Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Žygimantas Misevičius, %

Registracija čia ir dabar
Northway medicinos centrai (Vilnius)
Northway medicinos centrai (Kaunas)
Licencijos

Gydytojas akušeris-ginekologas

Išduota: 2016-07-03, Nr. MPL-21231, (duomenys atnaujinti: 2024-02-23)

Gydytojas akušeris-ginekologas

Išduota: 2016-07-03, Nr. MPL-21231, (duomenys atnaujinti: 2024-02-23)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

89.6% Complete
4.5

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

91.9% Complete
4.6

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

92.9% Complete
4.6

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

94.7% Complete
4.7

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

93.2% Complete
4.7

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

87.6% Complete
4.4

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

90.5% Complete
4.5

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Northway medicinos centrai (Vilnius)
Northway medicinos centrai (Kaunas)
Pacientų atsiliepimai
2024-02-08, 19:40 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas maloniai bendraujantis, konkretus, atsako aiškiai į visus iškilusius klausimus. Džiaugiuosi, pakliuvusi pas šį gydytoją. Rekomenduoju!

2024-01-05, 20:39 | Registruotas lankytojas 1

Esu dėkinga gyd. Žygimantui Misevičiui ir jo komandai už atliktą procedūrą. Gydytojas puikiai atliko savo darbą. Nuoširdžiai rekomenduoju šį žmogų.

2023-11-27, 10:05 | Registruotas lankytojas 2

Gydytojas Žygimantas - savo srities profesionalas. Nuoširdus ir rūpestingas požiūris net ir į kasdienišką situaciją. Išsamiai paaiškino visą situaciją, galimus sprendimo būdus ir gydymo taktikas. Dėkoju už atliktą gydymą ir priežiūrą. Rekomenduoju, jei ieškote gero ir nuoširdaus specialisto, gydytojas Žygimantas - nuostabus!

2023-11-27, 10:05 | Registruotas lankytojas 2

Gydytojas Žygimantas - savo srities profesionalas. Nuoširdus ir rūpestingas požiūris net ir į kasdienišką situaciją. Išsamiai paaiškino visą situaciją, galimus sprendimo būdus ir gydymo taktikas. Dėkoju už atliktą gydymą ir priežiūrą. Rekomenduoju, jei ieškote gero ir nuoširdaus specialisto, gydytojas Žygimantas - nuostabus!

2023-09-13, 00:23 | Registruotas lankytojas 1

Labai profesionalus ir kompetetingas gydytojas.Visada išsamiai atsako į iškilusius klausimus, atidžiai ir atsakingai pažiūri į problemą,paskiria tinkamą gydymą. Tokių gydytojų reta!Ačiū!Rekomenduoju.

2023-08-28, 12:47 | Registruotas lankytojas 3

Norime nuoširdžiai padėkoti Gydytojui už išsaugotas mažylių gyvybes. Kai nėštumo metu pasirodė kraujavimas, patekome į geriausias rankas, kokias galėjome įsivaizduoti. Stresinėje situacijoje buvome nuraminti, apžiūrėti ir išgelbėti. Dar kartelį dėkojame Gydytojui už profesionalumą ir didžiulę pagalbą nelaimės metu!

2023-08-07, 15:17 | Registruotas lankytojas 1

Profesionalus gydytojas. Taip galiu teigti, nes turiu su kuo palyginti. Esu konsultavusis/gydžiusis pas +-12 ginekologų, bet tik 3 galėčiau pasakyti Ačiū. Vienas iš tų trijų gydytojų būtų gyd. Misevičius. Aplankytų ginekologų sąraše būtų ir keli, kurie laikomi vieni pačiais geriausių ginekologų Lietuvoje, tačiau tie profesionalai turėtų ko pasimokyti ir iš gyd. Misevičiaus, tai: bendravimo kultūros su pacientu, empatiškumo ir gebėjimo matyti pacientą, o ne žiūrėjimo į jį, kaip į beveidį piniginį vienetą. Su gyd. Misevičiumi susidūriau atsitiktinai, kai kitas gydytojas jį pasikvietė išsakyti antrą nuomonę, būtent mano atveju. Tuo džiaugiuosi, nes jei ne gyd. Misevičius būčiau gavusi tik lovos rėžimą, nors situacija buvo tokia, kuri reikalavo ir tam tikrų tyrimų, ir medikamentų. Gyd. Misevičius buvo vienintelis, kuris skyrė laiko paaiškinti: mano situaciją, ką galima padaryti, ko ne ir kodėl, kokia tikimybė teigiamos baigties, kokia neigiamos, kada bus galima pasakyti apie situaciją daugiau ir pan. Į visus mano klausimus buvo atsakyta išsamiai ir profesionaliai. Į mano situaciją pažiūrėta su tiek empatiškumo, kad likau nustebinta, kad dar būna tokių gydytojų, kurie taip rūpinasi. Po šios pažinties man nekilo jokių klausimų kokį privatų ginekologą pasirinkti tolimesniam konsultavimuisi. Gaila tik, kad nepažinojau šito gyd. anksčiau, tikriausiai nerimo ir streso mano gyvenime būtų buvę mažiau. Taigi gydytojui sakau Ačiū. O toms, kurios svarsto kokį gyd. rinktis, tai nuoširdžiai rekomenduoju.

