Reitingas

Registracija čia ir dabar
Baltijos-Amerikos terapijos ir chirurgijos klinika
Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2005-03-07, Nr. MPL-06399, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

89.4% Complete
4.5

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

91% Complete
4.6

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

91.3% Complete
4.6

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

86.6% Complete
4.3

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

86.1% Complete
4.3

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

78.8% Complete
3.9

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

97.5% Complete
4.9

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Baltijos-Amerikos terapijos ir chirurgijos klinika
Pacientų atsiliepimai
2024-10-27, 02:38 | Registruotas lankytojas 1

Lankiausi pas jį dėl echoskopijų ne kartą ir problemų nekilo - paaiškindavo ir pakomentuodavo paklausus.
Bet endoskopiją atliko grubiai, nepaaiškino kaip galima malšinti skausmą po procedūros ir neatsakė į rūpimus klausimus.
Endoskopijų atlikimui nerekomenduoju.

2024-10-04, 16:46 | Registruotas lankytojas 1

Puikus Gydytojas. Aš pas medikus kreipiausi turbūt po kokių 20 metų, stengdamasis jas aplenkti iš tolo, kol neprivertė gyvenimas. Jeigu sistemoje dirba tokie Robertas Kunigėnas, tai pas mus tikrai daug kas pasikeitė į gerą. Pas jį papuoliau su siuntimu dėl skrandžio tyrimo, įsikalbėjom, kad už poros dienų dar turėsiu atlikti ir pilvo organų ekoskopiją, tai sako o kodėl ne viską iš kart čia ir dabar?:) Tad atliko bu tyrimus:) Žodžiu man sutaupė ir laiko ir pinigų, nes pirmąjį tyrimą dariausiu Šeškinės poliklinikoje, o antrąjį turėjau darytis privačiai klinikoje. Na ir pats priėmimas - atvykau šiek tiek anskčiau, tad net laukti nereikėjo, iš kart pamatęs, kad laukiu - priėmė. Žodžiu didžiulė pagarba tokiems Gydytojams!!!

2024-09-26, 14:21 | Registruotas lankytojas 2

Nuoširdus, ramus, supratingas ir visada laiku primenantis gydytojas. Puikiai diagnozuoja ir paaiškina echoskopijos vaizdus.
Didžiausia pagarba gydytojui

2024-06-11, 11:26 | Registruotas lankytojas 15

Malonus, empatiškas, kultūringas gydytojas. Viską paaiškino ir nuramino.

2024-05-07, 19:32 | Registruotas lankytojas 1

Geras gydytojas kalba tiksliai ir aiškiai, mandagus,ramus. Padrąsino ir pasakė, kad nieko blogo nėra.

2024-04-29, 14:03 | Registruotas lankytojas 2

Darant krūtų echoskopiją gydytojas vos ne priekabiavo. Esu ne kartą buvusi krūtų echoskopijai pas vyrus gydytojus, taip bjauriai dar ne kartą neteko pasijusti.
Krūtų echoskopijai pas ji neisiu niekada.

