Reitingas

Registracija čia ir dabar
Gyd. V. Jonaitienės klinika
Licencijos

Gydytojas akušeris-ginekologas

Išduota: 2018-06-28, Nr. MPL-22850, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

95.1% Complete
4.8

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

98.4% Complete

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

98.3% Complete

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

98.8% Complete
4.9

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

98.8% Complete
4.9

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

93.2% Complete
4.7

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

97.2% Complete

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Gyd. V. Jonaitienės klinika
Pacientų atsiliepimai
2025-02-09, 11:08 | Registruotas lankytojas 2

Ačiū gydytojui Linui Andreikai už atlikta operaciją, už auksines rankas, begalinį dėmesį ir rūpestį po operacijos, kuris padejo ramiai,saugiai ir greitai gyti. Ačiū visai jūsų komandai , kuri palaikė, negailejo švelnumo atliekant procedūras ir gero žodžio.Labai esu dėkinga. AČIŪ. Lina iš 166

2024-11-29, 08:29 | Registruotas lankytojas 3

Gydytojas iš didžiosios raidės, profesionalas. Labai demesindas,nuoširdus.

2024-11-29, 08:29 | Registruotas lankytojas 3

Gydytojas iš didžiosios raidės, profesionalas. Labai demesindas,nuoširdus.

2024-06-04, 13:23 | Registruotas lankytojas 6

Puikus gydytojas, savo srities specialistas. Paaiškino viską suprantamai ir aiškiai. Sėkmės darbuose!

2024-04-14, 21:45 | Registruotas lankytojas 36

Atvykau dėl butinosios pagalbos. Ačiū gydytojui už išsamią konsultaciją, savalaikį palaikimą ir tikslias rekomendacijas.

2024-04-05, 00:42 | Registruotas lankytojas 1

Puikus gydytojas! Negaili laiko tiek vizito metu, tiek telefonu paaiškinti su liga susijusių dalykų. Esu dėkinga

2023-12-09, 12:36 | Registruotas lankytojas 1

Džiaugiuosi, kad pakliuvau pas gydytoją Liną Andreiką. Jis skleidžia ramybę ir pasitikėjimą, viską paaiškina išsamiai ir suprantamai. Dėmesingumas ir rūpestis ligoniu žavi ir džiugina. Rekomenduoju visiems, nes tai gydytojas kuriam tikrai rūpi ligonis ir jo sveikata. Labai smagu, kad jaunoji gydytojų karta profesionali, kompetentinga ir atsakinga. Nuoširdi padėka. Ačiū.

2023-11-23, 16:23 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus gydytojas, labai išsamiai viską papasakoja ir atsako į visus klausimus. Esu didelė procedūrų ir gydytojų bailė, bet biopsiją paėmė pajuokaudamas ir su kolegomis sukurdamas kiek įmanoma atpalaiduojančią atmosferą. Sėkmingai atliko gimdos kaklelio konizaciją. Visiškai pasitikiu ir labai vertinu, kad taip paprastai ir šiltai bendrauja. Ačiū gydytojui, didžiausios rekomendacijos.
Rūta

2023-11-18, 09:01 | Registruotas lankytojas 1

Šis gydytojas yra ramybės įsikūnijimas!
Patekusi pas jį iš kart nusiraminau ir nebuvo net menkų dvejonių. Reikėjo atlikti operaciją- iš kart pasirinkau, jog mane operuotų tik Linas Andreika.
Ačiū už rūpestingumą bei paskatinimą!
Ačiū už profesionalumą!
Ačiū, kad esat! Patikėkit, rekomendacija yra pati nuoširdžiausia. Esu apsilankiusi ne pas vieną ginekologę- tačiau L. Andreika yra savo darbui atsidavęs daugiau nei 100 proc! Linkiu ir Jums ir sau- savo kelyje sutikti tik tokius savo darbą mylinčius bei išmanančius gydytojus!
Širdingas ačiū!!!
Greta

2023-11-16, 00:19 | Registruotas lankytojas 2

Geriausias gydytojas! Net žodžių neturiu. Dėkosiu visą savo likusi gyvenimą, kad gydytojo dėka vaikai turi mamytę, o vyras žmoną. Rūpestingas, išsamus, profesionalus. Labai esu laiminga, kad pakliuvau būtent pas jį. Ačiū už tai Linai, kad esate!

