Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Regina Čiuplevičienė, %

Licencijos

Gydytojas neurologas

Išduota: 2004-10-19, Nr. MPL-02244, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-27)

Gydytojas neurologas

Išduota: 2004-10-19, Nr. MPL-02244, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-27)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

86.2% Complete
4.3

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

84.3% Complete
4.2

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

76.6% Complete
3.8

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

81.7% Complete
4.1

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

81.7% Complete
4.1

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

69.8% Complete
3.5

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

90.8% Complete
4.5

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2021-10-22, 01:03 | Registruotas lankytojas 3

24.08.2021 vėlų vakarą, su insulto simptomais, greitosios pagalbos automobiliu buvau atvežta į Priėmimo ir Skubios pagalbos skyrių Marijampolėje. Dirbantis jaunas gydytojas norėjo atlikti trombolizę. Laimei, budėjo nuostabi gydytoja Regina Čiuplevičienė, kuri atėjusi pakonsultuoti, suabejojo trombolizės būtinybe, už ką aš esu labai dėkinga, ir paskyrė kompiuterinės tomografijos tyrimą. Atlikus šį tyrimą, jog būtume visiškai tikri, sekantį rytą dar išsiuntė mane į Kauno klinikų ligoninę pakartotinei kompiuterinei tomografijai su angiografija. Insulto diagnozė buvo atmesta. Lieku be galo dėkinga gydytojai už šiuos priimtus sprendimus. Gydytoja tokioje stresinėje situacijoje padėjo nusiraminti, bendravo ramiai, profesionaliai, šiltai. Rekomenduoju šią gydytoją ir nuoširdžiai dėkoju dar ir dar kart!

2019-02-24, 20:30 | Registruotas lankytojas 1

Demesinga, profesionali gydytoja.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2019-01-29, 21:00 | Registruotas lankytojas 2

Atvykau į priimamąjį jau trečia diena besitesenčiu didžiuliu galvos skausmu ir sutrikusia koordinacija. Praleidau priimamajame 5 val. Buvo leidžiami ir lašinami vaistai. Galvos skaumas nemažėjo. Prieš tai budėjusi neurologė ( pavardę žinau, bet neminėsiu) padaužė su plaktuku per kelienius ir dingo. Iš dirbančio personalo gavau atsakymą, kad išrašyta gerti Dolmen dėl kraujagyslinio galvos skausmo ir važiuoti namo. Parekomendavo tirtis dėl migrenos. Aš šią ligą turiu, bet simtomai ne tokie. Toks atsakymas man netiko, nes apie naują deagnozę nieko nenutuokiau. Paprašiau iškviesti kitą neurologą. Tuo metu neurologijos skyriuje budėjo gyd. Regina Čiuplevičienė. Esu labai laiminga, kad būtent ji buvo tuo metu. Suteikė išsamią informaciją, davė patarimų man tinkančių šioje situacijoje. Buvo ne tik neurologe, bet ir psichologe. Skyrė nemažai laiko, kad suprasčiau kas man yra ir kaip turėčiau elgtis ateityje, kad tokių simtomų išvengčiau ar jų bent sumažėtų. Mano patirtis su šia gydytoja buvo gera. Dėkoju jai ir galiu rekomenduoti kitiems :)

2018-02-28, 14:00 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabi gydytoja,paprasta,jokios aroganijos,AIškiai ir tiksliai išaiškino ligą,tai vienintelė gydytoja, kuri man padėjo laisviau bei nevaržomai skausmų judėti. Rekomenduoju viesiem 100%.

2017-08-12, 17:39 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!

2017-05-08, 13:25 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 7 m. 7 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.

2016-12-23, 21:59 | IP: *.*.*.*

2016-10-18, 12:16 | IP: 84.15.59.6

Dėkingas šiai puikiai gydytojai už sugrąžintą sveikatą.