Reitingas

Registracija čia ir dabar
Kardiolitos klinikos, Taikos pr. 28A, Klaipėda
Licencijos

Gydytojas dermatovenerologas

Išduota: 2006-10-12, Nr. MPL-08739, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

94.8% Complete
4.7

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

86.1% Complete
4.3

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

81.1% Complete
4.1

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

92% Complete
4.6

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

91% Complete
4.6

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

67.5% Complete
3.4

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

85.5% Complete
4.3

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Kardiolitos klinikos, Taikos pr. 28A, Klaipėda
Pacientų atsiliepimai
2025-01-08, 16:36 | Registruotas lankytojas 9

Niekada nerašau neigiamų atsiliepimų, bet šį kartą tiesiog privalau pasidalinti savo patirtimi, nes noriu įspėti kitus, kurie galbūt, kaip ir aš, tikisi tinkamo gydymo ir geriausio rezultato.
Mano situacija buvo ne tik nemaloni – ji tapo tikra kančia, kuri mane paveikė tiek fiziškai, tiek psichologiškai.
Pas šią gydytoją kreipiausi su uždegimine akne, tikėdamasi profesionalumo ir tinkamos priežiūros. Gydytoja atrodė maloni, o prieš susitikimą perskaityti teigiami atsiliepimai suteikė daug vilčių. Tačiau dabar, po trijų mėnesių gydymo, mano būklė ne tik nepagerėjo – ji DRAMATIŠKAI pablogėjo. Visų pirma, gydytoja net nepasakė nei su kuo prausti veidą, nei kokį drėkinamąjį kremą tepti ( o veido drėkinimas šitoje situacijoje yra labai labai svarbi dalis). Šiandien sužinojau, kad vietoj lengvesnės aknės, su kuria atvykau, dabar turiu sunkią acne conglobata – itin skausmingą, randus paliekančią ir sunkiai gydomą ligą.
Kai kreipiausi į kitą specialistę, likau be žodžių. Parodžiau nuotraukas viso gydymo metu, papasakojau apie taikytą gydymą, ir gydytoja liko nesupratus, kodėl man buvo išrašyti vaistai, kurių man nereikėjo ir kurie man labai tikėtina, kad galėjo įtakoti tokį situacijos pablogėjimą. Taigi, diagnozė buvo netiksli, o išrašyti vaistai mano būklei netiko ( vaistai daktarės diagnozuotai ligai tiko, tačiau liga buvo diagnozuota negerai) . Dėl to mano odos būklė taip pablogėjo. Kitos specialistes žodžiais mano veidas atrodo kaip ,,nuplikytas”. Sužinojusi šią informaciją, supratau, kad man dabar teks susidurti ne tik su ilgai trunkančiu gydymu, bet ir su kur kas didesniu randų kiekiu, nei būtų buvę su tinkamu gydymu. Tai mane labai skaudina, nes žinau, kad šių randų atsikratymas bus tikrai nelengvas.
Ši situacija mane paveikė ir emociškai. Kiekvieną dieną matyti savo odos būklės pablogėjimą yra labai sunku. Klausimas, kodėl matant blogėjimą būklės iškarto nesikreipiau pas kitą daktarę? Kol viskas pradėjo blogėti užtruko mėnesį laiko, kol susiradome gerą specialistę dar prireikė šiek tiek laiko, o kol atėjo mano eilė prie jos prieiti užtruko dar ilgiau, tačiau tai TIKRAI BUVO VERTA.

Labai tikiuosi, kad niekam kitam nereikės patirti to, ką patiriu aš. Jei turite aknės problemų ir svarstote kreiptis į šią gydytoją, prašau gerai pagalvoti. Mano tikslas nėra ką nors įžeisti, bet tik įspėti, nes tinkamai nesuteiktas gydymas gali palikti ilgalaikes pasėkmes – tiek fizines, tiek emocines.

Su visa pagarba Jurgitai Dagilienei, aš tikrai manau, kad jūs esate gera daktarė, tačiau tikrai ne mano situacijoje, nes pamačius mano veidą prieš ir po, klausimų kaip ir nebekyla.