Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Jonas Rimkus, %

Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2011-07-11, Nr. MPL-17258, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-26)

Gydytojas ortopedas traumatologas

Išduota: 2016-06-28, Nr. MPL-21051, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-26)

Medicinos gydytojas

Išduota: 2011-07-11, Nr. MPL-17258, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-26)

Gydytojas ortopedas traumatologas

Išduota: 2016-06-28, Nr. MPL-21051, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-26)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

44.3% Complete
2.2

Laukiau nuo 15 min iki 30 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

66% Complete
3.3

Diagnozavo tik dalį problemos

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

53.6% Complete
2.7

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

44.4% Complete
2.2

Vengė atsakinėti į klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

36.5% Complete
1.8

Laiko neužteko problemos įvertinimui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

60.4% Complete
3

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

92.6% Complete
4.6

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-03-17, 15:55 | Registruotas lankytojas 2

Be proto grubus ,retai jau tokiu nemadagiu zmoniu siais lakais pavyksta resti.Buvo labai nepatenkintas,kad apsilankiau. Visa lakai praziovavo ir rode savo nepasitenkinima

2024-02-19, 13:21 | Registruotas lankytojas 1

Vienareikšmiškai nerekomenduoju. Atvykau į Lazdynų GPL su kojos trauma. Skausminga, pamėlus ir ištinus čiurnos ir pėdos sritis. Arogantiškai bendraujantis daktaras net neapžiūrėjęs traumuotos kojos nusprendė, kad lūžio nėra ir nusiuntė į rentgeną. Grįžus pasakė, kad čiurnos patempimas. Rekomendavo analgetikus, šaltį ir pan. Konsultacija truko kelias minutes. Bet už tai Ortopedo traumatologo konsultacijos lape ir esveikatoj išsamiai aprašyta vidaus organų veikla- pilvas, karkalai plaučiuose, peristaltika...viskas iš lempos.. O dėl kojos, kad lūžių nestebima. Po 3 savaičių negerėjant situacijai kreipiausi į kitą gydymo įstaigą, pasirodo lūžę keli pėdos kaulai. Nemalonų bendravimą tarkim galima pakęsti, bet dėl neišmanymo ar atsainumo padaryta grubi diagnozės klaida ir jokios atsakomybės. Gal vis tik vertėtų ligoninės vadovybei pasidomėti kas per specialistas pas juos dirba.

2024-02-09, 16:56 | Registruotas lankytojas 2

Patyriau traumą - plyšo blauzdos raumuo. Skyrė 4min laiko, su sesele abu bendravo pašaipiai,seselė krizeno. Informacija traukte traukti reikėjo, kalbėjo su tokia panieka lyg kasdien man plyšta kojų raumenys ir kaip aš čia nežinau elementarių dalykų, jei ne super šaunus rezidentas sedėjas šalia kabinete tai apžiūrą ir 2.5val laukimas Lazdynų ligoninės priimamajame būtų beprasmiai. Konsultacija buvo tokia neinformatyvi, kad pasitvirtinti diagnozės kreipsiuos privačiai, tikiuosi per kelias dienas nepasibloginau situacijos su koja. Tokiems gydytojams turėtų būti uždrausta dirbti gydytojais!

2024-01-06, 02:16 | Registruotas lankytojas 3

Neveržlus ir nerimtas, neturintis kompetencijos spręsti problemą čia ir dabar. Bėgantis nuo atsakomybės, neskiriantis laikui pacientui. VIENAREIKŠMIŠKAI NEREKOMENDUOJU.

2023-12-21, 10:17 | Registruotas lankytojas 3

Nerekomenduoju, nes mano nuomone šis žmogus sutvertas dirbti gal kokiam autoservise, bet tikrai ne ligoninėje ir tikrai ne su žmonėmis. Man labai nepatiko jo bendravimas, jo įsigilinimas į problemą. Atėjau dėl riešo traumos - i rentgeno nuotrauką užmetė akį tik labai paprašius, ir tai, labai atmestinai - nieko nepamatė, todėl teko kreiptis privačiai, pas kitą gydytoją ir tuomet viską išsprendėme, pasirodo, kad visgi buvo pas mane trauma.

