Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Lina Mockevičienė (Čiaplinskienė), %

Registracija čia ir dabar
Northway medicinos centrai (Vilnius)
Nordclinic (Kaunas, ginekologija ir urologija)
Biofirst klinika
NORTHWAY VAISINGUMO CENTRAS (Vilnius)
SOKRATO CLINICA
Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2008-01-31, Nr. MPL-10587, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

75.6% Complete
3.8

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

65.4% Complete
3.3

Diagnozavo tik dalį problemos

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

51.6% Complete
2.6

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

60.3% Complete
3

Iš esmės atsakė, bet ne išsamiai

Ar skyrė pakankamai laiko?

59.5% Complete
3

Įvertino tai kas būtina, bet plačiau nesigilino

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

55.7% Complete
2.8

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

48.7% Complete
2.4

Kaina neatitiko paslaugos kokybės

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Northway medicinos centrai (Vilnius)
Nordclinic (Kaunas, ginekologija ir urologija)
Biofirst klinika
NORTHWAY VAISINGUMO CENTRAS (Vilnius)
SOKRATO CLINICA
Pacientų atsiliepimai
2024-01-19, 22:44 | Registruotas lankytojas 4

Visiems ketinantiems konsultuotis, LABAi rekomenduoju paskaityti neigiamus atsiliepimus čia, nes jie tikrai tikslūs, mano nuomone. Pakeitus gydytoją mano problema išsisprendė per 2 mėn (RIMTAI?) taikant labai aiškų ir neagresyvų gydymą. Pasirodo gyd. Mockevičienės diagnozė nustatyta neteisingai... Su šia gydytoja gydžiausi 2 metus ir gydymo rezultatas labai silpnas, vartojant gana stiprius vaistus, patiriant ir šalutinius reiškinius... Aiškumo jokio, kokia būklė tiksli, koks gydymas ir kodėl reikalingas ir taikomas ir t.t., atrodo skiriama paskubomis, net vengiant bendravimo su paciente. Labai nerekomenduoju, išleisite ir pinigus, ir laiką ir žmogišką orumą, mano nuomone.

2023-11-07, 11:07 | Registruotas lankytojas 3

Visiškai apstulbau perskaičiusi tiek daug neigiamų atsiliepimų šiame puslapyje. Pas gydytoją atėjau nieko neskaičius. Laukausi trečius metus reguliariai, ir profilaktiškai ir su bėdomis. Mano įspūdžiai apie daktare totaliai priešingi negu parašyta kitų moterų visuose komentaruose. Nieko nesuprantu! Labai švelni, maloni, bendraujanti, besišypsanti, užduoda klausimus, daro tyrimus kurių anksčiau niekas nedarė ir to dėka randa bėdų priežastys. Visada paskambina, paaiškina, domisi. Taip, Northway klinikos kainos neadekvačios, bet pats gydytojos darbas nepriekaištingas. Gal kitos moteris tikisi daug jaukaus plepėjimo su gydytoją, ji konkreti ir profesionali. Taktiška. Niekada neįžeidė, nebuvo pašaipi.

2023-08-17, 23:32 | Registruotas lankytojas 3

Gydytojos nerekomenduoju. Nors tiksliai nustate diagnoze ir ja isgyde kursu antibiotiku, apziurejo itin grubiai, nespejau nieko net pasakyti, nes zada ateme. Paminejus pokalbio metu, kad ka tik baigesi menesines, apziura vykde be lubrikanto, itin siurskciai ir tarstelejo ,,tuoj prasides menesines". Akivaizdziai gydytoja nesiklauso pacientu - keista kodel nesuinteresuota suteikti geriausiu paslaugu kai mokami sitokie pinigai privaciu vizitu metu. Konsultacijos metu, taip pat atejo slaugytoja, su gydytoja aptarinejo kitos pacientes (sedincios koridoriuje) vaistus bei ju dozes.

2023-07-20, 04:24 | Registruotas lankytojas 2

Grubi, visiškai nebendraujanti, susidarė įspūdis, kad sutrukdžiau jos laiką. Vizitas truko 10 minučių. Niekam nerekomenduoju.