2023-07-23, 21:12 | Registruotas lankytojas 1

Puikus gydytojas, išsamiai paaiškino diagnozę, atlikta operacija, sklandžiai viskas sugijo, nuolatinis palaikymas, domėjimasis būkle ir rekomendacijos. Nuoširdi padėka gydytojui!

2023-05-13, 19:00 | Registruotas lankytojas 5

Labai puikus ir kompetetigas gydytojas. Atliko totalinę laparoskopinę histerektomiją. Prieš operaciją išsamiai supažindino su operacijos eiga,galimas komplikacijas. Po operacijos buvo atėjęs į palatą net kelis kartus ir sekančią diena taip pat. Teiravosi apie savijautą. Tikrai atsakingas gydytojas,savo srities specialistas. Rekomenduonu 100%????

2023-01-23, 11:53 | Registruotas lankytojas 3

Aš labai patenkinta gydytoju. Turėjau onkologinę problemą. Man tereikėjo tik pasitikėti juo - gydytojas nuramino, viskuo pasirūpino. Tik geriausi atsiliepimai.

Tatjana R.

2022-12-01, 22:16 | Registruotas lankytojas 3

Puikus gydytojas, pasirūpino mano mama. Rūpestingas ir profesionalus. Lankėmės privačioje klinikoje.

2022-10-23, 16:38 | Registruotas lankytojas 2

Gydytojas vertas geriausių žodžių. Išsami informacija vizituojant prieš operaciją. Iki smulkmenų, aiškiai, suprantamai, dėmesingai, po operacijos, ne kartą užeinant į palatą paklausti, kaip jaučiates? Esu labai dėkinga, atsidavusiam gydytojui. AČIŪ! Linui ir jo visai komandai!

2022-10-23, 16:38 | Registruotas lankytojas 2

2022-08-18, 19:33 | Registruotas lankytojas 1

Ačiū Jums ❤️ mano daktaras geriausias!!!!!!!! nėra žodžių kaip pasakyti kokia aš esu laiminga kad mano daktaras Jūs!!!! į visus klausimus atsakė, per dieną užeina ne mažiau kaip 5 kartūs, man tai labai svarbu. Dok Dievas kad tokių daktarų būtų ko daugiau ! mano situacija buvo labai sunki bet rado išeitį ir prooperavo. Ačiū Jums už galimybę gyventi toliau❤️❤️❤️

2022-07-04, 18:13 | Registruotas lankytojas 2

Gydytojas vertas geriausių žodžių apie jį. Sukeliantis ramybę ir jokios baimės.

2022-07-04, 15:58 | Registruotas lankytojas 1

Einant trečiai dienai po laporoskopijos pas Liną Andreiką vis dar renku žodžius apibūdinti šio specialisto kruopštumą bei atsidavimą darbui. Nuostabus gydytojas, atidus, nuoširdus, atsidavęs savo specialybei. Išsamiai konsultavo laukiant planinės operacijos, jos dieną ir po jos. Visa patirtis Santaros klinikų akušerijos skyriuje maloniai nustebino, tiek slaugytojos, tiek, dar kartą, gydytojo darbas. Esu be galo patekinta ir dėkinga visatai už šį žmogų ir jo gebėjimus. Jei kadanors vėl tektų kreiptis pagalbos, nesvarstyčiau nei sėkundės.

Ačiū Linui, jo komandai, ačiū labai.

Sėkmės didžiausios visiems.