!!!NEREKOMENDUOJU!!!

2023-08-14, 13:28 | Registruotas lankytojas 1

Skyrė 4 minutes apžiūrai(dvi min iki pasiunčiant į rentgeną, ir dvi min. nuotraukos apžiūrai). Nepastebėjo kaulo lužio. Tai spręskit patys, ar kompetetingas specialistas. Gal kokias skyrybas išgyvena ar alkoholizmas kamuoja, kad taip atsainiai į darbą žiūri.

2023-08-10, 17:47 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju tokiam asmeniui dirbti medicinoje. Didesnio siaubo nemačiau. Tyčiojasi. Šantažuoja. Negydo, o sargdina. Ir tai jaunas žmogus? Prognozuoju jo karjerą kur tik nori, tik ne sveikatos apsaugos srityje. Apsaugok viešpatie.

2023-07-05, 15:30 | Registruotas lankytojas 2

Sutaupykite savo brangų laiką ir niekados nesilankykite pas šitą "gydytoją"
Atvykus dėl peties traumos, didelių skausmų traumos vietoje, karščiuojant (naktį buvo temperatūra sukilusi net iki 39 laipsnių) buvo pasakyta, kad
"jums mistiškai dingo temperatūra, tikriausiai dėl kovido čia " ir "pažiūrėsim ar čia tikrai jau blogai yra" su pašaipiu tonu bei akiplėšišku juoku.
Apžiūra po rentgeno truko lygiai sekundę, pakėlus skaudančią ranką pasakyta kad čia viskas ok ir važiuoti namo.

2023-05-23, 13:50 | Registruotas lankytojas 1

Buvo apsilankyta po traumos, daktaras apžiūrėjo ir išleido namo užrašęs kaip čiurnos sutrenkimą. Po savaitės skausmui nepraėjus teko kreiptis pas kitą daktarą, kuris nustatė, kad plyšęs achilas ir reikia kuo skubiau operuoti.

2023-04-11, 11:34 | Registruotas lankytojas 6

Nemandagus, neatsakė nei į pasilabinimą, nei į rūpimus klausimus, arogantiškas, tvarkydamas žaizdą, nedėvėjo veido kaukės, jokios informacijos apie pooperacinę priežiūrą nesuteikė, išraše nurodytos apžiūros nevykdė.
Tokiu elgesiu jis pažemino ne mane, bet save.
Apgailėtina.

2023-04-02, 13:35 | Registruotas lankytojas 5

Nesupratau at išvis buvau pas traumatologą, nes vos keliolika sekundžių truko pabūti jo kabinete. Pradžioj siuntė čiurnos rentgenui, o vėliau vos per minutę ,,gydytojas “spejo sužiuret monitoriuje kad lūžio nėra,, gyvai net akimis nežvilgtelėjęs į traumuotą koją …greitakalbe rekomendavo analgetikus ir dėti ledą ir viskas ..duota suprasti kad man jau laikas išeiti ir viskas bus esveikatoj. O grizus namo ir atsidarius e sveikatą perskaičiau tokių apibūdinimų apie mano sveikatą, kad karkalų plaučiuose nėra, pilvas minkštas neskausmingas, odos būkle normali ir panašiai, aš buvau pakraupusi kad esveikatoj galima rašyti viską kas šaus gyd. į galvą, net nekontaktuojant gydytojo akimis į pacientą, … ir nenuostabu kad įrašo esveikatoj apie nemenką mėlynę ant čiurnos nebuvo. Keista kaip tokie darbuotojai patenka į gydytojo kėdę

2023-02-15, 14:02 | Registruotas lankytojas 1

Dar tokio "gydytojo" sutikti neteko, labai gaila, kad papuolėm pas jį. Sėdi, šaiposi ir jaučiasi lyg mes čia skolingi dėl atsitikusios nelaimės! Gydytojas turėtų pradėti kalbėti su pacientais kaip su žmonėmis, o ne šiukšlėmis

2022-12-15, 11:46 | Registruotas lankytojas 1

Pati neetiškiausia apsilankymo patirtis, kai prieš metus atvykau į skubios pagalbos skyrių labai blogoje fizinėje kondicijoje. Bendravo kaip su šiukšle.