2023-04-12, 10:44 | Registruotas lankytojas 1

Gaila kad nepasidomėjau daugiau prieš apsilankymą pas šią gydytoją. Atėjau su viena problema, išėjau su trim. Daugiau tikrai nebegrįšiu. Į daugelį klausimų nebuvo atsakyta, atrodė kad viskas gana paviršutiniškai. Į problemą buvo įsigilinta tik iš medicininės pusės, bet jokių klausimų apie gyvenimo būdą, savijautą, ar panašiai nei vieno. Į mano pačios nuogąstavimus nebuvo atsižvelgta.

2022-11-07, 01:10 | Registruotas lankytojas 1

Paskatinta tam tikrų įvykių, kad ir po kelių metų nusprendžiau palikti apie šią gydytoją atsiliepimą, kad moterys ieškotų tinkamesnių gydytojų, kad ir kokius ji mokslus būtų baigusi. Pirmiausia prisidedu prie visų komentarų, kad itin nemaloni ir arogantiška gydytoja, pusė vizito metu net nepakėlė akių nuo kompiuterio. Kalbėjo pašaipiai, nors kreipiausi su labai jautria, gilia situacija. Kadangi jos viena iš gilinimosi sričių yra kokybiški intymūs santykiai, tai buvo mano pagrindinis klausimas. Apžiūrėjo labai atmestinai, diagnozavo visai ne tą intymių santykių problemą, galiausiai dar diagnozavo kitą ligą/užsikrėtimą, kurią dažniausiai serga laisvo elgesio moterys, pradėjo klausinėti kaip čia partnerius keičiu, nors turiu vieną ir vienintelį savo vyrą, tai uždavė klausimą gal vyras daug turėjęs partnerių, kai paneigiau, pašaipiai nusišypsojo "ar tikrai?" ir davė užuominą pasitikrinti savo vyrą. Buvau šoke. Galiausiai rekomendavo savo kolegę, kuri užsiima estetine ginekologija. Už vizitą privačiai, sumokėjau kosmosą ir nieko nepešiau. Tęsiau kitų gydytojų paieškas ir vizitus, kur paaiškėjo abi man šios gydytojos diagnozuotos ligos buvo klaidingos. Nebuvau, nei užsikrėtusi, nei kita intymių santykių liga. O gydytoją, kurią man rekomendavo dėl estetinės ginekologijos intervencijos, pakomentavo ar tikrai noriu šios rekomenduojamos procedūros, nes po jos galiu tapti nevaisinga. Žodžiu, net baisu pagalvoti, kaip nei vienai nelinkiu pas ją kreiptis. O pabaigai, gal ir ne esminė detalė, bet su tokiais gydytojos nagais tikrai ne tokias vietas tikrinti...

2022-10-17, 17:32 | Registruotas lankytojas 1

Kaip ir daugumoje čia nurodytų komentarų, gydytoja visiškai nebendravo.
Nieko nepaaiškino, o atsakymai į mano klausimus buvo po vieną žodį.
Tikrai niekam nerekomenduoju.

2022-08-04, 01:06 | Registruotas lankytojas 3

Deja, gydytoja sunkiai spėja, neturi bendravimo su klientais dovanos.

2022-02-04, 00:14 | Registruotas lankytojas 1

Tikėjau, kad ši gydytoja tikrai kompetetinga, lankiausi ne kartą pas ją, tačiau gydytoja nemoka bendrauti, dažniausiai susiraukusi, pikta ir neaišku dėl ko. Galbūt jinai neturi pašaukimo dirbti tiesiogiai su pacientais, empatijos, atsakomybės už paskirtą gydymą, nesilaiko savo žodžio ir t.t., Ypač mokėdama už konsultaciją tikiesi daugiau nei ši gydytoja gali duoti. Labai liūdna, kad kai yra blogai nuo jos paskirto gydymo, gydytoja visiškai ignoruoja, bet kokį pagalbos prašymą. TIKRAI NEREKOMENDUOJU.

