Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Augustas Beiša, %

Registracija čia ir dabar
Baltijos-Amerikos terapijos ir chirurgijos klinika
Licencijos

Gydytojas chirurgas

Išduota: 2018-06-28, Nr. MPL-22810, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Abdominalinės chirurgijos gydytojas

Išduota: 2018-06-28, Nr. MPL-22808, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

78.8% Complete
3.9

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

83.2% Complete
4.2

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

80.8% Complete
4

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

84.7% Complete
4.2

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

82.5% Complete
4.1

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

79.5% Complete
4

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

83.8% Complete
4.2

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Baltijos-Amerikos terapijos ir chirurgijos klinika
Pacientų atsiliepimai
2023-12-12, 20:57 | Registruotas lankytojas 1

Labai patenkintas gydytojo darbu. Malonus, profesionalus, išsamiai atsakė į visus man rūpimus klausimus. Mano bambos išvaržos operacija praėjo greitai ir sklandžiai. Neliko matomo rando.

2023-10-27, 18:55 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus gydytojas, nuo pirmos konsultacijos, galėjau juo pasitikėti. Šalino skydliaukę puikiai praėjo operacija. Pasiteiravo po operacijos, kaip jaučiuosi, Gydytojas iš didžiosios raidės. Dėkoju jums už viską!!!

2023-10-10, 21:12 | Registruotas lankytojas 1

Ypatingai rekomenduoju mane operavusį gydytoją chirurgą Augustą Beišą. Niekada nerašau komentarų, bet šįkart tiesiog negalėjau nepasidalinti ir neišreikšti padėkos, pagarbos ir pasidžiaugti šiuo jaunu gydytoju. Konsultacijos metu gydytojas skleidė ramybę, viską iki smulkmenų išaiškino, buvo rūpestingas ir mandagus, todėl visiškai juo pasitikėjau. Nors operacija buvo sudėtinga, nes reikėjo šalinti visą skydliaukę su naviku prisitvirtinusiu prie trachėjos, bei limfmazgius, bet praėjo sklandžiai, be jokių komplikacijų. Gydytojas ypač kruopščiai susiuvo žaizdą, todėl ji labai minimali, atlikta ant kaklo linkio, kad būtų kuo mažiau pastebima. Tariu didžiulį AČIŪ gydytojui Augustui Beišai už jo besąlygišką atsidavimą darbui, nuoširdumą, paprastumą, rūpestį, operatyvumą atliekant skydliaukės šalinimo operaciją. Jei kam numatoma panaši operacija iš visos širdies rekomenduoju – gyd. Augustą Beišą. Tai gydytojas dirbantis iš pašaukimo. Galime būti ramūs, kad su tokiais gydytojais mūsų medicinos laukia šviesi ateitis. Didžiulės sėkmės, Jums gydytojau, profesinėje veikloje.

2023-06-10, 13:08 | Registruotas lankytojas 1

Nuoširdžiai rekomenduoju šį nuostabų chirurgą! Maždaug prieš mėnesį atliko tiroidektomijos operaciją dėl diagnozuotos skydliaukės papilinės karcinomos. Operacija praėjo sklandžiai, be jokių komplikacijų. Nuo pat pirmos konsultacijos, pajutau, kad galiu pilnai pasitikėti gydytoju ir nepergyventi, nes būsiu gerose rankose. Visu priešoperaciniu laikotarpiu ir po operacijos, gydytojas buvo empatiškas, rūpestingas, mandagus, konkretus ir kantrus. Išklausė ir atsakė į visus rūpimus klausimus, suteikė reikalingą informaciją ir nuramino, kai matė, kad pergyvenu dėl savo diagnozės ir nežinomybės, kas bus ateityje. Esu be galo už viską dėkinga ir linkiu gydytojui didžiausios sėkmės profesinėje veikloje!

