Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Karolis Lagunavičius, %

Licencijos

Abdominalinės chirurgijos gydytojas

Išduota: 2019-06-26, Nr. MPL-23738, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Gydytojas chirurgas

Išduota: 2017-07-10, Nr. MPL-22336, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Lagunavičius Karolis dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Lagunavičius Karolis?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

70.7% Complete
3.5

Laukiau iki 15 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

83.1% Complete
4.2

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

81.7% Complete
4.1

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

86.3% Complete
4.3

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

81.9% Complete
4.1

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

79.8% Complete
4

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

89.9% Complete
4.5

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-01-17, 12:02 | Registruotas lankytojas 7

Dėkui gydytojui už extra pagalba. Korektiškas ir žinantis savo sritį gydytojas.

2023-11-05, 16:03 | Registruotas lankytojas 2

Labai malonus, šiltas, paslaugus, kompetentingas savo srities specialistas.

2023-09-07, 13:37 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus gydytojas.konkretus,tikras savo srities profesionalas.Gerai padarė operaciją .

2023-08-25, 17:19 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus jaunas gydytojas.Sąžiningas be jokių "sapalionių ".Atėjau pasikonsultuoti,gydytojas iškart pamatė bėda ir nevaikė registruotis,laukt eilės ir tt.Tiesiog ėmė čia ir dabar išoperavo seną randą.Gera nuotaika ir pozityvų verdantis medikas.Kuo daugiau tokių ir mūsų visų gyvenimas pagerės.

2023-08-02, 08:05 | Registruotas lankytojas 2

Puikus gydytojas, viską detaliai apžiūrėjo, papasakojo, atliko operaciją ir suteikė visą reikiamą informaciją. Nežinau kas rašo, kad gydytas nemalonus, man jis pasirodė profesionalus, su šypsena ir prie bajerio :) Ačiū :)

2022-09-20, 22:25 | Registruotas lankytojas 3

Didžiausias AČIŪ gydytojui Karoliui už išgelbėtą gyvybę, priimamajame atlikti visi reikalingi tyrimai, nustatyta tiksli diagnozė, tą patį vakarą atlikta operacija. Jei ne šis gydytojas neaišku kas iš viso būtų buvę. Puikiasias specialistas su kokiu yra tekę bendrauti. Ačiū Jam!

2022-06-17, 11:52 | Registruotas lankytojas 2

Labai dėkoju chirurgui K.Lagunavičiu. Už atliktą operaciją, dėmesį ir rūpinimąsi konsultacijos metų. Išsąmias rekomendacijos ir puikią priežiūra apsilankymo stacionare metų.

2022-06-17, 11:51 | Registruotas lankytojas 2

Labai dėkoju chirurgui K.Lagunavičiu. Už atliktą operaciją, dėmesį ir rūpinimąsi konsultacijos metų. Išsąmias rekomendacijos ir puikią priežiūra apsilankymo stacionare metų.

2022-06-06, 12:29 | Registruotas lankytojas 3

Chirurgą Karolį Lagunavičių pasirinkau pasidomėjęs atsiliepimus apie jį internete bei paklausinėjęs Respublikinėje Klaipėdos ligoninėje dirbančių jo kolegų. Logiška, kad dėl profesinės etikos pastarieji ypač atsiliepė palankiai, rekomenduodami pasirinkti šį chirurgą. Bendravimo kaip gydytojo ir paciento akimirkos nuteikė maloniai, įžvelgiau jo kompetenciją, nuoširdų norą padėti spręsti ir išspręsti mano sveikatos problemas. Kokios buvo jos, nedetalizuosiu. Šiuo metu, tikiuosi, esu po sėkmingai atliktos radikalios operacijos. Linkiu šiam į ketvirtą dešimtį įkopusiam chirurgui klestėjimo profesinėje kasdienybėje, visokeriopos sėkmės asmeniniame gyvenime, stiprios kantrybės su pacientais, kurių buvo ir ateityje pasitaikys įvairių savo charakterio savybėmis. Dėkoju už profesionalumą šiam chirurgui bei rekomenduoju kitiems pacientams, likimo prispirtiems gydytis pilvo ertmės organus, nedvejojant kreiptis pas chirurgą Karolį Lagunavičių, kuriam dar kartą siunčiu nuoširdaus dėkingumo žodžius. Nuoširdžiai Antanas V.

