Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Gelena Karpenko, %

Licencijos

Gydytojas akušeris-ginekologas

Išduota: 2004-11-10, Nr. MPL-03252, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Karpenko Gelena dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Karpenko Gelena?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

77.5% Complete
3.9

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

90.1% Complete
4.5

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

100% Complete
5

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

100% Complete
5

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

90.1% Complete
4.5

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

75% Complete
3.8

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

67.6% Complete
3.4

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2023-10-05, 11:42 | Registruotas lankytojas 1

Atėjau pas gydytoja Galena Karpenko pagal rekomendacijas pagalbos ...bet dėja likau nusivylusi.... gydytoja visai neklausė ka sakau ...apžiūros galma sakyti visai nebuvo ....iš akies buvo pastatyta diagnozė cista 2,7 cm.... ir be jokiu tyrimų paskyrė gydima.... paprašius padaryti tyrimus gydytoja nustebo ir pradėjo atkalbinėti .... ikalbėjus daktarė visgi padariti kraujo tyrimus.....kita diena padarius kraujo tyrimus dėja jokio tikslaus atsakymo negavau ....buvo veltui išleista 200€ ...nuėjus pas kita specialista kur buvo visi tyrimai padaryti ir patikrinta gavosi kad jokios cistos nera .... labai nusivyliau ir dėja daktarės nerekomenduoju

2023-07-28, 09:38 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja iš pašaukimo, labai gerai įsigilina į problemą. Padėjo išspręsti problemą, kurios kiti gydytojai nesprendė kaip neišsprendžiamo atvejo.

2022-11-02, 11:20 | Registruotas lankytojas 1

Tai ypatinga Gydytoja. TIK jos dėka susilaukiau antro kūdikio! Kiek laiko, nervų ir pinigų būtume sutaupę, jeigu būčiau sutikusi ją anksčiau! Kompetencija, atsidavimas darbui 100proc. Esu jai be galo dėkinga. Negaila nė vieno euro (nors kainos palyginus ir nėra didelės, o kai kuriais kartais net nepaskaičiuodavo už visas paslaugas, + skirdama gydymą mintyse primesdavo ir mano išlaidas). Bet ne piniguose esmė! Tiesiog tai gydytoja, kuriai RŪPI tu, tavo sveikata, tavo kūdikis. Būna, jog tenka palaukti, kol priima skubią pacientę ar užtrunka su kita paciente, bet žinai, kad kai ateis tavo eilė - tau skirs lygiai tiek pat dėmesio.

2020-10-01, 11:45 | Registruotas lankytojas 2

Gydytoja iš didžiosios raidės! Šilta, užjaučianti, labai maloni gydytoja. Visada visko pasidomės, paklaus, patars ir atsakys į bet kokį klausimą. Priėmimas būna šiltas ir jaukus. Teko ne kartą lankytis santariškėse nėštumo metu, tai ten nesugebėdavo paaiškint kodėl taip yra,o tik pas ją nuėjus, iš kart per echoskopiją viską pamatydavo ir pasakydavo, paaiškindavo. Profesonalumas 100%. Rekomenduoju visiems. Ir dėkoju jai už viską, tikrai būsiu pastovi klientė:)

2017-01-06, 23:37 | IP: 78.60.112.226

Lankausi jau apie 10 metu. Esu labai patenkinta. Jos deka ir patarimais pastojau. Du nestumai kuo puikiauisiai priziureti, daktares deka nestumo komplikacijos padejo isnesoti ir pagimdyti sveikus vaikus. Prieziura po nestumo puiki. Atsako i visus uzduotus klausimus. Rekomenduoju visu 100%
Kuo puikiausiai atsiliepia dar 3 mano pazistamos.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Gelena Karpenko?