Reitingas

Pacientai, kurie rekomenduoja Rytis Norkus, %

Licencijos

Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas

Išduota: 2005-07-13, Nr. MPL-07201, Galiojanti (duomenys atnaujinti: 2020-09-22)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

93.3% Complete
4.7

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

97.4% Complete
4.9

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

96% Complete
4.8

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

96.1% Complete
4.8

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

96.5% Complete
4.8

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

95.9% Complete
4.8

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

79.5% Complete
4

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?


Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Pacientų atsiliepimai
2018-04-25, 15:01 | Registruotas lankytojas 2
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 5 m. 11 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Norkus Rytis atsakė


Laba diena,
Išoperavus trikampio pjūviu randas lyt. lūpos briaunoje įprastai lieka tik 0.2 cm ilgyje. Dalis siūlių neišlaiko sutinimo 5 %-ams pacienčių, o pakartotinos operacijos metu – dažniau. Net ir tais labai retais atvejais, kai siūlės neišlaiko, briaunos randas neviršija 1 cm ilgio, nes pjūvį atlieku labai trumpą. Išilginio nupjovimo metodo ( med. angl. trimming, amputation), kurio niekada nenaudoju, atveju lūpos randas siektų 6 cm ( abipus – 12 cm). Todėl Jūs pasirinkote teisingą operacijos metodą!
Jūs visiškai teisi, kad yra veiklos apribojimų po operacijos. Ypač svarbu po pirmos operacijos laikytis rėžimo, kad neprireiktų kitos operacijos. Specifiniai veikos apribojimai trunka 6 savaites. Išraše visada pažymime, kad namų rėžimas patariamas 2 paras, nes ilgesnis gulėjimas skatina patinimo sąstovį, kuris gali išprovokuoti žaizdos prasiskyrimą. Į ofisinį darbą galima grįžti 3-ą dieną. Antibiotikai rekomenduojami 5 dienas, dėl ko infekcinės komplikacijos po tokios operacijos ypač retos. Net ir nenaudojant antibiotikų (jei pacientė atsisako) pjūvio infekcija yra reta.
Po šio apribojimų mėnesio moterys dėl nukarimo nebuvimo ne vieną dešimtmetį džiaugiasi patogesne higiena, estetika, fiziniu komfortu sportuojant bei pagerėjusiu lytiniu gyvenimu. Net ir retais atvejais prasiplėtęs randelis išoriškai nematomoje srityje paprastai neturėtų užgožti atsiradusių gausybės privalumų.
Po bet kokios operacijos gali pasitaikyti siūlių nelaikymas dėl įvairių priežasčių. Todėl daug metų visoms pacientėms išraše nurodome, kad operacinio pjūvio apsunkinto gijimo atveju nedelsiant kreiptųsi į operavusį gydytoją. Laiku pradėtas gydymas paprastai įtakoja gerą pjūvio sugijimą, neskausmingumą.
Atvykite į konsultaciją ir, įvertinus pjūvio sugijimą, aptarus, Jums bus pasiūlytas optimalus sprendimas.
Su pagarba, gyd. R. Norkus

2016-01-28, 23:22 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!
Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

Norkus Rytis atsakė

Laba diena,
Nosies operacijos yra bene sudėtingiausios plastinėje chirurgijoje, ypač nesimetriškumo atveju. Net ir pasaulio geriausiems nosies operacijų specialistams tenka pakartotinai operuoti apie 30 % atvejų esant nesimetriškai nosiai. Šiuo atveju kreiptąsi buvo dėl 3-jų nosies problemų ir jau per pirmą operaciją sėkmingai buvo koreguoti pagridiniai momentai: 1) panaikinta kuprelė, 2) atkurtas kokybiškas kvėpavimas, tačiau dėl iki operacijos vienoje pusėje buvusio auskaro rando neprognozuojamo tempimo neatkurta simetrija. Ankstyvu pooperaciniu periodu estetinė priežiūra nėra svarbi rezultatui; svarbu kvėpavimo funkcijos užtikrinimas, kol yra patinimas, todėl priežiūra buvo LOR gydytojo. Dėl sudėtingo randinio nosies nesimetriškumo tarėmės su garsiu Vokietijos profesoriumi, buvo atlikta daug "namų darbų", planavimo (ir kompiuterinio), kad dar viena operacija būtų paskutinė ir sėkminga. Džiaugiuosi, kad pavyko Jus įtikinti ryžtis dar vienai korekcijai labai palankiomis sąlygomis, kurios rezultatas pradžiugino ne tik Jus, bet ir mus!
Pagarbiai, gyd. R. Norkus