Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Nijolė Kregždienė, %

Licencijos

Šeimos gydytojas

Išduota: 2004-10-21, Nr. MPL-02708, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

66.9% Complete
3.3

Laukiau iki 15 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

65.9% Complete
3.3

Diagnozavo tik dalį problemos

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

65.9% Complete
3.3

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

57.5% Complete
2.9

Iš esmės atsakė, bet ne išsamiai

Ar skyrė pakankamai laiko?

52.8% Complete
2.6

Įvertino tai kas būtina, bet plačiau nesigilino

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

67.9% Complete
3.4

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

98.4% Complete
4.9

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-02-15, 07:13 | Registruotas lankytojas 2

Nerekomenduoju niekam. Visų pirma nežino ir nesupranta kitų daktarų diagnozių, jei buvai pas neurologą- tai būtinai “su galva negerai” gydytojos žodžiais. Dar geriau kai pradeda klausinėti ar vaikus sveikus pagimdei nes esi vaistų pripumpuotas per gyvenimą(ko tikrai nėra), arba pasiūlo daugiau vaikų neplanuoti nes “invalidų Lietuvoj ir taip užtenka” gydytojos žodžiai tiesiog šokiravo, įžeidė ir įskaudino. Visų pirma koks medikas gali parinkti žodį “invalidas”? Tiesiog kraupu. Atėjau dėl peršalimo, o išėjau emociškai sutrypta. Seselė viską daro už gydytoją, dar bandė mane ginti, bet pamatė, kad bergždžias reikalas ir nutilo. Tikrai laikas šiai gydytojai jau pailsėti. O gal pikta buvo nes dovanų neatnešiau- nežinau.

2024-01-05, 22:31 | Registruotas lankytojas 818

Nerekomenduoju. Jokios pagarbos pacientui.

2023-12-13, 09:17 | Registruotas lankytojas 4

Nerekomenduoju, jau laikas i pensiją

2021-11-19, 17:44 | Registruotas lankytojas 9

Nerekomenduoju, nes, mano nuomone, vizito metu elgėsi neadekvačiai. Piktinosi, kad man reikia kraujo tyrimų, kurie man būtini pagal diagnozę. Piktinosi, kad nežinau savo dignozių kodų pagal TLK (jie buvo esveikata ir mano atneštuose kitų specialiatų atsakymuose).
Piktinosi, kad turi rašyti 5 siuntimus kitiems specialistams. Teigė, kad pagal įstatymą priklauso tik 3 per 1 dieną ir kad kitų turėčiau ateiti kito apsilankymo metu.
Koncentravosi ne į tą problemą, dėl kurios atėjau, o į tą, kuri bus aktuali tik po 4 mėn. Painiojosi datose ir diagnozėse, diagnozių ir specialistų apsilankymų sekoje. Man susidarė įspūdis, kad gydytojos kompiuterinis raštingumas nepakankamas (o gal ir nulinis).
Tai nėra mano pasirinkta šeimos gydytoja, bet nesant manosios neturėjau kito varianto, kaip tik apsilankyti pas šią gydytojo licenciją turinčią moterį.
Iš pokalbio su PSPC vadovu paaiškėjo, kad problema seniai žinoma, bet trūksta šeimos gydytojų, nėra kam dirbti, todėl atleisti kad ir už netinkamą elgesį su pacientais negali.
Savo mimika ir balso tonu rodė nepagarbą man kaip žmogui. Bendravo iš galios pozicijos - norėsiu išrašysiu, o norėsiu neišrašysiu. Užduoda klausimą, ko aš iš jos noriu, bet koks atsakymas blogas.

2021-10-19, 17:42 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju lankytis pas šią gydytoją. Vizito metu nesiklauso paciento, pertraukinėja, kelia balsą, paklausia klausimo, bet neleidžia pačiam atsakyti. Mato, kad fiziškai pacientui blogai, net verkiau nuo skausmo, o nedarbingumo nenori skirti, nes sako, kad pacientui nedarbingumas tarsi saldainis vaikų darželyje, kurį mat reikia skirti kada panorėjus. Sakai, kad skauda tam tikrą sritį kūne ir net žinai, kokį organą ir tau sako, kad negali taip būti. Baisiausia, kad net šiais progresyviais laikais nemoka dar naudotis kompiuteriu, o paminėjus e.sveikatą suklūsta lyg pirmą kartą išgirdus šiuos žodžius. Vizitas pas ją sukelia nusivylimą ir pasimetimą, visi nusiskundimai tampa atrodo bereikšmiais ir jų taip ir neišklauso. Galbūt turinti daugiametę patirtį gydytoja, tačiau ši jau nebepasitarnaus jokiems pacietams, kuriuos ji dar planuoja gydyti.

2021-04-29, 17:49 | Registruotas lankytojas 9

Nekompetetinga spresti savarankiskai klausimu, ieskosi "pagalbos" kitose institucijose, šaukia, bijo ir nenori spresti problemos. Po keliu ispuoliu perejom i kita poliklinika. Laikas i pensija kai nebera noro dirbti.

2020-03-05, 11:17 | Registruotas lankytojas 9
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 0 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.