2024-04-12, 16:20 | Registruotas lankytojas 1

Turiu pagrindo teigti, kad gydytojas yra nekompetetingas ir išvis, toks žmogus negali vadintis gydytoju ir žmonių gydyti (jeigu tai galima taip vadinti) neturėtų.
Mano žmona, kuri yra ukrainietė, atvyko pas gydytoją pasidaryti skrandžio echoskopijos.
Žmona, kuri Lietuvoje gyvena keletą metų, lietuviškai kažkiek supranta, šneka sunkiai (visi puikiai žinome, ant kiek sudėtinga lietuvių kalba), bet apie tai informavo gydytoją. Užtat šneka ukrainiečių ir rusų kalba - o gydytojas rusiškai šneka.
Gydytojas iš principo (!!!) atsisakė šnekėti abiems suprantama kalba ir vistiek darė procedurą.
Seselė kažkiek padėjo žmonai versdama iš lietuvių kalbos i rusų, bet gydytojo naglumas ir stuobrumas verčia abejoti jo kompetetingumu - gydytojo pareiga yra padėti žmonėms, gydyti žmones, o ne kelti savo principus apie kalbos, kaip instrumento, naudojimą aukščiau savo pareigų.
Nors gydytojas dieną prieš skambino žmonai, šnekėjo rusiškai, galėjo informuoti, kad reikės vertėjo.
Žmona grįžo į automobilį su ašarotom akim, todėl aš nuėjau aiškintis.
Gydytojas man tiesiai pasakė - reikėjo pasiimti vertėją. Nors galėjo iš anksto informuoti apie tai skambučio metu. Kai aš jam priminiau apie jo pareigas būnant gydytoju, jis tik sėdėjo ir šypsojosi (panašiai kaip beždžionė Kauno zoologijos sode kuriai duodi bananą), tai supratau - arba žmogus neadekvatus arba specialiai daro taip, kad žmogui pakenkti ir padaryti blogai (manau visi esame matę tokių situacijų ir žmonių).
Todėl po pokalbio su R. Kunigėnu nuėjau pas skyriaus vedėją, ir vedėjas man patvirtino, kad Robertas Kunigėnas turi problemą su kraštutinėm pažiūrom.
Suprantama, kad šiuo metu dėl politinės situacijos kai kurie žmonės turi tam tikrų priežaščių nemėgti vienos ar kitos tautos/šalių, bet gydytojui nenaudoti kalbos, kuri yra instrumentas daugeliui mūsų Lietuvos gyventojų, atlieknant savo pareigą - klausimas ar gydytojas gali būti gydytoju.
Gydytojas turi būti žmogus, kuris nori padėti žmonėms, o ne pakenkti.
Todėl drąsiai galiu teigti, kad yra nekompetetingas ir toks žmogus negali vadintis gydytoju ir žmonių gydyti neturėtų.

NIEKAM NEREKOMENDUOJU, APEIKITE ŠĮ ASMENĮ RATU!

2024-02-07, 11:17 | Registruotas lankytojas 7

Nuostabus gydytojas. Labai ramus, su šypsena, šiltas žmogus. Pirmą kartą dariausi echoskopą, kai kitą kartą reikės, tikrai bandysiu papulti pas tą patį gydytoją. Išsamiai viską paaiškino, neskubėjo, nuramino. Tik geriausi žodžiai. :)

2024-01-24, 18:15 | Registruotas lankytojas 6

Gydytojas buvo labai malonus, ėjau darytis endoskopijos, bet pamatęs, kad kitą savaitę yra paskirta ir echoskopija - atliko ir ją. Buvau maloniai nustebinta. Prieš alikdamas echoskopiją išklausinėjo nusiskundimus, o procedūros metu aiškino ką mato ir davė rekomendacijų. Atliekant jau endoskopiją gydytojas labai greitai ir efektyviai ją atliko. Esu labai patenkinta šiuo vizitu pas gydytoją, tik geriausios nuomonės apie jį esu.

2023-07-10, 13:31 | Registruotas lankytojas 1

Labai malonus, švelnus ir kompetetingas gydytojas, stengiantis, kad nemalonūs dalykai, taptų bent kažkiek malonesniais.

2023-06-06, 19:22 | Registruotas lankytojas 9

Puikus savo srities specialistas. Malonus, taktiškas, išsamiai atsakantis į klausimus. Ačiū!

2023-05-30, 23:22 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas echoskopijai skyrė kelias minutes laiko, nieko nepasakė apie jokius organus. Kai vyko apžiūra seselės net nebuvo kuri turėjo visus duomenis įvesti į sistemą. Pamatęs, kad esu jaunas žmogus, sakė jog esu sveika, viskas su echoskopija yra gerai. Mano nuomone ji net nebuvo atlikta.

2023-04-28, 12:59 | Registruotas lankytojas 3

Draugiškas, dėmesingas, rūpestingas gydytojas. Išsamiai paaiškino tyrimo radinius, nukreipė tolimesniam ištyrimui.

2023-04-21, 23:20 | Registruotas lankytojas 2

Atidus, ramus, dėmesingas, atliko endoskopija, echoskopija ir nukreipė konsultacijai pas gastroenterologo. Didelis AČIŪ gydytojui. Halina O.