2022-09-24, 19:49 | Registruotas lankytojas 3

Niekam niekada nerekomenduosiu šio gydytojo.
Į pacientą net nesistengia pažiūrėt, jau nekalbu apie traumos apžiūrėjimą. Grubus, nieko nekomentuoja, po rentgeno tepasakė :
-kaip gydyt -bus įkelta į e-sveikatą.

2022-08-26, 17:50 | Registruotas lankytojas 1

Nuoširdžiai linkiu niekam nepakliūti pas šį "gydytoją". Atvažiavau su rimta pėdos trauma, tai net galvos nepasuko pažiūrėti kas ir kaip. Jam užteko pažiūrėt tik į monitorių(rentgeno nuotrauką) ir nuspręsti, kad nėra lužio ir siųsti mane namo. Liepė gulėt ir šaldyt. Kai su problema apsilankiau pas normalų traumatologą ortopedą, jis pasakė, kad tokios būklės jie iškart siunčia daryti KT. Ko pasekoje, praradau brangų laiką, nes reikės operuoti raištį.

2022-08-19, 15:49 | Registruotas lankytojas 1

Dar nesu rašęs atsiliepimo apie daktarus, bet šį kartą teko. Negalėčiau pavadinti jo gydytoju. Jis tik teršia šią profesiją. Visiška arogancija ir nesiskaitymas su pacientu. Lankiausi 2022-08-18 VUL priimamajame dėl staiga pradėjusios skaudėti ir tinti čiurnos. Šis daktariukas net neprisilietė prie čiurnos, nesidomėjo kurioje vietoje skauda ir paklausė ar aš pasiruošęs susimokėti už jo paslaugą, nes pavojos gyvybei negresia. Rengenas nieko neparodė, paklausiau nuo ko taip galėjo atsitikti ir kaip gydytis, tai tepasakė kad "visiems taip, gerti vaistus nuo skausmo". Čia visa jo diagnozė ir gydymas. Tiosiog niekam nelinkiu pakliūti pas šią gydytojo imitaciją.

2022-08-19, 07:50 | Registruotas lankytojas 1

Neiškomunikavo pacientui diagnozės, nenustate gydymo plano, nebendravo, dvi valandos laukimo..

2022-08-16, 11:00 | Registruotas lankytojas 1

Pirma karta gyvenime(kuris trunka daugiau, nei 50 metų) rašau atsiliepimą. Bet šį karta tai yra būtina. Priimant draugą(užsienio pilietį) Jonas Rimkus elgėsi nekorektiškai, arogantiškai ir nemandagiai. Mandagiai padarėme jam pastabą ir paprašėme prisistatyti, nes lentelė su vardu ir pavardė jis sėdint dengė ranka. Manome, kad bandymas pažeminti buvo sąmoningas, nes, kai vis dėl to pavyko vardą ir pavardė perskaityti, visiškai be pagrindo iškvietė apsauga. Apsauga elgėsi mandagiai, nes suprato, kad mes nieko blogo nedarome. Tada jis metė kaltinimą, kad mes galimai apsvaigę nuo alkoholio, kas buvo visiškai netiesa. Pasiūlėme mus patikrinti:) Visiškai taikiai užbaigėme vizitą į ligoninė, kurioje, pagal ankstesnė patirtį, daug geru ir profesionalių specialistu. Bet manome, kad šiam žmogui negalima bendrauti su pacientais, nes kelia abejonė jo psichinė būklė ir sugebėjimas laikytis Hipokrato priesaikos. Jo profesionalumas irgi liko nepatikrintas, nes pacientui jis asmeniškai nieko nepadarė. Nukreipė uždėti laikinai gipsą ir pasiuntė tvarkytis į savo šalį. Pagal kitus atsiliepimus matome, kad toks šiuo žmogaus (negalime jį vadinti gydytoju) elgęsis tapo sisteminis ir, jeigu ligoninė nesiims jokiu veiksmu, ateityje bus dar daug konfliktu.