Greta

2022-02-22, 22:36 | Registruotas lankytojas 1

Pas gydytoją Andreika patekau visiškai netikėtai ieškodama ginekologo kuris kuo greičiau priimtu. Iki vizito neskaičiau nei komentarų nei žinojau pas ką pateksiu tačiau matau, kad atsidūriau gerose rankose. Gydytojas profesionalus, empatiškas, išsamiai atsako į visus klausimus ir suteikia reikiamą informaciją. Vien pasakytas ačiū yra per mažai, esu labai dėkinga šiam gydytojui už greitą sureagavimą, atliktą operaciją, priežiūrą po jos ir kiekvieną išsamų vizitą.

2022-02-02, 06:07 | Registruotas lankytojas 5

Buvo diagnozuotas ektopinis nėštumas ir pilve rasta laisvo skysčio. Gydytojas atliko operacija. Gydytojas tikrai puikus, atsakė į visus klausimus ir nuramino prieš operacija. Randai po operacijos labai gražiai sugijo ir beveik jų nesimato! Šaunus gydytojas. Didelis ačiū.

2022-02-02, 06:07 | Registruotas lankytojas 5

2021-10-13, 23:14 | Registruotas lankytojas 2

Labai norime padėkoti gydytojui Linui Andreikai už atliktą mamai operaciją, konsultavimą, priežiūrą. Nuramino, suteikė vilties prie 4 vėžio stadijos, sakė šiais laikais jau medicina pasistūmėjus į priekį. Tas nuraminimas ir optimizmas mums buvo tikrai svarbus. Profesionaliai, optimaliai su komanda atliko sudėtingą operaciją, prižiūrėjo po jos. Atsakė į visus rūpimus klausimus, net gal ir nepatogiu jam laiku. Mes labai tai vertiname ir esame dėkingos. Operacija daryta kovo mėn. Mama praėjo chemoterapiją, dabar taikoma biologinė terapija. Jaučiasi neblogai.
Alvyra Marytė (mama)

2021-09-13, 15:42 | Registruotas lankytojas 1

Noriu padėkoti gydytojui Linui Andreikai už atliktas operacijas. Dar kartą širdingai AČIŪ!
Tai gydytojas, keliantis pasitikėjimą ir pateisinantis Gydytojo vardą iš didžiosios raidės.
Žmogiškas ir žemiškas, atjaučiantis pacientą ir įsigilinantis į jo bėdas. Išsamiai ir kantriai paaiškinantis problemas ir kas padaryta.
Norėtųsi, kad būtų kuo daugiau tokių puikių gydytojų kaip gydytojas Linas.
Žydrė

2021-09-07, 12:46 | Registruotas lankytojas 1

Gydytojas rūpestingas, atsakingas bei išmanantis savo darbą. Dėkoju gydytojui ir visam personalui už rūpestį, darbo operatyvumą ir profesionalumą. Pagarbiai, Janina

2021-08-09, 15:00 | Registruotas lankytojas 5

Puikus specialistas. Esu dėkinga už skirtą laiką ir neabejingumą. Atvykau su stipriais skausmais kiaušidėse. Atliko visus reikalingus tyrimus ir išleido tik įsitikinęs kad sveikata gerėja. Tikrai rekomenduoju specialistą ir esu jam labai dėkinga už nuoširdžią kompetentingą pagalbą. Arūnė

2021-06-02, 12:35 | Registruotas lankytojas 3

Ne tik profesionalus, bet ir šiltas gydytojas. Puikios konsultacijos, viską paaiškina, aktyviai domisi gydymo eiga, proaktyvus, kartais net pamiršus paskambinti - pats paskambina pasiteirauti. Pripažinsiu, kad labai seniai teko naudotis ne privačios gyd.įstagos paslaugomis, šiek tiek dvejojau, ar nebandyti kreiptis privačiai, tačiau gydytojo kompetancija, bendravimas, greiti sprendimai, kas liečia visus tyrimus, išsklaidė abejones. Labai smagu, kad ateina gydytojų karta, kurie ne tik srities specialistai, bet ir puikiai komunikuoja bei yra empatiški pacientams. Matosi, kad dirba Santariškių ginekologijos skyriaus vedėjo Rudaičio komandoje, nes visa vedėjo kuruojama komanda dirba be priekaištų ir kelia kartelę valstybiniam medicinos sektoriui. Didžiausios sėkmės!!!

