Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Dainius Daunoravičius, %

Licencijos

Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas

Išduota: 2011-07-01, Nr. MPL-17062, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

84% Complete
4.2

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

95.5% Complete
4.8

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

93.9% Complete
4.7

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

96.9% Complete
4.8

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

90.9% Complete
4.5

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

90.1% Complete
4.5

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

70.8% Complete
3.5

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-01-06, 23:12 | Registruotas lankytojas 17

Operavausi krūtinę riebalais. Esu liesa, bet pavyko surinkti didelį kiekį riebalų (suleista po 290, imta iš visų įmanomų vietų).
Šioje operacijoje itin svarbu lūkesčiai. Mano buvo adekvatūs, padidinti tūrį puse dydžio po gimdymų. Krūtinė labai daili, negėda nusirengti. Padidėjo 0.5-1 dydžiu, bet fantastinė forma ir pilnumas. Praėjo 4 mėn.

Deja nebuvau patenkinta pooperacine priežiūra BAK. Nebuvo nei seselių, nieko. Norėtųsi daugiau dėmesio, daug klausimų kyla natūraliai.

2023-11-20, 10:21 | Registruotas lankytojas 1


Norėčiau nuoširdžiai padėkoti daktarui D. Daunoravičiui už krūtų mažinimo operaciją, kuri tikrąją to žodžio prasme pakeitė mano gyvenimą, mano psichologinę ir fizinę sveikatą į gerąją pusę. Labai džiaugiuosi atsitiktinai atradusi šį gydytoją prieš beveik aštuonerius metus. Jo supratingumas, žmogiškumas ir nuoširdumas jau tada man paliko gerą įspūdį ir aš visada žinojau, kad jeigu kada būsiu pasirengusi atlikti krūtinės mažinimo operaciją, tai tikrai pasirinksiu gyd D. Daunoravičių. Aš ir gražiausiam savo sapne negalėjau pasvajoti apie tokius nuostabius rezultatus. Iš dydžio 75J daktaras sugebėjo sumažinti krūtinę iki mano svajonių dydžio 75D ir suvienodinti krūtis, kadangi jos buvo ryškiai asimetriškos. Esu patenkinta ne tik dydžiu, bet ir randų prasme, kurie turint tokią krūtinę buvo minimalūs mano atžvilgiu. Konsultacijos buvo profesionalios, greitos ir aiškios. Gydytojas yra sąžiningas, ir tikrai nuoširdžiai mylintis savo darbą. Konsultacijų metu buvo aptarti visi įmanomi būdai, rezultatai, mano lūkesčiai ir tai, ko galiu tikėtis, buvo nuosekliai papasakota apie operaciją, po operacinį laikotarpį ir krūtinės priežiūrą po operacijos. Personalui norėčiau taip pat tarti didžiulį ačiū už greitos informacijos suteikimą, malonų bendravimą ir pasiekiamumą. Gyvenu ne Lietuvoje, tačiau visi mano klausimai elektroniniu paštu buvo atsakyti tą pačią dieną, kas tikrai paliko didžiulį įspūdį. Norėčiau padrąsinti visas moteris turinčias didelę krūtinę nedvejoti ir jeigu jums tai sukelia diskomfortą pasiryžti operacijai ir pasirinkti būtent šį gydytoją. Aš nežinojau kokią įtaką man darė didžiulė krūtinė gyvenimo kokybei. Daktaro D. Daunoravičiaus dėka aš nebejaučiu nugaros skausmų, išsimiegu, esu pailsėjusi ir energinga, ryte prabundu su gera nuotaika ir pasitikėjimu savimi. Galiu nešioti drabužius, kurie man patinka, o svarbiausia daugiau nebėra galvos skausmo beieškant liemenėlės! Dar kartelį ačiū Jums Daktare už stebuklą, jūsų personalui tiek ligoninėje tiek administracijoje už gražų ir malonų bendravimą. Nieko nėra sudėtingiau nei surasti žmones, kurie myli savo darbą ir ateina į jį su šypsena, bet jums, Daktare, tikrai pavyko suburti tokią komandą.

