Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja NERIJUS LAZDAUSKAS, %

Registracija čia ir dabar
Gydomojo masažo specialisto Nerijaus Lazdausko praktika
Licencijos

Masažuotojas

Išduota: 2021-05-03, Nr. ASL-00193, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2023-03-20)

Masažuotojas

Išduota: 2021-02-01, Nr. MS004022, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2023-03-20)

LAZDAUSKAS NERIJUS dirba šioje gydymo įstaigoje
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

100% Complete
5

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

99.4% Complete
5

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

99.4% Complete
5

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

100% Complete
5

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

100% Complete
5

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

100% Complete
5

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

75% Complete
3.8

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Gydomojo masažo specialisto Nerijaus Lazdausko praktika
Pacientų atsiliepimai
2024-03-11, 13:35 | Registruotas lankytojas 1

Dukros problema (smilkininio žandikaulio sąnarinės galvos rezorbcija) išryškėjo ortodontinio gydymo metu. Ji jautė traškesį, ribotą išsižiojimą bei skausmą valgant. Susitikus su gydytoju Nerijumi labai nustebino, kaip kruopščiai buvo renkama informacija ir ligos istorija jau prieš mūsų pirmąjį susitikimą, nes dar nebuvo tekę susidurti su tokiu profesionaliu ir atidžiu dėmesiu pacientui. Jau po pirmojo susitikimo dukra jautėsi pastebimai geriau. Gydytoją norisi minėti pačiais gražiausiais žodžiais, nes viso pakankamai ilgo ir jautraus gydymo metu visa šeima jautėme Nerijaus palaikymą, profesionalumą ir holistinį požiūrį, pagarbų, nuoširdų, atidų ir atliepiantį bendravimą. Nerijus ne tik išsprendė dukros sveikatos problemas, bet ir buvo jos emocinis ramstis, dėl ko esame ypatingai dėkingi.

2024-01-18, 11:31 | Registruotas lankytojas 1

Esu begalo dėkingą Jums Nerijus už išspręstas problemas, kaip gera gyventi be skausmo!
Konsultacijos metu specialistas viską paaiškina labai paprastais žodžiais, kas yra labai faina. Gavau daug rekomendacijų susiję su savo sveikata, dėl kurių organizmo būklę pagerėjo.
Nerijus žmogus ir specialistas pas kuri norisi sugrįžti (tiek gydymo tiek bendravimo prasme). Rekomenduoju ši SPECIALISTĄ kiekvienam. Skatinu nelaukti ir nebijoti pradėti gydymą, rezultatas tikrais bus!

2024-01-14, 18:46 | Registruotas lankytojas 1

Patys geriausi atsiliepimai. Viso gydymo metu jaučiau visapusišką rūpestį – kreipiausi dėl žandikaulio problemos, o gyd. Nerijus įsigilino į bendrą organizmo būklę plačiau, dėl ko buvo išspręstos dar kelios problemos – po gydymo jaučiuosi žymiau geriau. Šis gydytojas tikras profesionalas, maloniai ir betarpiškai bendraujantis. Ačiū labai! Rekomenduoju!

2023-10-23, 22:34 | Registruotas lankytojas 1

Esu labai patenkinta vizitais pas gyd. Lazdauską. Gydytojas ne tik padėjo su problema, dėl kurios lankiausi pas keletą gydytojų, bet taip pat suteikė visapusišką pagalbą įvairiais sveikatos klausimais, davė daug naudingų patarimų. Gydytojas nuoširdžiai manęs klausė ir domėjosi mano sveikata, taip pat tai darė ir pasibaigus numatytam gydymo laikotarpiui vis pasiteiraudamas, kaip sekasi. Gydytojas Lazdauskas puikiai išmano savo darbą taip kad pasitikėti jo gydymu sunku nebuvo, o tai tik dar labiau padėjo siekiant spręsti žandikaulio problemas.

