Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Vida Maskelienė, %

Licencijos

Gydytojas vaikų neurologas

Išduota: 2004-12-09, Nr. MPL-04554, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Maskelienė Vida dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Maskelienė Vida?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

96.2% Complete
4.8

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

92.4% Complete
4.6

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

91.8% Complete
4.6

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

92.4% Complete
4.6

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

92.4% Complete
4.6

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

85% Complete
4.3

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

94.2% Complete
4.7

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2023-10-02, 16:29 | Registruotas lankytojas 1

Begalo maloni gydytoja, atsakė į visus mūsų užduotus klausimus. Su vaikučiu labai gražiai bendravo, padainavo, kad neverktu. :) Taip pat parodė, kaip atlikti pratimus, kad lavinti vaiko motorika, kuriuos šiaip turėtu rodyti pediatras. Tikrai labai šauni gydytoja.

2023-06-20, 21:40 | Registruotas lankytojas 7

Nuostabi gydytoja. Labai graziai bendrauja su lialiuku. Rekomenduoju

2023-03-15, 11:26 | Registruotas lankytojas 6

Gydytoją iš didžiosios raidės! Skirė pakankamai laiko. Įsigylino į problemą. Paskirė reikiamus tyrimus,išrašė vaistų. Tikrai rekomenduoju!

2022-09-07, 11:04 | Registruotas lankytojas 1

Kaip savo srities specialistė gydytoja gal ir gera, tačiau daugiau pas ją tikrai nesilankysime. Buvome siųsti akių gydytojo dėl akies tiko, atsiradusio dėl pervargimo ir nervų sistemos išsekimo, kuris kamavo ne vienus metus, tačiau vietoje to, kad gydytoja įsigilintų į problemą, kaip neurologė, ir galbūt paskirtų kažkokį gydymą, ji neigė esamą problemą (nors tikas kartojosi vizito metu ir buvo aiškiai matomas, be to, atnešėme krūvą dokumentų iš akių gydytojų, kur buvo įvardyta problema), teigė, kad tai vaiko elgesio ir asmenybės sutrikimai ir jokie gydymai čia nepadės, taip pat kaltino vaiką su liga nesusijusiais dalykais, aiškino, kad vaikas "neturės gyvenimo", negalės niekam parodyti ir suteikti meilės (dėl tų pačių, jos išgalvotų, asmenybės sutrikimų). Nebuvo jokio pagrindo, vaikas neturi ir niekada neturėjo jokių problemų nei su elgesiu, nei bendravimu, tiesiog paminėjo, kad negali susikaupti mokykloje per pamokas, ar namuose, darant namų darbus. Kaip gydytoja gali sakyti tokius dalykus apie vaiką, kuri jį mato pirmą kartą gyvenime, neturėdama jokio pagrindo nuspręsti, kad tai asmenybės sutrikimas??? Asmenybės sutrikimus nustato psichinės sveikatos profesionalas, žinantis simptomus, bei žmogaus gyvenimo istoriją, tad ši gydytoja išvis negalėjo spręsti apie tokius dalykus, turint omenyje, kad akių gydytojai gerus ~4-5 metus darė tyrimus, nustatė tiką (ir kitas akių problemas) ir vis sakė dėl to apsilankyti pas neurologą, kad jis nurodytų, ką toliau daryti dėl šios konkrečios problemos. Bendravimas tragiškas, problema neišspręsta ir net nebandyta spręsti, vaikui suteikta didžiulė trauma. Absoliučiai nerekomenduoju.

2022-06-09, 10:28 | Registruotas lankytojas 3

Labai paslaugi gydytoja. Viska patikrino ir aiskiai papasakojo apie problemą.
Rekomenduoju.

2022-03-30, 16:50 | Registruotas lankytojas 7

Nuostabi gydytoja, savo srities profesionalė. Gavau ne tik atsakymus į rūpimus klausimus, bet dar ir daugiau - gydytoja supažindino su kūdikio raida ir taisyklingomis pozomis, skatinančiomis tolimesnę vaiko raidą. Su vaikučiu elgėsi labai maloniai, apskritai jautėsi nuoširdus rūpestis, noras padėti. Kad visi gydytojai būtų tokie :) Sėkmės jums, gerb. gydytoja!

2022-03-18, 07:27 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi vaikų neurologė. Iš karto rado kontaktą su mažyliu, vaikas nejautė įtampos. Bendravo maloniai, parodė kokius pratimus atlikti namuose. Rekomenduoju 100 procentų!

2021-09-07, 23:46 | Registruotas lankytojas 3

Profesionali specialistė, šiltas žmogus, konsultacijų metu vaikas jaučiasi labai komfortabiliai, tad lengvai atsiskleidžia. Didžiulė pagarba gydytojai už jos nuoširdžias pastangas padėti šeimai.

2021-07-21, 22:26 | Registruotas lankytojas 6

Tikrai puiki savo srities specialiste! Labai issamiai parode kaip treniruoti mano suneli, pasidalino informacija su kuria nesupazindino kiti gydytojai, apziurejo visapusiskai kudikeli. Tikrai rekomenduoju ir labai dekoju!

2019-07-02, 06:04 | Registruotas lankytojas 1

Puiki gydytoja! Viską išsamiai išaiškino, parodė. Gaila, kad anksčiau pas ją mūsų nesiuntė. Labai labai rekomenduoju šią Specialistę!