Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Arvydas Savulionis, %

Licencijos

Gydytojas akušeris-ginekologas

Išduota: 2015-06-17, Nr. MPL-20006, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

97.3% Complete
4.9

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

93.7% Complete
4.7

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

90.6% Complete
4.5

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

93.1% Complete
4.7

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

98.3% Complete
4.9

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

91.2% Complete
4.6

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

100% Complete
5

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2021-12-12, 11:55 | Registruotas lankytojas 2

Trumpai: nerenkantis žodžių, net taikantis psichologinį spaudimą ir netiksliai nustatęs būklę.

Situacija: Lengvai nubėgus vandenims atvažiavau pasitikrinti vandenų kiekio į Alytaus ligoninę ir šis gydytojas budėjo tuomet. Jokių sąrėmių apraiškų nejaučiau. Mane jau priėmusi slaugytoja gydytoją kvietė kaip gimdyvei, nors jai labai sąmoningai sakiau, kad PRABĖGO, O NE NUBĖGO.
Įėjo šis gydytojas išdidus ir net nepasisveikino, pasisveikinau pati pirma,o išgirdęs, kad esu nutarusi gimdyti Vilniuje, kur gyvenu, o Alytuje leidau tik savaitgalį, gydytojas sakė, tad tuomet jis net netikrins mano būklės. Toks mano tikslas apsilankymo buvo - sužinoti, ar vandenų pakanka, ar viskas gerai kūdikiui, ar saugi kelionė nuo Alytaus iki Vilniaus.
Aš sutikau su gydytoju atsisakymu - sakiau, gerai, patikrins tuomet Vilniuje, tada jis nustebęs dėl atsako toliau naudojo psichologinį smurtą - pradėjo pasakot vis dar nepatikrinęs būklės, kad tokioms drąsioms blogai baisiasi,- viena važiavo iš Varėnos į Vilnių gimdyt ir prarado kūdykį dėl savo kaltės. Tokia retorika prieš gimdymą... Lygioj vietoj, į akis žiūrėdamas leido sau taip postringauti. Tada gydytojas jau nusileido, kad patikrins kaklelį, patikrinęs sako, kad jau du cm ir nespėsiu iki epidiuro, teks gimdyti be jo. Aš net nesakiau, kad man jo reikia, tiesiog jis nuolat kartojo, kad jau bus per vėlu, jei tik išvažiuosiu.
Galiausiai pasirašė ant tonusų lapelio, kurie buvo puikūs ir išvažiavau. Po tokio spaudimo važiavau tiesiai į Vilniaus gimdymo namus, kur mane gimdykloje priėmusi gydytoja apžiūrėjo ir sakė, kad vandenų pūslė neplyšusi, vandenų pakanka, o kaklelis vos centimetrą atsivėręs. Teko nusirengti gimdyvės marškinius ir atlaisvinti gimdyklą, nes veikla nepasidėjo, o gydytoja nerekomendavo skatinti, nes laiko dar buvo - tik 38 sav.
Taigi, man įdomu, ar šis gydytojas visoms taip propaguoja skatinamuosius? Nes pagal jo nuteikimą, kad jau gimdau, nors nieko nejaučiu pati, be skatinamųjų niekaip nebūčiau pagimdžius.
Galbūt yra statistika, kurią būtų galima pasiekti, kiek procentaliai skatinamųjų naudota tam tikro gydytojo ar ligoninės? Man artimas natūralus gimdymas (taip ir pagimdžiau už kelių dienų), tad šis gydytojo elgesys buvo nepriimtinas, jau nekalbant apie bendravimo manierą. Stebina, kad tiek gerų atsiliepimų turi.

2018-10-16, 17:03 | Registruotas lankytojas 3
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 5 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Arvydas Savulionis?
2018-01-02, 21:16 | Registruotas lankytojas 3
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 6 m. 2 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Arvydas Savulionis?