Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Karolis Baužys, %

Licencijos

Gydytojas ortopedas traumatologas

Išduota: 2018-07-04, Nr. MPL-22969, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas

Išduota: 2020-06-25, Nr. MPL-24604, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

87.6% Complete
4.4

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

93.4% Complete
4.7

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

91.7% Complete
4.6

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

90.7% Complete
4.5

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

92.3% Complete
4.6

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

84.9% Complete
4.2

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

94.7% Complete
4.7

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2024-03-26, 07:51 | Registruotas lankytojas 1

NEREKOMENDUOJU, pogydytojas atliktos estetinės operacijos Vitkus klinikoje (šlaunų plastikos šalinant odos perteklių) surandėjo vidinai audiniai (liposukcijos atlikimo vietose, nors šią procedūrą rekomendavo atlikti pats gydytojas) ko pasekoje susidūriau su dideliu fiziniu ir psichologiniu diskomfortu, skausmu po korekcinės operacijos (atlika jau kitur).
Gydytojo požiūris nustebino, savo iniacityva nesidomėjo mano būkle, o matydamas prastą rezultatą išsakė nuomonę, kad ‘nu fainai čia viskas’.

2024-01-22, 07:27 | Registruotas lankytojas 3

Operavo pilvo raumenų diastazę ir išvaržą. Nuostabus gydytojas, užtikrintas, kruopštus ir atsakingas. Pilvas kelios dienos po operacijos, o jau atrodo puikiai. Labai rūpestingas, malonus, išsamiai atsakė į visus klausimus. Jeigu dar kada gyvenime būtų reikalinga panaši operacija - kreipčiausi tik į K. Baužį, ačiū Jums labai!

2023-09-25, 01:23 | Registruotas lankytojas 1

Pozityvus,paprastas,net labai profesionalus gyfytojas.

2023-09-22, 10:26 | Registruotas lankytojas 1

Ačiū, sėkmės visame kame!

2022-09-14, 08:36 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus, profesionalus gydytojas,
Prieš sudėtingą krūties rekosntrukcijos operaciją konkrečiai ir išsamiai viską išaiškino, operaciją atliko profesionaliai, po operacijos rūpinosi. Sveikimo procesas buvo greitas ir sklandus.
Esu labai patenkinta operacijos ir gydymo rezultatu - Gydytojo meile ir atsidavimu savo darbui, energingumu, profesionalumu.
Nuostabus visas jaunas Plastinės ir rekosntrukcinės chirurgijos centro Santaros Klinikose kolektyvas - anesteziologė, sesutės.
Didžiulė padėka!

2022-07-20, 00:32 | Registruotas lankytojas 3

Šis chirurgas darė man riešo kanalo operaciją lapkričio mėn.
Noriu labai padėkoti daktarui, kad viskas praėjo sklandžiai. Viskas vyksta taip, kaip daktaras ir sakė, pirštų tirpimas po pusės metų beveik išnyko, ranka vėl beveik normaliai funkcionuoja.
Iš pradžių kilo abejonių dėl jo, bet praėjus pusei metų supratau, kad tai buvo konkretumas. Labai džiaugiuos, kad operaciją atliko būtent jis. Rekomenduoju kaip savo srities profesionalą.

2022-07-20, 00:32 | Registruotas lankytojas 3

Šis chirurgas darė man riešo kanalo operaciją lapkričio mėn.
Noriu labai padėkoti daktarui, kad viskas praėjo sklandžiai. Viskas vyksta taip, kaip daktaras ir sakė, pirštų tirpimas po pusės metų beveik išnyko, ranka vėl beveik normaliai funkcionuoja.
Iš pradžių kilo abejonių dėl jo, bet praėjus pusei metų supratau, kad tai buvo konkretumas. Labai džiaugiuos, kad operaciją atliko būtent jis. Rekomenduoju kaip savo srities profesionalą.

2021-11-11, 10:23 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus gydytojas. Savo srities profesionalas. Prieš operaciją papasakojo viską nuosekliai, kaip bus daroma ir kodėl taip ir ne kitaip. Buvo atlikta krūtinės mažinimo ir pakėlimo operacija. Santaros klinikose. Viskas sklandžiai pagal planą. Džiaugiuosi rezultatu ir esu labai dėkinga Karoliui Baužiui už jo darbą.

