Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Laimutė Bieliauskienė, %

Licencijos

Gydytojas vaikų neurologas

Išduota: 2004-11-09, Nr. MPL-03174, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-26)

Gydytojas vaikų neurologas

Išduota: 2004-11-09, Nr. MPL-03174, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-26)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

77.4% Complete
3.9

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

45.4% Complete
2.3

Nepavyko diagnozuoti problemos

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

56.4% Complete
2.8

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

70% Complete
3.5

Iš esmės atsakė, bet ne išsamiai

Ar skyrė pakankamai laiko?

50.4% Complete
2.5

Įvertino tai kas būtina, bet plačiau nesigilino

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

52.8% Complete
2.6

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

91% Complete
4.6

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2022-03-29, 10:49 | Registruotas lankytojas 5

Atvykome pas gydytoja,nes 4metu mergaitei reikalinga logopedo pagalba.Pirmiausiai reikejo neurologes konsultacijos.Gydytoja buvo labai nemaloni ir grubi bendraudama su mergaite.Uzduodama klausimus stebejosi kaip mergaite gali kazko nezinoti.Pasiunte eiti pas psichologa,bet nepavyksta uzsiregistruoti,nes visur didziules eiles.Pas logopede taip ir nepavyko uzsiregistruoti.GEDA tokiems gydytojams ir sveikatos sistemai!!!!!

2021-07-19, 11:35 | Registruotas lankytojas 2

Atvykome su 4mėn kūdikiu. Su vaiku elgtis nemoka, kad patikrinti ar seka žaisliuką-vedžioji jį labai greitai ir pasakė jog neseka, nors vedant lėčiau viskas gerai, vaikas seka. Vėliau paskyrė mankštas, nors prie jų priklausė dar logopedo, ergo terapeuto, psichologo paslaugos nors jų negavome! Niekaip nepavyko diagnozuoti problemos, vietoj to pasiūlė tvarkytis neįgalumą, kad gauti daugiau mankštų ir kreiptis į Lopšelio ligoninę, nors Kalniečių poliklinikoj lygiai tokias paslaugas privalo teikti, kaip ligoninėje! Nors po baigto kurso dar priklaue4 po 5 mankstas, pati ju nepasiule

2021-04-02, 12:35 | Registruotas lankytojas 7

Nerekomenduoju ir pati negrįšiu su sūnum niekada! Susidūrėme sūnui bunant 4-9 mėn., Lankėmės 3 kartus. Mūsu atveju susidariau įspūdį, kad nemoka prie vaikų prieiti. Iškarto puola galvą matuoti, net nepakalbinus. To pasekoje po pirmo vizito vaikas taip klykė ir išsigando, kad visi sekantys vizitai buvo per klyksmus vos pamačius. Su kitais daktarais problemų nebuvę. Atėjome dėl miego sutrikimų, o buvo paskirtos mankštos. Kaip tai susiję su miegu gydytoja logiškai negalėjo paaiškinti. Mano atveju panašu, kad ieško pati neatitikimų, kad būtų darbo (laisvi laikai vizitui net tą pačią dieną yra indikatorius). Klausinėja apie raidos dalykus, kurie amžiui dar nepriklauso ir tenka pačiai paaiškinti, kad dar ne laikas ir tai nėra sutrikimas (mūsų atveju - kalba). Man, kaip mamai, gavosi ne tik rūpestis dėl neišspręstų miego sutrikimų, bet ir stresas dėl klykiančio vaiko ir nepagrįstų teiginių dėl raidos atsilikimo.