Reitingas

Ortopedijos centras (Vilnius)
Hila | Medicinos diagnostikos ir gydymo centras
Licencijos

Gydytojas ortopedas traumatologas

Išduota: 2005-08-07, Nr. MPL-07362, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-27)

Gydytojas ortopedas traumatologas

Išduota: 2005-08-07, Nr. MPL-07362, Aktyvi (duomenys atnaujinti: 2020-09-27)

Detalus įvertinimas

Kiek laiko laukėte, kol Jus priims?

79.1% Complete

Priėmė iškarto sutartu laiku

Kaip tiksliai diagnozavo Jūsų problemą?

89.5% Complete
4.5

Diagnozė buvo tiksli

Ar paskirtas gydymas buvo veiksmingas?

88.5% Complete
4.4

Pilnai išgydė

Ar atsakė į visus Jums rūpimus klausimus?

89.1% Complete
4.5

Išsamiai atsakė į visus klausimus

Ar skyrė pakankamai laiko?

85.4% Complete
4.3

Skyrė laiko visapusiškai problemos analizei ir gydymui

Ar po apsilankymo pasidomėjo kaip jaučiatės?

88% Complete
4.4

Savo iniciatyva susisiekė paklausti, kaip jaučiuosi

Kaip vertinate paslaugų kainas?

75.5% Complete
3.8

Nereikėjo mokėti

Ar atsilyginote gydytojui asmeniškai?

Rezultatai rodomi tik prisijungusiems!

Registracija čia ir dabar
Ortopedijos centras (Vilnius)
Hila | Medicinos diagnostikos ir gydymo centras
Pacientų atsiliepimai
2023-06-27, 21:17 | Registruotas lankytojas 11

Nuostabus, aukštos moralės, kompetentingas savo srities Specialistas. Paaiškina viską nuo A iki Z tiesiai šviesiai, aptaria visus galimus gydymo variantus, komplikacijas.
Labai rekomenduoju
A.G.

2022-11-25, 16:02 | Registruotas lankytojas 2

Dėkoju Daktarui už konsultacijas ir atliktą pėdos čiurnos operaciją. Tai tikras profesionalas, labai malonus, paaiškino prieš operaciją problemas, o po operacijos paskyrė tolimesnį gydymą. Rekomenduoju kreiptis.

2021-07-14, 22:38 | Registruotas lankytojas 4

2021.07.14
Nuostabus žmogus ir savo specialybės ,gydytojas -ortopedas,profesionalas.Dar tik diena po kelio operacijos,o pojūčiai,kaip gavus nuolaidą skausmui- 80 procentų.Dar savaitėlę ir vėl jausiuosi kaip gavusi didelę dovaną-kokybiškai restauruotą kelią po didelės traumos.AČIŪ yra tikrai per maža,kad galėčiau atsidėkoti šiam gydytojui.Dovanoju dalelę savo širdies šilumos ir linkiu,kad toks nuostabus gydytojas dar ilgai dirbtų su nuoširdžiu,paslaugiu kolektyvu Medicinos diagnostikos centre.
Pagarbiai
Rina Zubrevičienė

2021-02-27, 19:29 | Registruotas lankytojas 2

Yra sakoma sveikata didžiausias turtas. Tai yra tikra tiesa Ačiū gyd. ortopedui traumatologui už man gražina turtą- sveikatą Šis žmogus yra vertas pačių gražiausių padėkos žodžių Dėkoju už profesionalumą Dėmesį pacientui o svarbiausia už geležinę kantrybę dėl mano ligos. Ir ačiu Jūms suteikus man norą džiaugtis gyvenimu. ŽANETA

2021-02-27, 19:29 | Registruotas lankytojas 2

2020-10-20, 21:21 | Registruotas lankytojas 1

Puikus gydytojas, ismanantis savo darba, negailiantis laiko savo konsultacijom, didelis aciu jums.

2020-06-24, 08:05 | Registruotas lankytojas 1
Neigiamas atsiliepimas parašytas prieš 4 m. 5 mėn., todėl nebeaktualus ir nerodomas.
2017-12-04, 11:05 | Registruotas lankytojas 4

Pozityvus, geranoriškai bendraujantis, supratingas, sovo srities profesionalas, konkretus, labai atsakingas, ..... .

Paslėpti komentaro tekstą

Šis komentaras parašytas prieš daugiau kaip 5 metus, todėl jo turinys gali būti nebeaktualus. Pincetas.lt suteikia teisę patvirtintam profilio valdytojui nuspręsti ar paslėpti tokius komentarus. Komentaro teksto paslėpimas reitingų neįtakoja.