2022-08-13, 19:30 | Registruotas lankytojas 12

Žmogus, kuriam pokalbiai telefone yra gerokai įdomiau nei jo darbas. Į klausimus neatsakė, nes tiesiog nebuvo jam kada nuo telefono atsitraukti. Vadovybės vietoje liepčiau palikti telefoną spintelėje iki darbo dienos pabaigos. Visgi diagnozė tiksli. Būtinus vaistus paskyrė, galūnę sesutė imobilizavo, bet išsamios konsultacijos teko pasieškoti kitur. Planiniu atveju rinkčiausi kitą traumatologą.

2022-08-10, 15:25 | Registruotas lankytojas 1

Atvykus į Utenos ligoninės priimamąjį gydytojas iš viso neapžiūrėjo sužalotos kojos, tik pirštu slaugei parodė nuvežti į rentgeną. Bendravo atsainiai, nesiklausė nusiskundimų dėl patirtų sužalojimų, o rekomendacijas dėl gydymosi pasiūlė persiskaityti e-sveikatos paskyroje. Sunku patikėti, kad tokių asmeninių savybių žmogus galėjo pasirinkti gydytojo profesiją.

2022-07-10, 01:01 | Registruotas lankytojas 1

Mano asmeninė patirtis per vizitą (buvau lydinčiu asmeniu žmogaus, kuris po traumos negalėjo net pajudėti, gulėjo ir guli iki šiol) - gydytojo elgesys buvo žeminantis žmogaus orumą ir garbę viso būtinosios pagalbos teikimo metu, mano manymu, pagalba nebuvo suteikta, žmogui suleidus nuskausminamųjų, jie visai nepadėjo, nuo skausmo žmogų net kratė, labai skausmingai reagavo į kiekvieną menkiausią prisilietimą. Išrašą padavė koridoriuje ir pasakė ligonį išvežti. Pasiteiravus, ar bus iškviesta greitoji ir suteikta pervežimo paslauga dėl tokios ligonio būklės (ligonis negalėjo pajudėti, neatsikelė, bet lūžio nenustatė, todėl neguldė), atsakė taip ir nuėjo. Deja, išvežus atgal į priimamąjį paaiškėjo kita tiesa-darykit ką norit. Grįžus pas gydytoją ir paprašius pakomentuoti diagnozę, paprašius patarimo, kaip elgtis su ligoniu, kuris nejuda, skauda, pasiteiravus dėl tolesnio gydymo, atsakė, jog "tingi kalbėti" ir delnais užsidengė veidą, paprašius pagalbos, tik daug kartų pakartojo, jog pervežimas mokamas ir kartojo ar įsivaizduoju kiek reikės sumokėti, ar įsivaizduoju kiek kainuos, tą sakinį dar ne kartą pakartojo sesutė, kuri pasiūlė susiorganizuoti pervežimą patiems (nebūtų juokinga, jei nebūtų graudu).
Nelinkėčiau niekam patirti to, ką teko patirti susidurus su tokiu "gydytoju", tikrai ne vieno artimojo buvau lydinčiu asmeniu (abu artimieji ligoniai, vieno darbingumas 15%, kito 40%), bet pirmą kartą teko patirti beviltiškumą po "suteiktos pagalbos".
Tiesos ieškosiu toliau, pervežimą susiorganizavau per 113, du nuostabūs greitosios pagalbos atstovai atsargiai parvežė, užnešė, paguldė ant lovos, paslauga kainavo 50€.