2021-06-23, 13:15 | Registruotas lankytojas 1

Man patiko gydytojo minimalus, konkretus ir nuraminantys paaiškinimai operacijos metu - vis paminint, kas operacijos metu yra atliekama. Puikiai operacijos metu gydytojui padejo talkinantis personalas - domėjosi savijauta, bendradarbiavo su gydytoju. Po operacijos gydytojas išsamiai pakomentavo, kas buvo atlikta operacijos metu, žodziu informavo, kaip elgtis pooperciniu metu, pateikė rašytinę atmintinę su asmeniniis kontaktais, kur kreiptis iskilus klausimams. Jaučiasi gydytojo konkretumas, užtikrintumas, išmanymas, ką daro, o tai nuramino baime del gydymosi, suteike pasitikejimas ir tikejima, kad viskas bus gerai. Dėkoju jaunam ir perspektyviam gydytojui.

2020-05-19, 16:51 | Registruotas lankytojas 2

Labai dekingas Karoliui uz isgelbeta koja. Patekau i reanimacija po autoivykio. Tikras savo srities profesionalas. Turejau keleta operaciju ir jo ranku deka galiu dziaugtis gyvenimu.

2020-01-13, 09:07 | Registruotas lankytojas 1

Numatyta operacija atlikta profesionaliai. Tokių gerų rezultatų nesitikėjau. Nuoširdžiausia padėka jaunam chirurgui ir visai komandai už rūpestį, nuostabų komandinį darbą. Džiaugiuosi, kad tokie žmonės dirba Santarų klinikose. Pagarba chirurgo K. Baužio tėvams ,kad turime geriausiomis žmogiškomis savybėmis pasižymintį puikų specialistą

Su pagarba I. Rabašauskienė

2019-11-13, 11:44 | Registruotas lankytojas 2

Labai dėmesingas, malonus gydytojas, kruopščiai atlieka savo darbą!

2019-09-17, 11:40 | Registruotas lankytojas 3

Keista, bet iš eilės:
Operavo plaštaką (extra, nes trauma). Sutikau kad operuotų ir rezidentas, nes "ant kažko" juk turi tie gydytojai mokytis :-). Deja, nei prieš operaciją, nei po jos Karolis Baužys nepasirodė, net nepasidomėjo asmeniškai. Bandžiau ieškoti kad pakonsultuotų (nes 2 mėn. po operacijos, o ranka ištinusi, skausminga ir t.t.) - vos radau informaciją kad būtent jis operavo.
Pasišnekėjau su pažįstama ligoninėje, tai tik užjautė kad jis mane operavo. Kitas chirurgas, tiesiog po operacijos pakalbintas pasakė "nieko geriau neturėjome tądien" :-). Žodžiu linksma, nors gal ir subjektyvūs tokie kolegų vertinimai - nežinai kas ten vyksta įstaigoje...
Skyriaus vedėjas malačius (7 savaitės po traumos nuvykau ieškoti šio chirurgo konsultacijai), tiesiog nukreipė pas kitą plastikos traumotologą, kuris tikrai dėmesingai išklausė, apžiūrėjo, suteikė visą info, pamokė reabilitacijos pratimų, patvirtino kad tokie skausmai, patinimas ne operacijos vietoje galimi ir paskyrė tolimesnius vizitus. Liuks! Ačiū.
Tad apie Karolį, kaip specialistą, neturiu nei geros, nei blogos nuomonės, AČIŪ kad išoperavo, tikiuosi pamokos nenueis veltui ir taps geru plastinės rekonstrukcijos mikrochirurgu. Bet kaip norėtųsi bent minimalaus kontakto su pacientu: konsultacijos, įvertinimo ir rekomendacijų tolimesniai reabilitacijai. Tada jausčiausi ramus, nes juk kas nei tas kuris operavo, geriausiai žino kaip ten "viduje" pavyko :-).
Tiek tos istorijos.

2019-09-16, 16:53 | Registruotas lankytojas 1

Atvykau i ligonine po beveik 27val po pirsto kraujagysliu nutraukimo. Gydytojo Karolio apziura, operacija ir gydymas su prieziura buvo atlikta tobulai profesionaliai ir operatyviai. Aciu gydytojui uz ilga, bet sekminga operacija, energija, tobula darba, profesini atsidavima ir 100% isgydyma.

2019-04-07, 18:26 | Registruotas lankytojas 2

Man buvo paskirtas kairės rankos riešo operacinis gydymas ekstra tvarka iš konsultacijų . Dėkoju gydytojui už sėkmingai atliktą operaciją.