2023-07-28, 12:07 | Registruotas lankytojas 2

Atvykau nėštumo apžiūrai drauge su vyru. Pirmas gydytojo komentaras buvo 'Kaune su vyrais neįleidžiam'. Kadangi žinojau, jog nėštumas yra su rizika, informavau gydytoją apie tai, tačiau jis į tai nekreipė dėmesio. Pasižiūrėjo echo ir pasakė, kad tai nesivystantis nėštumas, nes nemato širdies judesių ir paleido namo 'iškraujuoti'. Bandžiau klausti, ar nereiktų atlikti papildomų tyrimų dėl rizikos, ar yra skirtumas tarp operacinio ir savaiminio pašalinimo vaisiaus. Į šitus klausimus atsakė, kad nėra skirtumo. Aš nekalbu apie empatiją, bet čia nebuvo net elementaraus mandagumo. Įtarimą kėlė kai gydytojas pasakė 'šitas aparatas prastas, bet ir su juo matos, kad tikrai nesivystantis nėštumas'. Buvo ir daugiau dalykų, kurie kėlė klausimų dėl gydytojo kompetencijos (pvz neskiria hematologo nuo reumatologo), todėl nusprendžiau kuo skubiau susirasti kitą gydytoją. Apsilankymas nebuvo užregistruotas e-sveikatoje, kas yra blogai tokiu atveju, jei iš tiesų būtų buvęs persileidimas ir būtų tekę vykti į ligoninę. Kita gydytoja iš karto pasakė, kad normalu, jog judesių dar nesimato, papasakojo, ką mato ir paskyrę kontrolę po kelių dienų. Tada ir paaiškėjo, kad nėštumas yra besivystantis, bet reikalinga papildoma priežiūra. Dėl šio gydytojo neprofesionalumo turėjau didžiulį stresą.

2023-04-18, 17:50 | Registruotas lankytojas 1

Labai konkretus, detalus ir profesionalus gydytojas. Aiškiai ir detaliai paaiškina kiekvieną veiksmą, taip atsakydamas į galvoj kilusius klausimus ir sukurdamas ramybės jausmą. Labai džiaugiuosi pas jį patekusi.

2023-03-30, 11:16 | Registruotas lankytojas 2

Gydytojas yra labai rūpestingas ir atidus, visuomet viską išsamiai paaiškina ir papasakoja, esu labai sužavėta Gydytojo sugebėjimu paprastai paaiškinti sudėtingus dalykus ir taip pozityviai bendrauti su pacientais, nepaisant darbo krūvio, o svarbiausia - labai tiksliai diagnozuoti problemas ir rasti tinkamas gydymo strategijas, maksimalus profesionalumas! Šis gydytojas tikėtina net aukoja savo asmeninį laiką vakarais, kad paskambintų ir paaiškintų tyrimus, todėl ačiū Jums ir linkiu visokeriopos asmeninės ir profesinės sėkmės!

2023-03-22, 17:15 | Registruotas lankytojas 3

Nuostabus gydytojas! Džiaugiuosi patekusi pas jį! Malonus, dėmesingas, atsakingai žiūri į savo darbą.

2023-02-01, 13:38 | Registruotas lankytojas 6

Labai fainas, žmogiškas gydytojas, labai patiko, išsamiai viską paaiškina, papasakoja, net neklausiant. Gaila, kad išėjo iš mūsų miestelio poliklinikos.

2022-10-10, 08:27 | Registruotas lankytojas 1

Tikrai bijojau eit pas ginekologą vyrą, bet po šio karto baimė praėjo.

2022-08-10, 08:37 | Registruotas lankytojas 3

Tik patys geriausi atsiliepimai. Taktiškas, išsamiai viską paaiškina. Tyrimus atlieka neskausmingai. Didžiausios rekomendacijos.