2023-10-19, 17:37 | Registruotas lankytojas 1

Turėjau gan sudėtingą pilvo atvėjį ir patikėjus jį gydytojui Dainiui Daunoravičiui tikrai nepasigailėjau. Ačiū jam už visus atsakytus klausimus, profesionalumą ir lengvesnį, nei tikėjausi, pooperacinį laikotarpį. Gydytojas iš didžiosios raidės. Taip pat, didžiausi komplimentai ir padėkos sesutei Vitai už rūpestį ir pagalbą. Sėkmės!

2023-10-19, 13:35 | Registruotas lankytojas 1

Rekomenduoju! Esu labai laiminga! Esu labai dėkinga visai komandai. Buvo atliktas krūtų pakėlimas ir tuščių vietų užpildymas riebalais. Niekada nemaniau kad mano krūtinė gali taip atrodyti. Tiesiog tobula ! Ačiū ačiū ačiū!!!

2023-07-27, 17:17 | Registruotas lankytojas 1

Rekomenduoju gydytoją, puikus specialistas it labai malonus !

2023-03-07, 13:35 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus gydytojas. Jeigu kada dar darysiuosi plastinę operaciją, tai tik pas Dainių Daunoravičių. Ir jo komanda - nuostabi. Ačiū už viską.

2022-04-23, 23:09 | Registruotas lankytojas 1

Rekomenduoju Dainiu Daunoravičių,atlikta krūtų didinimas implantais ir krūties asimetrija.Viskas super.Konsultacijos metu patars ir atsakys į visus rūpimus klausimus.Jei virtinant 1-10 balų.Atlikta narkozę 10balų,slauga po operacijos 10balų ,rūpestis gydytojo po operacijos 10balų.2mėn po operacijos- randų praktiškai nesimato.100% rinkitės Dainių Daunoravičių,nes jis turi auksines rankas ir yra savo srities profesonalas.

2022-03-20, 14:50 | Registruotas lankytojas 1

Noriu padėkoti gyd D.Daunoravičiui, atliko krūtinės plastinę operaciją implantais ir riebalais. Labai džiaugiausi ir puikus įvertinimas. Man begalo buvo svarbu ne dydis, o krūtinės forma, išlaikytos proporcijos ir natūralumas. Nes dažnai tenka girdėti vyrų aplinkoje, kad tobulintos krūtinės tik su drabužiais gerai atrodo, o be jų vaizdas nėra tobulas. Aišku visada reikia vertinti kai gamta apdovanoja gražia krūtine, bet ką daryti kurioms nepasisekė??..Tad džiaugiuosi kad tai galima pasiekti, nes mano atvejis nebuvo paprastas - iš nieko teko gerokai padirbėti:)) Beje, svarbiausi dalykai kurie liko bendraujant su gydytoju: puikus grožio suvokimas (manau kaikurie specialistai tiesiog tuo apdovanoti arba reikia ilgos praktikos kol tai išsiugdo), išsamus įvertinimas kaip pasiekti geriausius rezultatus ir nepabloginti situacijos, ir aišku pliusas už natūralų rezultatą. Man pasisekė išsirinkti specialistą iš pirmo karto pagal rekomendaciją ir labai pagelbėjo atliktų darbų peržiūra. Drąsiai rekomenduoju. Ačiū ir didelės sėkmės, puikus specialistas, tokiems tiesiog turi sektis :)

2021-09-03, 15:58 | Registruotas lankytojas 1

Pas gydytoją Dr. Dainių Daunoravičių dariausi krūtų pakėlimo bei papildymo riebalais (nusiurbtais nuo skirtingų kūno zonų) operaciją. Rezultatas pranoko visus lūkesčius, krūtinė atrodo labai natūraliai ir jaunatviškai, randeliai mažai pastebimi. Gydytojas buvo labai malonus, profesionalus ir draugiškas, atsakydavo į visus rūpimus klausimus net ir po darbo valandų bei savaitgaliais, sekė gijimo procesą bei rūpinosi mano savijauta. Labai džiaugiuosi operaciją atlikusi pas gyd. dr. Dainių Daunoravičių ir 100 proc. rekomenduoju! :)

2021-08-25, 09:01 | Registruotas lankytojas 1

Labai puikus daktaras, esu labai patenkinta rezultatu, sekmės tolimesniuose darbuose????

