Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Olga Persidskaja, %

Licencijos

Šeimos gydytojas

Išduota: 2006-05-08, Nr. MPL-08040, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Persidskaja Olga dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Persidskaja Olga?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

50.3% Complete
2.5

Laukiau iki 15 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

56.6% Complete
2.8

Diagnozavo tik dalį problemos

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

61.9% Complete
3.1

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

58.1% Complete
2.9

Iš esmės atsakė, bet ne išsamiai

Ar skyrė pakankamai laiko?

54.3% Complete
2.7

Įvertino tai kas būtina, bet plačiau nesigilino

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

59.3% Complete

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

94.4% Complete
4.7

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-11-06, 14:51 | Registruotas lankytojas 1

Olga Persidskaja, dabar Olga Sereičikė, yra pati blogiausia gydytoja, su kokia man yra tekę susidurti, jokio žmogiškumo, jokios kompetencijos, o jos seselė bendrauja itin nemandagiai ir piktai. Labai gaila, kad poliklinikoje dirba žmonės, kuriems pacientų sveikata visiškai nerūpi.
Pas Olgą man teko lankytis daug kartų, kai lydėdavau savo sunkiai sergančią a. a. močiutę. Visi apsilankymai būdavo itin nemalonūs ir sudėtingi, tikrai nesu mačiusi taip nežmoniškai besielgiančios gydytojos ir seselės. Papasakosiu bent kelis atvejus iš vizitų.
Kadangi močiutė labai sunkiai vaikščiojo, atveždavau močiutę pas gydytoją neįgaliojo vežimėliu. Gydytoja liepdavo išlipti močiutei iš vežimėlio ir atsigulti ant kabinete esančios lovos, kad galėtų paklausyti. Aš viena sunkiai bandydavau padėti atsikelti močiutei, o gydytoja su sesele tik žiūrėjo ir nepadėjo net už rankos prilaikyti, kad močiutė lengviau atsistotų.
Kai močiutė sunkiai sirgo, gydytoja padarė kraujo tyrimus ir pasakė, kad nieko rimto nėra. Močiutė ilgą laiką šlapinosi krauju ir visą laiką tai sakė gydytojai, bet gydytoja atsakydavo, kad netinka vaistai ir kad močiutė jų nebegertų, nekreipdavo dėmesio į tokį skundą. Kai išsikvietėm greitąją ir močiutė pateko į ligoninę, močiutei nustatė jau stipriai išplitusį šlapimo takų vėžį ir didelį auglį, nors Olga tik ką buvo padariusi tyrimus ir pasakiusi, kad nieko rimto...
Taip pat paminėsiu, kad močiutei priklausė nemokamos sauskelnės ir kiti dalykai, bet Olga apie tai neinformavo, viską pirkdavau ir išleidau tam daug pinigų, kol atsitiktinai iš pažįstamų nesužinojau, kad mums nemokamai priklauso sauskelnės, neįgaliojo vežimėlis ir kiti dalykai. Viską gydytoja išrašė tik tada, kai pati pareikalavau.
Kai močiutė dar taip stipriai nesirgo ir lankydavosi pas gydytoją viena, gydytoja ją labai stipriai įžeidė pasakiusi, kad jos visos ligos yra todėl, kad ji yra stora. Nesuvokiu, kaip gydytoja taip gali įžeidinėti žmones. Močiutė tai priėmė tikrai skaudžiai.
Man nuoširdžiai gaila, kad vyresni žmonės, kurie nežino, kad galima persirašyti pas kitą gydytoją ir kaip tai padaryti, lankosi pas Olgą ir jos seselę. Mano asmenine nuomone, tokie žmonės neturėtų dirbti gydytojais. Geriau jau išvis neičiau pas gydytoją, nei pakliūčiau pas tokią.

2023-03-15, 11:40 | Registruotas lankytojas 2

Gydytojos NEREKOMENDUOJU, visiškai atmestinas požiūris į paciento sveikatą, nesigilina, neatsako į klausimus, neieško ir nesprendžia problemos. Netgi nepasako kaip gydytis, prisijungus prie esveikatos tik pamačiau ką parašė kokius vaistus vartoti. Keista kai tokie žmonės dirba tokį darbą

2022-09-14, 01:15 | Registruotas lankytojas 4

Buvo mano seimos gydytoja, deja, mano nuomone labai salta, vangiai bendraujanti, mazai gaudavau man suprantamos informacijos, truko patarimu, isigilinimo i nusiskundimus. Jei atejau del vieno nusiskundimo, bet tuo paciu noriu pasireirauti ir kitu rupimu sveikatos klausimu, retai sulaukdavau isigilinimo i ta papildoma klausima. Kai kurie pasisakymai gana sarkastiski ir jauciausi itin nemaloniai po vizitu, iki galo taip ir nesupratusi kas man, tik gavusi israsytus vaistus. Kantrybe truko ir pakeiciau gydytoja po tada kada budama nescia kreipiausi i gydytoja, taciau sulaukiau netinkamu pastabu, atmestinio poziurio i situacija.

2022-01-05, 21:40 | Registruotas lankytojas 834

Nekompetentinga, komentuoja pievas

2017-09-14, 20:43 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Olga Persidskaja?