Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Tomas Budrius, %

Registracija čia ir dabar
Kardiolitos Klinikos (Vilnius, Santariškės)
Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2010-07-27, Nr. MPL-16453, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas

Išduota: 2017-06-27, Nr. MPL-21858, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Gydytojas chirurgas

Išduota: 2015-07-10, Nr. MPL-20602, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Budrius Tomas dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Budrius Tomas?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

94.7% Complete

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

4.7

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

4.7

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

92% Complete
4.6

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

75.8% Complete
3.8

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Kardiolitos Klinikos (Vilnius, Santariškės)
Pacientų atsiliepimai
2022-07-17, 10:45 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus chirurgas, nuoširdžiai rekomenduoju

2022-06-04, 22:28 | Registruotas lankytojas 3

Patys geriausi atsiliepimai apie šį gyditoją. Profesionaliai, kruopščiai, ypač dėmesingai atliko paskirtą operaciją. Rezultatas pranoko mano lūkesčius. Esu be galo laiminga dėl to. Man tiesiog nepakanka žodžių, kaip išreikšti savo dėkingumą. Tai tiesiog tariu Ačiū!
Dar norėčiau pridurti, kad jis ne tik geras specialistas, o ir išties maloniai bendraujantis žmogus. Dėl to visos baimės dingo dar prieš operaciją ir galėjau 100% juo pasitikėti.
Ačiū daktare!
Jei kas dar svarstote ar kreiptis į šį specialistą, tai nebesvarstykite. Jūs jį atradote!

2022-06-02, 21:41 | Registruotas lankytojas 1

Puikus profesionaliai dirbantis gydytojas. Tik patys geriausi atsiliepimai.

2021-12-03, 17:39 | Registruotas lankytojas 1

Puikus, profesionalus hirurgas. Puiki komanda.

2021-09-12, 22:26 | Registruotas lankytojas 1

Gyd.Tomas Budrius labai konkretus, malonus, kantrus, įsiklausė tikrai ko noriu, patarė, nuramino. Rezultatu esu laaabai patenkinta, tikrai buvau išgirsta kokios krūtinės aš noriu. Dėkinga esu iki mėnulio ir atgal už profesionaliai atliktą darbą.
Grožio Akademijos aptarnavimas, nuo bendravimo iki maisto ir išlydėjimo iki durų namo100%.

2021-01-19, 17:06 | Registruotas lankytojas 1

Labai džiaugiuosi pasirinkusi šį gydytoją.Tai ne tik savo srities profesionalas,bet ir labai malonus žmogus.Operaciją atliko puikiai,o ir randų beveik nesimato.Man buvo atlikta vokų plastika .Tikrai rekomenduoju šį gydytoją.

2020-08-04, 20:38 | Registruotas lankytojas 5

Pries eidamas pas gydytoja apie ji nieko nezinojau. Apsilankymas maloniai nustebino. Konsultacijos metu gydytojas buvo draugiskas ir atsake i visus klausimus. Paaiskino tiksliai kokia bus operacijos eiga ir ka jos metu atliks. Operacija buvo atlikta profesionaliai, jokiu nusiskundimu neturiu. Nors praejo tik pora savaiciu, jau galiu pasigirti gerais rezultatais. Rekomenduoju!

2020-02-25, 09:21 | Registruotas lankytojas 1

Tai be galo talentingas, profesionalus, juvelyriškas chirurgas. Vienas geriausių Lietuvoje! Žmoniškas ir empatiškas profesionalas- tikra retenybė. O atliktas darbas viršyjo visus lūkesčius. Jaučiuosi Jam be galo dėkinga. Rekomenduoju šį patyrusį lengvos rankos chirurgą.

2018-01-04, 16:43 | Registruotas lankytojas 1

Profesionalus, atidus, kruopštus ir labai talentingas gydytojas. Atliko pilvo plastiką, rezultatas pranoko visus mano lūkesčius.
Puiki priežiūra po operacijos, esu labai patenkinta. Didelis nuoširdus ačiū!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-10-12, 16:24 | IP: 84.240.4.153

NUOSTABUS, NESUGADINTAS DAKTARAS. SKYRE DAUGIAU LAIKO OPERACIJAI, NEI BUVO SUPLANUOTA. VISKAS GERIAU, NEI TIKEJAUSI. ACIU!

2017-08-29, 22:21 | Registruotas lankytojas 2

Rekomenduoju puikiai atlikta krutines ir voku operacija ;)

2017-05-13, 13:14 | IP: 78.60.215.200

esu labai dekinga siam gydytojui uz nepriekaistingai atliktas operacijas :)

2017-05-13, 11:32 | IP: 193.219.87.70

Atliko pilvo plastika. Esu labai patenkinta ir laiminga. Rezultatas pranoko lukescius. Rekomenduoju .

2017-04-24, 09:02 | IP: 188.69.192.223

Puikus gydytojas, rūpestingas, nuoširdus žmogus, tikras profesionalas ir pavyzdys kitiems! Esu Jam be galo dėkinga :)

2017-03-05, 21:01 | IP: 78.56.38.145

Ačiū, labai geras daktaras, chirurgas, geras žmogus. Operacija (pilvo plastika) buvo padaryta profesionaliai, apie tokį efektą net ir nesvajojau. Tapau kitokiu žmogumi. Po operacijos gavau gerą gydytojo priežiūrą . Dar karta dėkui. 48 m. vyras, vilnietis.

2017-03-01, 13:05 | Registruotas lankytojas 2

Tai profesionalus chirurgas, puikiai bendrauja (teigiamas, ramus ir betarpiškas), nekelia panikos. Nurodymai ir rekomendacijos, kurias gyd. T.Budrius pateikė po operacijos, buvo labai tikslios, į visus papildomus klausimus atsakė išsamiai. Gydytis namo išvykau visiškai garantuota, kad gavau geriausią įmanomą paslaugą.

2016-07-27, 11:30 | IP: 78.62.113.227

Puikus chirurgas.