Reitingas

Registracija čia ir dabar
Medicinos centras „Lazerklinika“
Licencijos

Gydytojas dermatovenerologas

Išduota: 2009-06-29, Nr. MPL-15214, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Čekmariova Jelena dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Čekmariova Jelena?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

83.9% Complete
4.2

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

85.4% Complete
4.3

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

4.4

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

4.4

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

67.5% Complete
3.4

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

66.8% Complete
3.3

Kaina atitiko paslaugos kokybę

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Medicinos centras „Lazerklinika“
Pacientų atsiliepimai
2021-09-30, 15:10 | Registruotas lankytojas 1

Labai puiki specialistė. Kreipiausi dėl kapiliarų ir lūpų. Lanakausinkas pusmetį.

2020-02-29, 10:04 | Registruotas lankytojas 1

Puiki gydytoja išmananti savo darbą. Odos, (išsausėjimas, bėrimas) ypač veido problemą turėjau 17 metų. Pagerėjimas pastebėjau jau po kelių dienų.
Per visą laikotarpį apsilankiau pas keliolika gydytoju, tai jokio efekto.. Džiaugiuosi, kad pabandžiau dar kartą pas Jeleną Čekmariovą..
P.s. komentarų niekada nerašiau..

2018-10-08, 21:29 | Registruotas lankytojas 11

Puiki, dėmesinga gydytoja, operatyviai diagnozavo problemą. Atsako į klausimus, paaiškina kas ir kaip. Visada besišypsanti.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2017-07-02, 16:43 | Registruotas lankytojas 1

Pusę metų mano odos problemą(išbėrimas,šerpetojimas,raudonumas aplink nosį)gydė valdiškame odos ir venerinių ligų dispanseryje, bet neišgydė. Ir nebežinojo bet kokius vaistus išrašyti! Trūko kantrybė būti bandomuoju triušiu ir tada susižinojau,kad lazer klinikoje dirba gera gyd.Čekmariova. N įėjau. Dvi savaitės ir mano problema išgydyta!!! Todėl aš ir kitiems žmonėms rekomenduoju eiti pas gerb.gyd.Čekmariovą.

2017-03-15, 16:34 | IP: 81.7.97.47

Ši gydytoja - pirmiausia, nuostabus ir geras žmogus. Visada aiškiai atsako į rūpimus klausimus, jei nesuprantu - pakartoja. Gydytoja žino, kokio gydymo pacientui reikia. Man pasisekė, kad man rekomendavo šią gydytoją!

2016-10-13, 17:42 | IP: 78.61.146.22

Puiki gydytoja