Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Rasa Malonytė, %

Registracija čia ir dabar
Kauno Affidea klinika
Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2015-07-09, Nr. MPL-20295, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Gydytojas onkologas chemoterapeutas

Išduota: 2020-07-13, Nr. MPL-24995, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

76.3% Complete
3.8

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

95.1% Complete
4.8

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

86.1% Complete
4.3

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

93.2% Complete
4.7

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

89.9% Complete
4.5

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

91.3% Complete
4.6

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

97.7% Complete
4.9

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Kauno Affidea klinika
Pacientų atsiliepimai
2023-12-07, 19:20 | Registruotas lankytojas 1

Keista skaityti neigiamus atsiliepimus apie šią gydytoją...Mūsų šeimai buvo tikras stebuklas sutikti šią gydytoją labai sunkiame gyvenimo kelyje. Galime patvirtinti, kad gyd. Malonytė visada maloni, šiltai bendraujanti, nuoširdi, išklausanti, atsakinga bei atsidavusi darbui, rūpinasi, domisi ne tik savo pacientu, bet ir jo artimaisiais. Didelės eilės tik parodo, kad ji mylima pacientų ir labai reikalinga ❤️ Ačiū Jums gydytoja!

2023-11-24, 15:06 | Registruotas lankytojas 1

Tokios atsidavusios gydytojos, malonios bei supratingos seniai neteko sutikti. Gydytoja pergyvena kartu su pacientu, teiraujasi net ne darbo valandomis apie savijauta ❤️ Didelis ačiū už tokį atsidavima, gerus gydymo rezultatus, bei žmogiškuma! ????

2023-11-20, 12:45 | Registruotas lankytojas 1

Labai puiki savo srities gydytoja,nuoširdi maloni,nei karto nepakėlė balso,visada ieško ko geresnio sprendimo pacientui,kad tik butų kuo geresnis ir efektyvesnis gydymas,ir kas rašo neigiamai,tai nelabai suprantu,kaip galima taip rašyti.Nes pradedant nuo rūpinimosi pacientu iki ligos gydymo,viskas puikiai.Nesu sutikusi nuostabesnio,paprastesnio žmogaus,stiprybės Jums gydytoja,tokiam sunkiam Jūsų darbe.Tikrai nuoširdžios rekomendacijos.AČIŪ JUMS!❤️

2023-11-18, 18:11 | Registruotas lankytojas 1

Puiki gydytoja.Rūpestinga,dėmesinga.Maloniai bendraujanti visada išklauso,patarimų daug duoda.Negaili savo laiko paciantams.Tokios malonios ir taip atsidavusios savo darbui daktarės dar neteko sutikti.Tik jos dėka aš džiaugiuosi gyvenimu!!Labai laiminga esu atradus tokia puikia daktarę kaip Rasa Malonytė!