2016-09-17, 18:05 | Registruotas lankytojas 4

Didžiausias AČIŪ gydytojui D. Rimui!

Per beveik du metus bendravimo su skirtingais šios medicinos srities specialistais vienintelis ir savo iniciatyva ėmėsi "neišsprendžiamos" problemos nuodugnios analizės. Ištyrė, surado priežastį, skyrė gydymą, bet gaila, išėjo iš darbo, nespėjęs pabaigti gydymo.
Ačiū už nerealų bendravimą ir vilties, jog viską dar galima "pataisyti", suteikimą!

Sėkmės ir geros kloties!

2016-08-11, 11:38 | IP: 5.20.181.234

Gydytojas mane operavo Lazdynų ligoninėje. Puikiai atlikta operacija, visi patarimai tikslūs ir taiklūs. Sunku pas jį ptekti konsultacijos, matyt, ne aš viena veržiuosi pas gerą specialistą.

2016-07-24, 16:17 | IP: 78.56.107.33

Puikus gydytojas ir maloni asmenybė. Ačiū už profesionalią operaciją ir sugražintą galimybę sportuoti.

2016-06-07, 20:01 | IP: 78.60.5.31

labai geras ir puikus gydytojas apie ji nieko blogo negaliu pasakyti.

2016-05-13, 15:54 | IP: 77.219.225.197

Puikus gydytojas, rupestingas ir profesionalus, atliko potraumine operacija, jokiu neigiamu potyriu. Labai rekomenduotinas

2016-04-26, 15:49 | IP: 5.20.170.210

Labai puikus, profesionalus gydytojas. Paaiškino apie traumos rimtumą, profesionaliai atliko operaciją, po operacijos reikiamai pasirūpino, paaiškino ką reikės daryti ir kaip gyventi po operacijos. Labai džiaugiuosi, jog patekau pas jį. Apie kyšius ar kitas "gėrybes" nebuvo net kalbos.

2016-04-18, 18:47 | IP: 86.38.129.59

puikus specialistas,nuosirdus gydytojas.Man labai patiko.

2016-03-19, 21:42 | IP: 91.187.174.236

Profesianalus gydytojas. Man po autoavarijos buvo atviras kojos lūžis. Užsikrečiau auksiniu stafilakoku ir išsivystė osteomielitas. Mano miesto ligoninėje man buvo nusprende amputuoti koją. Gydytojas Rimas man ją išgydė. Dėka jo aš turiu koją. Jau praėjo 14 metų ir viskas gerai. Kiekvienais metais atvažiuoju apžiurai. Šis daktaras yra rupestingas, ir labai malonus zmogus. Visuomet malonei bendraujantis ir besišypsantis. Džiaugiuosi kad galiu pas ji gydytis. Pilnai juo pasitikiu. Sėkmės Jums, Daktare!

2016-03-14, 12:29 | IP: 213.197.168.102

Labai atidus, profesionalus, geranoriškas gydytojas.
Gydo visą mano šeimą.
Esu labai dėkinga.

2016-03-01, 14:21 | IP: 84.32.143.81

Puikus, profesionalus gydytojas.

2015-08-08, 13:01 | IP: 78.56.73.199

Puikus gydytojas, išmanantis savo darbą, negailintis laiko konsultacijoms, išsamiai paaiškina diagnozę, laukiamus rezultatus.

2015-04-14, 07:56 | IP: 5.20.161.42

Nepaprastai puikus gydytojas, tikras profesionalas, turintis patirtį, puikiai bendraujantis, aiškindamas mano problemą (pėdos sąnario artrozė), ieškantis gydymo būdų. Dėkinga ir džiaugiuosi, kad turiu galimybę gydytis pas jį.

2015-03-29, 12:35 | IP: 78.157.69.138

Labai Ačiū D. Rimui už profesionalumą ir rūpestingumą. Netgi man-pacientui pažeidus pooperacines rekomendacijas, nepaliko likimo valiai ir rūpinosi sveikatos bukle iki pasveikimo.

2015-02-07, 08:10 | IP: 5.20.161.42

Žaviuosi gydytoju, jo profesionalumu, dėmesiu, geranoriškumu. Ir bendrai norėčiau pasakyti, kad ir daktaras Rimas, ir daktaras Šakalinis, pas kuriuos man tenka konsultuotis ir gydytis, yra puikūs savo srities specialistai, tikri gydytojai ir...ŽMONĖS

2015-02-04, 15:45 | IP: 78.60.39.171

Ačiū už dėmesingumą, profesionalumą ir paprastumą. Kuo daugiau tokių gydytojų. Be jokių atsilyginimo dovanėlių nuoširdžiai bendrauja ir rūpinasi ligoniais.

