Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Nauris Grušauskas, %

Registracija čia ir dabar
Odos ir veneros ligų kabinetas „Odos ligos“
Licencijos

Gydytojas dermatovenerologas

Išduota: 2004-12-29, Nr. MPL-05529, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-26)

Gydytojas dermatovenerologas

Išduota: 2004-12-29, Nr. MPL-05529, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-26)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

61% Complete
3

Laukiau iki 15 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

88.2% Complete
4.4

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

86.3% Complete
4.3

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

85.2% Complete
4.3

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

85.3% Complete
4.3

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

77.2% Complete
3.9

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

87.1% Complete
4.4

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Odos ir veneros ligų kabinetas „Odos ligos“
Pacientų atsiliepimai
2024-03-22, 11:32 | Registruotas lankytojas 2

Nusiteikusi buvau įdomiam bendravimui pagal komentarus, bet... Nuostabus, atsidavęs savo darbui Gydytojas. Ne bendrauti einame, o gydytis. Nors registravomės privačiai konsultacijai, gydytojas primigtinai atsisakė, kad atsiskaityčiau už konsultaciją. Vieniems vienoks humoras, kitiem kitoks tinka. Taip, kad jautruoliai ir aikštingi kreipkitės kitur!

2024-03-13, 10:44 | Registruotas lankytojas 7

Labai ačiū. Nuostabus daktaras, savo srities specialistas. O kas čia rašo neigiamus komentarus dėl bendravimo būdo tai man neužkliuvo, kaip tik atpalaiduoja kai nėra per daug oficialumo, paprastai, aiškiai viską išdėsto, pasitinkslina ar viską supratom, tai yra absoliučiai normalu. Labai ačiū.

2024-02-26, 12:47 | Registruotas lankytojas 2

Šiam gydytojui liksiu amžinai dėkinga. Pas jį lankemėms privačiai "Ąžuolino vaistinėje" vykome be išankstinės registracijos. Gydytojui įvardinus, kad mano dukrytei, kuriai vos 1 metai 3 mėn turi didele problema ir jis suprato ir priėmė. Viską nuosekliai išklausė, kad mano dukrytei jau savaite laiko nieks neskiria gydymo, o tik operuoja. Apžiūrėjęs situacija išsamiai papasakojo koks gydymas laukia ir nuramino, kad viskas bus gerai. Paskirtas gydymas pasimatė jau po 2 dienų nuo išrašytų vaistu, mano dukryte nebejaučia skausmo. Gydytojas davė ir savo kontaktus, kad po savaitės paskambinčiau ir papasakočiau, kaip sveikstame. Gydytojas iš pačios didžiausios raidės. Ne tik kaip gydytojas nuostabus, bet ir žmogus su labai gražiu vidumi, su puikiu humoro jausmu.
P.s. tikrai ne pasipelnyti gydytojas dirba, o dirba iš širdies, asmeniškai iš mūsų už konsultacija, nes nereikėjo susimokėti, nors buvome pas jį privačioje klinikoje.
Sėkmės gydytojui ir didžiausios rekomendacijos

2023-12-04, 23:05 | Registruotas lankytojas 3

Visko prisiskaiciau apie si gydytoja, tad ejau pasiruosusi viskam :)
Galiu pasakyti tiek, kad gydytojas dirba is pasaukimo, matosi, kad jam patinka.
Bet na, sudinas jo darbas, visa diena i koju pirstus ziureti, sudinas paveldetas odas, uzpakalius ir tt… tad nenuostabu, kad po tiek darbo metu gydytojas taip bendrauja.
Asmeniskai man netrukde, pasijuokem visi ir tiek, bet kalbant apie problema tai iskart pasake kas ir kaip, bei paskyre tikslinga gydyma, ta pacia minute suorganizavo procedura, nesiule jokiu kremukunaudoti. Saunuolis!

2023-12-01, 12:25 | Registruotas lankytojas 4

Labai geras gydytojas. Turi savitą humoro jausmą, kuris tikrai ne visiems gali patikti, bet man tai viskas labai puikiai ????

2023-10-27, 16:14 | Registruotas lankytojas 3

Gydytojas profesionalas. Išsamiai ir su humoru viską papasakojo. Mokantis bendrauti su vaikais ir jų tėvais :) metus laiko vaiką vargino vis atsirandantis bėrimas, po gydytojo paskirto tepalo bėrimas dingo sekančią dieną. Nuoširdžiai rekomenduoju šį gydytoją.
Ačiū ir sėkmės darbuose. Herkaus mama.