2022-02-22, 23:56 | Registruotas lankytojas 2

Pas gyd. Karolį Lagunavičių papuoliau atsitiktinai, nes patekau į ligoninę skubos tvarka. Mano diagnozė buvo dviguba: chirurginė problema buvo pasekmė kur kas rimtesnės problemos, apie kurią net neįtariau (ir tai jau buvo kitos srities medikų kompetencija). Gyd. K. Lagunavičius po išsamių per priėmimą atliktų tyrimų pranešė man viską: ir susiklosčiusią skubią chirurginę situaciją, kurią spręs jis pats, ir skaudžią (skaudžiausią!) pirminę diagnozę, su kuria po to reikės kreiptis į kitos srities medikus. Mane, aišku, ištiko tikras šokas. Bet turiu pripažinti, kad labai padėjo gydytojo elgesys, pojūtis, kad jis atsakingai apsiėmė valdyti susiklosčiusią situaciją. Net nepravirkau... Beje, artimieji, sužinoję šio gydytojo pavardę, pranešė, kad jis puikiai vertinamas, taigi pasijutau dar tvirčiau. Jau kitą dieną man buvo bandyta atlikti paprastesnę intervenciją (ERCP), tačiau mano atveju tai nebetiko, todėl gydytojas ėmė ruoštis mane operuoti, gelbėdamas nuo organizmo nuodijimo tulžimi. Pasitikėdama gydytoju, ramiai laukiau operacijos ir operacinėje buvau sutikta gerai nusiteikusios komandos. Tai buvo penktadienis, ir toliau mane reanimacijoje prižiūrėjo budintys gydytojai, o gyd. K. Lagunavičius aplankė po savaitgalio ir tik tada sužinojau, kad operacija buvo sudėtinga, nes jau jos metu reikėjo skubiai priimti naują sprendimą. Be to, jis tuo pačiu paėmė ir mėginį biopsijai. Taigi pagarba rūpestingiems, atsakingiems ir tokios aukštos kvalifikacijos chirurgams! Tada kelias dienas reikėjo prižiūrėti pjūvio vietą, bet tuo pačiu gydytojas rūpinosi ir mano tolimesniu gydymu, rekomendavo specialistę onkologę. Visą laiką, nežiūrint į mano pirminės diagnozės rimtumą. gydytojas skleidė gerą nuotaiką. Po išrašymo leido skambinti asmeniniu te;.nr., rašyti el.paštu, laukiant biopsijos atsakymo ar bet kokiu kitu klausimu. Žodžiu, visą laiką jaučiausi labai patikimose rankose. REKOMENDUOJU!

2022-01-05, 20:08 | Registruotas lankytojas 2

Tikrai super gydytojas. Norėčiau, kad visi tokie butų

2021-08-11, 22:26 | Registruotas lankytojas 10

Nuoširdus, labai rūpestingas jaunas chirurgas. Priėmimo skyriuje ilgai ir smulkiai gilinasi į problemą, atsako į visus rūpimus klausimus, pataria. Dega rūpesčiu dėl Klaipėdos medicinos kokybės išlaikymo ir gerinimo.

2021-06-15, 11:21 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas atliko tulžies šalinimo operaciją. Malonus, dėmesingas, profesionalus gydytojas. Prieš operaciją negailėjo laiko ir viską smulkiai išaiškino, kaip ji vyks. Po operacijos pasidomėjo, kaip jaučiuosi. Suteikė greito ir gero gijimo rekomendacijas. Iškilus po operacinio laikotarpio sunkumams, pasiūlė skambinti asmeniškai ir atvykti konsultacijai. Labai džiugu, kad į gydymo įstaigas dirbti ateina jauni ir savo darbą mylintys gydytojai.

2021-06-01, 14:23 | Registruotas lankytojas 1

Tikrai profesionalus,žmogiškas bei rūpestingas gydytojas. Jei visi tokie būtų, pasaulis nuostabesnis taptų. Nuoširdžiausia padėka.

2021-03-18, 20:56 | Registruotas lankytojas 1

Puikus jaunosios kartos gydytojas. Atvykus su skausmais į ligoninę, skubiai nustatyta diagnoze, isoperuotas apendicitas. Ačiū.

