Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Inga Duonėlienė, %

Licencijos

Gydytojas kardiologas

Išduota: 2005-01-05, Nr. MPL-05900, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

80.9% Complete

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

75% Complete
3.8

Diagnozavo tik dalį problemos

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

75.1% Complete
3.8

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

69.4% Complete
3.5

Iš esmės atsakė, bet ne išsamiai

Ar skyrė pakankamai laiko?

89.3% Complete
4.5

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

71.4% Complete
3.6

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

67.4% Complete
3.4

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-06-08, 23:06 | Registruotas lankytojas 1

Su siuntimu 1as vizitas 50€, kol pakvietė į kabinetą pralaukiau pusantros valandos. Apžiūrėjo, įvertino, skyrė tyrimus, bendravimas gan arogantiškas. Po tyrimų 2as vizitas, pralaukiau kiek daugiau nei valandą kol pakvies į kabinetą ir ten įėjęs sugaišau apie 3 maks. 5 minutes. 20€ su siuntimu pakartotinai. Tyrimai geri, širdis, kraujagyslės tvarkoj. Paklausus KARDIOLOGO - Ingos Duonielienės dėl cholesterolio tyrimų pokičių, atsakė, cituoju: -Čia jau kitas klausimas. Visogero.
Tuom ir baigėsi vizitas. Buvo ir kitų momentų, neišsiplėsiu, bet gydytojos arogancija mano manymu trykšta per kraštus. Ačiū gydytojai už apžiūra, ir tikiuos, jog man su ja daugiau susidurt nebeteks.

2023-09-04, 16:32 | Registruotas lankytojas 1

Jautri, įžvalgi, kompetetinga gydytoja. Duok dieve daugiau tokių gydytojų Lietuvos sveikatos įstaigose.

2022-11-30, 13:04 | Registruotas lankytojas 3

Nerekomenduoju. Visiškai neetiška gydytoja. Nesiklauso, nesigilina, neieško problemos sprendimų. Atlieka tai kas būtina ir eik lauk. Jokių kitų tyrimų net nesiūlo, tik nuolat kartoja " ar girdi ką sakau"?.
Mandagumo nulis. Aš pakankamai jauna, bet bandau įsivaizduoti kaip elgiasi su pagyvenusiais žmonėmis?.
Jei neturi tikslios savo diagnozės, nešvaistykit laiko ir pinigų .

2020-08-12, 13:31 | Registruotas lankytojas 1

Labai rūpestinga ,nuoširdi ir gera gydytoja, išklauso visus ligonio nusiskundimus ,pataria , ligoninėje padarė visus tyrimus , atsižvelgė į persirgtas ligas .Rekomenduoju .

2020-05-27, 09:46 | Registruotas lankytojas 7
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 3 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.