Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Laurynas Bukelskis, %

Licencijos

Gydytojas psichiatras

Išduota: 2014-07-02, Nr. MPL-19198, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

97.1% Complete
4.9

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

92.1% Complete
4.6

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

90.3% Complete
4.5

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

95.3% Complete
4.8

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

97.1% Complete
4.9

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

94% Complete
4.7

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

89.9% Complete
4.5

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2023-12-21, 00:14 | Registruotas lankytojas 1

Puikus gydytojas- energetinis donoras! Pirmąkart po 4 mėnesių šypsojaus visą kelią namo po vizito. Jaukumas, žmogiškumas, supratimas ir visa tai pajauti iš pirmo žodžio

2023-12-18, 21:44 | Registruotas lankytojas 2

Labai profesionalus bei šiltas gydytojas, tiksliai diagnozavo nerimo sutrikimą, greitai “atstatė ant kojų”. Man daugiausiai rezultato davė vaistai, sveiko gyvenimo būdo pasirinkimas, meditacija. Rekomenduoju tiksliai klausyti gydytojo nurodymų, ypač renkantis psichoterapeutą, nebandyti neaiškių variantų, nes pinigai bus išmesti, rezultato nedaug, ir patys jausitės nemaloniai terapijos metu.

2023-01-21, 19:19 | Registruotas lankytojas 1

Kaip svarbu yra dziaugtis gydytojo paslaugomis, kuris netik vaistais, bet ir geru savo zodziu gydo netik kuna, bet ir siela. Toks yra gydytojas Laurynas Bukelskis, visada padedantis, kurio niekada nepamatysi pavargusio ar abejingo. Daugelis tai zino, kas yra susidures su siuo zmogumi. Tad ir man norejosi is visos sirdies padekoti uz jo pagalba mane gydant, uz jo zodi, uz tai, kad jis yra nuosirdus, doras, profesionalus, pateisinantis kilnu gydytojo varda.

2022-02-10, 17:31 | Registruotas lankytojas 1

Esu dėkinga gydytojui Laurynui Bukelskiu už pagalbą sūnui: už pagerėjusią fizinę savijautą ir subalansuotą miegą, sustiprėjusią empatiją,  sumažėjusias negatyvias emocijas ir mintis, sustiprėjusį psichologinį atsparumą. Ačiū.

2021-10-06, 20:01 | Registruotas lankytojas 1

Psichiatrijos centre gulėjo mano vyras. Skyriaus vedėjas Laurynas Bukelskis buvo ypatingai dėmesingas, draugiškai bendraujantis, be jokios arogancijos, profesionalus. Gydytojas iš didžiosios raidės. Kad visi tokie būtų!

2020-12-17, 18:04 | Registruotas lankytojas 6

Tuo metu gydžiausi ne savo noru, su mažai įžvalgos į tikrąsias problemas, bet skyrė vaistus tikrai taikliai, kurie ėmė ir depresijos, ir šizo ir seksualines problemas. Matyt gerai žino savo darbą, vaistus gydytojas. Pagarba.

2018-11-14, 14:58 | Registruotas lankytojas 1

Paskambinau ir sakau: “padek, yra reikalu su artimuoju”. Atsakimas :”darom!”. Jokiu suabejojimu ar negalejimu. Tiesiog is karto pastangos padet. Galvojau, kad jau taip nebebuna!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2018-10-05, 09:54 | Registruotas lankytojas 1

Esu begalo dėkinga Laurynui Bukelskiui už suteiktą pagalbą. Už profesionalumą, žmogiškuma, tikrumą, nešališkuma ir nuoširdų atsidavimą man padėti, už visą tai ko negalejau rasti per visus 10 metų kituose psichologuose ir psichoterapeutuose, kurie dirbo su mano problemomis. Mane supantys aplinkiniai žmonės pastebejo ženklų pasikeitimą mano būklėje ir taip prašo rekomenduoti jiems ar jų artimiems šį daktarą. Iš mano patirties kiek teko susidurti su aibe daktarų, Bukelskis yra pats šilčiausias žmogus ir išmintingiausias daktaras. Ačiū

2017-09-26, 21:33 | IP: 78.56.69.184

Esu labai dekingas Gerb. Laurynui Bukelskiui uz jo rupestinguma ir profesionaluma. Man ilgai nepavyko rasti pagalbos, teko isbandyti psichoterapija, bet ji man buvo neveiksminga, nes mano liga buvo gilesnio pobudzio, bet dekui Dievui likimas mane suvede su gydytoju Bukelskiu.

2017-02-16, 07:55 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!