Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Kristina Norvilaitė, %

Registracija čia ir dabar
Hila | Medicinos diagnostikos ir gydymo centras
Vilniaus Affidea klinika (Konstitucijos pr. 15)
ID CLINIC
Licencijos

Gydytojas akušeris-ginekologas

Išduota: 2016-06-29, Nr. MPL-21047, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

91.7% Complete
4.6

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

97.7% Complete
4.9

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

96.3% Complete

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

95% Complete
4.8

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

95% Complete
4.8

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

88.9% Complete
4.4

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

79.5% Complete

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Hila | Medicinos diagnostikos ir gydymo centras
Vilniaus Affidea klinika (Konstitucijos pr. 15)
ID CLINIC
Pacientų atsiliepimai
2024-11-12, 10:03 | Registruotas lankytojas 2

Itin profesionali gydytoja. Nustatė priežastis, kas gali trukdyti pastoti. Darė operaciją, paskyrė tyrimus, vaistus, taip pat prižiūrėjo gydymą. Sėkmingai pastojau. Esant skubiam poreikiui, gydytoja pasiekiama, priima be eilės. Atsako į visus klausimus. Inovatyvaus, šiuolaikiško požiūrio. Džiaugiuosi atradusi šia gydytoją.

2024-10-14, 23:10 | Registruotas lankytojas 6

Profesionali gydytoja. Maloniai bendravo, išsamiai paaiškino reikalingą gydymą. Atliko gimdos polipo šalinimo operaciją.

2024-08-08, 17:39 | Registruotas lankytojas 2

Profesionali, daug išmananti, rūpestinga, viską paaiškinanti gydytoja. Rekomenduoju!

2024-02-01, 18:06 | Registruotas lankytojas 1

Nuosirdziausiai rekomenduoju sia gydytoja. Man atliko polipo salinimo operacija gimdoje, nuo pirmos minutes pabendrabus net neabejojau sios gydytojos profesionalumu, rupesciu, laiko skirimu man ir visa konsultacija, pagalba, gydymu. Nuostabi specialiste, kuri ir nuramins, ir patars, ir viska paaiskins, jei reikes iki smulkmenu. Operacijos diena buvau tokia rami, kad miegojau tiek nakti kuo puikiausiai, tiek laukdama savo operacijos laiko prisnudau palatoje. Operacija buvo pas sia daktare Hila Diagnostikos Centre.
Rekomenduoju!

2024-01-23, 21:02 | Registruotas lankytojas 1

Visiems nuošidžiausiai rekomenduoju. Šios gydytojos dėka pasitaisė mano sveikata. Po gimdymo buvo užsilikęs darinys gimdoje. Konsultacijos metu gydytoja diagnozavo problemą, viską metodiškai paaiškino ir pasiūlė gydymo planą. Ji taip pat mane operavo. Viskas praėjo labai sklandžiai, operacijos metu buvo išspręsta ne viena problema dėl ko būtų buvę sunku pastoti. Esu laba dėkinga šiai gydytojai už nuoširdų rūpestį ir profesionalią pagalbą.

2022-03-15, 18:09 | Registruotas lankytojas 5

Nuostabi gyditoja, mylinti savo darbą, užjaučianti ir rūpestinga. Aš esu begalo dėkinga šiai specialistei ir labai džiaugiuosi, kad pagaliau atradau žmogų, kuriuo pasitikiu. Iš vizito išeinu pasisėmusi vilties ir pozityvo :)

2022-01-21, 15:08 | Registruotas lankytojas 4

Labai nuostabi gydytoja, maloni, rupestinga ir tikrai ieskojo ivairiu budu kaip padeti. As esu begalo dekinga!

2021-09-21, 15:02 | Registruotas lankytojas 9

Labai draugiška, rami, kruopšti bei profesionali daktarė. Visuomet išsamiai atsako į mano užduodamus klausimus, pateikia pavyzdžius bei patarimus. Visuomet išeinu su šypsena :)

2021-07-21, 00:57 | Registruotas lankytojas 1

Labai nuostabi gydytoja! Išsamiai pateikia visą informaciją dėl procedūrų, labai rūpestingai žiūri į pacientą. Visiems rekomenduočiau!

2021-04-02, 11:33 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi gydytoja. Iš visos širdies AČIŪ!

2020-11-27, 00:16 | Registruotas lankytojas 4

Šiandien buvo mano pirmas vizitas pas šią gydytoją ir buvau nepaprastai sužavėta jos rūpestingumu. Gydytoja paskyrė visus įmanomus tyrimus, nuosekliai juos paaiškino ir pagrindė, sudėliojo nuoseklią seką, ką ir kada daryti. Ačiū! :)

2019-02-12, 14:31 | Registruotas lankytojas 4

Puiki jauna specialiste, domisi visomis naujovemis, tiksliai nustato diagnoze. Yra nuosirdi ir isklausanti, skirianti daug laiko issklaidyti nerimui ir atsakyti i visus klausimus susijusius su problema. Tikrai lankysiuos dar ne karta :) aciu.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2019-02-12, 14:31 | Registruotas lankytojas 4

2017-08-24, 00:45 | IP: 78.60.29.46

Puiki gydytoja, labai maloni ir reaguojanti. Viską aptaria kartu su pacientu, atidžiau ir detaliai. Paaiškina ir tyrimų eigą, ir diagnozę neskubėdama ir be galo suprantamai. Jaučiasi skiriamas dėmesys ir profesionalumas.

2017-07-20, 05:18 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi gydytoja: atidi, maloni, atsakanti į visus paciento klausimus, mokanti paguosti ir nuraminti. Manau, kad tai tikrai gydytoja, turinti Dievo pašaukimą gelbėti ir gydyti gyvybes. Nuoširdžiai dėkoju šiai nuostabiai gydytojai. Telaimina jos darbus ir gyvenimąn Dievas!

2017-05-03, 13:23 | IP: 84.240.61.35

Gydytoja buvo maloni, viską paaiškino, atsakinėjo į užduodamus klausimus. Taip pat ir nuramino.