2023-10-03, 15:34 | Registruotas lankytojas 3

Kazkoks pilnas negatyvo padaras, bet ne gydytojas. Komunikacijos igudziu tikrai siusciau pasitobulinti.Studijuoju medicina ir paskaita buvo apie pacientu pagarba.Sis gydytojas turbut neisklause siu paskaitu. Vietoj sakymo as jus konsultuoju jis slyksciai daug kartu kartojo as tau aiskinu.Net nesupranta, kad pacienta turi vadinti Jus ir kad is pacientu uzdirba sau duonele sventa. Moku uz sveikatos draudima 450eur kas menesi, kad tokias sudinas paslaugas gauciau! Vaikas isejas jautesi blogai, nes gydytojas mobingo megejas zemeno vaiko oda. Tyciojosi sakydamas zasies oda, ji sudina oda paveldejo .Net nesigilino .Kaip tokiam amziuje tokie dirba. Jos padejeja irgi varte akis ir dusavo neaisku ko.NEREKOMENDUOJU net uz dyka eiti!!

2023-08-26, 10:03 | Registruotas lankytojas 2

Puikus specialistas. Maloniai ir pagarbiai bendravo, su humoro jausmu.

2023-03-23, 16:26 | Registruotas lankytojas 1

NEREKOMENDUOJU. Atvykome konsultacijai, net neapžiūrėjo. Bendravo chamiškai, nemandagiai, grubiai, po kiekvieno sakinio vis garsiu tonu paklausdavo ,,SUPRATAI??" , vartojo necenzūrinius žodžius ir labai nepriimtus pavyzdžius,kaip tarkime: ,,gali gerti,kad ir my*alus, niekas čia nepadės". Po jauno vaikino apžiūros, ale juokais pasiūlė ,,patrumpinti pi*palą" problos išsprendimui. TA PRASME JŪS RIMTAI ? Šis žmogus negali dirbti gydymo įstaigoje. Jis ne tik,kad negydo, bet ir elgiasi neadeavačiai.

2023-01-23, 13:23 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabus gydytojas, tikras profesionalas. Išgydė ligą, kurios pusę metų negalėjo nustatyti kiti gydytojai dermatologai, paskyrė nemokamą pakartotinį vizitą įvertinti ar vartoti vaistai veiksmingi.

2023-01-20, 08:34 | Registruotas lankytojas 7

Vienas vizitas pas gyd. Grušauską atpirko visus betikslius klaidžiojimus pas pasimetusias, pavargusias, kremukų mėginukus įteikiančias alergologes. Gydytojas labai pagaviai ir su geru humoru bendravo su vaiku ir su jį lydėjusiu suaugusiuoju. Iš pirmos apžiūros tiksliai įvardijo diagnozę, skyrė laiko išaiškinti kilmę, priežastis, gydymą, perspektyvas. Priešas identifikuotas, valio! Ačiū gydytojui, tik geriausios rekomendacijos!

2022-10-03, 15:25 | Registruotas lankytojas 4

Puikus specialistas, padejo išspręsti įsisenėjusias problemas.

2022-05-21, 02:08 | Registruotas lankytojas 2

Nerekomenduoju,ne tik,kad neišgydė,bet dar ir pablogino visą situaciją,atėjus pakartotinai su didžiuliu kūdikio išbėrimu ir paklausus ką toliau daryti,atsakymas buvo nustok žliumbt,atžagarus,grubus,nemandagus,visiškai nerekomenduoju,tik apeiti tokį gydytoją kuo toliau

2022-05-21, 02:07 | Registruotas lankytojas 2

Nerekomenduoju,ne tik,kad neišgydė,bet dar ir pablogino visą situaciją,atėjus pakartotinai su didžiuliu kūdikio išbėrimu ir paklausus ką toliau daryti,atsakymas buvo nustok žliumbt,atžagarus,grubus,nemandagus,visiškai nerekomenduoju,tik apeiti tokį gydytoją kuo toliau