2022-06-13, 11:39 | Registruotas lankytojas 1

Lankiausi RUL skubios pagalbos del trukusio/iplysusio kojos keturgalvio raumens. Tai daktariukstis ant tiek "padejes" buvo, kad net nesugebejo pakelti galvos. Paklause tik kuri koja skauda, net nereikejo nusimaut kelniu, kad apziuretu, pas ji gal vietoj akiu rentgenas as nesuvokiu, kaip is viso tokie dirba, nulis rupescio pacientui. Parase isvada, patempimas. WTF, kaaaip tu gali taip rasyt, neapziurejes zmogaus? Praejo 2 savaites nuo vizito, bukle vis blogeja, siandien einu i mokama klinika, plius MRT. Medikai skundziasi, kad atlyginimai mazi, tai tokiems kaip sis daktariukstis, as dar sumazinciau, tegul perskirsto tiems, kas nori padeti zmonems. JELENA KUTKAUSKIENĖ, kaip istaigos vadove, galetu labiau pasidometi, apie si daktariuksti.

2022-05-29, 09:33 | Registruotas lankytojas 1

Patekau pas gydytoją Lazdynų priimamajame su pjautine žaizda. Pritariu daugumai pasisakiusių. NEREKOMENDUOJU! Siuvo grubiai, greitai, paprašiau, kad užšaldytų, tai suleidęs vaistų IŠ KARTO pradėjo siūti. Vaistai dar nepradėjo veikti, o pasakius, kad man skauda, palaukė pora sekundžių ir siuvo toliau. Greitai ir grubiai, paskubom. Net apsiverkiau nuo to grubumo, ne dėl skausmo. Tikiuosi, kad jam netenka priiminėti vaikų. Traumuojanti patirtis.

2022-05-28, 14:29 | Registruotas lankytojas 1

Gal kaip specialistas ir nėra blogas. To deja, nesužinojau, bet puikiai savo darbe budėjimo metu atskleidė savo susireikšminusio narsicisto ir kuriam visiškai nerūpi pacientas asmenybę. Gaila man kartu su tokiu daktaru dirbančios personalo ir pacientų su kuriais jis taip elgiasi.

2022-05-26, 20:29 | Registruotas lankytojas 1

Jis yra traumatologas, kuriam nurodžius kuri koja yra galimai lūžusi, nesugeba prieiti apžiūrėti kojos į ją neįspyręs.

2022-02-22, 09:25 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju. Mano nuomone, bendravo nemandagiai, į klausimus atsakinėjo mandriai. Piršte jaučiau skausmą, galimai buvo įlindęs stiklas, tačiau mažas. Atėjus pas daktarą, jis tik pažiūrėjo ir pasakė gultis. Buvo išpjaustytas pirštas, išimta daug audinių ko pasekoje, jau 6 diena pusės piršto yra nutirpęs, patinimas nedingsta, pūliuoja. Mano nuomone buvo net pažeisti galbūt nervai ar sausgyslė. Darant operaciją, vis klausiau daktaro ar randa, o jis toliau išiminėjo audinius ir sakė jog nežino kur jis yra. Galų gale, gavau atsakymą jog neradau. užsiuvo pirštą ir paleido. Antibiotikai nepadeda sumažinti patinimo, skausmai dideli, teks vykti vėl į priimamąjį. Iš savo patirties, nesu patekęs pas tokį nekompetetingą daktarą, kuris net nebandė išklausyti kas atsitiko, kurioje vietoje ir kaip. Tiesiog pažiūrėjo, pasakė gultis. Būkite atidūs. Tai yra mano nuomonė