2023-03-24, 16:22 | Registruotas lankytojas 3

Nuoširdžiai dėkoju! Gydytojas ir sesutė puikus žmonès ir tikri profesionalai ! Duok, Dieve, Jums Sveikatos!!! Pagarbiai ... Natalija D.

2023-01-14, 12:53 | Registruotas lankytojas 1

Puikus gydytojas, malonus vizitas. Ačiū!

2022-09-21, 17:09 | Registruotas lankytojas 5

Labai malonus ir profesionalus gydytojas. Rekomenduoju!:)

2022-06-20, 18:04 | Registruotas lankytojas 29

Malonus žmogus. Pasitikintis savimi, kas labai svarbu tokiame darbe.

2022-03-21, 13:34 | Registruotas lankytojas 18

Labai gera apsilankymo patirtis net ne visai malonaus gastroskopijos tyrimo. Gydytojas labai ramus, užtikrintas, maloniai bendrauja. Priėmė vaiką, kas yra didelis iššūkis Vilniuje-didelė dalis endoskopuotojų nepriima vaikų, priima tik su tos pačios gydymo įstaigos gydytojo siuntimu ir pan…Rezultatas išsamiai aprašytas esveikatoje. Puiki ir paslaugi kartu dirbanti sesutė. Bet jokio streso dėl šių profesionalių medikų. Ačiū.

2022-01-14, 20:36 | Registruotas lankytojas 4

Gydytojas tikras profesionalas,o sesutė kuri dirba kartu tiesiog nepakartojama.Atėjau į procedūra su baime,bet tiek gydytojas tiek seselė nuramino,išaiškino ir net sugebėjo prajuokinti,visiškai nuėmė įtampa. Tikrai esu patenkinta,kad apsilankiau pas ši specialistą.Nuoširdžiai esu dėkinga ir rekomenduoju kitiem pacientams.

2021-10-26, 12:59 | Registruotas lankytojas 2

Puikus gydytojas! :) Skyrė tikrai daug laiko, nuramino, paaiškino situaciją ir maloniai bendravo.

2020-12-04, 10:30 | Registruotas lankytojas 1

Labai malonus gydytojas. Žmogiškas ir išklausantis. Rekomenduoju. Endoskopija atlieka labai kvalifikuotai. Ir pataria dėl ligos gydymo. Ačiū gydytojui.

2020-08-06, 09:48 | Registruotas lankytojas 1

Labai malonus ir savo darbą išmanantis gydytojas. Viską išsamiai paaiškino, parodė, atsakė į užduotus klausimus, nuramino ir optimistiškai nuteikė! Super! Daugiau tokių daktarų!Ačiū!

2019-06-12, 16:57 | Registruotas lankytojas 35

Nuostabus gydytojas, komunikabilus, malonus bei profesionalus. Vienas geriausiu sutiktu gydytoju. Visiems rekomenduociau!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2019-01-24, 10:30 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 10 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.

2018-11-22, 09:51 | Registruotas lankytojas 7

Puikus gydytojas, labai atidžiai ir ilgai echoskopavo, išsamiai komentavo, viską paaiškino. Kompetetingas, taktiškas, malonus specialistas!

2018-10-30, 17:55 | Registruotas lankytojas 5

Daugiau tokių daktarų. Esu susidūrus su ne vienu echoskopuotoju, nei vienas taip išsamiai nepaaiškino kaip šis gydytojas. Echoskopavo tikrai labai ilgai su paaiškinimais ir komentarais. Rekomenduočiau visiems savo pažįstamiems. Prieš metus buvau kitoje įstaigoje, kur atliko tą pačią echoskopiją, šis daktaras nežinodamas rezultatų, lygiai taip pat tiksliai aprašė esamą būklę, kai atėjau kontroliniam vizitui po metų. Manau šis daktaras yra profesionalus savo srities specialistas.

2017-12-27, 22:55 | Registruotas lankytojas 3

Nuoširdžiai dėkoju Šeškinės poliklinikos endoskopuotojui R. Kunigėnui už laiku pastebėtą sunkios ligos pradžią, tai užkirsti kelią tolimesnei ligos eigai.

Jonas