2023-08-30, 08:31 | Registruotas lankytojas 1

Man pasisekė, jog patekau pas Gyd. Nerijų. Tai ŽMOGUS ir GYDYTOJAS iš didžiųjų raidžių. Puikus profesionalas, turintis begalinę meilę žmonėms ir savo profesijai, eruditas. Malonus ir šiltas bendravimas, estetiška aplinka. Kantriai paaiškina ligos eigą, atsako į visus rūpimus klausimus. Linkiu Gyd. Nerijui, kad meilė darbui neblėstų, o mums - kuo daugiau tokių profesionalių, savo darbą mylinčių specialistų.

2023-08-05, 09:25 | Registruotas lankytojas 1

Puikus gydytojas, išgydė ilgai kamavusią bėdą! REKOMENDUOJU

2023-08-04, 14:28 | Registruotas lankytojas 1

Atėjau rekomenduota neurologės. Su tirpstančiu veidu ir tirpstančiu žandikauliu. Prieš pusmetį turėtas belo veido parlyžius.
Daug nedaugžodžiausiu, einu prie reikalo. Džiaugiuosi, kad atradau šį specelistą. Šis gydytojas sutvarkė ir išleido mane sveikut sveikutėlę. Taip, reikėjo kantrybės, laiko. Bet viską tai atpirko, kai išgirdau, viskas, šis vizitas paskutinis????
Lenkiuosi žemai ir širdingai dėkoju! Išlaisvinote mano blogus pojūčius ir galiu gyventi daug ramiau ir geriau.
P.s Nerijus labai puikus psihologas! Ačiū.
REKOMENDACIJA visu 100%

2023-05-09, 10:09 | Registruotas lankytojas 2

Gydytojas iš Didžiosios raidės.. Rūpinasi ir suteikia išsamią bei profesionalią pagalbą, o tokių gydytojų šiomis dienomis labai reta. Visada viską ramiai ir detaliai išaiškina, pataria, bei visada suteikia visokeriopą pagalbą. Vertinu ir rekomenduoju!

2023-04-27, 16:14 | Registruotas lankytojas 1

Labai džiaugiuosi ir vertinu tokį gydytojo atsidavimą darbui ir rūpestį žmogumi. Plačiu požiūriu į žmogaus sveikatą. Patyriau šiltą, betarpišką ir atliepiantį bendravimą. Gydytojas nuolat ieško naujų sprendimo galimybių, pastebi detales, kruopščiai fiksuoja gydymo eigą, skiria laiką paaiškinimui, išsamiai informuoja. Rekomenduoju, kreipkitės!

2023-03-29, 08:44 | Registruotas lankytojas 1

Man labai patiko jo požiūris į mediciną - jis stengiasi ne tik gydyti savo pacientus, bet ir išmokyti juos, kaip rūpintis savo sveikata. Rekomenduoju šį gydytoją visiems, kurie ieško profesionalumo, rūpestingumo ir pagarbos žmogui. Jis tikrai nuostabus gydytojas, kuriam galite pasitikėti savo sveikata!

2022-11-15, 14:25 | Registruotas lankytojas 2

Labai profesionalus, rūpestingas ir charizmatiškas specialistas - tokių šiais laikais labai mažai :) Pirmo vizito metu truputį buvau pasimetusi, kadangi tikėjausi tik atpalaiduojančio žandikaulio masažo, tačiau Nerijus gilinasi daug labiau ir nori išsiaiškinti visas problemos priežastis. Visuomet įsiklauso ir pataria geriausią problemos sprendimą. Esu labai dėkinga tiek Tadui Koržinskui padėjusiam atrasti Nerijų, tiek pačiam Nerijui, kuris padėjo išsiaiškinti dantų griežimo priežastis, atlaisvino žandikaulį ir sudėliojo puikų gydymo planą, kad ateityje problema neatsinaujintų. Rekomenduoju 100%!

2022-11-09, 09:53 | Registruotas lankytojas 1

Kai sužinojusi, kad reikia masažuoti žandikaulį, žiūrėjau į tai labai negatyviai. (,,Kaip tai gali padėti"). Tuomet nežinojau, kad pakliūsių pas patį pačiausio daktaro. Tai specialistas iš didžiosios raidės, kuris yra savo srities profesionalas. Nerijus savo pacientą mato viso organizmo kontekste. Rūpinasi ne tik kaip išspręsti žandikaulio problemas, bet ir emocinę būsena. Esu jam labai dėkinga už nuoširdų bendravimą ir rūpinimusi. Gydytojas Nr. 1.