2021-05-06, 00:12 | Registruotas lankytojas 3

Labai nuostabus gydytojas! Šiltas, nuoširdus priėmimas. Aiškus informacijos pateikimas. Superinė apžiūra. Tokio puikaus vizito pas gydytoją nesu turėjusi. Ačiū gydytojau - Jūs nerealus. Linkiu dar ilgai išlikti tokiu !!! Jurga

2021-04-20, 23:29 | Registruotas lankytojas 2

Noriu padėkoti iš visos širdies gydytojui. Pas Lina Andreika patekau Santaru ligoninėje atvykusi į greitosios pagalbos skyriu su dideliais skausmais šone. Gydytojas atlikęs apžiūra nustatė kiaušides cista, labai detaliai išaiškino visas rizikas ir pasekmes, aptarė mano galimybes ir siūlė operuotis. Labai ilgai svarsčiau ar operuotis ar laukti ir gydytojas labai kantriai bendravo ir susidorojo su mano dvejonėmis. Jo kantrybe buvo tikrai ypatinga, manau kitas gydytojas numotu ranka ir pradėtų ant manęs keiktis. Vis tik pasirinkau laukti, bet grįžau į ligonines priimamąjį skyriu po savaites pablogėjus savijautai. Linas Andreika ta diena budėjo ir sutiko mane priimti, apžiūrėjęs nusprendėme operuoti. Kol laukiau covid tyrimo ir savo eiles operacinėje gydytojas atėjo į palata patikrinti mano savijautos kelis kartus, parodė tikrai dideli rūpestį mano būsena žinodamas, kad labai pergyvenau. Operacija atliko puikiai, nors buvo didele rizika, kad teks šalinti ne tik cista, bet ir kiauside, vis tik sugebejo išsaugoti kiauside. Po operacijos buvo užsukęs kai prabudau bei kita rytą. Esu be galo iš visos širdies dekinga jo rūpesčiu, kantrybe ir profesionalumu. Esu lankiusi daug skirtingu ginekologu tiek Lietuvoje tiek užsienyje, užsienyje turejau ginekologinė operacija, bet ten manęs net neaplenkė gydytojai aptarti operacijos. Tikrai nuostabus ir savo darbą išmanantis ginkekologas, patekę į jo rankas galite jaustis labai ramus ir saugus.

2021-01-15, 14:55 | Registruotas lankytojas 4

Labai geras gydytojas ir šiltas žmogus.

-Antonija Sas

2020-10-06, 15:09 | Registruotas lankytojas 5

Nerealus daktaras. Visą informaciją išdėstė išsamiai. Rūpestingai atliko tyrimus, išdėstė tolimesnį stebėjimo planą. Buvusi panika išsisklaidė.

2020-06-15, 20:39 | Registruotas lankytojas 1

Nuostabus gydytojas, kuris skiria daug dėmesio. Operaciją atliko labai gerai, puikiai jaučiuosi ir esu labai dėkinga. Arina

2020-05-05, 16:11 | Registruotas lankytojas 2

Noriu padėkoti gydytojui už sklandžiai praėjusią operaciją, skirtą dėmesį, bei už visus atsakymus į klausimus. Suteikė daug informacijos apie pačią operaciją ir kitas gydymo galimybes.
Nuostabus ir pozityvus gydytojas. Didelis ačiū! Simona

2019-11-20, 14:39 | Registruotas lankytojas 7

Prižiūrėjo po operacijų. Labai išsamiai, neskubėdamas viską paaiškino, šiltas žmogus, įsigilinantis į ligą.Jokios arogancijos, kokią kartais pajaučiame atėję pas kitus gydytojus su savo "nereikšmingomis problemomis".Sėkmės išliekant profesionalu :)Orinta

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2019-10-15, 20:10 | Registruotas lankytojas 2

Esu labai dėkinga gydytojui už visapusišką priežiūrą. Gydytojas atsidavęs savo profesijai, žmogiškas ir tikslus. Aiškiai nupasakojo viską prieš ir po. Buvau nustebinta profesionalumu ir rūpesčiu. Ačiū. Sėkmės Jumsm tobulėkit ir toliau išlikit visapusišku!
Giedrė V.