2014-11-15, 09:15 | IP: 78.62.74.130

Gydymas, po Hallux valgus operacijos, dar nebaigtas, taciau jauciuosi puikiai. Dar nera 2 menesiu, kai atlikta operacija ir man nebereikia didesniu batu, as jau galiu aveti savo megstamus batus. Labai tikiu, kad ir ateityje viskas bus gerai tad ir antra koja patikesiu tik siam gydytojui. Aciu Rimui Darijui.

2014-09-05, 05:06 | IP: 181.166.112.178

Geriausias gydytojas, koki esu sutikusi. 2013 m. gruodi man dare Achilo sausgysles ilginimo operacija. Esu nepaprastai dekinga ir laiminga, kad nuosekliai viska paaiskino (nes as labai visko bijojau), yra savo srities profesionalas ir siaip draugiskas zmogus. Dabar galiu vaikscioti normaliai ir artimiausiu metu eisiu daryt tokios pat operacijos antrai kojai. Aciu!

2014-07-17, 15:26 | IP: 78.157.90.195

Profesionalus. Labai gerai atliko sudetinga operacija.
Maloniai bendrauja. Konkretus ir tikslus.
Atsako y visus klausimus.
Katgoriskai atsisako imti pinigus.
Dar po dvieju metu sutikes mane ligonines koridoriuje (lankantis jau del kitu ligu), susistabde ir pasiteiravo kaip sveikata, kaip laikausi.
Labai siltas zmogus, negrubus ir nesusiraukes, kaip dauguma buna.
Labai rekomenduoju!

2014-03-26, 10:12 | IP: 213.226.139.5

Gydytojas tikrai labai pofesionalus. 2013 metais, Lapkričio mėnesį man buvo atlikta hallux valgus kauliuko operacija. Ji pavyko puikiai, pooperaciniu periodu manimi rūpinosi tikrai tobulai. Neturiu jokių priekaištų! Reabilitacijos metu gydytojas viską nuosekliai bei išsamiai paaiškina. Tikrai patikėsiu jam ir kitą savo koją, nes daktaru labai pasitikiu. Rekomenduoju!

2014-03-15, 04:11 | IP: 88.119.17.124

Profesionalus.

2013-12-13, 08:13 | IP: 82.135.202.119

Nežinau kaip Jums, bet man labai patiko, viskas buvo labai gerai, daktaras tikrai labai rūpinosi, tiek prieš operaciją tiek po, viską paaiškino, ką kaip darys, kas su kuo ir prie ko. po operacijos buvo toks jausmas, kad neįmanoma daktaro atsikratyti. :) Šiaip labai patiko, ir labai malonus pasirodė ir viskas buvo man paaiškinta kaip pridera.

2013-11-26, 20:04 | IP: 84.240.60.106

Pas gyd. Darių Rimą teko apsilankyti po patirties poliklinikoje. Iškart jaučiasi profesionalo rankos.
Jį pavadinčiau "džiaugsmas mano akims" :)
Iš jo sklinda geranoriškumas, profesionalumas, greitis, nieko papildomo ar "pro šalį" - viskas tikslu.
Nors dar mano gydymas nesibaigė, bet žinau, kad viskas bus gerai su gerbiamo profesionalo priežiūra.
Ačiū :)

2013-03-15, 21:16 | IP: 82.135.134.17

Labai juo pasitikiu.Tai puikiai savo darbą išmanantis gydytojas.Sėkmės Jums, Daktare!

2013-03-05, 19:23 | IP: 78.60.96.66

Esu dėkinga už atliktą operaciją

2012-11-21, 19:34 | IP: 88.118.158.243

Aciu Darijui Rimui uz isgelbeta koja :)

Linkiu Sekmes

2012-11-04, 11:08 | IP: 85.206.69.209

Daktaras D Rimas man atliko abiejų kojų hallux valgus operacijas. Esu labai patenkinta, jaučiuoisi puikiai. Tai aukščiausios klasės chirurgas, kurį rekomenduoju visiems pacientams turintiems kojų pėdų problemų. AČIŪ, gerasis Daktare.

2012-07-16, 19:26 | IP: 78.58.0.202

Labai puikus gydytojas ir žmogus.Viską išsamiai paaiškina prieš ir po operacijos. Kuo puikiausiai išmano savo darbą ir tikrai verta juo pasitikėti (kaip ir visi Medicinos Diagnostikos centro kolektyvu)

2012-05-01, 18:40 | IP: *.*.*.*
Neigiami neprisijungusių pacientų komentarai rodomi tik prisijungusiems lankytojams!

