Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Rasa Kupčiūnaitė, %

Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2009-07-09, Nr. MPL-15542, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Gydytojas akušeris-ginekologas

Išduota: 2016-12-09, Nr. MPL-21770, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

99.3% Complete

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

100% Complete

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

100% Complete

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

98.8% Complete
4.9

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

97.5% Complete
4.9

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

87% Complete
4.4

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

97.5% Complete

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-12-02, 14:42 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi gydytoja! Švelni, rūpestinga. Apžiūros metu ir po jos viskas išsamiai ir aiškiai paaiškinama. Ačiū ❤️

2024-06-14, 00:23 | Registruotas lankytojas 11

Gydytoja priėmė gimdymą 2024.05.19 VGN'e ir jos dėka gimdymas buvo sklandus ir paliko teigiamus atsiminimus. Ačiū labai!

2023-12-25, 16:31 | Registruotas lankytojas 1

Super gydytoja, labai empatiška, išklausanti ypač priimant gimdymą, kuris nebuvo iš sklandžiausiu. Puikiai planuoja laiką, atlieka savo darbą,
labai kompetetingai. Norėčiau ir vėl gimdyti pas šią gydytoją.

2023-11-27, 16:41 | Registruotas lankytojas 2

Gydytoja padėjo ateiti mano antram vaikui į pasaulį 2023-11 ir aš esu jai begalo dėkinga, ne tik už sveiką vaiką, bet ir už nuostabią gimdymo patirtį!

Po pirmo gimdymo, nežinojau ko tikėtis antrą kartą - tuomet neradau bendros kalbos su personalu, jaučiausi blogai, jog nesuprantu ką man reikia daryti ir gavau pastabų, jog darau blogai, bet ne patarimą kaip daryt gerai. Šį kartą patirtis buvo visiškai priešinga - gydytoja paaiškino procesus, galimybės, visą laiką pozityviai palaikė ir skatino, motyvavo. Toks šiltas ir empatiškas bendravimas man buvo daug artimesnis ir malonesnis, todėl ir visa patirtis tapo tiek maloni (kiek gimdymas gali būti malonus :)).

Ačiū dar kartą gydytojai už parodytą šilumą ir supratingumą, jaučiausi, jog su jumis esu vienoje komandoje ir galėčiau gimdyt ir gimdyt.

2023-10-17, 00:04 | Registruotas lankytojas 3

Labai gera gydytoja. Rupestinga, maloni, labai gerai išmananti savo darbą. Tik geriausi atsiliepimai.

2023-08-26, 12:26 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja paliko šilto, kompetetingo,mylinčio savo darbą specialisto įspūdį. Apžiūra, bendravimas, situacijos aptarimas aukščiausiame lygyje. Likau maloniai nustebinta,kad gydytoja net 2 kartus po vizito paskambino paklausti kaip jaučiuosi, išsamiai apklausė apie išlikusius simptomus ir tolimesnes gydymo priemones. Linkiu kiekvienai moteriai apsilankyti pas tokią specialistę!

2023-06-13, 01:35 | Registruotas lankytojas 8

Aukštos kvalifikacijos ir profesinės etikos gydytoja. Labai džiaugiuosi, kad atvykus gimdyti pakliuvau būtent pas ją. Tiek gydytoja tiek akušerė Kamilė puikiai dirba komandoje ir padėjo mano sūnui gimti be komplikacijų. Geriausi prisiminimai.

2023-03-15, 20:45 | Registruotas lankytojas 3

Teko pakliūti pas gyditoją Rasą gimdymui VGN 23.01.30! Viskas praėjo tobulai! Gyditoja kokių reta. Labai dėmesinga, maloni, viską išaiškina, nuramina, padrąsina. Likau sužavėta jos darbu!

2023-01-07, 22:55 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabi gydytoja ir žmogus

2022-12-14, 21:27 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabi gydytoja. Antrą kartą kreipiuosi, tad šiuo metu esu gydymosi procese, bet pirmąją problemą kuo puikiausiai padėjo išspręsti. Pačios didžiausios rekomendacijos!