2021-07-22, 22:38 | Registruotas lankytojas 1

Pries tris savaites man buvo atlikta uzdara nosies plastine operacija. As negaliu patiketi, kad visas pooperacinis laikotarpis praejo taip lengvai ir sklandziai! Nebuvo jokiu melyniu, jokio skausmo, jokio diskomforto! Tik nuemus itvara, nosis atrode tobulai! Pranoko visus mano lukescius! Rekomenduoju gydytoja is visos sirdies, ypac tiems, kurie operacija nori padailinti nepatinkancias vietas, o ne kardinaliai pakeisti turimus bruozus!

2021-06-11, 19:21 | Registruotas lankytojas 1

Rekomenduoju šį plastikos chirurgą visoms, kurios nori profesionalios konsultacijos, tinkamo implantų parinkimo, kruopščios operacijos ir nuoširdaus dėmesio gijimo laikotarpiu. Kvalfikuotas specialistas ir labai malonus žmogus.
Ačiū!

2021-06-01, 15:26 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus gydytojas, labai rekomenduoju. Vienu kartu atliko krutų didinimą implantais ir akių vokų pakėlimą, viskas atrodo puikiai. Pats gydytojas labai malonus, supratingas, gerai viską paaiškina. Esu labai patenkinta rezultatu ;)

2021-05-19, 09:57 | Registruotas lankytojas 7

Šį nuostabų gydytoją rekomenduoju visiems! Nuostabi aura, šiltas bendravimas ir profesionalumas tiesiog sužavėjo. Kai nusprendžiau atlikti plastinę operaciją kreipiausi į keletą plastikos chirurgų. Dainius Daunoravičius tą pačią dieną atrašė ir išsamiai įvertino operacijos detales. Į visus kilusius klausimus atsakydavo greitai (netgi po darbo valandų). Operacijos dieną labai nerimavau, bet atėjus gydytojui ir pasikalbėjus visas nerimas dingo akimirksniu :). Po operacijos jaučiuosi puikiai. Gydytojas savo iniciatyva domisi kaip aš jaučiuosi ir suteikia nuotolines konsultacijas. Galutinio rezultato dar reiks palaukti, bet tai ką matau šiandien mane labai džiugina. Sėkmės gydytojui ir pacientams, kurie jį pasirinks!

2021-05-03, 13:49 | Registruotas lankytojas 1

Dainius Daunoravičius yra nuostabus plastikos chirurgas, kuris puikiai atlieka savo darbą. Profesionalus, rūpestingas, malonus bei paslaugus gydytojas. Tikrai rekomenduoju visoms! Nuostabus gydytojas. Konsultacija, tiek nuotolinė, tiek gyva, vyko labai sklandžiai, gydytojas tiksliai įvertino situaciją ir atsakė į visus klausimus. Labai geras gydytojas, puikiai konsultuoja, kruopščiai atliko savo darba. Rekomenduoju visu 100%

2021-04-02, 22:25 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus gydytojas. Turi labai gera archetekturini ir estetini skoni ir auksines rankas. Dariausi kruties mazinimo ir septorino plastika. Viskas pavyko! Rekomenduoju 100%

2021-04-02, 09:00 | Registruotas lankytojas 1

Labai lengvai bendraujantis, ir savo srities profesonalas.

2021-03-02, 05:44 | Registruotas lankytojas 5


Dainius Daunoravičius yra nuostabus plastikos chirurgas, kuris puikiai atlieka savo darbą :)Profesionalus, rūpestingas, malonus bei paslaugus gydytojas. Tikrai rekomenduoju visoms! Nuostabus gydytojas, šiltas ir malonus žmogus. Konsultacija, tiek nuotolinė, tiek gyva, vyko labai sklandžiai, gydytojas tiksliai įvertino situaciją ir atsakė į visus klausimus. Labai geras gydytojas, puikiai konsultuoja, kruopščiai atliko savo darba. Rekomenduoju!

2021-01-30, 18:11 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus savo srities specialistas. Tokio išsamaus paaiškinimo apie operacijos eigą, gijimo procesą ir visa kita nesitikėjau. Savo iniciatyva paaiškino viską iki smulkmenų, atsakydamas net į tuos klausimus kurie svarbūs, bet pati apie tai nesusimąsčiau. Savo iniciatyva domėjosi, kaip jaučiuosi po operacijos. O iškilus klausimams pooperaciniu laikotarpiu atrašo net vėlų vakarą. Yra tekę susidurti ir su kitais plastikos chirurgais, tačiau net nėra ką lyginti. Šis gydytojas man atliko smakro didinimą implantu , viršutinių vokų plastiką ir pasmakrės, pažandžių zonos riebalų siurbimą. Esu labai patenkinta rezultatais. Dėkoju!

