Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Aleksandras Šalavėjus, %

Licencijos

Vidaus ligų gydytojas

Išduota: 2009-03-06, Nr. MPL-12702, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Šalavėjus Aleksandras dirba šioje gydymo įstaigoje

Jeigu žinote, kur dirba Šalavėjus Aleksandras?

Įvesti darbovietę!
Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

100% Complete

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

95.8% Complete
4.8

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

90% Complete
4.5

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

95.8% Complete
4.8

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2023-09-06, 15:28 | Registruotas lankytojas 1

Pas gydytoją Šalavėju lankiausi 23m., rugpjūčio 29d., truputėlį po aštuntos ryto, pakliuvau siųstas greitosios pagalbos gydytojo Gintaro Jankausko,nes į priėmimo skyrių kreipiausi dėl pastoviai besikartojančių skrandžio skausmų.
Pirmiausia patirtis pas gydytoją Šalavėju prasidėjo nuo pažinties su jo asistente,ji man apsaugine priemonę,kuri dedasi tarp dantų, kad būtų patogiau žarnai skysti, įmušė,kaip Renaldas futbolo kamuolį į priešininkų vartus,po to prasidėjo (santechniko) darbas,jeigu anksčiau niekados nebūtų šitoks tyrimas atliktas, manyčiau,kad gal šitaip ir turi būti, tačiau gydytojas Šalavėjus,kaip tikras savo amato žinovas, grūdo žarną, sukinėjo, traukė ir vėl grūdo,santechnikas atsargiau valo užsikimšus klozetą. Taip mane kankinamas sukėlė begalinius skausmus skrandyje ir šalia esančiuose organuose.
Kadangi šių tyrimų gydytojui Jankauskui nepakako,su greitosios pagalbos automobiliu, išvežė mane į Klaipėdos Jūrininkų ligoninės priėmimo skyrių patikrinti,ar viskas tvarkoje su širdimi (man implantuotas širdies stimuliatorius),ten pralaukiau penkias valandas,kol tyrė kraują, pradėjo krėsti šaltis,pajutau,kad kyla temperatūra,kai atvykau į Kretingos skubios pagalbos priėmimo skyrių, temperatūra buvo 36,3°.
Jūrininkų ligoninėje nieko nerado, iškvietė iš Kretingos med.pagslbos automobilį ir parvežė atgal į Klaipėdą,ten gydytojas Jankauskas prigazdino,kad gali būti reikalinga operacija,nes gali pradėti vystytis vėžys.
Žodžiu, ši istorija be pabaigos,o moralas jos toks,kad mane rugpjūčio 29d. visgi paguldė į ligoninę,o iš vakaro temperatūra buvo 39,5° ir šendiena sužinau,kad man nustatytas sepsis.
Tai kur dabar ieškot kaltų...?

2022-04-08, 23:03 | Registruotas lankytojas 7

apie gydytoja gastrologa aleksandra salaveju galiu atsiliepti tik is teigiamos puses stemples ir skrandzio patikrinima atliko kvalifikuotai ir neskausmingai papasakojo apie nustatytos ligos pozymius nuramino kad tai yra pagydoma vaistais nuosirdziai dekoju gydytojui alaksandrui salavejui ir linkiu jam sveikatos [r sekmes darbe daugiau tokiu gydytoju

2022-04-08, 23:03 | Registruotas lankytojas 7

2016-12-08, 13:46 | IP: 78.58.120.207

Nuoširdus,taktiškas savo darbą išmanantis specialistas.

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Esate Aleksandras Šalavėjus?