Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Paulius Rudalevičius, %

Registracija čia ir dabar
Hila | Medicinos diagnostikos ir gydymo centras
Licencijos

Gydytojas oftalmologas

Išduota: 2009-07-01, Nr. MPL-15366, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

90% Complete
4.5

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

95.2% Complete
4.8

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

94% Complete
4.7

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

94% Complete
4.7

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

91.4% Complete
4.6

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

91.3% Complete
4.6

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

72% Complete
3.6

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Hila | Medicinos diagnostikos ir gydymo centras
Pacientų atsiliepimai
2023-09-13, 17:06 | Registruotas lankytojas 2

Labai geras mikrochirurgas ir labai nuoširdus žmogus su kuriuo labai lengva bendrauti, nes turi kantrybės išklausyti paciento nusiskundimus. Neseniai man buvo atlikta akies lęšiuko keitimo operacija ir dabar matau labai gerai- nebereikia nešioti nei kontaktinių lęšių nei akinių. Žinoma operacijos metu teko truputi pakentėti, bet tai yra vieni niekai kada vėl gali gerai matyti, keliauti po tolimus kraštus ir džiaugtis gyvenimu! Sėkmės Jums Daktare jūsų sunkiame, bet labai reikalingame darbe!
Lina
Vilnius

2023-08-03, 19:28 | Registruotas lankytojas 4

Puikus ,nuostabus gydytojas. Savo spėcialybės fanatas!!! Dėmesingas, nuoširdūs. Gražino man regėjima!!!! Net nesitikėjau kad gali taip buti. Viska puikiai išaiškino. Visiems rekomenduočiau jei turite problemu ! Tikrai nesigailėsit! Gėriausias oftalmologas LT. Labai paprastas,žmogiškas kiekvienam pacientui. Didėlis AČIŪ!!! Ala Šilinskiene Vilnius

2023-06-21, 13:23 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus gydytojas, rekomenduoju jį visiems.
Labai bijojau, kad negalėsiu operuotis, dėl didelės miopijos (-7,5), plonos ragenos ir akies saąugėlių po uveito. Konsultavausi dėl korekcijos kitose klinikose, vieni sakė, kad korekciją gali atlikti, tačiau regėjimas nebus 100%, kiti visai atsisakė operuoti dėl buvusio uveito. Poliklinikoje profilaktinėje apžiūroje man pasiūlė nueiti į konsultaciją pas gyd.Paulių Rudalevičių. Konsultacijos metu gydytojas pilnai ištyrė akis, pasiūlė tinkamiausią korekcijos būdą ir svarbiausia, nuramino, kad viskas bus gerai ir regėjimą galima atstatyti iki 1. Dariausi regos korekciją "Regos centre" Vilniuje, labai stresavau, bet operacija trūko apie 10min. , jokio skausmo, jokio prisilietimo prie akies, gydytojas komentavo kiekvieną savo žingsnį. Kitą dieną pats gydytojas paskambino pasiteirauti apie savijautą, jokių komplikacijų nebuvo. Regėjimas atsistatė maždaug po 3-4 savaičių. Kairė akis atsistatė pilnai iki 1, tačiau dešinė buvo 0,5 dioptrijos ir tai kėlė tam tikrą diskomfortą. Gydytojas minėjo, kad turint didelę miopiją, galimas nedidelis regėjimo regresas ir galimai prireiks pakartotinės korekcijos. Praėjus 7mėn.po pirmos korekcijos, gydytojas operavo dešinę akį pakartotinai ir maždaug po mėnesio mano regėjimas pilnai atsistatė. Neprisimenu, kada gyvenime taip gerai mačiau supantį pasaulį. Galiu pasakyti, kad tai buvo geriausias sprendimas mano gyvenime, gailiuosi tik, kad nesiryžau pasidaryti regos korekcijos anksčiau. Ačiū likimui, kad suvedė su tokiu talentingu, nuostabiu žmogumi ir gydytoju Pauliumi Rudalevičiumi!
Dėkoju iš visos širdies, Jus darot stebuklus!!!
Tatjana
Vilnius

2023-05-13, 21:09 | Registruotas lankytojas 14

Nepaprastai atidus ir dėmesingas gydytojas.Gydytojas-dovanojantis šviesą, džiaugsmą ne tik savo pacientams,bet ir jų šeimoms.Ačiū padėjus mamytei ir tėveliui,kurie negali atsidžiaugti spalvų gausa.

2022-12-17, 08:11 | Registruotas lankytojas 1

Geriausias oftalmologijos Lietuvoje.Labai paprastas ir zmogiskas vertina kiekviena pacienta.Esu labai dėkingas už atlikta operacija. Matau 100%.

