperacinis laikotarpis lengvas, minimalus skausmas, gijimas greitas. Rūpinasi pacientu, skiria dėmesį, dažnai ateidavo į palatą paklausti kaip jaučiuosi. Džiaugiuosi patekusi pas jį. Rekomenduoju!

2023-05-13, 12:15 | Registruotas lankytojas 3

Prieš 3 mėnesius uodegikaulio srityje pastebėjau guzą. Nekreipiau dėmesio į jį iki kol dėl skausmo negalėjau sedėti, tuomet kreipiausi pas gydytoją. Karoliniškių poliklinikoje chirurgė prapjovė pilonidinę cistą, bet tai problemos neišsprendė. Po kelių savaičių pūlinys atsinaujino. Tuomet važiavau į Santaros skubios pagalbos skyrių. Ten gydytojas cistą vėl prapjovė, ir kaip sakė tikrai gerai viską išvalė ir, kad žaizda per anksti neužsivertų dar išpjovė odos pleištą. Savaitės bėgyje, kol žaizda jau beveik sugijo ją vėl pradėjo skaudėti ir vėl kreipiausi į gydytoją. Man pasisekė, kad Lazdynų poliklinikoje dirbo labai gera chirurgė D. Ragažinskaitė, kuri viską išaiškino ir nedelsiant davė skubų siuntimą į ligoninę. Tą patį vakarą Vilniaus miesto klinikinės ligoninės skubios pagalbos skyriuje (Antakalnyje) mane priėmė malonus, jaunas chirurgas Andrius Sklepavičius. Turėdamas milžinišką krūvį, ir dar laukiančius kelis pacientus operacijų, po apžiūros jis pasakė, kad iki abitūros egzaminų - tikrai būsiu sveikas. Mane operavo naktį. Chirurgas pasirinko visai kitą, sudėtingesnį operacijos metodą. Buvo kruopščiai, profesionaliai išpjauta visa pilonidinė cista kartu su plaukų folikulais. Į žaizdą įstatytos 3 drenos. Jas po vieną kasdien išimdavo. Beje, buvau be galo nustebintas, kai dėl paskutinės drenos išėmimo, chirurgas A. Sklepavičiaus į ligoninę atvažiavo net savaitgalį, savo poilsio dieną. Ir iš vis, kol gulėjau palatoje nuolat jaučiau, kad Jam jo pacientai tikrai rūpi. Dėl visa ko, davė ir savo telefono numerį – tai galėjau pasiklausti kas mane neramino ar buvo neaišku. Po ligoninės ir pats paskambino pasiteirauti ar viskas gerai, davė patarimų. Toks nuoširdus bendravimas tęsėsi iki kol žaizda visiškai sugijo. Net neįsivaizdavau, kad taip gali būti. Šio nuostabaus, profesionalaus, sąžiningo chirurgo dėka vėl galiu normaliai judėti, be skausmo sėdėti ir ruoštis egzaminams. Esu be galo dėkingas daktarui Andriui Sklepavičiui už tai ką padarė. Po operacijos praėjo jau 3 savaitės, ir aš jaučiuosi puikiai. Taip pat dėkingas ir visam Antakalnio ligoninės medicinos personalui, už rūpestingą priežiūrą bei šiltą bendravimą. Ačiū!

2023-02-10, 09:34 | Registruotas lankytojas 3

Man labai pasisekė, kad apsilankiau būtent pas šį gydytoją. Lankiausi dėl įaugusio nago, atėjau jau su įsisenėjusia problema, prieš tai gydęs specialistas jau buvo atlikęs 3 operacijas, o situacija tik prastėjo.

Andrius paskyrė tyrimus, pirmiausia gilinosi ir aiškinosi problemos priežastis, o jas radus paskyrė vaistus ir po savaitės nuo pirmo vizito jau jaučiausi kur kas geriau!

Gydytojas maloniai ir išsamiai bendravo, atsakė į visus klausimus ir net paliko savo kontaktą, kad prireikus galėčiau greitai susisiekti.

Mane vienareikšmiškai išgelbėjo! Gailiuosi, tik kad neatradau jo anksčiau :)

2023-01-12, 23:30 | Registruotas lankytojas 1

Jau ne pirmą kartą lankausi dėl nemalonių problemų, tokios, kuriomis nesinori dalintis su pažystamais ar draugais. Tik užėjus į kabinetą - pirmi žodžiai “sakykite tik tiesą ir tik tiesą”. Daktaras puikiai nuteikia, nemeluoja kad neskaudės, tinkamai paaiškina kas negerai, kame problema ir pan. Net ant popieriaus lapo pabraižo, parodo kame problema ir kas kelia skausmą. Tikrai galiu rekomenduoti daktarą artimiesiems! :)

2022-12-14, 11:22 | Registruotas lankytojas 1

Noriu padėkoti Chirurgui Andriui Sklepavičiui už rūpestį ir profesionalumą konsultacijų metu. Gydytojui nurodžius vartoti kitus vaistus žaizda pradėjo žymiai greičiau gyti. Taip pat visi Gydytojo daryti žaizdos perrišimai mažiausiai skaudėjo.