2020-12-11, 16:23 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus gydytojas, šiltas ir malonus žmogus. Konsultacija, tiek nuotolinė, tiek gyva, vyko labai sklandžiai, gydytojas tiksliai įvertino situaciją ir atsakė į visus klausimus. Esu labai dėkinga už nuoširdų bendravimą, rūpestį ir patarimus. Galutinių operacijos rezultatų dar teks palūkėti, tačiau jau dabar džiaugiuosi gydytojo kruopščiai atliktu darbu. Ačiū Jums labai!

2020-11-12, 22:41 | Registruotas lankytojas 5

Dariausi virsutiniu voku operacija. Rezultatais likau patenkintas ir randu po 3 menesiu beveik nesimato. Chirurgas draugiskas, i klausimus atsako net ir po darbo valandu, kas yra reta.

2020-11-11, 16:36 | Registruotas lankytojas 1

Labai malonus, profesionalus ir šiltas gydytojas. Per pirmąjį vizitą atsakė į visus, net kebliausius ir keisčiausius klausimus. Sudėtinga pilvo plastikos operacija su bambos perkėlimu buvo atlikta puikiai, nebuvo jokių komplikacijų - labai džiaugiuosi rezultatais! Kaina atitinka paslaugos kokybę, nebuvo jokių papildomų mokesčių, tik iš anksto sutarta ir nustatyta paslaugos kaina. Galėčiau drąsiai visiems rekomenduoti šį gydytoją. :)

2020-10-11, 13:08 | Registruotas lankytojas 2

Sveiki, noriu papasakoti apie savo patirti su šiuo chirurgu.
Pas ji dariausi jau 3 operacijas.
1. vokų operacija. Labai gražiai padare. Tai tobulai susiuvo, kad randu nesimatė jau po 3 mėnesių! Čia ir pasakoti daug nereikia. Tiesiog tobulai!
2. Krūtų pakėlimas. Rinkausi iš 3 daktaru. Juos išsirinkau pagal atsiliepimus ir reitingus. Pirmos 2 konsultacijos buvo su kitais gyd. Taigi atėjus pas Daunoravičiu jau turejau su kuo paligimt. Tik pradėjus pokalbį iš kart supratau “tai jis!” :) mielas, paprastas, draugiškas ir labai atviras. Kiti gyd pasirodė susizvaigzdeje jau biski, pasijutau kaip ant konvejerio. Taigi, vienintelis Daunoravičius paminėjo apie tai, kad mano krūtine nevienoda. Ir kad jei tiesiog įdėti implanta, kai vaiksciuosiu be liemenuko, pro rūbus matysis kad speneliai ne vienam lygį. Ir pasake kad jis gali juos vizualiai pakelt. Kiek žinau, jis vienintelis Lietuvoje kelia krūtine be išoriniu pjūviu. Jis kelia iš vidaus. Todėl nereikėjo papildomu pjūviu. Tik po krūtine. Mes neasimetriski, tai krutine ir su implantu tokia bus. Bet vizualiai pas mane atrodo lygiai. Man dėjo 380 Polytech. Laso formos. Jau metai po operacijos. Ir mano krūtine atrodo fantastiškai!
3. Prieš 2 sav dariausi mini abdomioplastika ir liposakcija. Čia net nesvarsčiau kitu chirurgu! Tik Jis! Dar galitinis rezultatas bus po kokiu puses metu, bet jau matau skirtumą! Konsultacija buvo internetu, karantinas buvo. Ir kai atėjau jau operacijos diena, jis pažiūrėjo gyvai ir pasake kad man nereikia pilnos pilvo plastikos. Na nėra mano pilvas labai nukaręs. Tai dare mini plastika. Riebalo tai sakė buvo :) žodžiu jis nėra tas kuriam bele nupjaut. Bele pinigus paimt. Jis toks atviras ir mielas, kad norisi dar ka nors pas ji daryt :))))) jo sprendimai ir darbas tobulas. Gražiai gija. Aišku priklauso ir nuo jūsų pačiu, kaip elgėtės po op. Aš visada saugausi ir laikausi jo rekomendacijų.
4. Mano dvi drauges darėsi pas ji krūtine. Ir viena dare veido patempimą chirurginiais siūlais ir veido riebaliuko siurbima. Visos patenkintos! Nuoširdesnio ir profesiolesnio nesu sutikus! Dievino jo auksines rankas!

