Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Rima Radžiuvienė, %

Licencijos

Gydytojas neurologas

Išduota: 2009-03-13, Nr. MPL-12815, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Fizinės medicinos ir reabilitacijos gydytojas

Išduota: 2004-08-26, Nr. MPL-01102, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

62.5% Complete
3.1

Laukiau iki 15 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

71.1% Complete
3.6

Diagnozavo tik dalį problemos

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

67.7% Complete
3.4

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

65.6% Complete
3.3

Iš esmės atsakė, bet ne išsamiai

Ar skyrė pakankamai laiko?

70.9% Complete
3.5

Įvertino tai kas būtina, bet plačiau nesigilino

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

62.1% Complete
3.1

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

91.6% Complete
4.6

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2025-05-08, 18:42 | Registruotas lankytojas 6

Nerekomenduoju, nes neatsakinga, nekompetentinga. Vietoj to, kad ieškotų skausmo priežasties ji man pasiūlė nueiti pas psichiatrą. Gydytoja piktinosi, kad šeimos gydytojai nedirba, ne atleika tyrimų.

2025-02-26, 12:34 | Registruotas lankytojas 3

Apturėta neigama patirtis apsilankymo metu. Daktarė tik pasijuokė esant nugaros skausmams, pasakymas, kad Jums visiems skauda ir ko Jūs čia pas mane visi vaikštote mano nuomonė yra neetiškas. Daktarė daugiau pasakojo apie savo gyvenima bei gyrėsi kaip moka plaktuko patikrinimu nustatyti ligas ir niekam čia MRT tyrimu nereikia. Jos teiginys, kad jaunų žmonių ji nešvitins. Buvo išsijuokta vizito metu dėl MRT tyrimo prašymo. Nebuvo paskirti jokie tyrimai. Nuo apsilankymo pas šią daktarę fizinė būklė blogėja - nes nieko ir nebandė nustatyti ar patarti naudingo Vertinu neigiamai savo vizitą. Skaudu jaustis blogai dėl vizito kai tau jo reikia.

2022-08-22, 23:04 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju. Sugaišau savo laiką. Tik įėjus į kabinetą pradėjo reikšti pretenzijas, dėl atvykimo iš kito miesto. Teigė, kad nesupranta už ką pinigus gauna gydytojas,kuris dirba mieste iš kurio buvau atvykus. Reiškė pretenzijas,kad greičiausiai šeimos daktarė net nesugenėjo manęs apžiūrėti (greičiausiai telefono skambučiu apžiūrėjo),o tik nusiuntė pas ją. Pasiteiravus ar jai yra problema,kad atvykau? Atsakė, kad jai atsibodo,kai jai siunčia iš kitų miestų žmones... toliau kalbant ir mėginant paaiškinti savo skausmus,kuriuos jaučiu kelis metus, buvo akivaizdu matyti,kad jai visiškai nesvarbu ką aš jai sakau. Kalbėjo apie tai,kaip šiomis dienomis yra gydytojams labai sunku dirbti,kaip jų greit nebus. Kaip kadaise jai nugara skaudėjo nuo streso.... Esmė tokia, sako tai kai bus vėl bogai, greitąją išsikviesk ( va aš tau čia riebiau surašiau viską) "kad skauda taip,kad paliesti negalima, kad neina net pajudėti" aš jai sakau, bet daktare, čia nereikia nei "riebiau" rašyti, man taip ir yra. Nieko netsakė,toliau rašė. Ir mokino pasak jos, kad kai išsikviesi greitąją sakyk,kad labai blogai, lai nuveža į ligoninę - ištirs. Aš esu pakraupus kaip tokių daktarų dar yra. Jai visiškai nebuvo svarbu ką sakau, net nesigilino į mano problemą, neskyrė jokio gydymo, net neatsakė kodėl jaučiu skausmą. Negana to, aš jai sakau, aš laukiau pusantro mėnesio vizito pas jus, jos atsakymas buvo,gali laukti ir du ir tris... Niekada nesu rašiusiu atsiliepimų, bet nesusilaikiau, negaiškite savo laiko...

2022-07-04, 23:50 | Registruotas lankytojas 3

Nerekomenduoju. Akiplėšiška ,nenorinti dirbti.vos atėjus sakė kad jau buvau prieš kelis metus pas ją ir vėl ant sprando lipu. (Nors atėjau po 4metų ir su kita problema) Kad kiti gydytojai visas šiukšles jai siunčia ir neieško problemų. Bei numete užuomena kad kitą kart su šampanu ateit... draskė akis tol kol pradėjau su ja šnekėt kaip ji su manim tada aprimo. Jai senai laikas į pensija o ne su žmonėm dirbti. Nesiųskit pas ja jautrių ir senų žmonių. Nieko neras o iškolios...

2022-05-21, 02:42 | Registruotas lankytojas 4

Nerekomenduoju, nes bendravo labai nemandagiai ir nesistengė išgirsti išsakomų nusiskindumų, įsigilinti į problemą.

2022-03-18, 11:01 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 1 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2021-09-18, 22:57 | Registruotas lankytojas 3
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 7 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2021-09-18, 22:57 | Registruotas lankytojas 3
2021-05-17, 18:18 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 11 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-12-15, 18:16 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 5 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2017-09-25, 20:40 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-04-29, 01:39 | IP: *.*.*.*

2013-06-13, 15:25 | IP: *.*.*.*