2022-08-09, 16:40 | Registruotas lankytojas 8

Tai buvo pirmas ginekologas vyras ir džiaugiuosi, kad patekau pas šį specialistą. Išsamiai atsako į klausimus, nesmerkia net pasiklausimų pasiskaičius forumo mamų. Tyrimus atlieka greitai ir neskausmingai. Daug šneka, pasakoja, tad klausimus verta užsirašyti, kad nepasimirštų, ką norėjot sužinoti.

2022-08-03, 22:44 | Registruotas lankytojas 3

Pirmą kartą gyvenime patekau pas ginekologą kuris supranta, kad bet kuriai moteriai apsilankyti pas šios srities specialistą yra baisoka ir nejauku. Galvojau kad vyras nebus pakankamai atidus, tačiau esu labai patenkinta gydytojo kompetencija ir moters psichologijos suvokimu. Jis ne tik viską puikiai paaiškino ir nuodugniai domėjosi esama problema, tačiau neskausmingai atliko procedūrą. Pasakius kad bijau,gydytojas nukreipė mano dėmesį kad man tiktai būtų lengviau. Galiu tvirtinti kad moterys ginekologės yra grubesnės ir perdaug nesigilina. Rekomenduosiu šį gydytoją ir daugiau nebijosiu lankytis.

2022-07-21, 15:49 | Registruotas lankytojas 1

Profesionalu, konkretu, taktiška. Puikus gydytojas

2022-04-12, 20:00 | Registruotas lankytojas 1

Puikus savo srities specialistas, korektiškas, rūpestingas, bendraujantis, išsamiai atsakantis į klausimus, patariantis. AČIŪ!

2022-01-28, 17:45 | Registruotas lankytojas 2

Tai gydytojas iš DIDŽIOSIOS RAIDĖS, rūpestingas, puikiai atliekantis savo darbą, kompetetingas, tai vienetai tokių specialistų kaip šis nuostabus gydytojas.DĖKOJAME DAR KARTĄ JUMS.

2022-01-28, 17:44 | Registruotas lankytojas 2

Tai gydytojas iš DIDŽIOSIOS RAIDĖS, rūpestingas, puikiai atliekantis savo darbą, kompetetingas, tai vienetai tokių specialistų kaip šis nuostabus gydytojas.DĖKOJAME DAR KARTĄ JUMS.

2022-01-13, 18:06 | Registruotas lankytojas 1

Net nėra žodžių apibūdinti Gydytojo. Pranoko lūkesčius. Visad bijojau eiti pas šio srities specialistus, bet pabuvus pas šį gydytoją nusiraminau, nebuvo baisu. Labai dėmesingas, aiškiai ir suprantamai išaiškina rūpimus klausimus

2021-09-29, 22:44 | Registruotas lankytojas 1

Puikus ginekologas, vienas iš nedaugelio dedantis spirales negimdžiusioms. Įdėjimas praėjo sklandžiai ir neskausmingai.

2021-07-27, 11:17 | Registruotas lankytojas 4

Gydytojas Žygimantas be galo geras savo srities žinovas. Atsidūrus pas jį, pasibaigus apžiūrai esi pilnai informuota, nuraminta ir pasiruošusi, ypač kai kalba eina apie pirmą nėštumą. Labai rekomenduoju!

2021-07-21, 20:56 | Registruotas lankytojas 1

Šaunus gydytojas, kompetentingas savo srities specialistas. Maloniai bendraujantis, pakonsultavo ir atsakė į visus rūpimus klausimus, ne tik konsultacijos metu, bet buvo galima susisiekti ir telefonu. Ačiū.

2021-06-09, 22:50 | Registruotas lankytojas 5

Gydytojas iš didžiosios raidės. Visa gyvenimą jam busiu dėkinga už sūneli, kuriam jis padėjo ateiti į šį pasaulį. Už rūpestį, patarimus.

2021-03-30, 00:47 | Registruotas lankytojas 1

Labai nuostabus daktaras, 5 metus ėjau dėl savo problemų pas moteris daktares, kurios taip ir nesugebėjo man padėti, prirašydavo vaistų ir paleisdavo.. O daktaras Misevicius nuoširdžiai domėjosi, patarinėjo ir parinko net ne vaistus, o papildus kurie man sutvarkė viską, nesugadindamas man organizmo. Nuoširdžiausios rekomendacijos. Tokie gydytojai tik ir turėtų dirbti. Dėkinga jam labai. Matosi kad išmano savo darbą 150%. Ačiū jam labai. :)

2020-12-30, 13:32 | Registruotas lankytojas 1

Be galo geras, rūpestingas, malonus, ramus gydytojas. Be galo sužavėjo tandeminio žindymo palaikymas, profesionalus požiūris ir patarimai šiuo klausimu. Atidus ir kruopštus tyrimuose. Be galo ačiū, esate puikus gydytojas, pas kurį norisi grįžti.