2022-11-05, 12:48 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus savo srities profesionalas !

2021-11-22, 18:06 | Registruotas lankytojas 1

Tiesiog savo srities Profesionalas. Diagnozė buvo tiksli, operacija atlikta sutartu laiku. Po operacijos pats gydytojas keletą kartų skambino ir teiravosi dėl sveikatos. Vizitų metu visada viską išsamiai paiškindavo, visada su šypsena. Rekomenduoju :)

2021-10-13, 14:05 | Registruotas lankytojas 1

Atvykau pas gydytoją konsultacijai, tą pačia dieną sutvarkė mano problemą. Profesionalas!

2021-06-22, 13:41 | Registruotas lankytojas 2

Geriausias daktaras ever! Tikrai, kad vienas is geriausiu Lietuvoje!

2021-04-17, 12:49 | Registruotas lankytojas 1

Šis daktaras nuo Dievo. Dėkingas Jam lieku visą savo gyvenimą.

2021-02-20, 12:15 | Registruotas lankytojas 2

Vienareikšmiškai geriausia gydytojo konsultacija gyvenime:
1. Prieš konsultaciją sužinojo visą mano situaciją, todėl nieko pasakoti nereikėjo.
2. Buvo mandagus. Šmaikštus, bet neįkyriai, subtiliai.
3. Davė asmeninį tel. nr., kuriuo parašius atrašė per kelias minutes.
4. Išrašė teisingys vaistus, kas prieš tai gydžiusiam gydytojui nebuvo aktualu.
5. Perrišinėjant žaizdą jo komandos nariai visada buvo mandagūs ir tai yra gydytojo nuopelnas.
6. Kalbėjo tiesmukai, be užuolankų.

Tokio lygio nebuvau patyręs gyvenime. Niekada nekomentuoju Pincete, bet dėl jo susikūriau asmeninę paskyrą.

2021-02-09, 23:35 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas Andrius Sklepavičius yra vienas geriausių, kuriuos man yra tekę sutikti. Visų pirma, buvo greitai nustyta netikėtai iškilusi sveikatos problema ir greitai priimtas gydymo sprendimas. Gydytojas Andrius Sklepavičius net pats paskambino savo kolegai į ligoninę, kad kuo greičiau mane priimtų. Aš buvau sužavėtas!
Po operacijos, kai išleido namo, gydytojas Andrius Sklepavičius paskambino pasiteirauti, kaip jaučiuosi, kaip sveikata. Vėlgi, buvau maloniai nustebintas.
Po savaitės kitos apsilankiau pas gydytoją Andrių Sklepavičių apžiūrai. Jis atsakė į visus klausimus, patikino ir nuramino, kad viskas yra gerai, ir smagiai pasišnekučiavome, kai pildė reikiamus popierius.
Jei vėl kils sveikatos problemų - kreipsiuosi pas gydytoją Andrių Sklepavičių. Rekomenduoju!

2020-09-17, 17:47 | Registruotas lankytojas 8

Puikus, savo darbą mylintis ir malonus chirurgas. Atvykau su besikartojančia problema, kurios du kiti chirurgai nesugebėjo sutvarkyti, o gyd. Sklepavičius kruopščiai atliko savo darbą, viską paaiškino, su puikiu humoro jausmu, dėl ko pati operacija nebuvo baisi. Nuostabus ir profesionalus gydytojas, kurį rekomenduočiau kiekvienam!

2020-09-02, 13:04 | Registruotas lankytojas 2

Puikus gydytojas. Kalba angliškai. Atsako visus klausimus, ypač jei pacientas iniciatyvus. Pataria alternatyvius būdus. Išsigydžius ir neprireikus gydymo po mėnesio paskambino patikrinti, ar vis tik reikės operacijos ir kaip sveikstame. Labai rekomenduoju.

2020-08-06, 19:23 | Registruotas lankytojas 2

Džiaugiuosi, kad teko susidurti su šiuo gydytoju. Linkiu sėkmės įgyvendinant ateities planus ir svajones. Manau, Jūs to vertas! Sėkmės!

2020-07-31, 10:55 | Registruotas lankytojas 3

A. Sklepavičių rekomenduočiau labai nuoširdžiai. Jis savo srities profesionalas, tiksliai diagnozuoja ligas, jo paskirtų tyrimų dėka mes atradome ir kitų ligų, apie kurias nė neįtariau. Daktaras yra labai rūpestingas, visą save atiduoda pacientams, visus apdovanoja šypsena, geru žodžiu. Man pasisekė patekti į geras šio gydytojo rankas.

2020-02-19, 11:52 | Registruotas lankytojas 6

Nuostabus gydytojas, savo srities profesionalas. Labai dėmėsingas, su puikiu humoro jausmu. Pasistengė, kad nebijočiau operacijos, visą gijimo laikotarpį domėjosi kaip gyja žaizda, atsakydavo į visus rūpimus klausimus ir patardavo.