2022-11-15, 14:40 | Registruotas lankytojas 4

Mūsų dvynukės gimė spalio 15 d šios nuostabios gydytojos dėka. Labai maloni, profesionali ir rūpestinga gydytoja. Esame be galo dėkingi už sklandų gimdymą, už kiekvienos smulkmenos paaiškinimą, už rūpestį ir padrąsinimus! Esu pirmakartė mama, bet gimdymas nebuvo baisus, praėjo ant pozityvo bangos ir paliko gerus įspūdžius - ateityje nebijau gimdyti dar kartą.
Didžiulis ačiū gydytojai!

2022-10-17, 23:38 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi gydytoja! Didžiausios rekomendacijos, gimdymo metu labai padėjo, paaiškino kiekvieną žingsnį kas bus atliekama ir koks bus sekantis žingsis. Padrąsino kai to labai reikėjo. Tik geriausi atsiliepimai!!

2022-04-12, 23:11 | Registruotas lankytojas 1

Noriu rekomenduoti šią daktarę ir tuo pačiu padėkoti jai už priežiūrą gimdymo metu ir po jo.

2022-01-26, 20:11 | Registruotas lankytojas 1

Super gydytoja ginekologė. Pasakoja ką darys, ką mato, viską paaiškina. Labai patiko.

2021-10-31, 15:47 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabi gydytoja- akušerė, kuri padėjo 2021-10-29 mano gimdymo metu. Labai dėmesinga, maloni, viską paaiškinanti. Esu be galo dėkinga šiai gydytojai. Ačiū????❤️

2021-09-19, 21:07 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabi gydytoja. Teko pas ją gimdyti. Labai mandagi, aiški ir profesionali.

2021-08-06, 21:15 | Registruotas lankytojas 1

Noriu padėkoti gydytojai, priėmusiai gimdymą 2021.08.05, už jos kompetenciją, ramybę, aiškius ir išsamius nurodymus bei į atsižvelgtus mano norus gimdymo metu. Gydytoja darbą atliko nuoširdžiai ir neatmestinai, visą laiką gimdymo metu jaučiausi rami ir gerai prižiūrima. Abi su akušere Aida buvo profesionali komanda.
Nuoširdus ačiū ir didžiausios sėkmės darbe ir asmeniniame gyvenime!

2021-07-31, 14:10 | Registruotas lankytojas 5

Laba diena, norėjau padėkoti gydytojai Rasai, kuri priėmė gimdymą kovo 9 . Labai puiki ir maloni gydytoja. Taip pat gydytojos komandoje, buvo jauna akušerė Ieva N.
Labai didelis ačiū joms ir geros sveikatos linkiu.
Su geriausiais linkėjimais Marina.

2020-07-26, 17:35 | Registruotas lankytojas 3

Puiki gydytoja - profesionali, nuoširdi, atidi klientui. Išsamiai ir suprantamai paaiškina sveikatos problemas, maloniai atsako į kylančius klausimus. Pirma gydytoja- ginekologė, lankymasis pas kurią nesukėlė papildomo streso ar įtampos:). Ačiū gydytojai už profesionalumą ir nuoširdų norą padėti pacientui.

2020-07-06, 11:59 | Registruotas lankytojas 5

Noriu padėkoti gydytojai Rasai, nuostabi gydytoja, kaip ir kitos gydytojos, akušerės, sesutės, kurios padėjo mano žmonai pagimdyti. Profesionalumas ir žmogiškumas pukiai apibūdina Rasos darbą. Aš buvau labai nustebintas tokio gražaus, dėmesingo elgesio iš viso Vilniaus Gimdymo Namų personalo. Rasa buvo dėmesinga, rami, neskubinanti įvykių, leidžianti gimdymui vykti natūraliai. Procesui užtrukus buvo bandomos įvairios padėtys, pasikviesta kolegė Edita. Tiesiog nuostabi gydytoja! AČIŪ!!!!