2020-10-20, 07:59 | Registruotas lankytojas 4

Išsamiai atsako į visus klausimus. Puikus gydytojas!

2020-09-14, 20:47 | Registruotas lankytojas 2

Profesionalus. Atidus.

2020-09-04, 19:21 | Registruotas lankytojas 2

Neapsakomai geras savo srities specialistas. Labai buvau patenkita kaip prižiūrėjo visą neštumą ir po neštumo. Visada viską papasakoja nuo a iki z, šiltai bendraujantis labai smagu pas tokį specialistą lankytis. Labai gaila, jog jau nebedirba mūsų klinikoje.

2020-01-17, 06:25 | Registruotas lankytojas 8

Puikus ir malonus specialistas. Lengva bendrauti su Žygimantu. Apsilankius pas šį specialistą dingo visos baimės dėl ginekologų vyrų. Labai rekomenduoju!

2019-12-19, 20:22 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabus savo srities specialistas. Visą neštumą prabuvo ir davė gerus patarimus, pasako viską nuo A iki Z. Rūpestingas, lengva bendrauti.

2019-12-13, 20:10 | Registruotas lankytojas 4

Labai ačiū šiam puikiam gydytojui! Tik geriausi atsiliepimai.

2019-11-06, 13:29 | Registruotas lankytojas 2

Puikus specialistas, labai malonus ir rūpestingas. Kad visi daktarai būtų tokie kaip Jis!

2019-05-03, 17:25 | Registruotas lankytojas 5

Nuostabus gydytojas.po visu kitu kuriuos teko sutikti savo kelyje .jis man kaip atgaiva.rupestingas .profesionalus.ismanatis savo darba.ir dirbantis tikrai pagal pasaukima.

2019-01-26, 10:11 | Registruotas lankytojas 2

Puikus savo srities specialistas ir nuostabus žmogus tikrąja tų žodžių prasme. Be abejo, prieš vizitą skaičiau atsiliepimus, bet tik susitikus, įvertinau gydytojo kompetenciją ir tikrai rekomenduosiu savo aplinkoje kaip labai gerą specialistą, kuris atidus, nuoširdus, labai įsigilina į situaciją, išsamiai atsako į visus rūpimus klausimus, skiria daug dėmesio ir tikrai nori padėti. Kuo daugiau tokių gydytojų. Agnė. K.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-12-10, 21:16 | Registruotas lankytojas 1

Šis gydytojas auksinis. Esu daug girdėjus apie jį teigiamų atsiliepimų, bet šiandien su vyru įsitikinome jo kompetencija, sažiningumu ir rūpestingumu. Labai, labai rekomenduoju jį besilaukiančiom moterytėm, nes jis ne tik atidus vaikelio atžvilgiu, bet skiria dėmesio ir būsimai mamytei iškonsultuoja, nuramina, pataria, paaiškina. Tikrai labai geras specialistas. O, kad visi gydytojai būtų toki! Akivaizdu, kad šid žmogus dirba su pašaukimu. Šaunuolis jis vienareikšmiškai! Esu labai laiminga, kad paskambinus, pasikalbėjus su juo mus priėmė. Esu begalo dėkinga šiam gydytojui.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-08-08, 12:00 | Registruotas lankytojas 1

Tobulas specialistas.Tik geriausi žodžiai.Būtent jo ir kitos komandos dėka mes su mažyliu dabar esame vis dar čia.Specialistas iš didžiosios raidės

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-12-05, 19:15 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas labai korektiškas, perspektyvus savo srities specialistas. Nuo pirmo apsilankymo sukėlė pasitikėjimą. Pasitikėjimas nenuvylė, esu labai dėkinga už atliktą operaciją ir rūpestingą gydymą.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-10-22, 21:56 | Registruotas lankytojas 1

Fantastiškas gydytojas

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-10-18, 17:46 | IP: 185.25.48.246

Puikus ginekologas! Super.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-08-14, 12:57 | IP: 88.119.249.104

Profesionalus, atidžiai išklausė, domėjosi ir įsigilino į nusiskundimus, smulkiai atsakė į visus klausimus. Rūpestingas ir dalykiškas, paskyrė nuoseklų gydymą.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-03-07, 21:28 | IP: 84.15.181.43

Rūpestingas, įdomus, profesionalus.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.