2019-07-28, 11:15 | Registruotas lankytojas 2

Nuoširdžiai esu dėkinga šiam gydytojui, kuris mane operavo. Šis gydytojas yra vertas pagarbos ir gydytojo vardo. Prieš operaciją, jo iniciatyva, buvo viskas nuodugniai patikrinta, išklausinėta, paaiškinta ir patarta. Po operacijos nebuvau palikta nežinioje, netgi keletą kartų aplankė atnešdamas kartu su savimi ir šypseną, kuri po operacijos pakeldavo ir man nuotaiką. Atėjęs išsamiai papasakojo ligos istoriją ir jos eigą, vis domėdavosi, kaip jaučiuosi. Jeigu dar kartą reikėtų grįžti į šią ligoninę operuotis, nuoširdžiai norėčiau pakliūti į šio ryžtingo, jauno, draugiško, komunikabilaus ir išmanančio savo darbą rankas. Linkiu, kad niekada nepritrūktų kantrybės, kad niekada nedingtų šypseną. Didžiausios Jums sėkmės savo darbe.

2019-06-18, 11:53 | Registruotas lankytojas 1

Esu nepaprastai dėkinga už atliktą sudėtingą operaciją ir pooperacinį gydymą.Tai puikus specialistas, itin dėmesingas, atidus, rūpestingas.Viską išsamiai paaiškino apie atliktą operaciją ir laukiantį tolesnį gydymą.Nuramino, padėjo patarimais.Tai gydytojas, kuriam rūpi pacientai ir jų problemos.Visada liksiu Jums dėkinga.Vilija.

2019-05-27, 11:05 | Registruotas lankytojas 2

Gydytojas iš didžiosios raidės!!! Išsamiai konsultavo prieš operaciją, vardino galimus gydymo budus, perspejo ir apie gresiančias komplikacijas. Džiaugiuosi kad viskas pavyko puikiai, nors situacija pasirodė esanti daug sudėtingesnė nei atrodė. Dirbo ilgai ir sunkiai ir jau praėjus dviem savaitėms po operacijos galiu pasakyti atliko ją kaip juvelyras. Po opercios lankė net po kelis kartus per dieną, teiravosi apie savijautą, pats atliko procedūras. Išsamiai aiškino apie tolimesnį gydymą bei jį skyrė. Tikriausiai tai pirmasis mano netrumpame gyvenimo kelyje sutiktas toks šiltas, profesionalus ir rūpestingas gydytojas. Linkiu kuo didžiausios sėkmės visama kame ir dar kartą nuoširdižiai dėkoju už profesionaliai atliktą darbą!!!

2019-02-10, 16:29 | Registruotas lankytojas 2

Drąsiai galiu pasakyti, jog tai yra gydytojas iš didžiosios raidės. Atvykus į priėmimą gydytojas labai kruopščiai ir atsakingai apžiūrėjo, paaiškino priežastis, gydymo eigą, siūlė kelis gydymo variantus ir paaiškino, kuris iš jų saugiausias ir veiksmingiausias. Paguldžius į skyrių net kelis kartus atėjo pasiteirauti apie sveikatos būklę, komentavo situaciją ir visada atsakinėdavo į užduotus klausimus bei reagavo net ir į mažiausius nusiskundimus, į kuriuos kiti gydytojai turbūt net nereaguotų. Šio gydytojo kompetencijos dėka buvo nustatytas ir parinktas tiksliausias gydymo metodas. Ačiū Jums ir gaila, kad galiu atsidėkoti tik gražiu komentaru internete. Sėkmės Jūsų karjeroje ir gyvenime!