2021-08-04, 17:02 | Registruotas lankytojas 2

Man taip pat nustate cista, kurios is tikro neturejau, israse kontraceptikus gydymui, kuriu pasirodo nereikejo, geriau be reikalo kontraceptikus, prigazdino, kad jei nedings gali tekti operuoti. Niekam nerekomenduoju sios daktares. Taip pat gazdino daktares labai ilgi nagai, visa laika stebejau ar nepradurs pirstiniu su savo ilgiausiais nagais, nesuprantu kaip isvis dirbti toki darba su tokiais.

2021-04-02, 11:24 | Registruotas lankytojas 3

Rūpestinga, maloni ir atidi gydytoja. Viską išsamiai paaiškina kaskart apsilankius. Didžiausios rekomendacijos.

2021-02-12, 12:45 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 1 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2021-02-09, 08:41 | Registruotas lankytojas 1

Pas šią gydytoją lankiausi prieš 6 metus pirmo nėštumo metu, nėštumas buvo komplikuotas, iki šiol taip ir nepadėkojau už puikią priežiūrą ir palaikymą. Ačiū ! Gydytoja profesionali, atidi ir viską paaiškinanti. Linkiu Jums visokeriopos sėkmės darbe ir šeimoje.

2021-01-21, 13:40 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja paliko malonų įspūdį. Rūpestinga, mandagi, empatiška. Tikrai nebuvo jokio grubumo, skubinimo. Viskas buvo paaiškinta ir išklausyta.

2021-01-17, 14:12 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 2 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2021-01-16, 00:46 | Registruotas lankytojas 18
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 2 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-10-15, 08:29 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 5 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-09-11, 07:42 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 6 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-08-10, 08:09 | Registruotas lankytojas 3

Gydytoja labai rūpestinga ir šauni. Jeigu ne ji, nebūčiau sužinojusi, kad turiu rimtų ginekologinių bėdų. iškart suprato, kad yra problema ir reikalingas rimtas gydymas, nedelsė ir atliko visus tyrimus. Rezultatus komentavo net nedarbo metu.
Akmuo į Northway klinikos daržą: moku didelius pinigus, bet jie nesugeba laiku atsiųsti tyrimų rezultatų, turi pats skambinti ir prašyti, kad atsiųstų.

2020-03-23, 07:33 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 0 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-01-21, 17:19 | Registruotas lankytojas 1

Man PKS. Dr. Linos skirti tyrimai ir gydymas padėjo pastoti (natūraliai). Ji prižiūrėjo neštumą. Skyrė reikalingus vaistus, vitaminus ir kt. Ir štai beveik prieš 2 mėn. pagimdžiau sveiką mergaitę. Išvengiau plyšių ir kt. komplikacijų. Dr. Lina išsamiai atsako į visus užduodamus klausimus. Patariu kiekvienai pasiruošti prieš vizitą, t.y. užsirašyti klausimus, spec. literatūroje pasidomėti tyrimais ir jų rezultatais (vien forumais nepasitikėkite). Taip žinosite kokius klausimus užduoti.

2020-01-17, 23:40 | Registruotas lankytojas 3
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 2 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-09-04, 06:01 | Registruotas lankytojas 6
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 6 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2018-04-09, 12:17 | Registruotas lankytojas 3
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 11 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lina Mockevičienė (Čiaplinskienė)?
2017-10-11, 23:16 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lina Mockevičienė (Čiaplinskienė)?
2017-08-18, 19:20 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lina Mockevičienė (Čiaplinskienė)?
2017-07-14, 17:49 | Registruotas lankytojas 1

Priziurejo pirmaji nestuma. Buvo demesinga, atsake i visus klausimus tiek vizito metu tiek ir telefonu. Tik vizito kainos per dideles

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lina Mockevičienė (Čiaplinskienė)?
2016-12-13, 21:08 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Lina Mockevičienė (Čiaplinskienė)?