2022-05-11, 14:22 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju tiems, kurie iš tiesų turi problemų rimtesnių nei vienos minutės apžiūra. Atėjus ir parodžius atviras žaizdas tiek ant nugaros, dekoltė, veido ir nuo jų likusius gilius randus, apie alergines reakcijas, buvo pasakyta, kad tai jaunatviniai spuogai, kuriuos pagal šį daktarą pati išsidraskau bei duotas psichiatro numeris. Reziume buvo nustatytas grybelinės kilmės gilusis folikulitas, kuris pasklidęs po visą organizmą paveikė tiek galvos, tiek dantenų, tiek viso organizmo būklę. Kadangi daktaras pavadino turinčia psichologinių problemų dėl krapštymo, nes jie savaime siejasi, tai ilgai kito sprendimo neieškojau nes buvo pasakyta, kad niekas nepadės.

2022-05-09, 11:12 | Registruotas lankytojas 1

Pats geriausias odos daktaras. Rekomenduoju ????????

2022-04-06, 13:11 | Registruotas lankytojas 5

Nerekomenduoju. Bendravimas ir kalbėjimo maniera žemiau plintuso. Pati turiu baisia aknia, ko atsakymą gavau, kad esu neturėjusi lytiniu santykiu, todėl....

2022-03-15, 20:11 | Registruotas lankytojas 2

Dar nespėjus ištart nei žodžio iškart pasakė diagnozę. Nuramino ir labai optimistiškai nuteikė. Puikus savo srities specialistas!

2021-12-30, 13:42 | Registruotas lankytojas 1

Zinot, yra gydytojai, kurie dirba del pinigu ir yra gydytojai, kurie dirba is pasaukimo. Sis gydytojas priverte patiketi, kad siais sunkiais koronos laikais vis dar egzistuoja Hipokrato priesaika ir jai prisieke gydytojai. Tokio atsidavusio,mylincio ir ismanancio savo darba gydytojo seniai neteko regeti. Vykome is Klaipėdos jau nebesitikedami nieko, nes kiekvienas vizitas musu mieste dar ir dar kartą nuvildavo, o pas si gydytoja radome visus atsakymus ir isvykome su palengvejimu, kad dabar tikrai bus geriau. Jei sakote, jog netinkamas gydytojo tonas ar jumoro jausmas, ar zvilgnis, ar dar kazkas, vadinasi jus neturite problemu, nes kai turi problemų, jau nebesvarbu nei zvilgsniai, nei manieros, nei juokeliai. Svarbu yra sveikas, guvus, zvalus vaikas, kuriam nebereikia kenteti skausmu ir matyti verkiancia mama. Sakome didelį ačiū už paaukota laika savo atostogų metu ir linkime, kad kiekvienas vaikas ar zmogus turintis odos problemų jus atrastų! Didziausios rekomendacijos!

2021-11-23, 17:41 | Registruotas lankytojas 1

Geras žmogus, geras specialistas.

2021-10-22, 23:05 | Registruotas lankytojas 1

Esame begalo dėkingi! Nuostabus gydytojas, vienintelis išaiškines problemas ir padėjęs mūsų mažyliui. Daugiau tokių profesionalų kaip jis ir nebeliks sergančių!

2021-10-22, 16:41 | Registruotas lankytojas 1

Rūpestingas gydytojas kurį tikrai drąsiai galiu rekomenduoti. Šiuo metu laukiuosi ir susidūriau su odos problemomis. Gydytojas priėmė extra vizitui prieš savo darbo laiką, išsamiai pakonsultavo, nuramino ir dėl nėštumo ir dėl mano būklės. Paskyrė gydymą kuris labai palengvino simptomus. Profesionalus, supratingas, tik pačios geriausios rekomendacijos.

2021-10-07, 21:34 | Registruotas lankytojas 4

Gydytojas iš didžiosios raidės, tiksli diagnozė, dėmesys, viską aiškiai ir smulkiai išaiškino
Rekomenduoju 100 %
Ačiū, kad tokių profesionalių gydytojų dar yra ????