2023-11-15, 21:47 | Registruotas lankytojas 1

Mano mėgstamiausia gydytoja! Tikra Malonytė-maloniai priima, maloniai bendrauja, maloniai nustebina teiraudamasi kaip sekasi?!!!!
Vizito metu tenka palaukti,bet kai matai kiek ji įdeda darbo ir pastangų kiekvienam pacientui - tai tiesiog NEĮTIKĖTINA! Gaila matyti,kad viena verčiasi per galvą,neturi jokios sekretorės ar pagalbininkės. Lekia ir tariasi su kitais medikais ir organizuoja būtinus vizitus. Dar nesu sutikęs tokios taip darbui ir pacientams atsidavusios gydytojos. Su kiekvienu pacientų dirba individualiai,ne kaip kiti pravaro visus konvejerio eilė. Tokio atsidavimo darbui ir pacientams nesu nei matęs nei girdėjęs♥️!!!!!!Stebiuosi,bet pasirodo Lietuvoje vis dar pasitaiko nuostabių žmonių!
Ačiū Jums gydytoja Malonyte,už MALONŲ rūpestį savo pacientais ir taip nuoširdžiai atsiduodančiai savo tikrai nelengvam darbui.
Jūsų pavardė labai atitinka jūsų egesį,nes ir kokia bebūtų liūdna padėtis ir diagnozė,visada malonu kai tau maloniai paaiškina ir maloniai išleidžia su žiniomis,kaip toliau teks kovoti su šiom baisiom ligom.
Esu dėkingas daugeliui gydytojų, jūsų kolegų ir už gydymą ir už barimą. Bet maloniausia gydytis buvo su jumis,nes su jumis Aš buvau Aš! O ne šiaip sau....SEKANTIS
Dėkoju Jums ne tik nuo savęs,ir nuo visų kuriuos visada maloniai priimate ir maloniai gydote kaip žmones,o ne skaičius ar numerius,ar SEKANČIUS....O ŽMONES!!!
P.S...Jūs labai maloni ir atsidavusi gydytoja!, bet nepamirškite ir savęs,pailsėkit , neperdekit! Jūs irgi žmogus,jums irgi reik gyventi dėl savęs,ne tik dėl to kad gyventų kiti!!!!
Ačiū Jums !!!!
Turėtumėt būti kaip minimum tituluota MALONIAUSIA METŲ GYDYTOJA!!!!

2023-11-15, 19:07 | Registruotas lankytojas 1

Ačiū gydytojai Rasai Malonytei, kuri ne tik padėjo pasveikti, bet ir padeda gyventi.

2023-11-13, 21:58 | Registruotas lankytojas 1

Puiki gydytoja. Visa šeima esame labai dėkingi už jos kantrybę, laiką (net, kai baimės kupinom akim skambinam gerokai po darbo valandų ieškodami atsakymų į klausimus), supratingumą. Slaugom onkologijos liga sergančią mamą, su gydytojos palaikymu išgyvenam ir gyvenam diena iš dienos. Žinom, kad dar laukia ilgas kelias, bet einam pirmyn. Kažkaip paprastai ir žmogiškai ji jaučia, supranta ir pataria. Nuoširdžiausia padėka ir šilčiausi linkėjimai nuo visos Aleknų šeimos. Stiprybės Jums, gydytoja, šioje pasirinktoje ir ypatingai sunkioje profesijoje.

2023-11-06, 13:31 | Registruotas lankytojas 1

Nuoširdi, maloni, rūpestinga, atidi, išklausanti, puiki gydytoja. Tokių gydytojų reta! Esu begalo dėkinga už gydymą ir suteiktą viltį gyvenimui! Jarašūnienė

2023-10-27, 22:27 | Registruotas lankytojas 1

Labai maloni, rūpestinga, dėmesinga, jautri gydytoja. Skiria pakankamai laiko ligoniui, pilnai išklauso, viską išaiškina, kantriai atsako į visus klausimus. Labai pagarbiai ir švelniai bendrauja su vyresnio amžiaus žmonėmis. Malonūs daktarės žodžiai suteikia ligoniui jėgų ir vilties. Nuostabi gydytoja!

2023-10-21, 19:55 | Registruotas lankytojas 1

Išskirtinio nuoširdumo ir gerumo žmogus. Nepaprastai kompetetinga, tikra savo srities profesionalė.

2023-10-06, 10:40 | Registruotas lankytojas 1

Maloni, susikaupusi, įsigilina į nusiskundimus ir siunčia konsultuotis.Dėkinga gydytojai už rūpestį, supratingumą ir grąžintą sveikatą.

2022-10-30, 12:01 | Registruotas lankytojas 3

Atsakingai dirbanti specialistė, galvojanti apie rizikas ligoniui, gal tik per daug santūri bendraujant. Rekomenduoju.

2021-08-02, 14:55 | Registruotas lankytojas 2

Labai šilta, nuoširdi, rūpestinga gydytoja atitinkanti savo pavardę.