Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Tadas Keizeris, %

Licencijos

Gydytojas veido ir žandikaulių chirurgas

Išduota: 2014-07-17, Nr. MPL-19635, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Medicinos gydytojas

Išduota: 2009-07-15, Nr. MPL-15615, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Keizeris Tadas dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Keizeris Tadas?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

98.5% Complete
4.9

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

100% Complete
5

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

98.5% Complete
4.9

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

98.4% Complete
4.9

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

100% Complete
5

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

95% Complete
4.8

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

90.6% Complete
4.5

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2023-11-17, 08:41 | Registruotas lankytojas 1

Labai rekomenduoju. Profesionalus, aiškiai pateikia visą informaciją, atsako į visus klausimus. Gydytojo ramumas, santūrumas išsklaido visas baimes. Gydytojas atliko sudėtingą paausio srities auglio šalinimo operacija. Jokių komplikacijų, jokio pašalinio poveikio, turi itin lengvą ranką, žaizdos puikiai gyja. Po operacijos užeidavo kasdien. Nuoširdžiai rūpinasi.

2023-10-30, 13:55 | Registruotas lankytojas 5

Visą gyvenimą būsiu dėkinga šiam gydytojui už galimybę mano vaikui augti be patyčių. Puikiai išmano savo darbą, kruopščiai atliekamos operacijos, o ir pačio gydytojo bendravimas leidžia jaustis ramiai ir saugiai, nes visuomet gauni išsamios informacijos.

2023-09-06, 12:12 | Registruotas lankytojas 2

Amžinai dėkingas už dukrytei (2m) sutvarkytą veidą (hemangeomos operaciją gana sudėtingą) . Augam sveiki ir laimingi. Ačiū Jums Iki dangaus!

2023-07-02, 12:29 | Registruotas lankytojas 1

Esu dėkinga už laiku suteiktą pagalbą, rezultatas tenkina. Rekomenduoju gydytoją dėl gydytojo profesionalumo bei malonaus aptarnavimo.

2021-04-14, 12:06 | Registruotas lankytojas 10

Labai profesionalus, malonus, rūpestingas chirurgas. Paaiškina viską, ką reikia žinoti, atsako į visus klausimus, kiek jų bebūtų. Labai rekomenduoju.

2020-02-27, 11:18 | Registruotas lankytojas 1

Profesionalas. Savo srities žinovas. Nuostabus ir supratingas. Visada atciliepia telefonu.

2019-10-16, 11:21 | Registruotas lankytojas 1

Super chirurgas. Ištraukė visus keturis protinius dantis .Greitai ir kokybiškai! Rekomentuoju!!!

2017-08-28, 14:02 | Registruotas lankytojas 1

Man buvo sunku kalbėt ir neaiškiai kalbėdabau, man isai pasiūlė bent kad geriau kalbėčiau aš labai dėkinga jam. Išoperavo ir dabar geriau ka jis pasiulė kad man būtų geriau. Aš sutikau nes žinojau kad jis tai padarys.Ačiū labai jam ką dėl manes padarė. Aš labai džiaugiuos kad dar tokių gerų daktarų yra kaip isai. Labai malonus, draugiškas ir labai mielas daktaras. Aš jam labai dėkinga. Ačiū labai tau. :-) čia jums dėkoja. Lijana Važgauskaitė. Iš 512 palatos. Labai ačiū jum :-)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tadas Keizeris?
2017-03-19, 18:47 | Registruotas lankytojas 2

Turėjau problemą, kad reikėjo šalinti visus 4 protinius dantis. Kadangi dantų daug, o du iš jų dar ir neišdygę, tai po vieną privačiai traukiot nesinorėjo ir dėl laiko stokos, kankinimosi, ir tai visai nepigu, o valstybė dirbantiems ir mokantiems mokesčius tokias procedūras pasirodo kompensuoja... Man kaip jaunam žmogui, atrodė geresnis variantas pasinaudot valstybės paslaugomis. Tad tiesiog reikėjo gero specialisto Klinikose. Taip pat per rekomendacijas rinkausi iš kelių chirurgų. Tai skaitau, kad man labai labai pasisekė, kad pasirinkau ir susiderinau operaciją pas Tadą. Jaunatviškas, šiuolaikiškas ir vakarietiškas specialistas be jokių perteklinių diskusijų. Telefonu sukonsultavo aiškius žingsnius reikalingus siuntimui gauti ir operacijai pradėti, gavęs el. paštu gautą dantų nuotrauką įvertino ir paskyrė datą. Jokio abipusio laiko švaistymo. Operaciją atliko stebėtinai gerai, po jos nebuvo nei žymaus tinimo, nei melynių (tai iš tiesų nustebino, net ir kitos srities chirurgą). Tai gi, tikrai labai rekomenduoju šį daktarą ir pats toliau tęsiu gydimą pas jį privačiai. (...kol dar neišemigravo, kaip ir visi geri, perspektyvus daktarai Lietuvoje... :)))

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Tadas Keizeris?