Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Tautrimas Aštrauskas, %

Licencijos

Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas

Išduota: 2009-03-13, Nr. MPL-12724, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

79.1% Complete
4

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

84.4% Complete
4.2

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

78.3% Complete
3.9

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

79.3% Complete
4

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

79.4% Complete
4

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

75.4% Complete
3.8

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

62.5% Complete
3.1

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2023-08-15, 21:56 | Registruotas lankytojas 70

Tautrimo Aštrausko klinika – visa tiesa apie apgavikus

Pirmieji atsiųsti skundai
Leave a reply
Yra daugybė nepatenkintų žmonių Tautrimo Aštrausko darbo kokybe. Ir tie žmonės nepatingėjo atsiųsti skundus apie tą niekšelį. Tad štai, skaitykite.

Agnė
Šis gydytojas yra apgailėtinas. Su žmonėmis jis bendrauja atšiauriai, pacientą jis lygina vos ne su šūdu. O ir operacijų kokybė apgailėtina. Dariau krūtų didinimo operacija ir rezultatai buvo apgailėtini – viena krūtis buvo padaryta didesnė, o kita mažesnė. O sumokėjau net 9000 Lt šitam mulkiui! Ir man teko mokėti papildomai, kad man kitas gydotojas sutvarkytų krūtis. Geriau su šiuo avinu neprasidėti. Jis yra kažkoks nieko nemokantis šundaktaris, visiškai negerbiantis pacientų. Gailiuosi, kad pas jį ėjau!

Vincentas
Nepatariu jums su šiuo veikėju prasidėti. Mano žmona darėsi lytinių lūpų korekciją, sumokėjo 2000 Lt ir vargšei lūpas visiškai išdarkė. Teko eiti pas kitą gydytoją, kad jis viską sutvarkytų. Ir, be to, tas kitas gydytojas minėjo, kad nedaug trūko, jog padaryta žala būtų neatitaisoma.

Justina
Neikit pas šitą šundaktarį jokiais būdais! Nebent norite susigadinti savo kūną ar dar baisiau – kojas užversti. Jis man darė makšties plastiką ir pagailėjo panaudoti pakankamai anestetikų ir per jo operaciją buvau prabudusi! Gerai, kad dar bent veikė nuskausminamieji, nes net baisu pagalvoti, kas būtų buvę, jeigu būtų nuskausminamųjų per mažai suleidęs… Apgailėtinas padugnė tas Tautrimas, su pacientais bendrauja šlykščiai, o savo klaidų nepripažįsta…

Juozas
Šitas klounas net ir šundaktariu nevertas vadintis! O buvo taip. Mano mergina užsimanė pasididinti krūtis, nuėjos pas šitą idiotą ir gavosi taip, kad viena krūtis buvo didesnė, o kita mažesnė. Tai teko jai eiti pas kitą specialistą ir mokėti papildomus pinigus, kad ištaisytų defektus. O kas dar įžūlu, tai šitas Aštrauskas visai nemoka bendrauti su pacientais. Profesionalumo nulis, pagarbos pacientui – minusas. Taip kad geriau su šita gyvate neprasidėti.

Miglė
Dariausiai gigantiškų krūtų mažinimo operaciją pas šitą nevidoną ir jis taip sumažino, kad tų krūtų po to ir nebeliko… Tai man teko darytis papildomą krūtų didinimo operaciją pas kitą specialistą, kad būtų ištaisytas šita nesąmonė. Neikite pas šitą Aštrauską geriau. Jis yra žemiau nei studento lygio šundaktaris, bendrauti visai nemoka ir dar, kai kalba, jam smirda iš burnos. Matomai dantų nesivalo ir ateina į darbą prisigėręs.

Jolanta
Norėjau darytis krūtų didinimo operaciją riebalais. Vietoje to man padarė krūtų didinimą implantais. Neblogai, ar ne? Mokėjau 11000 Lt už vieną operaciją, o padarė pigesnę už kitą. Daugiau su šiuo idiotu reikalų gyvenime neturėsiu!

Vaiva
Jeigu reikės kažkokios paslaugos, plastinės operacijos ar kažko panašaus, tai tik neikit pas Tautrimą Aštrauską. Jis jūsų kūną išdarkys kaip paskutinis šundaktaris ir dar pasityčios iš jūsų nesupratimo apie jo “meną”. Aš norėjau darytis lytinių lūpų korekciją. Ir padarė… Taip padarė, kad su vyru net mylėtis nebeišeina kokybiškai. Tai teko varyti pas kitą gydytoją, kad tas sutvarkytų visus Aštrausko išdarkymus. Taip kad tai yra ne “Tautrimo Aštrausko klinika”, bet “Tautrimo Aštrausko kūnų išdarkymo ir pasityčiojimo kontora”!