2021-08-02, 23:23 | Registruotas lankytojas 15

Visa seima ir artimieji lankosi pas si gydytoja esant odos problemoms,nes kiek teko lankytis pas kitus- diagnozes budavo netikslios. Taip, su humoro jausmu, bet net jautraus mazo vaiko nenugasdino, o kaip tik stengesi uzmegzti rysi, kalbino. Apziurejo ir uztikrintai pasake kas ir kaip. Negailejo laiko ir issamiai suteike informacija, aiskiai ir paprastai bet profesionaliai. Dekojam

2021-07-28, 21:42 | Registruotas lankytojas 1

Gavome siuntimą mažamečiui vaikui, kuriam reikėjo apžiūrėti karpą ant kojos piršto. Tik įžengus į kabinetą ir pasodinus vaiką ant kėdės gydytojas paklausė, kokiu reikalu. Pasakiau, kad dėl karpos ir tada pratrūko tikrąja ta žodžio prasme agresyviai rėkti ant manęs. Kad kokie neišmanėliai veda vasaros metu šalinti karpą (atėjom tik konsultacijai, o ne šalinimui). Tas rėkianis moralas tęsėsi ir tęsėsi. Tada pats pradėjau ant jo rėkti, ko jis čia rėkia. Tai šiek tiek jo nervinį protrūkį apramino. Tačiau vaiką toks neatsakingas, nekultūringas ir grubus bendravimas tikrai išgąsdino. Moralas tas, jei jis pradės savo nesąmones šnekėti, gesinkit jį, kad nešnekėtų nesąmonių, nerėkautų, o dirbtų savo darbą. Kaip sakant, tokiems pasipūtėliams, reikia duoti atgal, jų pačių ginklais. Dėl gydytojo profesionalumo abejoniu neturiu, bet bendravimas, tai tragedija.

2021-07-20, 22:45 | Registruotas lankytojas 1

Nerealus daktaras! Odos problemą nustatė labai greitai ir visiškai teisingai. Atsakė į visus rūpimus klausimus, paaiškino viską, kas buvo susiję su mano liga. Humoro jausmas savotiškas, tačiau man geros nuotaikos ir pozityvo įkvėpė visai savaitei. Džiaugiuosi atradusi daktarą, kuris yra savo srities specialistas

2021-06-04, 22:34 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju!!!!
Po vizito pas gydytoja likau šokiruota bendravimu, kalbos maniera ... ir labai dvejoju jo kaip specialisto kompetencija. Turejom odos problemą. Tai tik pamates pradėjo šneketi nesamones nes kitaip isireikšti negaliu. Sake kad jei dukra paveldėjo šūdiną oda tai jos problema ir jei netinka galit parduot arabam už kupranugarius..... ir dar ten buvo tokiu idomiu išsireiškimų.... šeip tikrai į problemą net nesigilino. Išrašė antubijotiku ir už 5-7 min vizito pas gydytoją atsisveikino.
Daugiau nesilankysiu ir kitiem netekomenduoju. O jei papuolėte, per klaidą kaip aš. tai verta apsilankyti pas kitą gyd išgirsti kitokią nuomonę.

2021-04-20, 19:26 | Registruotas lankytojas 3

Esu dėkinga šiam gydytojui už paskirtą gydymą.Operatyvų tyrimų atlikimą. Puikų bendravimą, padrąsinimą.Rekomendacijas. Nuostabus žmogus ir puikus specialistas. Sėkmės kuo geriausios. Dievo palaimos. Gaila, kad nepaprašiau kontaktų.

2021-04-16, 16:39 | Registruotas lankytojas 4

Labai profesionalus gydytojas. Viską išsamiai paaiškino apie ligą, pasakojo apie galimą ligos eigą. Paskyrė gydymą, paaiškino apie vaistų šalutinius poveikius, detaliai paiškino visą gydymo planą.

2021-04-13, 22:21 | Registruotas lankytojas 1

Šiandien lankiausi pas šį gydytoją. Diagnozę išaiškino tiksliai. Humoro jausmas - neišpasakytas. Pozityvo iš šio gydytojo parsivežiau visai savaitei. Superinis gydytojas