2020-08-20, 11:03 | Registruotas lankytojas 2

Labai malonus, dėmesingas gydytojas. Viską aiškiai išaiškina. Sėkmės darbuose.

2020-07-29, 17:39 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas atliko operaciją. Prieš operaciją domėjosi mano savijauta.Operacijos metu klausė, kaip jaučiuosi. Profesonaliai atliko savo darbą. Po operacijos paaiškino, ko toliau tikėtis. Patiko jo ramumas, susikaupimas, išklausymas. Puikus daktaras.

2020-07-28, 08:49 | Registruotas lankytojas 1

Dėmesingas ir malonus žmogus,tikras savo srities specialistas. Džiaugiuosi laiku ir sėkmingai man atlikta tulžies puslies šalinimo operacija.Linkiu gydytojui sėkmės šiame sunkiame ir atsakingame darbe. AČIŪ!

2020-07-02, 17:07 | Registruotas lankytojas 1

Labai noriu padėkoti gydytojui chirurgui Karoliui Lagunavičiui už suteiktą profesionalią pagalbą ir priimtą ryžtingą sprendimą kritišku atveju, kuris man galėjo baigtis blogai. Jo kompetencija ir teisinga reakcija išgelbėjo man gyvybę. Didelis ačiū nuo manęs, nuo visos mano šeimos. Esate puikus gydytojas. Sėkmės Jums, stiprybės ir dėkui, kad yra tokių gydytojų.

Pagarbiai
Lilija Norkienė (4 palata)

2019-12-15, 15:07 | Registruotas lankytojas 1

Tai aukščiausio lygio chirurgas, dėmesingas ir malonus žmogus. Mums pasisekė, kad mūsų tėvelį Kęstutį Ruokį Klaipėdos respublikinėje ligoninėje 2019 m. gruodžio 14 d. vakarą operavo būtent šis chirurgas. Išvaržos operacija atlikta sėkminfgai, tyrimai atlikti operatyviai. Esame be galo dėkingi šiam nuostabiam gydytojui.
Pagarba!
Linkime kuo geriausios sėkmės, tiek profesines, tiek asmeninės!
Nuoširdžiai
Liana Ruokytė-Jonsson (paciento dukra)

2019-10-19, 19:22 | Registruotas lankytojas 1

Puikus naujos kartos gydytojas ir nostabus žmogus - nepaprastai šiltas, dėmesingas, įžvalgus! Linkiu jam geros kloties gyvenime. Taip pat sėkmingai ir profesionaliai tęsti kilnų darbą, nes tai tikrai geras gydytojas savo vietoje.

2017-12-17, 13:26 | Registruotas lankytojas 1

Labai dėkingas gerb.gydytojui chirurgui už jo suteiktą pagalbą, už vyrišką sprendimą ir kokybišką gydymą. Širdingas Jums ačiū.
O toliau, kas mano komentarą skaitysite, kreipkitės į gydytoją ir neapsiriksite- savo srities specialistas. (Gydžiausi gangreninį apendicitą, kaip žinot sudėtingas atvejis, bet viskas baigėse laimingai gydytojo pagalba ir jo greita reakcija bei nustatyta tikslia diagnoze).

Pagarbiai,
Vidmantas Norkus
Mažeikiai

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Karolis Lagunavičius?
2017-11-26, 07:34 | Registruotas lankytojas 1

Dėmesingas specialistas.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Karolis Lagunavičius?
2017-10-16, 19:33 | IP: 86.100.70.34

Likau puikios nuomonės apie gydytoją, nors labai bijojau vizito. Buvo dėmesingas, kantrus, suprantamai paaiškino situaciją, sugebėjo "nuimti" mano baimę ir gėdą. Daugiau tokių gydytojų, Ačiū.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Karolis Lagunavičius?
2017-06-09, 16:40 | IP: 86.100.21.135

Labai puikus Gydytojas. Iš didžiosios G raidės. Visiems rekomenduoju.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Karolis Lagunavičius?
2017-05-26, 07:54 | Registruotas lankytojas 1

Labai rūpestingas, šiltas ir nuoširdus žmogus.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Karolis Lagunavičius?
2017-01-01, 17:54 | IP: 78.60.236.210

Labai rūpestingas, jautrus ir įžvalgus gydytojas. Gera, kad yra tokių gydytojų.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Karolis Lagunavičius?