Klientė nukentėjus

Sadizmui NE. Pasityčiojimo kontora. Jis visiškai griuvo mano akyse kaip daktaras, sveikai esant pats sutrikdė sveikatą. Kai jis sužalojo puolė pirmas kaltinti mane, `paskui prašo laukti pusė metų, žadėjo atitaisyti, taisė ir vėl komplikacija kita. Juo pasitikėjimo išvis neliko. Ne reklamos svarbiausia, o perskaityti apie daktarus atsiliepimus verta, kad nepakliūti į tą sąrašą. Niekad netikėjau, kad skųstis teks jo darbu, kreivai pjauna, siuva, pjauna bereikalingai būtent, žiaurumo turi pats išžaloti sugalvoja, šaltas visad. Sukėlęs sunkias komplikacijas nesistengia laiku atitaisyti kuo skubiau, vilkina gumas, niekad pats neskambino pasidomėti gijimo procese, bet pats įvelia i problemas ilgas, nėra jo klinikoje slaugos, nors komplikacijas sukelia pats, galvočiau tyčiojasi iš žmonių ne iš vieno pasirodo. Geras gydytojas komplikacijų nesukelia sveikam atvykusiam. Sveikus pasirodo gydo. Kai jam reikėjo pagalbos tada jis skambino pats ieškojo. Kai įvėlė i komplikacijas pats neskambino ir nesidomėjo.
Gerą standžią odą gadino, prigadino, sužalojo gilesnius poodinius sluoksnius jis pats, prižalojo, o paskui užpildais lopė duobes, randą apipjauti teko, žaizda gijo atviru būdu, kiti jo klaidas jau taisė, nes jis neturėjo kantrybės, tik perpjauti buvo labai gabus. Laiką trukdė savo ir svetimo žmogaus nevykusiais darbais sukėlė pergyvenimus, trukdė gyventi kitiems jis pats. Skausmus jis sukelia pats, tuo didžiuojasi, laiko save išskirtiniu plastinėje meninėje karjeroje. Kai net kaltas nepripažįsta savo kaltės niekur, sukelia komplikacijas pats, sutrikdo žmonių gyvenimus, sukelia pats skausmus kitiems kur fotografijose nesimato skausmo. Komplikacijos ilgos, jų metu jis nesidomi kiek jis kitiems žalos padarė. Save kuo daugiau reklamuos, mano visi juo žavėsis. Manęs niekad nesužavės'' jo ramybės oazės miške sau pačiam sukurtos, nes jis sužaloja savo kontoroje, o vyksti kentėti namuose po to vienas, jo slaugytojos geros tik reklamoje, jos neslaugo, kai jis išžaloja, gulėti tenka namuose.

Jo slaugytoja neteisėtai leisti botuliną siūlosi veide, lupasi pati suleisti ko ji neturi teisės daryti.

Kaip matote, Tautrimas Aštrauskas išties yra žvaigždė šundaktarių tarpe. Bėda tik ta, jog yla iš maišo visada išlenda ir šito veikėjo pinigavimasis ir mėgavimasis žmonių kančiomis jau artėja į pabaigą. Nagi, žmonės, nebijokite ir jūs prabilti kaip Agnė, Vincentas, Justina, Juozas, Miglė, Jolanta ir Vaiva! Dar kartą primenu, kad skundus galite siųsti man elektroniniu paštu:
[email protected]

Advertisements

REPORT THIS ADPRIVACY

Taip pat labai rekomenduoju įvairiuose internetiniuose skundų tinklalapiuose aprašyti šio padugnės “žygius” savo klinikoje.

2023-02-15, 13:34 | Registruotas lankytojas 3

Auksarankis daktaras!!! Veido patempimas atliktas tobulai!!!!

2022-12-15, 14:26 | Registruotas lankytojas 4

Daktarą T.Aštrauską rekomenduoju 200%. Chirurgas ir menininkas viename! Tai talentas, kuris mažai kalba, bet rankomis daro stebūklus! Jo patirtis, santūrumas ir susikaupimas darbui, kelia pasitikėimą ir išsklaido abejones! Ir rezultatas po krūtų rekonstrukcijos operacijos viršijo mano lūkesčius!