2022-02-20, 09:41 | Registruotas lankytojas 2

Pati blogiausia patirtis. Persipjoviau pirsta. Pjuvis gilus, nes peilis sustojo tik atsiremes i kaula. Namuose negalejau sustabdyti kraujavimo. Nuvykau i Lazdynus ir patekau pas J. Rimku. Jis paklause ar reikia siuti. Pasakiau, kad man atrodo, jog reikia, nes zaizda gili. Tada pakviete dvi moteriskes, viena is ju grubiai nuplese binta ir pareiske, kad nera ka siuti. Daktaras sedejo savo vietoje ir net nesiteike normaliai ivertinti zaizdos. Man pasakius, kad gydytojau, gal jus apziurekite, priejo, paziurejo ir pasake, kad jei susius, tai bus blogai… Nei kas nei kodel. Zodziu, suleido skiepa nuo stabliges, moteriske uzpyle ant zaizdos jodo, uzbintavo kraujuojancia zaizda ir viskas. Daktaras atiduodamas israsa garsiai juokesi sakydamas, kad cia nieko tokio, greitai pasveiksiu, atsistosiu ant koju ir grisiu i normalu gyvenimo ritma… Jam tik skerdykloje dirbti, o ne su zmonemis. Grizus namo teko persiristi zaizda, nes visas bintas buvo slapias nuo kraujo. Jokios pagalbos, apart skiepo, nesuteike.

2022-01-12, 18:50 | Registruotas lankytojas 2

Patirtis Lazdynų ligoninėje buvo kone blogiausia.Atvykę naktį su siaubingais skausmais kojoje dėl galimai plyšusio raumens priėmimo laukiame beveik 3 val. Gydytojo apžiūra trūko gal 5 min. Pačiūpinėjo koją ir pasakė kad gal patempti raiščiai,gal plyšo raumuo.Paklausė ko iš viso naktį čia atvažiavome. Nepadarė jokio rentgeno,nepaskyrė vaistų.Sakė gerti nuskausminamuosius ir rišti elastiniu bintu.Visa kita liepė aiškintis poliklinikoje.Bendravo nemaloniai,stengėsi greičiau mūsų atsikratyti. Savaime aišku,nerekomenduoju.

2022-01-05, 16:53 | Registruotas lankytojas 1

Visiskai nemalonus. Bendrauja kaip bydla ir marozas.

2022-01-03, 01:15 | Registruotas lankytojas 1

Nepagarbus asmuo, blogiausia patirtis kuria teko turėti bendraujant su daktarais. Nesigilina i gydyma, greiciau padaro savo ir viso gero. Tikrai nerekomenduociau.

2021-10-28, 10:36 | Registruotas lankytojas 1

Rimkus Jonas visiškai nemokantis bendrauti su pacientais, labai nemandagus, nenoriai atsakinėja į klausimus, nuolat skuba atsikratyti paciento.
Nenorėčiau dar kartą patekti pas tokį traumotologą.

2021-09-03, 14:54 | Registruotas lankytojas 1

Šių metų liepos men. Su kirstine kojos žaizda teko kreiptis i Lazdynų greitosios pagalbos skyrių, kur buvau paskirta šiam gydytojui. Jam pačiam abejojant ar nebuvo nukirsta sausgyslė - tiesiog žaizdą užsiuvo. Viskas buvo daroma greitai. Po kurio laiko, matant, kad kojos piršto neįmanoma pakelti, kreipiaus į kitą specialista, kuris patvirtino, jog sausgyslė nukirsta.
Tai kyla elementarus klausas - ar gali toks žmogus dirbti ligonineje, jei traumatologas neįsitikinęs ar sausgyslė nenukirsta - nesivargina perduoti tikrinimui, o tiesiog atsikrato nuo savęs ir užsiūna.
Niekad nerekomenduočiau tokio gydytojo net priešui. Labai nemalonus tipas, kuriam, mano nuomone nereiktų būti šalia žmonių.

