Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Rima Burdienė, %

Licencijos

Gydytojas dermatovenerologas

Išduota: 2009-06-17, Nr. MPL-15121, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

81.1% Complete
4.1

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

66.5% Complete
3.3

Diagnozavo tik dalį problemos

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

61.1% Complete
3.1

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

60.3% Complete
3

Iš esmės atsakė, bet ne išsamiai

Ar skyrė pakankamai laiko?

59.6% Complete
3

Įvertino tai kas būtina, bet plačiau nesigilino

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

53.2% Complete
2.7

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

87.1% Complete
4.4

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-03-04, 01:30 | Registruotas lankytojas 2

Paprasiau paziureti oda aplink ausis ir ausyse nes serpetoja. Ji atsisake apziureti nes tai ne Jos darbas o loro. As daug metu sergu zvyneline ir tik prasiau kad apziuretu ar ir ten zvyneline issiplete . Bet daktare grieztai pasake kad tai ne Jos darbas.

2024-02-20, 10:14 | Registruotas lankytojas 3

Vertinu labai blogai. 3mėn. Laukiau vizito dėl karpų ant piršto, nudegino su azotu labai skausmingai. Liepė pasirodyti po mėnesio. Karpos ne kaži ką sumažėjo. Degino antą kart. Ir procedūros metu, vykstant procesui ji man dėsto, kad TOKIOMS KARPOMS AZOTAS NEVEIKSMINGAS, REIKIA LAZERIO. Tai kur protas, kur savalaikė informacija???? Ar nebuvo galima pasakyti prier pakartotiną procedūrą? Dabar man porą savaičių reiks kankintis skausme, kol subliukš pūslė, dar porą savaičių, kol sugis ir vistiek teks kreiptis dėl lazerinės procedūros!!!!!! Aš neturiu žodžiu apibūdinti tokiam nekompetetingumui.....

2024-02-19, 12:47 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju, nes net nepabandė įsigilinti į problemą. Pradėjo raudonuoti ir sausėti pažastys (prieš kokius 6 mėn), gydytoja pasakė, kad nuo deodoranto čia. Pasakiau kad nekeičiau deodoranto ir visai nustojau naudoti, kad patikrinti ar tame problema. Sako tai reiškias nuo skalbimo priemonių, sakau nekeičiau jau seniai priemonių. Sako nu tikrai nuo drabužiu. Gerai, tarkim.

Tada paklausiau kodėl (labai retai ir nelabai trukdo, todėl nesikreipiau dėl to) raudonuoja ir niežti pas mane pilvas jau kokius 3 metus, lyg alergija kokia. Sako nuo drabužių. Sakau galiu atsispaudimus daryt be marškinių ir pradės raudonuoti ir niežti. Tada atsakė jog va pas jus džinsuose yra saga, reiškias nuo jos. Parodžiau, kad raudonuoja iš dešinės ir aukščiau negu saga galėtų pasiekt ir paminėjau, kad net esant nuogam gali tas atsirast, tai atsakė nežinau tiksliai, bet tikrai nuo drabužių čia.

Tai laukiau 2 mėnesius ir rezultate teks keliauti į mokamą kliniką, nes jokio rezultato nepasiekiau.

2024-01-30, 15:52 | Registruotas lankytojas 2

Tai buvo pati nemaloniausia gydytoja pas kurią teko lankytis. Nerekomenduoju. Bendravo itin nedraugiškai, su pašaipa, jautėsi, kad jai visai nesvarbu nei paciantas, nei jo bėdos. Nieko nepaaiškino, atsakė tik tiek kiek pati klausinėjau (vienu žodžiu, piktu tonu.)

2023-09-21, 12:48 | Registruotas lankytojas 1

Niekada negalvojau, kad vizitas pas odos gydytoją gali būti toks nemalonus. Jaučiausi lyg raupsuota būčiau. Empatija pas žmogų žemiau nulio. Gaila, kad nepasidomėjau, pas ką einu, tas naivumas, kad gydytojas - geras žmogus, o vizito laukiau ilgai. Paskaičius gydytojos vertinimus, dabar bijau teptis išrašytą kremą. Nes net diagnozės ir priežasčių nepasakė. O liūdniausia, kad pagrindinės bėdos tiesiog nedrįsau pasakyti, nors ji nėra kažkokia gėdinga, tačiau dėl gydytojos bendravimo tono norėjosi tiesiog greičiau dingti ir kreiptis į kitą gydytoją.
Jei yra galimybė, pas šią gydytoją kreiptis nuoširdžiai nerekomenduoju.

2022-11-03, 12:00 | Registruotas lankytojas 1

Labai prasta gydytoja, tik užmetanti akį į pacientą. Akivaizdžias karpas vadina nuospaudomis, pasiūlo išgerti vitamino C ir atsisako karpas šalinti azotu. Bendrauja nemaloniai.