2022-06-15, 13:13 | Registruotas lankytojas 1

Visiems dievinantiems euforija, dziaugsma ir laime linkiu kreiptis į superini daktara Tautrima Astrauska, iš kurio visa tai ir gausit ! Jo nuostabus kolektyvas tik dar labiau padidina ta malonuma , gera jausmą , pasitikėjimą ir dideli nora pasikviesti visus draugus , kuriems labai reikalinga šio talentingo daktaro ypatinga pagalba ! Lenkiu galva, daktare ir iki sekančio karto su mano draugu krūva ♥️♥️♥️

2021-11-03, 11:33 | Registruotas lankytojas 2

Patikimas gydytojas, jo rankose jaučiausi saugi, o darbas pranoko visus lūkesčius. Rekomenduočiau artimiausiems ir ne tik.
Ateity, net nesvarstyčiau, pas ką konsultuotis dėl tam tikrų plastinių proced.Tik pas Jį.

2021-11-03, 11:33 | Registruotas lankytojas 2

Patikimas gydytojas, jo rankose jaučiausi saugi, o darbas pranoko visus lūkesčius. Rekomenduočiau artimiausiems ir ne tik.
Ateity, net nesvarstyčiau, pas ką konsultuotis dėl tam tikrų plastinių proced.Tik pas Jį.

2021-05-27, 15:20 | Registruotas lankytojas 2

Chirurgas Astrauskas mano nuomone yra tikras genijus savo sferoje. Jo suteiktu rezultatu buciau net svajonese neisivaizdavusi. Nezinojau kad tokie specialistai net gali egzistuoti. Jis turetu operuoti pasaulinio lygio zvaigzdes. Man buvo garbe pas Astrauska operuotis ir jis igavo mano akla pasitikejima po pirmosios operacijos ir netgi po konsultacijos. Jis patare metodika su minimaliais randais, pasirupino kraujotaka, jautrumu ir dauguma kitu mazu detaliu. Esu be galo dekinga uz Jusu zinias ir idetas pastangas ir patirti, per kuria reikejo praeiti, kad pasiekti toki lygi. Jus esate Michelangelo plastines chirurgijos srityje. Laukiu tolimesniu operaciju!

2021-02-09, 19:01 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju. Liko randai, reikejo rekonstrukcijos. Visko pasitaiko suprantu, taciau ir profilaktiniu priemoniu kaip isvengti randu nebuvo skirta,tik pleistrai ir viskas, daugiau priemoniu nebuvo jokiu nei taikyta nei akylai stebeta, po metu patekau pas kita gydytoja kur reikejo taisyti koloidinius randus ir viska peroperuoti.

2020-12-29, 09:31 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabus gydytojas , labai džiaugiuosi pasirinkus Tautrimą Aštrauską krūtinės pakėlimo ir didinimo Operacijai, kuri buvo atlikta lapkričio mėnesį . Gydytojas parinko tinkamo dydžio implantus , įvertinęs mano oda ( nes ji randėja negražiai ) pasiūlė pakėlimą daryt be inkaro pjūvio, pjūviai vos matomi po krūtine . Krūtine nuostabi - labai džiaugiuosi .Didelis ačiū daktarui ir jo padėjėjai Rūtai kuri visa laiką buvo šalia ir labai palaikė bei patarė .

2019-06-17, 13:37 | Registruotas lankytojas 12

Per konsultacija Gydytojas visai patiko. Ko klausiau, tą atsakė. Ir patiko, kad neužsiima tuščiom blevyzgom ,o kalba tik apie reikala. visai patiko ir asistente, konsultuoja normaliai, sia klinika manau pasitikeciau, bet dar nesiryžtu pas juos operuotis , kažkaip bijau pacios operacijos ,ir visokių galimų komplikacijų. Niekada nebuvau su tuo susidūrus. Ir labai bijau pacios narkozes . Tik dėl to ir delsiu.

2018-08-25, 11:01 | Registruotas lankytojas 2

Reiktu daugiau informacijos pacientui po operacijos.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2018-05-04, 18:59 | Registruotas lankytojas 3

Dr. Tautrimas Astrauskas
Talentas.
Profesionalo rankos, akys ir protas kurios išspręs visus nepasitikėjimus...
Fizinio kūno architektas, kūrėjas. Genijus. AČIŪ JUMS.