2021-09-01, 17:02 | Registruotas lankytojas 2

Kai reikia pirmosios pagalbos ir patenki į Greitosios pagalbos ligoninę Lazdynuose tai jokio pasirinkimo neturi – pas ką papulsi, tas ir konsultuos (nes esi tik numeris toks ar kitoks, einantis į tą ar kitą kabinetą)... Deja, mums nepasisekė – pataikėm pas šį gydytoją. Pažiūrėjęs į traumuotą kelį kokias 10 s (nes buvo labai labai užsiėmęs – tuo pačiu per Teams kompiuteryje klausė paskaitos) diagnozavo raiščio patempimą, o po savaitės sužinojome, kad vienas raištis visiškai plyšęs, kiti du – dalinai plyšę. Labai gaila, kad tokie gydytojai dirba skubios pagalbos ligoninėje, pateikia tokias „diagnozes“ ir „gelbsti“ gyvybes. Juk nuo to priklauso žmonių tolimesnio gyvenimo kokybė... Labai nerekomenduoju

2021-07-18, 17:32 | Registruotas lankytojas 1

Teko kreiptis į Lazdynų ligoninę dėl kojos raiščių patempimo. Dar neteko susidurti su tokiu abejingumu pacientui. "Kodėl kreipiates, visai gerai einat". Vis dėlto, rentgeną padarė. Po mano klausimo "Ar nėra lūžio?" atsakymas toks: "Nežinau, nemačiau. Gydymo rekomendacijas pasiskaitysit"
Nenorėčiau pas šį gydytoją pakliūti dar kartą.

2021-06-18, 05:51 | Registruotas lankytojas 1

Priemimas Lazdynų ligoninėje buvo blogiausias kokį tik esu turėjęs savo gyvenime, atvykau dėl galimai lūžusio piršto. Tik užėjęs pas Joną į kabinetą pastebėjau, kad “gydytojas” katik pabudęs iš miegų. Papasakojęs piršto sumušimo istoriją Jonas pradėjo klausinėt tokių klausimų, kaip ar matei kiek dabar valandų? Net neapžiūrėjąs mano piršto pasakė, kad čia nieko tokio ir jei dar skaudės eik į polikliniką. Kai paprašiau, kad padarytų man rentgeną gavau tokį atsakymą: -eik į polikliniką ir pasidarysi rentgeną darbo valandomis. Nesuprantu kas tokiems žmonėms išduoda gydytojo licenzijas. Turiu įrašęs daktaro ir savo pokalbį, kur yra užfiksuotas visas šio daktaro abejingumas, jei kas žinote kur galima būtų kreiptis, kad atleisti šį daktarą nuo jo pareigų, Susisiekite emailu: [email protected]

2021-06-05, 23:16 | Registruotas lankytojas 1

Nesigilinant į neigiamas detales, kurių buvo nesuskaičiuojamai daug (tiek diagnostikoje, tiek bendravime, tiek priėmime ir t.t.), palinkėsiu šiam asmeniui kuo greičiau suprasti, kad medicina (ir apskritai bendravimas su žmonėmis) - ne jam.
Savaime suprantama, kad nerekomenduoju.

2021-05-03, 19:13 | Registruotas lankytojas 1

Tokie gydytojai daro gėdą visai medicinos siatemai.
Gydytojas elgėsi grubiai, nieko nepaaiškino, net nepriėjo prie 71 m. pacientės, kuriai buvo lūžęs stuburo slankstelis.
Į klausimą, kaip ilgai truks šio slanktelio gyjimas, daktaras atsakė "3 savaites arba niekada".
Išrašė vaistų, kuriuos šeimos gydytojas po kelių dienų uždraudė gerti, nes pacientė turi širdies aritmiją.
Kas atsakytų, jei nuo tokio paskyrimo pacientė mirtų???
Liūdna ir graudu dėl p. Jono Rimkaus ir jo daktaro licenzijos.

2020-08-10, 22:30 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 7 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-04-12, 19:48 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 11 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-01-29, 12:09 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 1 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-02-28, 22:55 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 0 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Jonas Rimkus?
2019-01-29, 18:21 | Registruotas lankytojas 6
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 1 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Jonas Rimkus?
2018-12-03, 12:27 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 3 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Jonas Rimkus?
2018-03-09, 09:38 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 6 m. 0 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Jonas Rimkus?
2017-12-22, 21:33 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 6 m. 3 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Jonas Rimkus?
2017-10-04, 11:23 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Jonas Rimkus?
2017-05-05, 16:00 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Jonas Rimkus?