2022-10-18, 15:23 | Registruotas lankytojas 2

Nerekomenduoju. Niekaip nepadėjo išspręsti problemos dėl kurios kreipiausi. Vizitas, kurio laukiau mėnesį buvo nerezultatyvus, diagnozė nenustatyta, gydymas nepaskirtas. Vengė išsamiai ištirti. "Biurokratinė" gydytoja abejinga pacientui ir jo problemoms.

2022-09-08, 10:05 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja neatsigavusi po sovietmečio, žmogaus nevertina kaip asmenybės. Ji laiko save dievu, o pacienta tik drumsčia jos ramybę ir laiką. Į ligą visiškai nesigilino, to pasekoje diagnozavo visai ne tą problemą. Gydžiausi visai ne nuo tos ligos, kokios reikėjo. Vėliu visus metus reikėjo gydytis pas kitus daktarus, kad išspręsčiau Burdienės gydymo komplikacijas. Jeigu galite neikite pas šią gydytoją.

2022-03-17, 10:37 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju. Iš gydytojos elgesio ir bendravimo susidariau įspūdį, kad žmogus nemėgsta savo darbo. Bendravo netaktiškai, nebuvo linkusi paaiškinti ligos priežastį ir nepaaiškino. Atlikus apžiūrą susidarė įspūdis, kad gydytojai buvo baisiai nemalonu. Paprašius paaiškinti vaistų vartojimo eigą pakėlė toną ir nesiteikė elgtis pagarbiai. Dėka slaugytojos viskas buvo išaiškinta. Daugiau pas šią gydytoją nesilankysiu ir nerekomenduočiau.

2022-03-01, 01:02 | Registruotas lankytojas 1

Gydymas visiškai nepadėjo. Veltui važiavau. Teks eiti privačiai ,gal bent tada padės

2022-01-11, 18:05 | Registruotas lankytojas 1

Gydytoja atmestinai ir skubotai apžiūrėjo. Veltui sugaištas laikas.

2021-12-22, 18:26 | Registruotas lankytojas 1

Labai gera maloni gydytoja. Labai išsamiai viską paaiškino apie problemą bei paskyrė gydymą. Rekomenduoju. Didis ačiū.

2021-10-11, 17:32 | Registruotas lankytojas 1

Vykau konsultacijai su siuntimu įvertinti nago pakitimus (neatmetant psoriazės tikimybės). Gydytoja apžiūrėjo nagą, nusiuntė grybelio tyrimui, nurodė naudoti antiseptinį purškalą - vizitas truko ne daugiau 10 minučių. Tyrimai parodė, kad grybelio nėra, tačiau gydytoja tik informavo apie tai, nurodė toliau naudoti purškalą (kuris, tarp kitko, nepadėjo) ir viskas - jokios pakartotinės konsultacijos ar kitų tyrimų, siekant išsiaiškinti pakitimų priežastį. Pasirodė, jog dirba atmestinai ir nesigilindama į problemą. Gailiuosi nepasirinkusi kito specialisto.

2021-07-27, 17:12 | Registruotas lankytojas 6

Niekam nerekomenduoju lankytis pas ją. Kreipiausi dėl karpų šalinimo, pasiūlė išgerti vitamino c imunitetui pagerinti. Kai pasakiau, kad jau geriu papildus, buvo pareikšta, kad, galbūt, ne tuos geriu. Norėjau šalinti lazeriu, slaugytoja pasiteiravo, ar nenorėciau šalinti šaltu azotu, 'jeigu gydytoja sutiks'. Pasakiau, kad ir azotu tiktų,bet 'gydytoja' nesutiko, matyt, nes pareiškė, kad 'jau ne, pacientė apsisrendė dėl lazerio, tai tegul šalina lazeriu, arba privaciai eina'. Aš tik vieno nesuprantu. Kaip cia, tipo galima atsisakyti, nieko nepaaiskinus?
Ateini su žiniomis iš interneto - blogai, 'neprisiskaitinėkit nesąmonių'. Ateini be žinių - nicnieko nepaaiškina, bet bendrauja taip atmestinai, kad kaip buciau pas ją sekmadienio popietę į namus atėjus. O paskui dejuoja, kad atlyginimai maži. Ir juokinga, ir liūdna:))

2020-12-08, 11:48 | Registruotas lankytojas 3

Labai maloni, rūpestinga gydytoja. Matosi, kad turi daug patirtis - tikra savo srities specialistė. Kilus įtarimams dėl ligos, laiku nusiuntė tolimesniems tyrimams. Į žmogų žvelgia giliau, kaip į visumą, ne tik iš savo specialybės pusės. Labiausiai patiko gydytojos supratingumas, taktiškumas.

2020-09-29, 20:25 | Registruotas lankytojas 11

Gydytoja suteikė visą reikalingą pagalbą. Apžiūrėjo mano dukrytę ir išsamiai paaiškino, kas mane domina, bei atsakė į visus rūpimus klausimus. Apžiūra likau patenkinta.

2018-05-10, 17:02 | Registruotas lankytojas 3
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 10 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rima Burdienė?
2017-10-11, 10:34 | Registruotas lankytojas 1

Maloni gydytoja, išsamiai atsakė į klausimus

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Rima Burdienė?