2022-06-18, 16:10 | Registruotas lankytojas 30

Pats geriausias oftalmologas Vilniuje ir tikriausiai visoje Lietuvoje. Labai paprastas ir zmogiskas, viska paprastai paaaiskina, vertina kieviena pacienta, kad kaip tu butum jo brolis ar tevas. Visai atsitiktinai sutikau si gydytoja ir likau suzavetas jo darbo etika ir profesionalizmu. Po vizito, dar perskaičiau keletą straipsniu apie ši nuostabu gydytoja ir mane dar sužavėjo jo labdara Afrikoje ir Indijoje. Va čia, tai gydytojas iš pašaukimo, važiuoja per atostogas, palikdamas savo šeima ir dirba nemokamai ir gražina regėjima Afrikos ir Indijos žmonėms, kurie negali susimoketi už gydymą. Tokiu Lietuvoje tikriausiai daugiau ir nerasite. Ir dar labiau sužavėjo, kad jis stažavosi Bostone,JAV, vienoje is geriausiu kliniku visoje Amerikoje. Kad pakliuti stazuotei I tokia klinika, turi buti pats geriausias studentas ir tik per rekomendacijas,gerb. Gydytojau, nesustokite tobuleti ir mokytis, nes jus sakėte, akis- tai visa mikrovisata, kuria idomu tyrinėti. Tai gydytojas, atsidaves savo darbui ir profesijai, kuria pasirinko.

2022-04-17, 10:35 | Registruotas lankytojas 2

Iš visų gydytojų, su kuriais teko susidurti, Paulius Rudalevičius yra pats profesionaliausias. Toks, koks ir turi būti tikras gydytojas. Dėkui.

2022-03-22, 11:38 | Registruotas lankytojas 1

Tai ko gero vienas iš geriausių mikrochirurgų oftolmologų Lietuvoje. Daugybę aplankiau ''profesorių'', t.y okulistų, bet gerb.dr. Paulius Rudalevičius šiai dienai, mano nuomone, geriausias savo srities specialistas, auksarankis. Daktaras iš didžiosios raidės. Žmogus nepraradęs žmogiškumo, viską nuoširdžiai paaiškino ką ir kaip darys operacijos metu, kaip bus ir pan. Ko nepasakysi apie kitus '' profesorius''. Labai didelis pasipūtimas, susireikšminimas, didelė arogancija, pinigus sumoki už konsultaciją, o rezultato nulis.O kas žmogui svarbiausia pasitikėti daktaru, vis dėl to tai akies operacija...... Operaciją darė Regos centre Vilniuje,,Polocko g.2..Silpnai mačiau viena akimi. Dabar matau puikiai. Operacija truko 5 min. Jokio skausmo, jokio prisilietimo prie akies. Po operacijos 2 dienas ašarojo akis ir su kiekviena diena džiaugiesi geru matymu.Viena iš naujausių technologijų ''SMART SURF'' be pjūvio ir prisilietimo. Rekomenduoju visiems Regos centre darytis akių korekciją pas mikrochirurgą oftolmologą - gerb.dr. Paulių Rudalevičių.Pacientams sudarytos puikios sąlygos, o personalas malonus ir dėmesingas.
Nuoširdžiai dėkingas Daktarui Pauliui Rudalevičiui už sugrąžintą regėjimą, Tepadeda jums Dievas visuose gyvenimo darbuose.
Pagarbiai,
Marius
Gargždai

2022-01-17, 23:12 | Registruotas lankytojas 8

Pats puikiausias. Pasišventęs profesijai. Labai mandagus ir atidus gydytojas. Tik patys geriausi atsiliepimai! Dėkui, Daktare!

2021-03-15, 21:20 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus gydytojas, puiki patirtis, rekomenduoju jį visiems ir visi lieka patenkinti :-) kuo didžiausios sėkmės gydytojui!

2020-02-29, 08:02 | Registruotas lankytojas 2

Akių tyrimus, lazerinę korekciją ir pooperacinį gydymą ir priežiūrą atliko puikiai! Kiekviename etape viską paaiškino. Metai po operacijos - matau tobulai, akys kai naujos. Visiems rekomenduoju šį gydytoją!

2020-02-28, 10:00 | Registruotas lankytojas 3

Itin profesionalus dalykiškas gydytojas. Medicinos diagnostikos centre dariausi regos korekciją. Konsultacijos metu aiškiai, išsamiai ir dalykiškai paaiškino procedūrų skirtumus. Nors pati pasiryžau regos korekcijos operacijai, labai bijojau. Operacijos metu buvo itin malonus, ir ramiai komentavo žingsius, kuriuos atliko.Po operacijos savaitgalį (Velykų dieną!) paskambino pasiteirauti kaip jaučiausi. Tikrai rekomenduoju. Profesionalus, dalykiškas ir be reikalo nešneka :)

2018-03-26, 14:53 | Registruotas lankytojas 1

Savo srities specialistas, tikrai visiems rekomenduociau.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Paulius Rudalevičius?
2017-05-31, 10:12 | IP: 77.241.200.50

Tikrai visiems rekomenduočiau, gydytojas išsamiai paaiškina visa ko priežastis ir pasekmes, profesionalus bei korektiškas.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Paulius Rudalevičius?