2022-06-09, 16:03 | Registruotas lankytojas 2

Labai rekomenduoju šį specialistą. Apie metus ieškojau žmogaus, išmanančio veido skausmų problemas ir galinčio padėti ir be galo džiaugiuosi pagaliau jį radusi. Probema dar ne pilnai išgydyta, tai užtruks, bet palengvėjimas didžiulis, gerokai sumažėję skausmai. Nerijus labai rūpestingas, malonus ir puikiai moka bendrauti su jautriais pacientais:) REKOMENDUOJU šimtu procentu!

2022-05-18, 12:35 | Registruotas lankytojas 2

Jeigu vertinimo sistemoje būtų naudojamas išsireiškimas LABAI PUIKUS,tuomet gyd.Nerijų Lazdauską taip ir įvertinčiau. Nedaugžodžiausiu - sutinku su visais puikiais pacientų vertinimais gydytoją Nerijų. Pukus specialistas su puikiomis žmogiškosiomis savybėmis ir motyvacija jas išnaudoti bendravime ir (besąlygiškai)gydyme.Džiaugiuosi patekusi pas šį gydytoją ir puikiu gydymo rezultatu.Linkiu stiprios sveikatos,kantrybės ir sėkmės.Pagarbiai,pacientė L.Krūminienė.

2022-05-04, 15:53 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus gydytojas ir žmogus. Kasdien jaučiuosi dėlinga, kad gyvenimas suvedė mus su Gyd. Nerijumi. Ne tik išspręsite problemą, bet ir išmoksite naujos rutinos, kad problemos nebebūtų. Kartu gydant problemas, pažinsite savo kūną ir nervinę sistemą. Rekomendacijos didžiausios! Jei svarstote, tikrai rekomenduoju išbandyti gydymą ir leisti sau gyventi be skausmų ir įtampos!

2022-04-28, 20:41 | Registruotas lankytojas 1

Maloniai nustebino Nerijaus požiūris į pacientą. Dažniausiai medikai gydo tik savo srities ribose, o Nerijus gydomą problemą mato paciento viso organizmo kontekste. Jam rūpi ne tik paciento žandikaulis, bet ir jo fizinė bei emocinė būsena. Visuomet pozityvus, įdedantis 100 procentų pastangų ir dėmesio paciento sveikatai, viso gydymo metu besidomintis paciento savijauta. Jauki, atpalaiduojanti aplinka nuteikia pozityviai ir padeda pailsėti ilgame dienos darbų maratone. Po gydymo ne tik nebeliko skausmo, bet ir įgijau daugiau optimizmo, buvau paskatinta daugiau rūpintis savo sveikata. Nuoširdžiasias ačiū. Rekomenduoju

2022-02-23, 21:03 | Registruotas lankytojas 2

Gydytojas Nerijus yra geriausia, kas galėjo nutikti šiais metais ! Turėjau didelius ir nuolatinius žandikaulio sąnario skausmus, kurie labai trukdė bendrai gyvenimo kokybei, savijautai ir paichikai. Prieš pradedama lankytis pas gydytoją aplankiau daugybę kitų daktarų, bet tik atėjus pas gydytoją Nerijų pajutau, kad dalykai keičiasi į gerą. Iš pradžių maniau, kad masažai negali pagydyti tokio skausmo ir tokios problemos, bet labai klydau. Gyd. Nerijus yra visiškas profesionalas savo srityje, kaskart man duodavo vis naujos informacijos ir kryptingai vykdė gydymą. Jaučiausi labai svarbi pacientė, į visus mano klausimus buvo atsakyta su kaupu. Aš nuoširdžiai neturiu nei vieno priekaišto Gydytojui, tik milžinišką padėką. Pasibaigus gydymui liūdėjau, nes kiekvienas vizitas buvo maža tos dienos šventė ir rūpesčio savimi ženklas. Esu labai dėkinga ir laiminga ! Tikrai tikrai geriausias gydytojas, kurį sutikau per visą savo gyvenimą ! Ačiū!