Sesės L.S.A.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2017-11-15, 11:52 | IP: 62.202.180.5

Esu patenkinta gydytojo Tautrimo Aštrausko darbu ir jo kompetencija.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2017-09-26, 02:17 | Registruotas lankytojas 1

Puikus specialistas ismanantis savo darba. Tik patys geriausi atsiliepimai!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2016-11-28, 15:20 | Registruotas lankytojas 1

Plastikos Chirurgas T. Astrauskas konsultavo ir pats date plastine operacija.
Rezultatai pranoko visus lukescius. Esu labai laiminga jo patarimo paklausius ir atlikus jo rekomenduotas operacijas - viskas atrodo labai naturaliai ir daug geriau, nei as tikejausi. Galejo tik labiau informuoti apie ilga gijimo procesa - buvo truputi netiketa, kad uztruko tiek ilgai.
Didelis aciu.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2016-11-22, 21:33 | IP: 62.203.70.93

Esu patenkinta gydytojo Tautrimo Aštrausko darbu. Superinis gydytojas.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2016-10-22, 08:05 | IP: 86.100.97.68

Nuostabus chirurgas. Konkretus specialististas. Malonus žmogus. Nuo pirmo vizito suteikė pasitikijimo. Tai buvo ketvirtas chirurgas pas kuri konsultavausi. Pries pas tai buvusius papuoliau iskarto po skambucio, pas Tautrima Astrauska reikejo luktelti savaite.
Konsultacija suteike 100% pasitikejima. Norėjau operuotis ta pacia akimirka. Deja kaip ir konsultacijos taip ir operacijos teko laukti. Labai uzimtas chirurgas. Jo darbai kalba patys uz save.
Buvau nustebinta Tautrimo Astrausko klinikos darbuotoju maloniu bendravimu. Jo asistente Rita tai kaip angeliukas kuri globojo mano buvima nuo pat pirmos dienos iki isvykimo. Anesteziologe Ina nepraejo pro sali be sypsenos, o dar ir galva paglostydavo ir uz rankos palakiydavo. Sesute Rutele svelnumo isikunijimas, atlieka savo darba ir vis atsiprasineja del skausmo sukelimo, nors tai ne jos kalte. Visus gydymuisi skirtus medikamentus gavau, jokiu receptu ir papildomo laiko gaisimo vaistineje.
Aciu nuostabiai Tautrimo Astrausko klinikai! Nuostabiu jums gyvavimo metu, grazinkit sekmingai pacientus. Visiems linkiu laimes!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2016-03-18, 06:15 | IP: 78.56.148.241

Virtuozas

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2015-01-04, 19:01 | IP: 88.222.48.137

Puikus specialistas, esu patenkinta operacijos rezultatais, rekomenduoju

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2014-11-22, 11:45 | IP: 78.58.154.106

Gydytojas yra profesionalas. Savo darba atlieka tobulai. O jo darbas yra plastikos chirurgijos paslaugos klientams. Tai jis daro 10 balu. Po operaciju, rupinasi, padeda ir ttt. Nemanau, kad yra normalu plastikos chirurga vertinti pagal jo daugzodziavima. Yra daugybe maziau profesionaliu gydytoju, kurie suokia, kokia grazi paciente, kaip jis dar ja pagrazintu, bruka nenorimas ir gal visai nereikalingas operacijas... Manau si sfera ne turgus;) ir ne pagyru vakarelis... Taip pat ne debatai, kad turetu vykti turbo pokalbis tarp kazko. Astrauskas yra gydytojas, siulantis prof. Paslaugas, tas kuriu reikia klientui, kuris atejo pas ji. Vienas perka, kitas parduoda... Elementaru... O paslaugos Tautrimo geriausios;) naudojausi ne karta, jei reiktu vel - plastiko paslaugu rinkciaus tik ji;)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2014-04-04, 15:57 | IP: 81.29.31.65

Nuostabus gydytojas. Suprantingas paprastas ir svarbiausiai - profesionalus. Savo darbą atlieka nepriekaištingai.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2014-01-02, 15:01 | IP: 88.222.110.27

Paliko teigiamą įspūdį ir kaip žmogus, ir kaip specialistas.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2013-12-15, 18:01 | IP: 84.240.18.3

Pas si gydytoja dariausi keleta operaciju.Esu labai patenkinta gydytojo padejimu apsispresti ko noriu.Gydytojas santurus,inteligentiskas,skiriantis pakankamai laiko pokalbiui.Esu laiminga save patikejusi Tautrimui Astrauskui.O skeptikams galiu pasakyti tik tiek : gydytojai gali mus pakoreguoti, bet ne padaryti tobulais...