2021-04-07, 11:43 | Registruotas lankytojas 1

Nerekomenduoju tiems, kurie bando susidoroti su AKNĖ. Mano aknė gydymosi istorija tęsiasi daug metų ir vis dar nesu visiškai išsigydžiusi, tačiau prasidėjo prieš maždaug 6 metus, kai pirmąkart apsilankiau pas Naglį ir vis dar dabar aiškiai atsimenu jo knygą ir pasakymą, kad mityba nesukelia aknės ir kad man nebūtina keisti nieko, ką valgau ir tada aknei negerėjant, jis vis išrašydavo stipresnį vaistą ar tepalą, antibiotikus, kontraceptikus, iki kol priėjome accutane ir jis pats teigė, jog rašytų vaistą nenoromis. Džiaugiuosi, jog pasiskaičiau apie šį vaistą ir tąkart pas šį daktarą nebesugrįžau. Dabar po šešių metų, galiu drąsiai teigti, jog dieta ir emocinė būsena, stresas ir t.t. dalykai, kuriuos Grušauskas būtent ignoravo yra tai, kas būtent gydo mano aknė. Aknė yra visų pirma vidinė organizmo problema, o šis daktaras deja nėra pakankamai apsiskaitęs naujausių tyrimų ir teikia pasenusius gydymo būdus.

2021-02-04, 11:08 | Registruotas lankytojas 1

Savo srities ekspertas su neeiline iškalba ir pozityvu????

2021-01-26, 09:25 | Registruotas lankytojas 1

Puikus savo srities specialistas. Kažkoks odos ligų genijus. Problemos sprendžiamos ir konsultuoja aiškiai, greitai, tiksliai, suprantamai ir išsamiai.

2020-07-09, 15:14 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 3 m. 8 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-07-08, 18:44 | Registruotas lankytojas 11

Arba jį priimi su tokiu bendravimu ir humoru arba ne...pora kartą teko papulti pas jį, kaip ir padėjo jo išrašyti vaistai, bet paskutinį kartą atėjus su vaiku, buvau aprėkta ko čia atėjau...aprėkė prie vaiko, sūnus net išsigando. Faktas, tokiam populiariam gydytojui tikrai nusišvilpt ant keletos burbuliuojančių mamyčių, bet bendravimo kultūrą privalo turėti kiekvienas gydytojad. Netgi pats "dievas" Grušauskas...daugiau pas ji nebeinam, nes Kaune, pasirodo, ne visi dermatologai išmirė :)

2020-06-04, 17:36 | Registruotas lankytojas 1

Puikus, profesionalus gydytojas. Nepriklausomai nuo diagnozės sugeba palaikyti gerą nuotaiką, turi puikų, subtilų jumoro jausmą. Tuo pačiu išsamiai viską paaiškina, nekiša brangių vaistų. Rekomenduoju 200 proc.

2020-05-06, 14:48 | Registruotas lankytojas 8

Visad tikimės gydytojo profesionalumo ir gero kontakto. Karantino metu, kai visiems suprantama, kad patekti pas gydytoją su eilinėmis problemomis neįmanoma, džiaugiuosi, kad ieškojau būtent šio gydytojo. Atsišaukė telefonu, geranoriškai pasiūlė atsiųsti foto su probleminės odos vaizdu, perskambino, neabejodamas išsakė diagnozę-ir tai pasirodė 100% teisinga. Tik tokio profesionalumo gydytojas gali padaryt tokią išvadą! Viskas išsisprendė be jokių vaistų, nors abejoju, ar kiti nebūtų pasiūlę tepti ar gerti vaistų, nebūdami tikri dėl diagnozės. Ačiū gydytojui! O kas bijo žmogaus su sveiku humoru, tegu ieško tylinčio ir galvos nuo rašymo nepakeliančio :) Aš rinksiuosi tik šį gydytoją!

2019-11-25, 20:03 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 4 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-10-06, 17:25 | Registruotas lankytojas 1

Puikus gydytojas! Is jo kabineto viaada iseinu su sypsena ! Aciu jam ????

2019-09-01, 09:20 | Registruotas lankytojas 15

Greitai ir tiksliai diagnozavo peroralini dermatita ir gydymas buvo veiksmingas, o iki tol kiti specialistai 2 metus gyde ne nuo tu ligu.

