Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Laurynas Škikas, %

Registracija čia ir dabar
Licencijos

Medicinos gydytojas

Išduota: 2015-07-10, Nr. MPL-20556, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Gydytojas ortopedas traumatologas

Išduota: 2020-06-25, Nr. MPL-24613, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

65.4% Complete
3.3

Laukiau iki 15 min

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

71.4% Complete
3.6

Diagnozavo tik dalį problemos

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

72.3% Complete
3.6

Išgydė tik dalį problemos

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

70.5% Complete
3.5

Iš esmės atsakė, bet ne išsamiai

Ar skyrė pakankamai laiko?

67.3% Complete
3.4

Įvertino tai kas būtina, bet plačiau nesigilino

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

68.3% Complete
3.4

Domėjosi, bet mano iniciatyva

Kaip vertinate paslaugų kainas?

97.6% Complete
4.9

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Pacientų atsiliepimai
2024-02-27, 18:48 | Registruotas lankytojas 6

Vertas pagarbos nedaugžodžiaujantis savo srities specialistas. Esu labai dėkinga už profesionalią traumatologo pagalbą lūžus čiurnos kaulams.
Gydytojui linkiu begalinės sėkmės asmeniniame gyvenime ir profesinėje veikloje.

2023-10-21, 05:02 | Registruotas lankytojas 1

Net nepriėjo apžiūrėt traumos. Sesutė šaipėsi ir tyčiojosi

2023-10-21, 05:01 | Registruotas lankytojas 2

Net ne pažiūrėjo, sesute šaipėsi visą laiką. Jaučiausi nejaukiai, kalta, kad apsilankiau.

2023-08-18, 15:22 | Registruotas lankytojas 3

Gydytojas man rekonstravo abieju keliu raiscius. Diagnozavo man letine "sporitniko" keliu problema ir rekomendavo po keliu metu vel apsilankyti. Yra mandagus ir konkretus. Rekomenduoju si gydytoja.

2023-03-15, 19:42 | Registruotas lankytojas 1

Esu gydytojo Lauryno Škiko pacientė, jis II- lygiu konsultavo mane dėl kelio skausmų.Ortopedas-traumotologas labai santūrus, taktiškas ir skrupulingas gydytojas, įsiklausantis į paciento skundus.Jo dėka buvau pasiųsta daryti svarbų tyrimą -magnetinį rezonansą.Po šio tyrimo man buvo pasiūlyta menisko operacija ir turėjau galimybę pasirinkti vietą ir laiką.Pasirinkau artimiausią laiką ir Antakalnio ligoninę Antakalnio 124.Taip pat konsultavausi su gydytoju elektroniniu paštu, kur gerbiamas Laurynas atsakė į visus man rūpimus klausimus.Operacija jau atlikta.Rekomendacijos pateiktos.Žaviuosi gydytojo erudicija, kantrybe, profesionalumu.Dievo palaimos ir kantrybės darbe bei asmeninės laimės.P.S.Dėkoju visam ligoninės personalui už jautrų slaugymą.

2022-10-30, 01:12 | Registruotas lankytojas 834

Tikslingai atliko pakartotinę operaciją po kito traumatologo padarytų klaidų, AČIŪ!!!

2022-01-19, 02:18 | Registruotas lankytojas 7

Jaunas ir perspektyvus specialistas, tik geri atsiliepimai ir prisiminimai!

2021-11-25, 13:24 | Registruotas lankytojas 3

Labai atsakingas, malunus gydytojas. Iškart padarė visus reikiamus tyrimus, apžiūrėjo, pakomentavo gautus rezultatus ir paskyrė gydymą. Atsakė į visus klausimus, net ir tuos, kurie atrodė kvaili, labai mandagiai ir išsamiai. Rekomenduoju.

2021-11-15, 11:17 | Registruotas lankytojas 4

Jaunas, bet dalykiškas ir perspektyvus gydytojas, esu patenkinta jo darbu.

2021-09-27, 12:27 | Registruotas lankytojas 5

Puikus. jaunas gydytojas. Buvau susilaužiusi kojos pirštą, atsitiktinai pakliuvau pas jį. Maloniai, mandagiai, bendravo, neskubėdamas viską paaiškino, tikslingai paskyrė gydymo priemones.

2020-11-26, 00:49 | Registruotas lankytojas 40
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 11 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2020-08-05, 17:39 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 3 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Laurynas Škikas?
2017-11-29, 12:03 | Registruotas lankytojas 1

puikus chirurgas.Tiesiog švyti geranoriškumu ir energija.Optimistiškai nuteikia, Malonu bendraut su tokiu žmogum. Man labai patiko. Operaciją atliko puikiai !

Paslėpti komentaro tekstą

Esate Laurynas Škikas?