2020-09-22, 06:17 | Registruotas lankytojas 1

Visą gyvenimą turėjau kompleksą dėl nevienodų ir pakritusių žandų, kuriuos visada stengiausi paslėpti po plaukais.

Ilgai ieškojau daktaro, kuriam galėčiau patikėti savo veidą ir atradau dr. Dainių.
Gydytojas man atliko bichat riebalų šalinimo operaciją ir riebalų persodinimą į veidą.

Esu begalo patenkinta rezultatu - dabar man veidą norisi atidengti, o ne slėpti po plaukais!

Rekomenduoju Dr. Dainių visu šimtu procentų, jis daktaras auksinėmis rankomis.
Taip pat jis labai šiltas ir draugiškas žmogus, visada išsamiai atsako į visus (kvailus ir ne kvailus) klausimus ir padeda atrasti tinkamą sprendimą. :)

2020-09-16, 08:30 | Registruotas lankytojas 1

Profesionalumas, malonus bendravimas, žmogiskumas, šilta energija. Visi šie dalykai lydėjo nuo pat pirmos konsultacijos iki kol buvo ištraukiami siūlai po viršutinių vokų operacijos. Galutinio vaizdo dar teks palaukti, bet jau dabar matau, kad pokyčiai bus puikūs! Ačiū Jums<3

2020-02-25, 08:42 | Registruotas lankytojas 1

Dariausi krūtinės pakėlimo operaciją pas gydytoją D.Daunoravičių.
Labai ilgai svarsčiau dėl operacijos , abejojau ,atidėliojau ,bet pagaliau ryžausi. Noriu visų pirma padėkoti gydytojui už visus išsamius ir greitus atsakymus (gydytojas atsakė net savo atostogų metu) ir detalius paaiškinimus prieš operaciją. Ypač noriu padėkoti už kantrybę ir paaiškinimus į bet kokius kylančius klausimus.
Dar tik trečia savaitė po operacijos, aišku galutinių rezultatų dar reikės palaukti, bet esu jau patenkinta rezultatu lyginant su prieš tai , tai tikiu kad su kiekviena diena tik gerės.
Labai rekomenduoju gydytoją, nes pati įsitikinau jo profesionalumu, kompetencija, mokėjimu bendrauti su paciantais bei priežiūra po opercijos. Šiltas, malonus žmogus ir TIKRAI savo sryties specialistas. Labai džiaugiuosi , kad pasirinkau būtent šį gydytoją.
Ačiū Jums

2019-12-23, 19:00 | Registruotas lankytojas 1

Labai geras gydytojas, puikiai konsultuoja, kruopščiai atliko savo darba. Rekomenduoju!

2019-11-28, 11:43 | Registruotas lankytojas 1

Prieš du mėnesius Gydytojas atliko krūtinės didinimo operaciją. Esu be galo dėkinga Gydytojui už išpildytus lūkesčius. Atėjusi į konsultaciją gavau visus argumentuotus atsakymus į turėtus klausimus. Gydytojo pasiūlyti implantai idealiai tinka mano kūno sudėjimui ir proporcijomis. Profesionalus, rūpestingas, į iškilusius klausimus atsakantis net sekmadienio vakarais.
Gydytojau, tobulėkite ir darykite žmones laimingesniais!

N.

2019-11-10, 19:38 | Registruotas lankytojas 4

Tikrų tikriausias savo srities profesionalas.
Kreipiausi jau keletą sykių ir nei kiek nesigailiu dėl savo pasirinkimo. Visiems rekomenduoju šį plastinės chirurgijos gydytoją.
Labai malonus, dėmesingas ir nuoširdus ne tik kaip gydytojas, bet ir kaip žmogus!

2019-11-09, 21:40 | Registruotas lankytojas 2

Gydytojas atliko man vokų pakėlimo operaciją ir krūtų didinimą. Rezultatai fantastiški! Per konsultacija išsamiai ir aiskiai pateikė visą informaciją. Labai malonus ir draugiškas. Visikai be baimes atsidaviau į jo rankas. Po op rūpinosi. Į kiekvieną laišką iš karto atsako. Nuostabiausias plastikos chirurgas!