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2013-08-28, 09:59 | IP: 86.38.12.143

Tautrimas Aštrauskas man paliko tik teigiamą įspūdį. Tiek darbo kokybe, tiek bendravimu, tiek supratimu. Šiek tiek abejojau, ko pati tikiuosi ir ko noriu, tačiau konsultacijos metu gavau iš chirurgo gavau patarimų, pasiūlymų ir supratau ko iš tiesų noriu. Konsultacija vyko Londone, gydytojas čia reguliariai atvyksta konsultacijoms. Operavo Kaune. Dabar esu labai laiminga, nors dar operacijos požymiai matosi, tačiau viskas taisosi paromis.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2013-05-07, 12:48 | IP: 78.57.152.30

Tiesiog savo srities specialistas

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2013-03-26, 12:54 | IP: 78.61.198.119

Puikus gyditojas. Ir man ir vyrui labai patinka jo profesionaliai atliktas darbas. Po didelių abejonių esu labai patenkinta,ir vėl myliu save.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2013-03-14, 18:15 | IP: 89.117.240.42

Savo srities profesionalas! Likau labai patenkinta operacijos rezultatais (jie netgi pranoko mano lukescius:), reabilitacija praeina lengvai. Gydytojas rimtas, santurus, taciau juk ir ateiname pas plastikos chirurga ne paplepeti, o gauti tam tikros informacijos ir pagalbos.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2012-09-30, 17:55 | IP: 178.197.255.3

Labai dziaugiuosi, kad dariausi operacija butent pas si chirurga. Gavau rezultata, apie kuri galejau tik svajoti! Labai-labai dekinga!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2012-08-21, 09:35 | IP: 62.254.77.71

Labai puikus specialistas,labai profesionalus bendravimas be pasaliniu komentaru ir juokeliu.Gal kiek reikia daugiau paciai klausineti rupimais klausimais,nes chirurgas gan santurus.Esu be galo dekinga ir patenkinta rezultatu.Gavau,ko norejau,nors buvau sudetingesnis atvejis.Ateityje,jei to prireiks,operuosius tik pas si chirurga.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2011-12-21, 06:27 | IP: 193.219.180.58

Nors jau praejo keli metai po operacijos,negaliu atsidziaugti, kad jai ryzausi ...ir pasirinkau Astrauska. Super daktaras

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2011-11-27, 18:56 | IP: 86.47.68.219

Sio gydytojo atlikta operacija esu be galo patenkinta.Galbut truksta siltesnio bendravimo su klijantu,taciau i visus uzduotus klausimus atsako issamiai.Jeigu kada nors dar prireiks plastines chirurgijos paslaugu,net neabejodama kreipsiuosi i si gydytoja,taip pat rekomenduociau ir kitiems.Rezultatas tiesiog puikus!Taip pat esu dekinga visam klinikos personalui uz rupestinguma ir siluma.Didelis aciu.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2011-10-27, 09:38 | IP: 78.61.89.176

puikus specialistas

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2011-09-23, 05:53 | IP: 89.249.87.177

Si operacija, vienas is paciu geriausiu dalyku, ivykusiu mano gyvenime. Vien tik teigiamos emocijos ir apie gydytoja ir apie gydykla, ir apie ten dirbanti personala. Profesionali prieziura po operacijos suteike saugumo ir pasitikejimo jausma.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2011-02-17, 11:43 | IP: 84.46.236.184

Nuosirdus ir didelis aciu gydytojui,kuri man rekomendavo,kaip labai gera specialista!Tikrai tuo isitikinau.Aciu ir sesutems uz parodyta demesi ir rupinimasi,dabuotojams uz siltas sypsenas!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2010-09-03, 20:28 | IP: 84.15.15.12

Labai malonus žmogus, nuoširdus ir kantrus atsakant į begalę klausimų. Buvau girdėjusi daug gerų nuomonių apie šį gydytoją ir dabar pati geliu patvirtinti- daktaras iš DIDŽIOSIOS raidės. Ačiū

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2009-01-26, 20:43 | IP: 78.63.226.187

Puikus gydytojas, savo srities zinovas ir profesionalas. Po operacijos greitai pasveikau ir rezultatais likau labai patenkinta

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2008-12-04, 22:08 | IP: 78.57.10.118

Skiria pakankamai daug laiko pacientui, issamiai atsako i visus jam pateiktus klausimus. Geras specialistas. Jei dar prireiktu plastines operacijos, net nesvarstyciau koki gydytoja rinktis.Pazistu ne viena moteri, kuria operavo sis gydytojas-rezultatais liko patenkintos

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2008-07-09, 19:01 | IP: 212.59.12.118

super gydytojas bei savo srities zinovas. Smagu,kad dar tokiu profesionaliu gydytoju isliko.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2008-06-18, 19:50 | IP: 213.164.100.57

Labai profesionalus daktaras, likau patenkinta ir atlikta operacija, ir prieziura po jos.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?
2008-02-01, 09:33 | IP: 86.206.16.115

Savo darbo sriti ismanantis gydytojas!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tautrimas Aštrauskas?