Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Marius Karosas, %

Licencijos

Gydytojas chirurgas

Išduota: 2009-05-15, Nr. MPL-14358, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

79% Complete

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

64.1% Complete
3.2

Diagnozavo tik dalį problemos

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

62.7% Complete
3.1

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

39% Complete

Vengė atsakinėti į klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

61.4% Complete
3.1

Įvertino tai kas būtina, bet plačiau nesigilino

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

70% Complete
3.5

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

100% Complete

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-08-14, 13:40 | Registruotas lankytojas 1

Visiškame aš šoke!Tik grįžau namo,dreba rankos ir kojos.Atėjus pas šį tyrimai gydytoją buvau labai nemaloniai sutikta,pasižiūrėjęs į šeimos gydytojos rekomendaciją apipjaustytas mano aplink žaizdą susidariusią negyvą odą tiesiog supyko ir tėškė popierius ant stalo.Aiškino,kad tas šeimos centro iš kurio atėjau,nelaiko gydymo įstaiga.Tada pamatė man išrašytus pleistrus ir pradėjo kamantinėti iš kur juos gavau ir ar primokėti.Turėjau aiškintis,kodėl dalinai kompensuoti.Žaizdos net neapsiėjo prieš kamantinėjant. Tada kai parodžiau žaizdą,jis tiesiog užmetė akį,neužsidaro pirštinių apžiūrėti žaizdą.Pasakė,kad maža ir užteks tik perrišimų.Bandžiau paminėti,kad man diabetas ir kojos negyva taip kaip kitiems,bet jam buvo motais. Išėjo iš kabineto.Seselė neišvalė žaizdos,tiesiog naują pleistrą uždėjo ir pasakė persiklijuoti kas tris dienas.Košmaras kažkoks. Prieš mane buvo įėję vaikinas išlėkė po dviejų minučių,visas persigandęs.Kaip leidžiama tokiems gydytojams dirbti?

2024-07-12, 18:42 | Registruotas lankytojas 1

Lankiausi keletą kartų pas gydytoją Centro poliklinikoje, daktaro sesutė NUOSTABI! Maloni, švelni, bendraujanti, rūpestinga.
Po operacijos žaisda buvo itin jautrioje vietoje, tačiau negalėjau tikėtis rūpestingesnės apžiūros ir procedūrų.

2024-06-14, 22:07 | Registruotas lankytojas 2

Buvau susilaužiusi raktikaulio kaulą, išnertas sanarys bei trūkę raiščiai. Atvykau pas šį chirurgą 5 dienos po operacijos perrišti tvarsčius, paskirti datą siūlų išėmimui, bei prasitęsti nedarbingumą. Tiesa dar tokio bandymo atsikratyti manim dar nesu jautusi, žmogus nenorėjo nei piršto pajudinti, dėl manęs. Pirmas klausimas jo buvo, tai ką darom išimam siūlus?
Ne, ne man tikrai aiškint kaip dirbti jiem savo darbą, operacija daryta prieš nepilną savaitę, aiškiai parašyta ligoninės išraše, kad siūlus išimti tik po 12 dienų. Sakau, siūlų dar neimam, reikia užsirašyti kitam kartui. O jis man atsako: tai pati ir susikaičiuok kada tau čia reikia. Ok, susikaičiavau. Pasakiau datą. O jis atsako, kad jo nebus, skambinčiau vėl į skubios pagalbos skyrių ir ieškočiau pati kas man juos išims. Sakau, o tai gerai, kol dabar esu čia, tiesiog negalit paskirti kito chirurgo? Priverčiau žmogų dirbti, tada jau pradėjo ieškoti, užrašė. Antras klausimas, nedarbingumas. Sako neduosiu, eik pas šeimos gydytoja ir prašyk tegu ji ir pratesia. Deja mano šeimos gydytoja atostogavo tą savaitę, ir vėl gavau ta patį nuostabu atsakymą. Tai skambinsi į skubiosios pagalbos skyrių, susižinosi kas pavaduoja ir tada prasitesi savo ta nedarbingumą. Buvau tiesiog šoke.
Galiausiai seselė nusivedė į kitą patalpą pertvarstyti žaizdos. Pasikvietė chirurgą pasižiūrėti kaip gyja. Jis tik užmetė akį ir pasakė tai viskas čia gerai. Ir tik tada seselė paklausė, o tai kas čia buvo. Tik vizito paskutinę minutę jie sugalvojo pasidomėti, kas vis dėl to lūžo. Nes savo ekranuose, nei dokumentuose, nei matė nei perskaitė su kokia problema aš vis dėl čia pas juos kabinete esu. Dar tokio neatsakingumo iš daktaro nesu per gyvenimą patyrusi.

2024-05-17, 13:18 | Registruotas lankytojas 4

Nerekomenduočiau. Šis gydytojas beveik visą laiką tylėjo, niekuo nesidomėjo. Bendravo su manimi slaugytoja. Kadangi atvykau išimti
siūlų. Slaugytoja viską patikrino. Pakvietė gydytoją apžiūrėti. Šis paklausė kada daryta operacija ir atsakius, kad prieš savaitę, iš toli žiūrėdamas pasakė turi būti užgiję, tačiau net nesiteikė patikrinti.

2018-10-15, 11:44 | Registruotas lankytojas 6
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 6 m. 5 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Marius Karosas?