Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Justina Morkevičienė, %

Licencijos

Gydytojas psichiatras

Išduota: 2009-07-16, Nr. MPL-15653, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

75.1% Complete
3.8

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

63.6% Complete
3.2

Diagnozavo tik dalį problemos

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

29.8% Complete
1.5

Gydymas nebuvo veiksmingas

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

57.4% Complete
2.9

Iš esmės atsakė, bet ne išsamiai

Ar skyrė pakankamai laiko?

43.7% Complete
2.2

Laiko neužteko problemos įvertinimui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

57.1% Complete
2.9

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

100% Complete

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-11-22, 12:22 | Registruotas lankytojas 1

Arogantiska, nemandagi. Darbo metu, sedi poilsio kambari ant sofutes (ir ne viena karta). Sutrukdziau, kad viena minute paprasiau skirt laiko, kad israsyt vaistus. Atsiprasau, nebuvau uzsiregistravus, bet reikejo vaistu ir nebuvo ne vieno zmogaus. Atejo nuo sofos isirdus ir atsisake manes kaip pacientes. Sunkiai parinko vaistus, nenorejo pabandyt kitu. Sake visiem padeda, turi ir man padet. Yra ir daugiau komentaru, kaip atsisako pacientu.

2024-05-23, 16:03 | Registruotas lankytojas 20

Gydytoja iš pradžių tikrai sužavėjo savo rūpestingumu ir nuoširdumu, suteikė man vilties ir pasitikėjimo, nes tuo momentu jaučiausi visiškoje savo gyvenimo duobėje. Tačiau, laikui einant, suvokiau, kad tai tik išorinis ir pirminis jos asmenybės įvaizdis. Galiausiai skyrė man neadekvačias antidepresantų, benzodeziapinų, anksiolitikų bei neuroleptikų dozes, ir, kai daugiau negu 3 mėn. skundžiausi nuo tokių dozių šalutinių efektų, ji man neleido mažinti vaistų dozių. Galiausiai supratau, kad man pačiai tenka mažinti dozes (bent kiek geriau pasijaučiau!) ir, kai pasakiau šiai gydytojai dėl, savo nuožiūra, pasirinkto dozių mažinimo, ji, tiesiog apimta įniršio, išrėkė: „aš atsisakau tave gydyti, ieškokis kito specialisto“. Kadangi nuo pat pradžių tikėjau šia gydytoja, po visko pasijaučiau smarkiai įskaudinta, nes ji nieko nenorėjo girdėti apie man keliamus šalutinius vaistų poveikius: „taip negali būti ir aš išsigalvoju“...

2018-04-18, 17:39 | Registruotas lankytojas 7

Puiki nuostabi išmananti savo darbą ir labai kompetetinga, mokanti bendrauti su vyresnio amžiaus pacientais. Išklauso ir priima geriausią tinkamiausią sprendimą gydymui. Labai pagelbėjo ir padejo.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-09-22, 01:34 | IP: 87.247.99.17

Vizitas,man,paliko labai gerą įspūdį.Labai patiko bendravimas su gydytoja.Tikrai matyti,kad kvalifikuota.Daugiau tokių gydytojų,Lietuvoje.Kaip,aš,sakau:,,titaniška"moteris.Sėkmės gydytojai ir toliau,gyvenime!.

2017-08-28, 13:07 | IP: 88.222.53.76

Gydytoja labai atidi tavo problemoms,viską paaiškina ir duoda patarimų,puiki gydytoja,pas kurią norisi sugrįžti.

2017-05-17, 12:30 | Registruotas lankytojas 5

Sąžininga gydytoja Justina,- žmogus. O tai labai svarbu.