2023-05-26, 21:43 | Registruotas lankytojas 1

Ačiū labai gydytojui už atliktą tūlžies pūslės šalinimo operaciją. Operacija ir pooperacinis laikotarpis praėjo sklandžiai. Po 5 savaičių randai mažai pastebimi. Viską paaiškino,atsakė į visus klausimus,po operacijos aplankė kelis kartus. Tikrai labai malonus ir kompetetingas,tik patys geriausi atsiliepimai ir rekomendacijos. Kuo didžiausios Jam sekmės!;)

2023-05-05, 22:06 | Registruotas lankytojas 1

Tik patys geriausi atsiliepimai apie šį gydytoją. Didelis ačiū už greitą priėmimą, nuostabiai atliktą operaciją. Matosi gydytojas myli savo darbą, visiškai pasitikėjau šiuo gydytoju. Viską išsamiai su visomis detalėmis paaiškindavo net neprašytas, nes kartais žmogus net nepagalvoji kai ko paklausti, o čia viskas aiškiai išdėstyta. Tikrai nuoširdžiai džiaugiausi savo gydytoju, kad ateidavo ir apžiūrėti ir papasakoti išsamiau viską kaip ką planuoja daryti, aplankė ir po operacijos pasidomėti kaip savijauta. Nuoširdžiai rekomenduoju šį Gydytoją, nes jis tikras savo srities profesionalas iš didžiosios G!!!
Dar kartą didelis didelis AČIŪ!!!
Inga Stankuvienė

2023-03-08, 08:43 | Registruotas lankytojas 7

Man buvo atlikta skydliaukės operaciją. Operavo Augustas Beiša. Tai gydytojas, palikęs puikų įspūdį:
1. Profesionalus - operacija atlikta nepriekaištingai, tiksliai, beveik neskauda, balsas nė kiek neprikimęs.
2. Mandagus - visada elgėsi itin švelniai, mandagiai.
3. Ramus - tas įkvėpė pasitikėjimo jo veiksmais ir ramybės man.
4. Viską išaiškino iki smulkmenų.
5. Kruopštus - žaizda labai delikati, kiek įmanoma mažesnė, atlikta ant kaklo linkio, kad matytųsi ateityje kuo mažiau.
6. Rūpestingas - atėjo ne kartą iki operacijos ir net po darbo valandų sulaukė, kol mane parveš iš prabudimo.
7. Optimalaus amžiaus - turintis apie 10 m. praktinės ir teorinės patirties, dar jaunas ir nepavargęs nuo darbo, dar norintis tobulėti ir besidomintis naujovėmis.

Jei kam numatoma panaši operacija - iš visos širdies rekomenduoju Augustą Beišą.

2022-12-23, 10:22 | Registruotas lankytojas 2

Nuostabus jaunas gydytojas, labai dėmesingas, malonus, rūpestingas, negailintis laiko bendravimui su pacientu, viską išaiškina, maloniai atsako į klausimus. Ačiū gydytojui už profesionaliai atliktą operaciją, po kurios jaučiuosi puikiai. Didžiausios jam sėkmės! Taip pat nuoširdžiai dėkoju ir visai operacinės komandai, puikiajai Anestezeologei rezidentei (pavardės besijaudindama neįsiminiau) ir visai nuostabiajai II pilvo chirurgijos skyriaus komandai.

2022-12-17, 10:50 | Registruotas lankytojas 2

Šiek tiek daugiau nei prieš mėnesį gydytojas atliko man tulžies šalinimo operaciją. Viskas buvo padaryta profesionaliai, puikiai. Gydytojas apsilankė ir prieš, ir po operacijos, buvo labai dėmesingas, jautrus. Prieš tai esu buvusi pas jį konsultacijoje, taip pat elgėsi labai dėmesingai, išklausė mano nuomonės, davė naudingų patarimų. Puikuis, savo profesiją išmanantis ir mylintis gydytojas! Ir su puikiu jumoro jausmu. Lengva ir gera bendrauti. Esu labai dėkinga! Tikrai rekomenduoju nuoširdžiai.

2022-12-10, 11:58 | Registruotas lankytojas 25

Man patiko, labai mielas ir draugiškas gydytojas. Sėkmės jam.