2020-07-06, 11:59 | Registruotas lankytojas 5

2020-06-18, 15:03 | Registruotas lankytojas 1

Puiki,maloni, rūpestinga gydytoja prižiūrėjusi gimdymo metu. Neskubinanti įvykių, už natūralų procesą. Dažnai užeidavo pasiteirauti kaip laikaus sąrėmių metu, paduodavo vandens (gimdymas vyko karantino metu be vyro). Nors gimdymo metu vadovavimą perėmė vyr.gydytojas dėl mano mini komplikacijų, bet didžiausias palaikymas ir pagalba buvo juntama būtent iš jos. Puikiai susiuvo,gražiai sugijo žaizda. Didelis AČIŪ šiai gydytojai ir kartu su ja dirbusiai akušerei Gabijai Šepetytei, šių angelų sargų dėka turim sveiką dukrytę ;)

2019-12-28, 17:29 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja iš didžiosios raidės! Visapusiškai padėjo viso gimdymo metu - buvo tiksli, reikli ir rūpestinga. Atsakė į visus rūpimus klausimus, net kelis kartus į tuos pačius! Jaučiausi apsupta profesionaliu dėmėsiu, tikros progesionalės dėka! Labai labai ačiū!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2019-10-13, 16:25 | Registruotas lankytojas 2

Puiki gydytoja. Priėmė gimdymą. Buvo atidi ir rūpestinga. Gimė sveikas sūnus. Gimdymo metu viską paaiškino, dėl kiekvieno veiksmo atsiklausė leidimo. Gerai susiuvo, greitai sugijo. Sąrėmių metu dažnai lankėsi palatoje, teiravosi, arviskas gerai. Profesionali gydytoja. Rekomenduoju.

2019-07-22, 10:39 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi gydytoja, kuri gimdyme buvo kaip dovana. Švelni, informuojanti, palaikanti natūralius būdus.

2019-02-14, 13:54 | Registruotas lankytojas 5

Nuostabi gydyyoja. Šilta,maloni,išmananti ir mylinti savo darbą.

2019-02-14, 13:54 | Registruotas lankytojas 5

Nuostabi gydyyoja. Šilta,maloni,išmananti ir mylinti savo darbą.

2018-12-13, 18:07 | Registruotas lankytojas 1

Senai taip gerai jaučiausi lankydamasi pas gydytoją. Paprastas,nuoširdus bendravimas,paaiškina viską kas vyksta per procedūrą, pasiūlė gydymo variantus, paaiškindama pliusus ir minusus. Nevilkino laiko iki kito apsilankimo. Nuostabu,kad yra tokių jaunų gydytojų.

2018-11-26, 07:52 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja labai maloni, rami.
Gimdymas su šia gydytoja ir akušere Dalyte praėjo sklandžiai be jokio didelio streso. Abi moterys labai labai malonios. Ačiū joms.

2018-10-12, 15:29 | Registruotas lankytojas 4

Esu labai dėkinga šiai gydytojai už gimdymo priėmimą. Gydytoja suprantamai pateikė visą reikiamą informaciją, buvo atidi, kruopšti. Džiaugiuosi, kad tokių jaunų profesionalių gydytojų vis daugėja. Ačiū už rūpestingumą, mandagumą. Gimdymo metu su vyru jautėmės saugūs tokioje komandoje. Rekomenduoju šimtu procentų.

2018-04-13, 05:43 | Registruotas lankytojas 5

Norėjau gimdyti natūraliai, ko gydytoja visiškai neskatino ir nepalaikė. Buvau verčiama gultis ant nugaros, nuleisti vandenys, buvo skatinama, kerpama, vėliau siuvama (susiuvo gerai). Žinoma, apie visa tai informavo prieš darant, bet ne viską paaiškino, tad iki šiol nesupaisau, ar tikrai visa tai buvo taip gyvybiškai būtina. Gimdymo metu bendravimas paliko neigiamą įspūdį (prie to, aišku, prisidėjo ir šalia buvusių kitų darbuotojų nepagarbus elgesys).

2018-01-25, 13:36 | Registruotas lankytojas 3

Jauna, bet kompetetetinga ir atsakinga gydytoja. Profesionaliai priėmė gimdymą.