2012-04-30, 22:50 | IP: 81.7.94.40

Labai puikiai bendraujantis, mokantis paaskinti pacientui ligos priezasti, gydymo budus, reabilitacijos pasekmes, budus ir t.t.

2012-02-16, 19:11 | IP: 78.60.23.234

Tikrai stengesi ir tikiuosi kuo geriausio rezultato. Atliko kremzles atauginimo operacija.

2012-01-20, 16:07 | IP: 93.93.57.217

Pamačius pirmą kartą ir pabendravus - atrodė, kad pagaliau patekau pas profesionalą - pirma pažintis labai gera.
Atlikus kelio sąnario priauginimo operaciją - supratau, kad tapau jo praktkai kelti reikalingu pacientu. Imasi to ko nelabai moka - operacija nepavyko, o pinigu simokėjau 7000 lt. Prieš operacija - paklausiau: ar kažkiek kompensuoja ligonių kasos, atsakė, kad ne. Dabar man reikia daryti vėl tą pačią operaciją antrą kartą - pasirodo, kad kompensuoja ligonių kasos ir dar reabilitacija priklauso. Vienu žodžiu - tarnauja Grybo garvei - kaip turi būti. Girdejau, kad labai gerai pjausto moterims kojų pirštų kauliukus - tai tegul tuo ir užsiimnėja - ką moką ir neluošina kitų mėgindamas kelti savo kvalifikaciją.Grybo diagnostikos centro administracija galėtu pasidomėti - kaip jaučiasi pacientai po jų daktarų eksperimentų.Kžkodėl vsose paslaugų srityse suteikiamos garantijos, o medicinoj - ne - svarbu , kad likai gyvas ir laiku susimokėjai, o kaip tu vaiščiosi - niekam nebeidomu.

2011-11-06, 21:03 | IP: 78.60.63.190

Puikiai atlikta menisko operacija. Praejo 2 savaites, o jau ruosiuosi i baseina ir sporto sale!

2011-10-28, 21:08 | IP: 78.57.215.85

Na, nežinau, kaip gali būti taip dviprasmiškai vertinamas gydytojas.. Konsultavausi šiandien. Ir dėmesingas, ir bendraujantis maloniai, ko klausiau-tą paaiškino. Man patiko. Gal patys ligoniai būna suirzę, tuomet ir bendravimas su gydytoju tampa komplikuotas. Jokių pinigų nesiūliau, jokių užuominų nebuvo apie tai. Niurzgliams siūlau apsilankyti pas gydytojus rajonuose.
Nedaug jų ten likę, bet vistiek...

2011-07-23, 17:12 | IP: 213.190.57.132

Rado puikų sprendimą problemai, paaiškino ir puikiai išoperavo. Puikus žmogus ir gydytojas!

2011-03-31, 20:20 | IP: 212.122.89.117

Puikus gydytojas. Iškart nustatė problemą, kurios kiti gydytijai nerado daugei nei vienerius metus.

2011-03-09, 17:50 | IP: 188.69.226.130

pirmiausiai tai tikrai profesionalus gydytojas, bendrauja šiltai ir konstruktyviai, žinant kiek daug yra pacientu. Kažkaip kiek klausiau tiek viską atsakydavo trumpai ir aiškiai, kai toks užimtumas ligoninėje negali juk reikalauti ilgų pokalbių "po dušam", gydytojas turi dirbti savo darba. Viskas tiek iki, tiek po operacijos buvo labai gerai.

2011-02-19, 20:31 | IP: *.*.*.*

2011-02-09, 19:45 | IP: 188.69.227.40

Profesionalus ir rūpestingas gydytojas. Labai teigiamai nuteikia prieš operacija maloniu ir šiltu bendravimu su ligoniu.

2011-02-09, 19:34 | IP: 188.69.227.40

Labai profesionalus, rūpestingas gydytojas. Ramus ir malonus bendravimas su pacientu nuteikia labai teigiamai prieš operaciją. Labai dėkui už puikiai atliktą operaciją.

2010-08-19, 16:33 | IP: *.*.*.*

2010-08-07, 21:10 | IP: 78.59.23.44

ACIU; VEL GALIU SPORTUOTI

2009-12-28, 10:30 | IP: 213.226.136.154

Po menisko operacijos praejo tik mazdaug menuo, o as jau galiu dirbti, tik zinoma dar ribojamas kruvis kojai. Gavau ir informacijos ir prieziura po operacijos super :) -