2019-12-21, 11:17 | Registruotas lankytojas 3

Tai nerealus gydytojas. Pirma operavosi mano mama poto as. Gydytojas su puikiu humoro jausmu, labai atsakingas, mėgstantis savo darbą ir smulkiai viską paaiškina. Baimės jausmo prieš operaciją nebuvo nes buvo labai didžiulis pasitikėjimas šiuo specialistu. Rekomenduoju visiems.

2019-12-10, 07:26 | Registruotas lankytojas 1

Tikslus, aiskus, su jumoro jausmu ir tai padeda nebijoti proceduru...Galetu tokiu specialistu buti ir daugiau

2019-09-20, 09:54 | Registruotas lankytojas 3

Puikus, profesionalus gydytojas. Susidūriau su juo antrą kartą ir abu gydimai buvo puikus. Nejuodėjama pasirinkčiau šį gydytoją ir vėl.

2019-05-20, 15:28 | Registruotas lankytojas 1

Puikus daktaras! Daugiau tokiu!

2019-05-16, 09:07 | Registruotas lankytojas 1

Tikras profesionalas su geru humoro jausmu. Puikiai susidorojo su sudėtinga operacija (Antakalnio ligoninė), išsamiai pasakojo, domėjosi savijauta. Džiaugiuosi patekus į geras rankas. Didelis ačiū!

2019-04-12, 20:57 | Registruotas lankytojas 1

Puikus gydytojas! Prieš procedūrą nervinausi, kadangi labai bijau skausmo. Tačiau viskas praėjo puikiai. Gyd. Andriaus profesionalumas, konkretumas, ramybė, humoro jausmas ir pozityvumas - pagirtinos savybės. 100% rekomenduoju!

2019-01-26, 10:55 | Registruotas lankytojas 1

Puikus gydytojas, tik galėtų mažiau pasakoti apie tai "koks sunkus gydytojo darbas", nes nevalingai kyla noras paklausti ar reikia papildomai atsilyginti. O šiaip labai tiksliai ir operatyviai sureagavo į situaciją, atliko operaciją ir rūpinosi po jos.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Andrius Sklepavičius?
2018-08-21, 10:51 | Registruotas lankytojas 1

Puikus, protingas, sąžiningas, tiksliai ir drąsiai sprendimus priimantis daktaras. Su puikiu jumoro jausmu. Tikro gydytojo pavyzdys.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Andrius Sklepavičius?
2018-02-07, 18:52 | Registruotas lankytojas 1

Puikus gydytojas!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Andrius Sklepavičius?
2018-01-19, 07:31 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas dalikiškas, daug nešneka bet daug ir neaiškina. Pirmo vizito metu apžiūrejo davė konkretus nurodymus ir paskyre operaciją. Sutarta diena atlyko operacija, viskas praėjo gerai.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Andrius Sklepavičius?
2017-12-07, 09:35 | Registruotas lankytojas 1

Teisingai nustatyta diagnozė - dešinės kirkšnies reponuojama išvarža. Kokybiškai atlikta techniškai sudėtinga laparoskopinė kirkšnies išvaržos operacija. Po mėnesio praėjo beveik visi susiję skausminiai pojūčiai.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Andrius Sklepavičius?
2017-11-05, 12:39 | IP: 212.52.50.74

Puikus savo srities specialistas, rūpestingas ir atsiduoda darbui 100 procentu!!! Dziaugiuosi, kad dar turime tokiu gydytoju su tokiu geru poziuriu I pacientus!!! Esu labai dekinga!!!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Andrius Sklepavičius?
2017-10-17, 21:39 | Registruotas lankytojas 2

Labai rūpestingas gydytojas, galima jaustis saugiai patekus į šio specialisto rankas! Ačiū, už beprotišką atsidavimą savo darbui!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Andrius Sklepavičius?
2017-10-06, 23:21 | IP: 213.159.53.24

Puikus daktaras.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Andrius Sklepavičius?
2017-06-20, 21:07 | IP: 84.15.182.194

Labai geras specialistas atiduoda save 100%.kalba konkreciai ir aiškiai.labai greitai ir tikslai atlieka operacijas.turi gera humoro jasma.
Ačiū jums už nelengva darba....Rekomenduoju.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Andrius Sklepavičius?
2017-06-20, 20:45 | IP: 78.60.190.120

Labai puikus gydytojas. Rekomenduoju

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Andrius Sklepavičius?
2017-03-08, 17:48 | IP: 90.141.15.19

Puikus gydytojas. Rekomenduoju...

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Andrius Sklepavičius?
2017-03-05, 23:34 | Registruotas lankytojas 1

Išsamiai papasakojo apie diagnozę ir profesionaliai atliko savo kaip gydytojo darbą. Maloniai bendraujantis gydytojas

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Andrius Sklepavičius?
2016-08-11, 12:10 | IP: 88.119.198.159

Labai geras gydytojas, savo srities žinovas, tikslus ir konkretus, nuoširdus ir mėgstantis pajuokauti :-)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Andrius Sklepavičius?
2016-07-30, 09:43 | IP: 5.20.171.87

Labai profesionalus, konkretus, greitai ir tiksliai nustatyta diagnoze, labai gerai atlikta operacija.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Andrius Sklepavičius?