2019-10-25, 09:00 | Registruotas lankytojas 1

Dainius Daunoravičius yra nuostabus plastikos chirurgas, kuris puikiai atlieka savo darbą :)Profesionalus, rūpestingas, malonus bei paslaugus gydytojas-draugas:) Tikrai rekomenduoju visoms merginoms/moterims, kurios ieško puikaus plastikos chirurgo :) Buvau sužavėta daktaro atsakingumu, kruopštumu bei tolerancija. Esu labai patenkinta savo pasirinkimu :)

2019-10-05, 13:48 | Registruotas lankytojas 1

Nuo pat pirmos pažinties minutės jaučiausi atėjus pas profesionalą, savo sritį išmano puikiai. Dariausi pas daktarą Dainių Daunoravičių krūtų pakėlimo operaciją, negaliu atsidžiaugti rezultatu. Nuostabus žmogus, puikus specialistas, rūpestis, nuoširdumas ir puikiai atliktas darbas.REKOMENDUOJU, rezultatas pranoks Jūsų lūkesčius. Net nedvejodama ateityje rinksiuosi šį daktarą.

2019-04-19, 18:55 | Registruotas lankytojas 5

Nuostabus gydytojas. Paprastas, su humoro jausmu, lengvai bendraujantis zmogus. Krutines pakelimo ir padidinimo operacija atlikta nepriekaistingai. Pasiklioviau gydytojo rekomendacijomis del implantu formos bei dydzio ir likau suzaveta visiskai naturaliai atrodanciu rezultatu. I visus rupimus klausimus greitai atsako el pastu. Rekomenduoju.

2018-11-13, 08:56 | Registruotas lankytojas 5

Puikus gydytojas

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Daunoravičius?
2018-11-04, 20:47 | Registruotas lankytojas 2

Prieš pusę metų Dr. D. Daunoravičius man atliko sudėtingą pilną nosies estetinę operaciją. Rezultatai pranoko visus mano lūkesčius ir dabar galiu džiaugtis ne tik tobula nosimi, bet ir pagerėjusiu kvėpavimu (buvo visiškai sutvarkyta kadaise lūžusi nosies pertvara) ir dėl to esu labai dėkinga šiam nuostabiam ir profesionaliam chirurgui, bei visai "Clinicus" komandai. Ačiū už puikiai atliktą darbą ir linkiu didžiausios profesinės sėkmės!
Tvirtai ir nuoširdžiai rekomenduoju visiems.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Daunoravičius?
2018-08-14, 08:47 | Registruotas lankytojas 1

Labai džiaugiuosi tapusi šio Gydytojo paciente! Maloniai bendraujantis, supratingas, rūpestingas. Operacijos metu jaučiausi esanti patikimose rankose, rezultatai atitiko lūkesčius. Rekomenduoju Gydytoją 100% !

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Daunoravičius?
2018-08-09, 13:04 | Registruotas lankytojas 1

Gyd. D.Daunoravičius puikus plastikos specialistas. Pilnai pasitikėjau jo rekomendacijomis bei kompetencija ir likau patenkinta rezultatu. Rekomenduoju!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Daunoravičius?
2018-06-13, 15:12 | Registruotas lankytojas 1

Rinkausi iš trijų geriausiu šios srities specialistu,pasirinkau būtent Dr.Daunoraviciu!Ir neapsirikau!Profisionalas iki smulkmenu,dėmesingas ir malonus bendravime!Atkreipiau dėmesį ir tam,kad daktaras daug praktikojasi užsienije!Didinau krūtį po trijų vaikų žindymo!Ne visai eiline situacija.Labai patenkinta likau rezultatu!Nes kiti daktarai siūlė ne visai tenkinanti man varianta (daugiau siūlu,randu )Dainius padare idealiai,Super gražiai ,net nesitikėjau kad taip bus!!!Labai dekinga jam!!!Ir po operacijos rūpinasi kiek to reikėjo,visada atsakydavo i visus smulkus klausimus!Rekomendoju visiem kas nori saugiausio ir gražiausio rezultato!Ir dar norėčiau atskirai padėkoti visa Clinicus komanda!Su pagarba M.J.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Daunoravičius?
2018-04-29, 08:36 | Registruotas lankytojas 1

Спасибо большое доктору за его работу! Мой случай был очень сложным, и я до сих пор не могу поверить что доктор Дауноравичус смог все исправить за 1 операцию! Руки золотые!
Как человек он так же очень расспологает,
После моей операции у него была еще одна пациентка но это не помешало ему заскочить ко мне в палату и узнать о моем самочувствии, это было очень приятно!