2021-11-23, 23:41 | Registruotas lankytojas 1

SAVO SRITIES PROFAS. Tikrai puikus specialistas. Negaliu apsakyti kaip džiaugiuosi atsisveikinusi su skausmu ir diskonfortu. Ir visa tai tik jo sugebėjimų dėka. Procedūrų metu rodomas didelis rūpestis ir dėmesys pacientui. Toks pats dėmesys gaunamas ir po procedūrų.

2021-11-06, 23:23 | Registruotas lankytojas 2

Puikus savo srities žinovas! Be galo daug žinių turintis, labai atsakingai atliekantis savo darbą specialistas man pašalino skausmą ir rado skausmo priežastį. Šiandien puikiai jaučiuosi!

2021-07-27, 20:01 | Registruotas lankytojas 1

Nors ne mano kompetencijai vertinti profesionalumo lygį, bet dėka pamirštų skausmų, kurie vargino kiekvieną dieną, pamiršimo, drįsčiau teigti jog, Nerijus Lazdauskas labai gerai susipažinęs su savo srities gydymo metodika. Visada jaučiuosi, jog gaunu dėmesingą, atidų, neatmestiną ir labai nuoširdų gydymą. Susitikimai pasižymi jaukia, malonia atmosfera, kas padeda atsipalaiduoti. Po kiekvienos procedūros sulaukiu pasiteiravimo dėl savijautos, ir jei reikalinga individualių rekomendacijų jai pagerinti. Esu dėkinga ir už kitus patarimus bei rekomendacijas gautas procedūdų metu bei visas priemones gerai savijautai palaikyti. Linkiu Jums pilnatvinės laimės ir tinkamo atgalinio ryšio iš pacientų!

2021-05-05, 22:16 | Registruotas lankytojas 1

Puikus savo srities specialistas, lankausi jau ne vienerius metus, kiekvienas apsilankymas pas Nerijų tai atgaiva sielai ir šventė kūnui, supratingas, atidus, duodantis vertingų patarimų sveikatos klausimais, masažo technika kiekvieną kartą parenkama pagal fizinę ir emocinę mano būklę, dėka šių masažų puikiai atlaikau darbinius krūvius.
Rekomenduoju kas nori geros savijautos ir geros nuotaikos!

2021-04-15, 22:10 | Registruotas lankytojas 1

Pirmiausia profesionalumas, visapusis savo srities išmanymas, kas leidžia ne tik kokybiškai suteikti paslaugą, bet išsamiai atsakyti į visus rūpimus klausimus. Pačios geriausios rekomendacijos, kurias gali patvirtinti ilgametis paslaugų naudojimasis tik šio gydytojo paslaugomis

2021-04-03, 22:38 | Registruotas lankytojas 4

Itin atidžiai gilinasi į problemos sprendimą, domisi bendra sveikatos būklę, atsako į visus rūpimus klausimus. Labai atsidavęs savo darbui, duoda naudingų patarimų. Visada pasidomi, kaip jaučiuosi kitą dieną.
Rekomenduoju.

2021-04-01, 13:38 | Registruotas lankytojas 1

Puikiai išmanantis savo darbą specialistas; rūpestingas ir atidus - kokių šiais laikais reta :) Visuomet įsiklauso ir pataria, pasiūlo geriausią problemos sprendimą. Aukščiausias lygis, rekomenduoju!

2021-03-25, 09:45 | Registruotas lankytojas 1

Lanakusi jau keliatą metų, ir nėi karto nenusivyliau. Labai paslaugus, ir savo darbą išmanantis profesionalas. Visad laukiu kada galėsiu apsilankyti pas jį. Rekomenduoju, nes žinau jog nenusivilsit gera savijauta po masažo. Sėkmės visiems, ir likime sveiki.

2021-03-24, 20:20 | Registruotas lankytojas 1

Profesionalu. Informatyvūs patarimai sprendžiant sveikatos problemas. Nustebino labai atsakingas požiūris į dezinfekciją.
Ačiū Nerijui ir jau laukiu sekančio vizito.

2021-03-24, 19:20 | Registruotas lankytojas 1

Vizitu patenkinta būnu kiekviena karta,Dėmesingas ,puikiai atlieka visas procedūras