2019-01-02, 04:56 | Registruotas lankytojas 6

Puikus gydytojas. Pavyzdys visiems kitiems gydytojams kaip ištikrųjų rekia dirbti. Išsprendė mano problemą profesionaliai. Teikė daug informacijos,bendravo ir nuosekliai aiškino kas ir kaip bus. Likau patenkinta vienareikšmiai. Sėkmės jums ir būkite toks koks esate.

2018-11-06, 16:05 | Registruotas lankytojas 2

Šaunus gydytojas! Talkino operacijos metu, tad prieš ją tikrai nuodugniai klausinėjo apie ligą, papasakojo apie operaciją, pooperacinę būklę. Tikrai užtektinai dėmesio parodė ir prieš, ir po operacijos. Taip pat, labai išsamiai atsakė į visus man iškilusius klausimus.
Labai ramus, šiltas, malonus, rūpestingas, atidus ir besišypsantis gydytojas. :)
Jeigu ateityje tektų kreiptis ar atsitiktinai pas šį gydytoją pakliūti - jausčiausi rami.
Sėkmės profesiniame kelyje ir gyvenime!
Kad kuo daugiau tokių profesionalių jaunų gydytojų būtų!

2018-04-19, 14:52 | Registruotas lankytojas 1

Kuo geriausi atsiliepimai, prižiūrėjo mane operacijos metu ir po jos. Kantriai atsakė į visus klausimus. Ramus geras žmogus su šypsena, linkėjimai :)

2018-04-09, 00:22 | Registruotas lankytojas 1

Puikus specialistas, skyre labai daug laiko atsakyti i visus klausimus - issamiai ir nuodugniai. Nuramino, apziurejo ir labai maloniai bendravo. Reta tokiu gydytoju siais laikais - tikrai rekomenduoju.

2018-04-08, 17:30 | Registruotas lankytojas 1

Buvau Santaros klinikose priimamajame, apžiūrai nėštumo metu pas gydytoją. Gydytojas labai taktiškas, įsigilinantis į problemos esmę, kruopščiai ją išanalizuojantis ir pateikiantis išsamų atsakymą, paaiškinimą, kas, kodėl ir kaip toliau.
Konsultacijos pabaigoje paklausė, ar atsakė į visus man rūpimus klausimus, tai man asmeniškai labai kvalifikuotas dėmesys man, kaip pacientei.
Visi gydytojai turėtų taip dirbti, kad kiekvienas žmogus pasijustų visapusiškai įvertintas!
Ačiū gydytojui, nes prie kitos gydytojos būčiau sužadinta gimdymui anksčiau nei suėjo 40 sav. nėštumo, o šis gydytojas į sigilino į visus dalykus ir pateikė teisingus apskaičiavimus.

2018-04-07, 15:06 | Registruotas lankytojas 1

Likau labai patenkinta! Savo darba atliko 100% . Ramiai apziurejo, paaiskino viska nors atvaziavau 5 val. ryto.

2018-02-01, 16:36 | Registruotas lankytojas 1

Puikiai atliekantis savo darba gydytojas. Dalyvavo gimdymo metu Santaros klinikoje. Veliau atliko reikiamas proceduras krupsciai ir atsargiai. Paaiskino ko galiu tiketis, kas yra normalu ir ne. Kita diena apsilanke pasidometi ar viskas man gerai. Malonus bendravime, taktiskas gydytojas. 10 balu.

2018-01-31, 20:42 | Registruotas lankytojas 1

Jaunas, tačiau labai atidus ir kruopštus, švelnus gydytojas, iki smulkmenų gilinasi į situaciją, manau priima ir tinkamą sprendimą ar gydymą. Į visus klausimus išsamiai atsako.

2017-11-10, 20:33 | IP: 78.61.247.140

Puikus dėmesingas, švelnus, atidus gydytojas. Labai įsigilina į problemą, nepraleidžia atrodytų menkiausių skundų. Pakliuvau atsitiktinai Santaros klinikose atvykus į priėmimo skyrių. Visapusiškai ištyrė ir padarė viską, kas įmanoma. Taip pat labai mandagus ir taktiškas žmogus.