Сама живу не в Литве, и все консультации и общение происходило по имейлам, так вот, врач всегда отвечает по возможности быстро и корректно!

Спасибо Вам доктор огромное за вашу работу и за то что Вы делаете людей уверенней в себе и более превлекательными!

Так же хочу поблагодорить Анастасию, девушка которая все организовала от первой консультации, заканчивая операцией, так же очень приятная в общении!

Спасибо вам и желаю дальнейшегопроцветания в работе!

Яна Н.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Daunoravičius?
2017-09-21, 23:10 | IP: 79.133.245.47

Labai malonus, draugiskas ir rupestingas Gydytojas! Dariausi plastine operacija, ir jei ateityje dar prireiktu - kreipsiuosi butent i D. Daunoraviciu!!!! Aciu!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Daunoravičius?
2017-08-02, 06:08 | IP: 78.56.2.211

Nuostabus gydytojas!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Daunoravičius?
2017-06-04, 15:12 | Registruotas lankytojas 1

Nuoširdžiai dėkoju šiam jaunam, kompetentingam chirurgui. Gydytojas labai rūpestingas ir švelnus. Pats savo iniciatyva pasiūlo problemos sprendimą. Pas šį chirurgą kreipsiuosi dar kartą. Ir tikrai rekomenduoju.
P.S. Savų riebalų persodinimas į paakių zoną vyko sklandžiai ir esu patenkinta galutiniu rezultatu.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Daunoravičius?
2017-04-11, 22:16 | IP: 78.56.192.89

Gydytojas labai profesionalus. Atidžiai išklausė lūkesčius, pasiūlė galimus variantus, išsakė visus 'už' ir 'prieš', bet neprimetė sprendimo. Krūtinės didinimo operacija ir pooperacinis laikotarpis praėjo labai sklandžiai. Galutinis vaizdas viršijo visus lūkesčius. Jei ateityje reikės kreiptis į plastikos chirurgą, nedvėjodama vėl rinksiuos šį specialistą. Dėkoju už puikų darbą, bei sugrąžintą pasitikėjimą!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Daunoravičius?
2017-03-16, 10:31 | IP: 84.32.114.14

Gydytojas is dydeles raides. Aciu

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Daunoravičius?
2017-02-13, 20:36 | IP: 78.157.90.18

Labai dziaugiuosi, kad kreipiausi butent i si daktara! Tuo labiau, tik jis (kiek radau informacijos Lietuvos ribose) atlieka operacija, apie kuria svajojau - Bichat riebalu salinima (skruostu apimties mazinimas) :) tikras profesionalas ir labai nuosirdus bei saziningas zmogus - man buvo ramu ir tikrai juo pasitikejau. Med.paslaugos "Clinicus" plast.chirurgijos klinikoje yra auksciausios kokybes, jauciausi labai saugiai ir jaukiai. Daktare, labai Jums dekoju uz ispildyta svajone ir linkiu sekmes visuose darbuose! :)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Daunoravičius?
2016-12-21, 18:04 | IP: 188.69.208.155

Labai geras specialistas, atidus, lengvai bendraujantis gydytojas. Visiems rekomenduoju

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Daunoravičius?
2016-09-01, 13:08 | Registruotas lankytojas 1

Puikiai atliko vokų plastiką, viskas gražiai sugijo,po savaitės galėjau pasirodyti be saulės akinių, džiaugiuosi kad pasirinkau šį profesionalų gydytoją, rekomenduoju ir kitiems.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Daunoravičius?
2016-08-23, 11:08 | IP: 188.69.196.0

Labai geras savo sryties specialistas, turi auksines rankas bei gera estetikos suvokima. Likau labai patenkinta krutu didinimo operacijos rezultatu. Labai demesingas, issamiai viska issaiskina, maloniai atsako i visus rupimus klausimus.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Dainius Daunoravičius?