Reitingas

Registracija čia ir dabar
Sveikatos erdvės
Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2011-07-08, Nr. MPL-17106, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Gydytojas akušeris-ginekologas

Išduota: 2015-07-10, Nr. MPL-20394, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Dobilas Artūras dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Dobilas Artūras?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

100% Complete

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

100% Complete

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

100% Complete

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Sveikatos erdvės
Pacientų atsiliepimai
2025-11-29, 00:15 | Registruotas lankytojas 1

Iš visos širdies norime Jums padėkoti už tai, ką padarėte dėl mūsų mamos ir mūsų šeimos. Nuo gegužės mėnesio gyvenome nuolatinėje baimėje, nežinomybėje ir nerime, kiekviena diena buvo it rūkas, kuriame vos įžiūrėjome šviesą.
Jūs suteikėte mums tą šviesą. Jūsų profesionalumas, atsidavimas ir nuoširdumas leido mums patikėti, kad viskas įmanoma, net tada, kai pati viltis atrodė pradingusi. Operacijos diena buvo pati sunkiausia mūsų gyvenime, bet Jūsų ramus, tikslus ir pasitikėjimą keliantis požiūris suteikė mums drąsos ir tikėjimo.
Dabar, kai mama sveiksta namuose, kiekviena jos šypsena, kiekvienas žingsnis, kiekviena diena be skausmo ir komplikacijų yra Jūsų rankų darbas. Jūs ne tik atlikote sudėtingą operaciją, bet ir sugrąžinote mums viltį, gyvenimą ir ramybę širdyje.
Negalime Jums pakankamai padėkoti už tai, ką padarėte. Jūs ne tik gydytojas — Jūs žmogus, kuris įnešė šviesos į mūsų šeimos gyvenimą tuo metu, kai atrodė, jog viskas prarasta.

Ačiū Jums ir Jūsų komandai, iš visos širdies.

Pagarbiai,
Sonatos Jankienės šeima

2025-11-03, 08:56 | Registruotas lankytojas 6

Gydytojau Artūrai, nors pats manęs negydėte, bet apžiūrėjote ir pasitarėte su mano chirurge dėl operacijos būdo, ir už tai labai ačiū. Man patiko, kad humoru, gera nuotaika sumažinate įtampą :) Jautiesi išties jaukiai, patikimose rankose. Atrodote savo darbui pasišventęs, gerumu, draugiškumu spinduliuojantis gydytojas. Būtinai rekomenduosiu kitoms. Būkit sveikas ir laimingas.

TA vertėja Irma M. iš 434 iš Ginekologijos skyriaus :)

2025-02-02, 17:52 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus, puikiai savo darbą išmanantis Gydytojas. Tikrai turime džiaugtis kad Klaipėdoje turime tokio lygio specialistą. Tobulai operuoja, puiki komunikacija, labai paprastai bendrauja su pacientu. Į visus iškilusius klausimus atsako. Pooperaciniu laikotarpiu taip pat nuolat rūpinosi. Jaučiam begalinį dėkingumą už jo sėkmingai atliktą operaciją.Jo darbas neįkainojamas. Nuoširdi rekomendacija!

2025-01-24, 19:47 | Registruotas lankytojas 1

„Nuoširdžiausia padėka gydytojui ginekologui onkologui už profesionalumą, atsidavimą ir rūpestingumą. Tai gydytojas, kuris ne tik gydo kūną, bet ir stiprina dvasią. Jo išsamūs paaiškinimai, kantrybė ir empatija suteikia pasitikėjimo net pačiose sudėtingiausiose situacijose. Jaučiasi, kad šis gydytojas dirba iš pašaukimo ir nuoširdžiai rūpinasi kiekvienu pacientu. Esu labai dėkinga už suteiktą pagalbą ir rekomenduoju jį visiems, kuriems reikalinga profesionali ir žmogiška pagalba.“