Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Arūnė Ramanauskienė, %

Licencijos

Vaikų ligų gydytojas

Išduota: 2013-07-18, Nr. MPL-18834, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Gydytojas vaikų reumatologas

Išduota: 2019-07-09, Nr. MPL-24084, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Ramanauskienė Arūnė dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Ramanauskienė Arūnė?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

96.9% Complete
4.8

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

81.4% Complete
4.1

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

71% Complete
3.6

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

88.9% Complete
4.4

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

83.4% Complete
4.2

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

72% Complete
3.6

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

100% Complete
5

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2023-09-25, 22:42 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju ir esu nusivylusi, kad naujagimiui pasirinkau šią gydytoją. Buvo pražiūrėti rimti negalavimai - rachitas, trumpas pasaitėlis, kreivakaklystė. Į galvytės deformaciją žiūrėta ne rimtai, patarta po galvą “skuduriuką” pakišti, o turime aiškią plagiocefaliją. Gydytoja teigė, kad vaikui pienligė, vėliau paaiškėjo, kad jos nėra, nors iškart sakiau, kad vaiko liežuvis baltas, nes ką tik atpylė. Malonus žmogus, bet kompetencijos trūksta.

2023-06-16, 12:01 | Registruotas lankytojas 1

Nekompetetinga daktare, nesidomi pakankamai kudikiu, viskas vyksta pavirsutiniskai. Neskiriami tyrimai kraujo 6men kaip kitose klinikose kiti daktarai skiria. Daro tik nuo 9men tyrimus. Nori tik kuo greiciau atsikratyti. Nuolat pati serga, tad planiniai vizitai veluoja savaite arba net dvi. Nerekomenduoju. Nes mamai tenka paciai kitur dometis ir aiskintis kaip elgtis vienais ar kitais atvejais, nes su daktare neimanoma susisiekti, o jei pavyksta - konsultacija skurdi. Neduoda tiesioginio numerio, reikia skambinti per registratura klinikos ir gana ilgai laukti, net jei skubus klausimas.

2023-04-26, 09:44 | Registruotas lankytojas 2

Nerekomenduočiau, kadangi gydytoja labai paviršutiniškai ir neatidžiai atlieka apžiūras. Lankantis 1-6mėn vangiai užduodavo papildomą klausimą apie vaiko raidą, o į gautą atsakymą niekaip nesureguodavo, pvz. atsakius kad sunkiai sekasi primaitinti nepateikė jokių pasiūlymų/patarimų. Lankėmės daugiau nei 5 kartus, mažylio problema susijusi su raumenų hipertonusu buvo akivaizdi, tačiau gydytoja neatkreipė dėmesio, nenukreipė papildomai apžiūrai pas atitinkamus specialistus.

2022-11-14, 18:03 | Registruotas lankytojas 1

Tik patys geriausi atsiliepimai !!! Labai atsakinga, atidi, be galo rūpestinga, kompetentinga, nuostabi jauna Gydytoja. Gydytoja visada atlieka išsamius tyrimus, labai gilinasi į ligą ir nuoširdžiai bando padėti mažiesiems pacientams. Savo profesionalumu ir rūpestingumu ši jauna Gydytoja lenkia daugelį vyresnių savo kolegų... Tai pavyzdys , koks turėtų būti tikras GYDYTOJAS ! Tai Gydytoja - iš pašaukimo, atsidavusi savo darbui ir dirbanti jį iš visos širdies.
Labai malonus, nuoširdus, geras ir šiltas žmogutis ! Labai gaila, kad dabar ši gydytoja reumatologe dirba tik privačiai... Tai viena nuostabiausių ir geriausių mano sutiktų gydytojų... Nuoširdus ačiū šiai Gydytojai ir didžiausios jai sėkmės !❤❤❤

2022-08-22, 23:23 | Registruotas lankytojas 3

Pačios nuoširdžiausios rekomendacijos, su šia daktaryte bendraujam jau daugiau nei metai. Visada begalo rūpestingai, šiltai ir su šypsena priėma pacientus, atsako į visus klausimus, domisi ir gilinasi į visas bėdeles. Ačiū❤️