2019-07-10, 00:58 | Registruotas lankytojas 1

Ačiū už priėmimą, profesonalumą, už diagnozę ir sveiką humoro jausmą ! Labai džiaugiuosi, kad iš Vilniaus nuvykau, Sėkmės!REKOMENDUOJU 200%

2019-07-08, 16:05 | Registruotas lankytojas 1

Prisiskaicius komentaru vaziavau su "baime" del "ale" jo nemandagaus bendravimo, bet... Super!!! pasaka ne gydytojas, liga apibudino iki smulkmenu, bajeristas ir siaip nuostabus gydytojas.... isejau isisiepus :-) dar laukiau vaistinej eilej su sypsena, juokiausi sau viena... REKOMENDUOJU 200%

2019-06-27, 14:37 | Registruotas lankytojas 6

Atejus į kabinetą, net neapžiūrėjęs nusprendė, kad aš sveika ir paklausė ko atėjau, pasakius kad del galvos odos problemų (niežėjimas ir pleiskanų luobas, su skausmingomis vietomis) Mane išvadino gulbe ir liepė plaukt :-). Paklausiau, kad gal tada alergija man, išgirdau klausimą,, ar ant šiknos tas pats, jei ne, tada ne alergija,, ir pasakė, jei taip manau tai eik pas alergologą.

2019-06-25, 17:09 | Registruotas lankytojas 1

Super gydytojas,turintis nerealu jumoro jausma.Tai ne tik gydytojas,bet ir psichologas.Didelis aciu!

2019-05-11, 17:35 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus Gydytojas. Tolerantiškas, supratingas, puikus specialistas, turintis šaunų humoro jausmą (gaila, kad ne visiems jis suprantamas).
Pirmą kartą pas jį lankiausi su vaiku. Vaikas buvo sužavėtas jo humoro jausmo ir paskirto gydymo. Diagnozė ir gydymas veiksmingi.
Antąkart ėjau dėl savo bėdų. Gaila, tačiau nei vaistai, nei gydymo kursas nebuvo paskirti. Nieko nepadarysi...genetika visagalė, jos neišgydysi.
Rekomenduoju gydytoją kaip geriausią savo srities specialistą.

2019-05-07, 12:18 | Registruotas lankytojas 4
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 10 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2019-01-26, 09:35 | Registruotas lankytojas 4

Šaunus daktaras su savitu humoro jausmu :)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Nauris Grušauskas?
2019-01-18, 10:16 | Registruotas lankytojas 2

Begalo nuostabus gydytojas! Tiksliai nustate problema ir labai greitai pasveiko oda! Esu begalo patenkinta! Pats didziausias aciu!!!! Beto, nuostabus humoro jausmas!geriausias dermatologas Lietuvoje!

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Nauris Grušauskas?
2019-01-16, 12:39 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 2 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Nauris Grušauskas?
2018-11-26, 17:52 | Registruotas lankytojas 1

Prieš einant tiek daug buvau prisiskaičiusi kitų komentarų apie šį gydytoją, kad tikrai galvojau, na, įdomu, kaip man seksis. Ir šiandien pas jį apsilankiau. Atėjau su problema, kuri mane jau labai senai kankina, o dabar dar ir pablogėjo, ėjau dėl acnės. Gydytojas tiesiog fantastiškas, nieko panašaus per visą savo gyvenimą nesu sutikusi! Iš tiesų jis turi specifinį humoro jausmą, gal jis kiek neįprastai bendrauja, bet koks skirtumas, visi mes skirtingi ir tai yra nuostabiai žavu. Tik atėjus iškart įvertino būklę, viską išsamių išsamiausiai man paaiškino, per tiek metų joks gydytojas nesugėbėjo nieko panašaus padaryti. Paaiškino problemą, išvardino visus būdus, kaip galime tai spręsti ir viskas, iš jo kabineto išėjau su aiškiom, konkrečiom mintim, ką turiu daryti. Jokio pasimetimo, nežinojimo, bet aiškus suvokimas, ką toliau daryti ir kaip spręsti problemą. Be viso to, jis toks supratingas ir nors iš pirmo žvilgsnio atrodo griežtas vyras, bet puikiai supranta, turi gerą širdį ir nori, kad tau būtų kuo geriau :) man jis įkvėpė drąsos, pasitikėjimo, išėjus net verkiau, bet tikrai ne dėlto, kad mane būtų įskaudinę, bet dėl to, kad netikėjau, jog galiu sutikti tokį mane suprantantį žmogų. Ir žinokit, gal gražiai skamba, bet tikrai neidealizuoju. Jei dvejojat, eiti ar neiti pas jį, tai patikėkit, eikit jau rytoj ir tikrai nesigailėsit. O jei belaukdami milžiniškoj eilėje, sumąstysit, kad gal aj.., neverta tiek laukti, tai patikėkit manim, laukit! Kiekviena laukimo minutė atsipirks su kaupu! :)

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Nauris Grušauskas?