2022-07-14, 22:39 | Registruotas lankytojas 3

Dėmesingas, taktiškas ir profesionalus gydytojas.

2022-03-19, 09:21 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus, profesionalus gydytojas. Tik patys geriausi atsiliepimai ir nuoširdžiausias AČIŪ!

2021-12-14, 15:58 | Registruotas lankytojas 1

Labai esu dėkinga gydytojui Augustui Beišai už sėkmingai atliktą išvaržos operaciją, konsultaciją, patarimus. Labai malonus, dalykiškas ir savo srities profesionalas. Pagarba tokiems gydytojams.

2021-12-11, 11:16 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus jaunosios kartos Gydytojas, tikras savo srities virtuozas, meistriškai atliko reto susirgimo feochromocitomos operacinį gydymą. Nei operacijos metu, nei pooperaciniu periodu nekilo jokių komplikacijų. Gydytojui esu nuoširdžiai dėkingas už atvirumą, supratingumą, nuoširdumą ir aukščiausio lygio profesionalumą. AČIŪ :)

2021-12-03, 19:25 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus gydytojas!

2021-10-23, 22:30 | Registruotas lankytojas 2

Ačiū už atliktą operaciją. Nors gydytojas jaunas, bet visiškai juo pasitikejome. Nuoširdus, profesionalus, atviras, atsakantis į visus rūpimus klausimus.

2021-05-12, 20:02 | Registruotas lankytojas 1

Labai malonus , profesionalus , dėmesingas ir neskaičiuojantis pacientui skirto laiko, gydytojas.Tikrai rekomenduoju.

2021-05-12, 15:00 | Registruotas lankytojas 16

Labai malonus, profesionalus gydytojas. Išsamiai ištyrė, pasidomėjo nusiskundimais, paskyrė papildomus tyrimus. Atliko planinę operaciją. Po operacijos suteikė visą reikalingą informaciją dėl žaizdos priežiūros bei kitas rekomendacijas.

2021-02-03, 19:57 | Registruotas lankytojas 22

Nuotabiai atlikta operacija!!!! Nuostabi laukia ateitis šito jauno gydytojo !

2020-07-16, 08:16 | Registruotas lankytojas 3

Puikus gydytojas! Labai rekomenduoju!

2019-10-22, 18:50 | Registruotas lankytojas 3

Gydytojas atliko tulžies pūslės pašalinimo operaciją Santariškių ligoninėje. Esu labai dėkinga už suteiktas konsultacijas, už dėmesį prieš ir po operacijos. Svarbu, kad ligonis pasitikėtų gydytoju, nes kaip bebūtų, kiekviena operacija baugina. Laiko praėjo nedaug, bet jaučiuosi vis geriau. AČIŪ!

2019-10-21, 05:25 | Registruotas lankytojas 1

Noriu padėkoti gydytojui Augustui Beišai už nuoširdų rūpestį ir dėmesį, įsiklausimą, nuoseklumą, atsakingumą, paprstumą ir profesionalumą gydant mano mamą.
Kai pilvo skausmų varstomą, 4-tos stadijos kiaušidžių vežiu sergančią mamą atvežiau į Santaros ligoninės skubios pagalbos skyrių, budėjo gydytojas Augustas Beiša. Sunerimau pamačiusi jauną gydytoją. Ar pakaks patirties ir žinių, ar nebus pažiūrėta atsainiai, nes atvykome nesitarę, nors ir su siuntimu, bet iš kito miesto. Mama ligoninėje pragulėjo beveik mėnesį laiko, buvo atliktos 2 operacijos po to laukė sudėtingas, komplikuotas ir ilgas atsistatymo procesas. Ir visą šį laikotarpį mama jautė nuoširdų gydytojo rūpestį, palaikymą ir dėmesį. Ją tai labai guodė ir stiprino. Manau, kad gydytojas Augustas Beiša yra gydytojas iš pašaukimo, gydytojas kuriam rūpi žmogus. Kartais, net ir tarp medikų, to labai trūksta. AČIŪ, Daktare!